Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
16 minut temu, ravoj napisał(a):

Nie wiem czy krzyki i większa czcionka przekona mądrzejszych, myślących, te metody docierają tylko to plebsu, ludzi głupich zwyczajnie ( nie neguje głosowania na Nawrockiego, kto chce głosuje na tego albo tamtego)  Kurde nie lubię Trzaska, ale czemu tylko PiS tak wrzeszczy, krzyczy i szczuje, to jakoś argumentami się nie da?  U nas w mieście żadne plakaty nie są  pomazane, ale Trzaskowskiego wszystkie, co z Wami nie tak? 

Zrazu widać, że Ty, obiektywnie, przeciw jednym i drugim. Brawo. 

Opublikowano
4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

wlasnie czytam o tych snusach , toz to nikotyna , 2 x tyle co w papierosie. Moj wujas 2 papierochy wypalal jeden od drugiego, czyli takiego snusa przyjmowal. No i prawdziwe palil - popularne, klubowe :) Fakt, zle zrobil, powinien rafala poczestowac, no coz moze mial ostatniego? Moze powinni kazdemu kandydatowi robic testy, na obecnosc narkotykow, badania przesiewowe, morfologi , enzymy, poziom testosteronu, by nie plakac na mownicy, kardiologia , eeg. K.....a dziecia trenujacym sporty walki to robia, a tym sk....a w poiltyce nie mozna? Kazdemu !!!! bez wyjatku. Okreslic jakies parametry i tyle. 

Widzisz żeby ktoś palił papierosy podczas debaty?

Nawet zachować się nie potrafi.

Opublikowano (edytowane)

Ja tu kończę, poczytałem opinie stałych bywalców, dziwi mnie zapał i upór co niektórych, bo pamiętam co się działo pod koniec rządów PiS, jak wszyscy pisali, że  zmiana jest potrzebna, czytałem jak to Kołodziejczak miał Wam dać dobrobyt, jak PiS zepsuł rolnictwo,  a tu już tamto zapomniane, znowu czas na PiS i tak w kółko....

Ostrzegałem przed Kołodziejczakiem, bo to karierowicz i zwykły mięczak to nie...

Miłej utarczki i przekrzykiwania.

Zamiast memów i dużych czcionek proponuję trochę merytorycznych wypowiedzi i siły argumentu. Bo niektórzy używają argumentów siłą, też działa, ale krótko. 

Niech wygra lepszy, dla mnie to trudny wybór i nie wiem kogo poprzeć. 

Trzymajta się..🫡

Edytowane przez ravoj
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, ravoj napisał(a):

To nie chodzi o mądrość lecz o świadomość. Ludzie mądrzy głosują na PiS i na PO, mądrzy też głosują na Konfe, ale tylko głupcy krzyczą, knują i obrażają tych innych na siłę próbując przekonać do swoich racji. 

A może @racyl Ty się mylisz? Może jesteś zmanipulowany? Tak jesteś pewien siebie? Bo ja mam wątpliwości kto będzie lepszym wyborem. 

Gdybyśmy byli świadomi swojej nieświadomości świat wyglądałby inaczej. 

Na konfe można głosować jak jest wybór a teraz wybieramy między mniejszym złem .

Trzaskowski to wieczny kłamca. ON sam siebie neguje i mówi że to nie prawda co sam gadał .

Obejrzyj sobie wywiad Sikorskiego w kanale zero to włos się jeży na głowie co on wygadywał o reprcjach i terytorium polski . Mówił że Polska ma największą armię a dzięki pis który tak krytykowali

To samo jest w wywiadzie tuska w polscacie. Kłamstwa oszczerstwa nawrockiego na podstawie opowieści niewiarygodnego, wielokrotnie skazanego typa. A na koniec tusk mówi że polska jest czempionem w europie tylko że dzięki 8m lat rządów pis przede wszystkim

Jak nie ma wyboru to lepiej zagłosować na pis niż na PO

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

Hubertus, stać Cię na więcej, niż przytaczanie tekstów z lewackiego portalu - demotywatory! przecież tam nie mozna napisac złego słowa o PO bo albo nie wejdzie na głowną, albo dostaniesz bana.

Ale ja tam nic nie piszę nic nie czytam nie obchodzi mnie co gdzieś można a co nie można. Wklejaj tu inni w tym zapisem wklejam i ja w czym problem. Moje przynajmniej nie są tak chamskie i ordynarne jak te za pisem.

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mógł se landrynki wziąć miętowe i zawołać do Trzaska. Ej Rafał chcesz cuksa? Bo mnie w japie od tego gadania już zaschło. 😂

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Widzisz żeby ktoś palił papierosy podczas debaty?

Jak 2h bez fajki nie może wytrzymać to ma za***iście silna psychikę. Tak silna jak pewien Jarosław Psikutas bez S xD

Opublikowano
1 minutę temu, ravoj napisał(a):

Ja tu kończę, poczytałem opinie stałych bywalców, dziwi mnie zapał i upór co niektórych, bo pamiętam co się działo pod koniec rządów PiS, jak wszyscy pisali, że  zmiana jest potrzebna, czytałem jak to Kołodziejczak miał Wam dać dobrobyt, jak PiS zepsuł rolnictwo,  a tu już tamto zapomniane, znowu czas na PiS i tak w kółko....

Ostrzegałem przed Kołodziejczakiem, bo to karierowicz i zwykły mieszkać, to nie...

Miłej utarczki i przekrzykiwania.

Zamiast memów i dużych czcionek proponuję trochę merytorycznych wypowiedzi i siły argumentu. Bo niektórzy używają argumentów siłą, też działa, ale krótko. 

Niech wygra lepszy, dla mnie to trudny wybór i nie wiem kogo poprzeć. 

Trzymajta się..🫡

Obecna koalicja bardzo szybko się wypaliła w porównaniu z pis

Przyszedł czas na realizację obietnic i wszystko wyszło na jaw ile warta jest ta koalicja

• Like 1
Opublikowano

żeby zrobić porządek i rozliczyć PiS tak jak obiecali potrzebny jest prezydent który będzie współpracował z rządem w naprawie systemu prawnego i nie tylko .....bez tego nic nie ruszy do przodu ....

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak 2h bez fajki nie może wytrzymać to ma za***iście silna psychikę. Tak silna jak pewien Jarosław Psikutas bez S xD

To jest normalne dla nołogowych palaczy . Żaden nie wytrzyma bez papierosa tyle

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

żeby zrobić porządek i rozliczyć PiS tak jak obiecali potrzebny jest prezydent który będzie współpracował z rządem w naprawie systemu prawnego i nie tylko .....bez tego nic nie ruszy do przodu ....

Szkoda że sędziowie stalinowscy wymarli przydali by się wam teraz. Ale spokojnie macie ich potomków...

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

A co ma prezydent np do komisji śledczych w sejmie które do niczego nie doszły

PIS taki był zły a polska przez te 8 lat poszła do przodu.

PIS miał jakąś wizję a ci nie mają niczego po za wymianą kadrową

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

Hubertus, stać Cię na więcej, niż przytaczanie tekstów z lewackiego portalu - demotywatory! przecież tam nie mozna napisac złego słowa o PO bo albo nie wejdzie na głowną, albo dostaniesz bana.

No ale on jest wyznawca PO więc wszystko się zgadza...najlepsze jest to że tak się śmieje z tych ,,pisiorow,,a sam tak się dał zmanipulować i się podnieca wysyłaniem jakiś głupkowatych memów...

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Nie no super kandydat ...

To że ktoś jest uzależniony od tytoniu to ma go skreślać ? Nie miałeś nałogowego palacza w domu to nie wiesz ile można wytrzymać bez fajki

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

A co ma prezydent np do komisji śledczych w sejmie które do niczego nie doszły

PIS taki był zły a polska przez te 8 lat poszła do przodu.

ty masz za krótki rozum aby wiedzieć po co ....więc się nie martw 🤣

Opublikowano

Taa, super wizję to mieli w Ostrołęce, kilka miliardów poszło na te ich wizje które skończyły się wyburzeniami ...

Teraz, racyl napisał(a):

To że ktoś jest uzależniony od tytoniu to ma go skreślać ? Nie miałeś nałogowego palacza w domu to nie wiesz ile można wytrzymać bez fajki

Sam paliłem na studiach, paczka dziennie szła, na szczęście już nie palę. Jak trzeba było to i 4h wytrzymywałem i jakoś nie musiałem strzelać snusa ...

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Teraz to grubo pojechałeś🤣

Jak ktoś np pali 2 paczki papierosów dziennie to długo nie wytrzyma bez fajki

Opublikowano
27 minut temu, ravoj napisał(a):

Nie wiem czy krzyki i większa czcionka przekona mądrzejszych, myślących, te metody docierają tylko to plebsu, ludzi głupich zwyczajnie ( nie neguje głosowania na Nawrockiego, kto chce głosuje na tego albo tamtego)  Kurde nie lubię Trzaska, ale czemu tylko PiS tak wrzeszczy, krzyczy i szczuje, to jakoś argumentami się nie da?  U nas w mieście żadne plakaty nie są  pomazane, ale Trzaskowskiego wszystkie, co z Wami nie tak? 

Wczoraj napisałeś, że przyszedłeś poczytać co piszemy bo nie jesteś zdecydowany.

Jednakże w każdym poście zdecydowanie opisujesz traumę związaną ze służbą w mundurówce pod rządami pis, zdecydowanie nie widzisz nic co by skłoniło Cię do głosowania Nawrockoego, zdecydowanie widzisz wrzask i szczucie  pisu jakbyś żył w innym świecie, nie obserwował mediów gdzie nawet w radio wrzuca się co chwilę jakiś komentarz wyśmiewający tylko jednego kandydata no i jeszcze zdecydowanie widzisz zniszczone plakaty tylko Trzaskowskiego. No zdecydowanie widać Twoje niezdecydowanie🤣

Tylko tu nie ma niezdecydowanych. Tu są tylko fanatycy, trolle i Ci którzy już  zdecydowali wybrać mniejsze zło wedle swojego uznania

Opublikowano

A jak ja miałem i sam paliłem....to wiem?🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v