Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Taki sam z ciebie kłamca jak Trzaskowski czy inni z PO. Pasujesz tam doskonale.

Wiem jedno, w niedzielę idę głosować po to aby sutener i gangus nie został prezydentem tego kraju ... A teraz idę robić kasę, szkoda czasu na ludzi zapatrzonych w PiSuar ... Niech sobie ich kandydat dalej lata po parkach i lasach z maczeta albo z goła klata i raca w łapie po trybunie ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nawet nie wiem co ten Murański mówił i o co z tym chodzi ... Nie mam czasu na wypowiedzi takich ludzi.

Jak nie wiesz to po co rozpowszechniasz oszczerstwa i pomówienia?

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

niewinny alfons robi pozew w trybie wyborczym, 24h i jest wolny od oskarżeń, które wg sekty PiSowkiej są nieprawdziwe ...

Bardzo dobrze robi, bo doskonale wiadomo dlaczego Tusek i jego podhujaszczyki tak wściekle domagają się by Nawrocki wniósł pozew w trybie wyborczym.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nawet nie wiem co ten Murański mówił i o co z tym chodzi ... Nie mam czasu na wypowiedzi takich ludzi.

Według tego pana wielki bu miał 16 lat 🤣 jak prowadził agencje, wierzysz w to ?

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Bardzo dobrze robi, bo doskonale wiadomo dlaczego Tusek i jego podhujaszczyki tak wściekle domagają się by Nawrocki wniósł pozew w trybie wyborczym.

Bo wiedzą że jest winny i jak to zrobi to będzie po kandydacie PiSuaru ?? xD

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Doskonale wie. Po prostu kłamie.

To Nowogrodzki cały czas kłamie, kłamał w sprawie mieszkania i teraz znów kłamie... A u Mentzena udawał że Jarka z Żoliborza nie zna xD

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Bo wiedzą że jest winny i jak to zrobi to będzie po kandydacie PiSuaru

Bo wiedzą że ich sąd jednym ruchem długopisa wyeliminuje go z wyborów. 

Zdaje mi się że miałeś truskawki zbierać, pilnuj polityki, nie truskawek to ci zgniją w polu😂

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, witejus napisał(a):

Zdaje mi się że miałeś truskawki zbierać, pilnuj polityki, nie truskawek to ci zgniją w polu😂

Spokojna twoja rozczochrana, zbiory idą idealnie ;) cenowo też jest jak na razie bardzo dobrze.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Jedną ręką piszesz, drugą zbierasz?😆

Ja to siedzę na samochodzie i aby liczę łubianki, a w wolnym czasie się śmieje z PiSiorow jacy są głupi że popierają gangusa i sutenera jako kandydata na prezydenta xD

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

śmieje z PiSiorow jacy są głupi że popierają gangusa i sutenera jako kandydata na prezydenta

A ja się śmieję że półgłówki, platformiane lemingi popierają mięczaka, oślizgłego oszusta, czyściciela kamienic, do tego chroniący morderców Jolanty Brzeskiej, do tego ćpuna.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja to siedzę na samochodzie i aby liczę łubianki, a w wolnym czasie się śmieje z PiSiorow jacy są głupi że popierają gangusa i sutenera jako kandydata na prezydenta xD

to ja jestem lepszy, bo śmieję się i z pisiorów i z tobie podobnych popaprańców. Chociaż to tak naprawdę smutne, że jedziemy ku przepaści a ślepi fanatycy z twojej czy ich strony decydują kto prowadzi ten wózek ku zatraceniu.

Historycznie, nie pierwszy i nie ostatni raz, że miernosć tyczy drogę

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Awet były  szef ABW nie wytrzymał tego pierdolenia i zwalania winy na ich firme. Jakieś głupoty że były negatywne opinie itp:

FB_IMG_1748414157721.jpg

Bo na pewno się przyzna że na zlecenie PiSiorków dopuścił alfonsa xD

Opublikowano
9 minut temu, witejus napisał(a):

Jedną ręką piszesz, drugą zbierasz?😆

A myślisz czemu jest za tęczowtm Rafałem i innym lewactwem? Już abstrachując traumy po pisowcu, liczy na to że naściągają uchodźców którzy będą u niego pracować za darmo. Urząd pracy czli państwo czyli my wszyscy zapłacimy a śniade towarzystwo pozbiera truskawki i bób, a on będzie kase liczył.

Tak mu pis nie w smak bo brakuje darmowych parobasów.

Najpierw szczeka że pis nawpuszczał ukraińców ale brać ich do pracy nie przeszkadza. Taka moralność kalego.

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo na pewno się przyzna że na zlecenie PiSiorków dopuścił alfonsa xD

Tak samo obywatelski napisze pozew w trybie wyborczym do peowskiego sądu.

Szach i mat.

• Like 2
Opublikowano
jarecki napisał:

znając troche życie za małolata to nie pamietam żębym widział na bramkach ochroniarzy kozaków , nieraz zdarzał  się jeden ale to żadkość przeważnie to ,, lamusy '' stali a kozacy sobie inaczej zarabiali ,oczywiscie w razie potrzeby pojawiał sie ktoś obrotniejszy ale to na zasadzie znajomosci z szefem lokalu a nie pracy 

Toć już dawno pisałem - byle gdzie stał byle kto. Nawrocki... Batyr podziwia to środowisko czego wyraz daje w książce. W Nikosiu widzi celebrytę a to był zwykły paser samochodów... Gdy przed 2000 rokiem na południe ode mnie zaczynały się tarcia bo samochody przestały być dobrem to miało wpływ na takich ciulów. Zaczął przeszkadzać to zginął. Takim życiem Batyr chce, każe się ludziom fascynować. Mam kilka lat więcej od Nawrockiego to i za gówniarza byłem w innym miejscu i dlatego nie, nie stanowcze nie dla tego typu ludzi pod żyrandolem. Przecież jego będą sprawdzać obce służby... Ja tego nie widzę. Ale. Te całe MMA. Zalegalizowalo, wypromowało się. I to jest druga, poyebana strona tych czasów.

Opublikowano
4 minuty temu, Takeda napisał(a):

Chociaż to tak naprawdę smutne, że jedziemy ku przepaści a ślepi fanatycy z twojej czy ich strony decydują kto prowadzi ten wózek ku zatraceniu.

Oczywiście ani ty, ani po twojej stronie niema fanatyków😆

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Tak samo obywatelski napisze pozew w trybie wyborczym do peowskiego sądu.

Sędzia - czytając akta - ma dostęp do tajemnic, o których premier czy prezydent nie może wiedzieć. Zadaj sobie teraz pytanie poco naprawdę jest gnój w sądownictwie rozpoczęty przez PiS.

• Thanks 1
Opublikowano
36 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Patriota cały czas , wywiad sprzed siedmiu lat 

I tak większość ludzi nie wie co to patriotyzm... 

Coraz więcej Polaków ma nasrane pod czapką

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, witejus napisał(a):

Oczywiście ani ty, ani po twojej stronie niema fanatyków😆

oczywiście, że nie, jako wielbiciel rozumu, ubolewam nad faktem postępującej pauperyzacji intelektualnej kolejnych pokoleń, jak i obecnych za sprawą wszechogarniającej propagandy czy to z lewej czy z prawej strony. Mnie możesz nie wierzyć, ale masz naczelnego opozycjonistę wobec prawie wszystkiego czyli @dysydent 💪, chyba braciaki mundurowe, ten co przeszedł z cynizmem i powagą na mroczną stronę @mirro :Pczy ten jeszcze poważny który się łudzi @DTaras 🤪, reszta w większości karma dla "świmaków" (dla kumatych) bo każdemu czasem perełka się trafi, w tym mnie 🤣

BTW Witam serdecznie Waćpana @galan99, po takim okresie nieobecności to chyba by wypadało pogratulować uwolnienia z obozu 😜

Edytowane przez Takeda