Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Hmm, to miało być do Tomasza😆, jakoś przez pomyłkę poszło do ciebie.

Szczerze Trzasku nie jest dobrym wyborem, ale nadal lepszym od Alfonsa ... Tzw. mniejsze zło ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, witejus napisał(a):

W czym?

A choćby nie pada na kolana przed debilem wysmarowanym samoopalaczem, nie popiera finansowania kościoła przez państwo, nie jest pseudokibolem który latał po ustawkach, nie podpisywał wszystkiego jak leci byle Mentzen go poparł. Pokazał u Mentzena swoje poglądy a nie wyrzekł się prezesa i partii która go popiera byle wejść w 4 litery Mentzenowi ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
witejus napisał:

1 minutę temu, DTaras napisał(a):

oco naprawdę jest gnój w sądownictwie rozpoczęty przez PiS.

Pomyłka, przez PO.

PO to nieudolnie kręciło się wokół ustaw. Mam na myśli wrzucanie niższego szczebla do worka z napisem kasta.

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał(a):

a to przepraszam

Był czas że po 6 szedłem spać 

2 godziny temu, dysydent napisał(a):

Byłem niedawno na koncercie.jeszcze dają rade

Godzinę temu, Wiesio80 napisał(a):

Ostatni głupi szuka sprawiedliwości w sądzie....a zwłaszcza teraz gdy przeciwnik ma nad nim kontrolę.....skoro jest złodziejem, sutenerem to dlaczego go po prostu nie zwinęli i nie siedzi? Przecież gdy był alfasem to Tusk wtedy rządził i policję miał pod sobą 🤔🤔🤔

Może sprawdź daty??

31 minut temu, witejus napisał(a):

A ja się śmieję że półgłówki, platformiane lemingi popierają mięczaka, oślizgłego oszusta, czyściciela kamienic, do tego chroniący morderców Jolanty Brzeskiej, do tego ćpuna.

Kto zwrócił ta kamienice..

Prokuratura zera też umorzyła śledztwo..brak śladów udziału osób trzecich.

Opublikowano
Wpaw napisał:

I tak większość ludzi nie wie co to patriotyzm...  Coraz więcej Polaków ma nasrane pod czapką

Większość ludzi wie. Telewizor jednak nasrał do głowy pozostałym tak, że ze znaczenia tego słowa zostało parę bladych liter.

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A choćby pada na kolana przed debilem wysmarowanym samoopalaczem, nie popiera finansowania kościoła przez państwo, nie jest pseudokibolem który latał po ustawkach, nie podpisywał wszystkiego jak leci byle Mentzen go poparł. Pokazał u Mentzena swoje poglądy a nie wyrzekł się prezesa i partii która go popiera byle wejść w 4 litery Mentzenowi ...

Sorry...już mnie nie ma🙋

Screenshot_20250528-091825~2.png

Łorawiok, to że dedykacją dla Ciebie😊

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A choćby nie pada na kolana przed debilem wysmarowanym samoopalaczem

Rzeczywiście nie pada bo nikt go nie chce widzieć w USA, za to przed tuskiem to wnet plackiem by leżał

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Rzeczywiście nie pada bo nikt go nie chce widzieć w USA, za to przed tuskiem to wnet plackiem by leżał

Szczerze, jeżeli ktoś taki jak Trump Cię nie zaprzasza to tylko dobrze o Tobie świadczy ...

Opublikowano
16 minut temu, jacus napisał(a):

.brak śladów udziału osób trzecich.

Jasne najpierw się zabiła, potem oblała benzyną i podpaliła i jeszcze schowała karnister, geniusz no naprawdę geniusz. Ślady osób trzecich celowo zacierała policja.

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Szczerze, jeżeli ktoś taki jak Trump Cię nie zaprzasza to tylko dobrze o Tobie świadczy ...

Taa, tak se tłumacz

Opublikowano

I jeszcze jedno z naszych protestów nić nie wynikło za wyjątkiem tego że nas skłócili z miastowymi a ten który ma pogłos w mikrofonie poczęstował mnie gazem...i za to ich nie lubię..  

Opublikowano
witejus napisał:

A ja się śmieję że półgłówki, platformiane lemingi popierają mięczaka, oślizgłego oszusta, czyściciela kamienic, do tego chroniący morderców Jolanty Brzeskiej, do tego ćpuna.

Co to mięczak?

Opublikowano
48 minut temu, DTaras napisał(a):

Toć już dawno pisałem - byle gdzie stał byle kto. Nawrocki... Batyr podziwia to środowisko czego wyraz daje w książce. W Nikosiu widzi celebrytę a to był zwykły paser samochodów... Gdy przed 2000 rokiem na południe ode mnie zaczynały się tarcia bo samochody przestały być dobrem to miało wpływ na takich ciulów. Zaczął przeszkadzać to zginął. Takim życiem Batyr chce, każe się ludziom fascynować. Mam kilka lat więcej od Nawrockiego to i za gówniarza byłem w innym miejscu i dlatego nie, nie stanowcze nie dla tego typu ludzi pod żyrandolem. Przecież jego będą sprawdzać obce służby... Ja tego nie widzę. Ale. Te całe MMA. Zalegalizowalo, wypromowało się. I to jest druga, poyebana strona tych czasów.

No tak , tylko przy zmianie europekskiego obywatelskiego podejscia do kluczowych spraw zarówno swiato poglądowych , ekologicznych trzaskowski ze swoimi pogladami wydaje mi sie żę odbiega nawet od Tuska w skrajność , oczywiscie rola prezydenta jest marginalna w tworzeniu prawa  a bardziej skupia sie na podpisywaniu . Jedynie co to ustawa o mowie nienawisci zniechęca mnie zagłosować na Rafałka .

Opublikowano
Wiesio80 napisał:

A ja dalej piszę że się szykuje grubsza afera i w ciekawych czasach nam przyjdzie żyć 

Mówisz? Będzie atak na biały dom we Warszaaawie?

• Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Awet były  szef ABW nie wytrzymał tego pierdolenia i zwalania winy na ich firme. Jakieś głupoty że były negatywne opinie itp:

FB_IMG_1748414157721.jpg

była negatywna ocena /rekomendacja i sługus wydał mimo to poświadczenie bo taki dostał rozkaz ...co niby miał tu napisać jak go kontrolowali ci co mu kazali wydać te poświadczenie ....służby miał pod butem wąsik i kamiński ...takie oświadczenie to śmiech na sali 

Opublikowano (edytowane)

miał prawo olać postępowanie które było negatywne bo tak chcieli prawomocnie skazani przestępcy wąsik i kamiński ...🤣 ...kto by im dziwki  w apartamentach państwowych załatwiał 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
11 minut temu, Wiesio80 napisał(a):

I jeszcze jedno z naszych protestów nić nie wynikło za wyjątkiem tego że nas skłócili z miastowymi a ten który ma pogłos w mikrofonie poczęstował mnie gazem...i za to ich nie lubię..  

Co ty pitolisz protesty popierało 87% miastowych. poparcie dla rolników podczas protestów było największe w historii .tak więc swoje mądrości w buty wsadz sobie. 

Tfusk łapie się brzytwy i ogłasza mundurówce dopłaty do mieszkań ale jak szczegóły obejrzeć to wsiawiakom dwa razy tyle dopłaci a biedota musi się zadowolić 50 %> Pełny obraz rządów .A co będzie po wyborach ?

• Like 1
Opublikowano
jarecki napisał:

No tak , tylko przy zmianie europekskiego obywatelskiego podejscia do kluczowych spraw zarówno swiato poglądowych , ekologicznych trzaskowski ze swoimi pogladami wydaje mi sie żę odbiega nawet od Tuska w skrajność , oczywiscie rola prezydenta jest marginalna w tworzeniu prawa  a bardziej skupia sie na podpisywaniu . Jedynie co to ustawa o mowie nienawisci zniechęca mnie zagłosować na Rafałka .

Ludzie są leniwi. Bez tego nie było by postępu. Fakt. Są takie żarty co by ta ustawa kastrowała przy czym w pojęciu pastisz, podobnie szerokim, znajdzie się jeden z punktów obrony. Dla mnie to poyebane jak zasłanianie kwiatkiem fajki w tureckiej telewizji. Moim zdaniem, "w związki z przynależnością" mnie do narodu często obśmiewanego jakim są Polacy, wymiar sprawiedliwości będzie często korzystał z upomnień a gdy się dziennikarstwo na to wqwi - ustawodawca to znowelizuje. Nosz cza mieć trochę dystansu do wszystkiego a tym bardziej siebie. Galan i może Roman by nas tu wszystkich pozywali... Ulman korzysta na to z diagramu. Trzaskowski głupi nie jest i nie jest też zbyt pracowity. Nawrocki mam wrażenie ma odwrotnie. Czytałem kawałek tej jego przypowieści. Dla Ulmana wybór powinien być prosty ale życie jest przekorne.

• Like 2
Opublikowano

Ale się uczepili, świeci się ten napis na TVP 1🤭🙆😁 furioza

IMG20250528105310.jpg

Opublikowano
Wpaw napisał:

59 minut temu, DTaras napisał(a):

Większość ludzi wie. Telewizor jednak nasrał do głowy pozostałym tak, że ze znaczenia tego słowa zostało parę bladych liter.

5+

Nie wiecie co ci panowie chcą od....

https://youtube.com/shorts/z-OyXgfBjZ0?si=Jwik9eeJmmh1Kd6q 

To jest ciekawe zjawisko. I ciekawe co to zjawisko pocznie jak nowy prezydent zawiedzie ich oczekiwania - bez różnicy kto zostanie wybrany.

Opublikowano

Może doczekamy się nowych twarzy polityki w Polsce