Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, nie napisał(a):

Nie było „gdańskiego funkcjonariusza ABW”, nie było negatywnej rekomendacji ws. Nawrockiego.
Były kilkukrotne sprawdzenia ABW i pozytywne decyzje ws. poświadczeń.

Ze strachu przed porażką premier w telewizji na żywo, prosto w oczy łże jak bura suka. 

Bo tak napisał facet który może potencjalnie mieć problemy w związku z tą sprawą?

Opublikowano
dsbh napisał:

tej chwili to większe problemy ma Tusku, którego nikt nie ogra a  tu trafił się Muran . Jeżeli łapie s

Ten drugi - to też Muran?

Opublikowano (edytowane)

znając troche życie za małolata to nie pamietam żębym widział na bramkach ochroniarzy kozaków , nieraz zdarzał  się jeden ale to żadkość przeważnie to ,, lamusy '' stali a kozacy sobie inaczej zarabiali ,oczywiscie w razie potrzeby pojawiał sie ktoś obrotniejszy ale to na zasadzie znajomosci z szefem lokalu a nie pracy 

5 minut temu, hubertuss napisał(a):

8c3a2e5f5d38f22bbd8167879941c9d5.jpg

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Dobrze że nie trzeba wyobrażać Kwaśniewskiego z flaszką i prostytutką. Chlał i ruchał co popadnie a był 2 kadencje ;)

1 minutę temu, jarecki napisał(a):

znając troche życie za małolata to nie pamietam żębym widział na bramkach ochroniarzy kozaków , nieraz zdarzał  się jeden ale to żadkość przeważnie to ,, lamusy '' stali a kozacy sobie inaczej zarabiali 

Trzeba było iść na dyskoteke a nie do biedronki.

• Like 1
Opublikowano
hubertuss napisał:

Jemu nie wytłumaczysz oni wklejają proste manipulacje które mają zdyskredytować realne wydarzenia i przedstawić czytającemu jakieś dziwaczne procedury typu cofnięcie uprawnień ot tak sobie. 

...bazując na upriszczeniu logiki do tzw. chłopskiego rozumu lub rozumu Kubusia Puchatka - zapomniałeś dodać.

Opublikowano

nie na jednych dyskotekach byłem , obstawa dyskotek w wiekszosci polegała na tym żę każdy sie i tak był bo własciciel miał znajomosci , a jak wchodziła ,, elita '' to się rozstępowała , przypomniała mi sie dyskoteka w Mokrej jak przyjechało 3 gosci z podwarszawskich marek , ochrona sp***doliła i nad ranem wyszła a była z Wyszkowa i to jedna z lepszych chyba od Buchaja 

Opublikowano
21 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dobrze że nie trzeba wyobrażać Kwaśniewskiego z flaszką i prostytutką. Chlał i ruchał co popadnie a był 2 kadencje ;)

A to picie czy ruchanie jest przestępstwem, oczywiście nie mówimy o pedofilach ??? Bo sutenerstwo już jest ...

Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Bo tak powiedział ten neandrtalczyk?

Powtarzasz dokładnie to co robiono ostatnio w Rumunii 

Sutenerstwo w Polsce jest przestępstwem i grozi za nie więzienie ...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A to picie czy ruchanie jest przestępstwem, oczywiście nie mówimy o pedofilach ??? Bo sutenerstwo już jest ...

Nawet jak obywatelski przywoził panienki czy wpuszczał do hotelu to sutenerem nie był. Mam na to wyjebane. Jak był na studiach musiał pracować żeby mieć jakiś grosz. Nie miał jak Rafał matki w UB że mógł za komuny zwiedzać świat i żyć w luksusie.

Dziwne że lewactwu nagle to przeszkadza. Do tvn wzieli k**we stręczycielke co handlowała dziewczynami i je biła jak były nieposłuszne. A teraz nagle Nawrocki przeszkadza. Troche to dziwne bo powinni go chwalić.

No i okazało się że Nawrocki opiekował się panienkami gościa który w tym czasie miał niecałe 17 lat 🤣.

Też wole jak prezydent weźmie gume nikotynową, zapali fajke a czy pierdolnie wieczorem kielicha niż nayebany przewraca się na grobach pomordowanych żołnierzy.

Nie jest na pewno dobrym kandydatem ale w porównaniu do tęczowego to nie wiem co musiał by zrobić.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem Tusek przedobrzyl.... powołując na światków patostimera i prostytutkę pewnie dziś dowiemy się że to gwałciciel i pederasta... tylko, że pewnie to odwrócić uwagę od czegoś poważniejszego🤔🤔🤔

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Sutenerstwo w Polsce jest przestępstwem i grozi za nie więzienie ...

Udowodnione, a nie pomówienie, realizujesz scenariusz napisany przez UE zrealizowany w Rumuni, a teraz realizowany co do kropki w Polsce.Nie na darmo służby latały do Rumunii na szkolenie.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Udowodnione, a nie pomówienie, realizujesz scenariusz napisany przez UE zrealizowany w Rumuni, a teraz realizowany co do kropki w Polsce.Nie na darmo służby latały do Rumunii na szkolenie.

Ale jest pozew sądowy, jeszcze pójdzie za to siedzieć, spokojnie ... Sam doskonale Alfons wie że jest winny dlatego zrezygnował z trybu wyborczego ...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dla bobka Murański to ałtorytet.

Nawet nie wiem co ten Murański mówił i o co z tym chodzi ... Nie mam czasu na wypowiedzi takich ludzi.

Dla mnie sprawa jest prosta, niewinny alfons robi pozew w trybie wyborczym, 24h i jest wolny od oskarżeń, które wg sekty PiSowkiej są nieprawdziwe ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nawet nie wiem co ten Murański mówił i o co z tym chodzi ... Nie mam czasu na wypowiedzi takich ludzi.

Taki sam z ciebie kłamca jak Trzaskowski czy inni z PO. Pasujesz tam doskonale.

Przecież to on jest źródłem zarzutów że Nawrocki był sutenerem. Według Tuska wiarygodny świadek.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Ale jest pozew sądowy, jeszcze pójdzie za to siedzieć, spokojnie ... Sam doskonale Alfons wie że jest winny dlatego zrezygnował z trybu wyborczego ...

Ostatni głupi szuka sprawiedliwości w sądzie....a zwłaszcza teraz gdy przeciwnik ma nad nim kontrolę.....skoro jest złodziejem, sutenerem to dlaczego go po prostu nie zwinęli i nie siedzi? Przecież gdy był alfasem to Tusk wtedy rządził i policję miał pod sobą 🤔🤔🤔