Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

ktoś nam dał po coś te prawa wyborcze więc słucham co mówią

🤦‍♂️

Opublikowano

Idąc tym co tusk i PO opowiadało za rządów PIS, że oni zadłużają Polskę socjalem to powinna ona już zbankrutować

Jak to jest, że teraz jest większa dziura budźetowa za rządów PO niż za PIS ?😂

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał(a):

Znaleźli kiboli od nawrockiego z przed prawie 20 lat z ustawki w lesie a ci nie mogą namierzyć choć jednego migranta sprowadzonego przez pis ?

Jak to jest ? gdzie oni są ?

Przecież pisałeś sam że zakopani w lesie. A że las duży i znaleźć będzie trudno.😂Ja myślę że oni w pandemii specjanie te lasy pozamykali żeby spokojnie imigrantów pozakopywać.😂

Opublikowano
17 minut temu, PRIMO napisał(a):

Tylko takie głupki twojego pokroju słuchają polityków i wierzą im na słowo. 🤣😂

Tepak jesteś bo ciągle widzisz jedną stronę a drugiej już nie. 🤦‍♂️

Nie tylko on .

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Idąc tym co tusk i PO opowiadało za rządów PIS, że oni zadłużają Polskę socjalem to powinna ona już zbankrutować

Jak to jest, że teraz jest większa dziura budźetowa za rządów PO niż za PIS ?😂

No i kolejny dobitny przykład że PIS to w niczym się nie różni od PO. 

Opublikowano
25 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Serio i twoi kolesie pili piwo z kimś takim 🤦‍♂️

Wypić piwo można z każdym i pogadać, może i przekonali Mentzena aby zmienił swoje poglądy na temat gwałtów ...

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał(a):

No i kolejny dobitny przykład że PIS to w niczym się nie różni od PO. 

To samo masz na szczeblu gminnym . ktoś coś mówi i obiecuje a potem się go rozlicza kartą do głosowania

Opublikowano
36 minut temu, PRIMO napisał(a):

A czym Ty się jarasz obszczymurku?

Już Mentzen dobry a dopiero co już chciałeś go postawić przed plutonem egzekucyjnym. 

To że oddają głos na Nawrockiego to nie znaczy że go popierają bo też nie chcą tego lewackiego łgarza na prezydenta i to jest właśnie dylemat co wybrać,sraczkę czy rozwolnienie. 

Sam mam dylemat na kogo oddać głos. 🤦‍♂️

ty kłamliwa, peowska mendo, srasz już ze strachu, że twój idolek przegra wybory :D 👏

dalej wypinaj się tuskowi niech cię jedzie bez mydła :D 

po-łgłówek

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Przecież pisałeś sam że zakopani w lesie. A że las duży i znaleźć będzie trudno.😂Ja myślę że oni w pandemii specjanie te lasy pozamykali żeby spokojnie imigrantów pozakopywać.😂

Nic nie bój dziennikarze onetu już to ustalili tylko nie wiedzą kiedy materiał odpalić 😂

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wypić piwo można z każdym i pogadać, może i przekonali Mentzena aby zmienił swoje poglądy na temat gwałtów ...

Jak ktoś cię wyzywa od neonazistów, ruskich onuc itp to ciekawe czy wypiłbyś z nim piwo 😂

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał(a):

To samo masz na szczeblu gminnym . ktoś coś mówi i obiecuje a potem się go rozlicza kartą do głosowania

Wierzysz że akurat o tym rozmawiali? Oni nas mają głęboko...

Opublikowano
5 minut temu, nie napisał(a):

ty kłamliwa, peowska mendo, srasz już ze strachu, że twój idolek przegra wybory :D 👏

dalej wypinaj się tuskowi niech cię jedzie bez mydła :D 

po-łgłówek

Czemu jesteś niemiły?

Po co ta agresja?

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Wierzysz że akurat o tym rozmawiali? Oni nas mają głęboko...

Trzeba wybrać mniejszego oszusta . Nigdy nie będzie idealnego kandydata, no chyba że znajomy 😄

Opublikowano
Rudemu pali się grunt ... wkroczył mocno do akcji pod koniec kampanii gdyż manipulacje i ingerencja służb nie pomagają ...
Jest mu potrzebny prezydent do zrealizowania planu aby Polska utraciła suwerenność.
Zaślepieni wyborcy tego nie widzą, ale taka jest prawda.
Gdy Trzaskowski wygra, nadejdą duże zmiany ... Zielony Ład, Pakiet Migracyjny, Wprowadzenie Euro, przejęcie Banku Narodowego, Podwyższenie wieku emerytalnego itd.
Tego już się nie cofnie po zatwierdzeniu gdyż Polska będzie szantażowana potężnymi karami finansowymi 🤷‍♂️
Wasza decyzja obywatele 🤐
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):
Rudemu pali się grunt ... wkroczył mocno do akcji pod koniec kampanii gdyż manipulacje i ingerencja służb nie pomagają ...
Jest mu potrzebny prezydent do zrealizowania planu aby Polska utraciła suwerenność.
Zaślepieni wyborcy tego nie widzą, ale taka jest prawda.
Gdy Trzaskowski wygra, nadejdą duże zmiany ... Zielony Ład, Pakiet Migracyjny, Wprowadzenie Euro, przejęcie Banku Narodowego, Podwyższenie wieku emerytalnego itd.
Tego już się nie cofnie po zatwierdzeniu gdyż Polska będzie szantażowana potężnymi karami finansowymi 🤷‍♂️
Wasza decyzja obywatele 🤐

Masz wadę wzroku?

Na czerwono jeszcze to daj...😆

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał(a):

przekonajcie mnie na kogo mam oddać swój glos w niedzielę? 😂 na ten moment obydwaj mają po głosiku 

Przeciw czaskoskiemu

Zawsze to jakiś hamulec bezpieczeństwa niż pełna P0dległość niemcom

• Like 2
  • Haha 1