Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Będzie bardzo piękny rok 2025 . Inauguracja prezydentury Donalda Trumpa.

Satelity rewolucji 13 grudnia wylecą w Kosmos .

Inne im podobne rozpadną się .

Zostanie tylko dwie wielkie Partie , tylko takie mają prawo bytu , PiS i PO .

Odwieczna walka pomiędzy nimi i rywalizacja o lepszą Polskę trwa i będzie trwać .

• Haha 1
Opublikowano

Roman Giertych, który argumentuje, że restrykcyjne działania wobec izraelskiego polityka mogłyby narazić Polskę na napięcia w relacjach z USA
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/roman-giertych-noca-o-sprawie-premiera-netanjahu-po-zwyciestwie-trumpa-swiat-sie/2t7vp0g

a co "mogło by narazić Polskę na napięcia" z rosją?
prawnicza kanalio

no kto jak kto ale chociaż ci mieniący się prawnikami powinni oceniać tę kwestię jeśli już to pod kątem oceny prawnej albo ... "morda w kubeł"

Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

Roman Giertych, który argumentuje, że restrykcyjne działania wobec izraelskiego polityka mogłyby narazić Polskę na napięcia w relacjach z USA
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/roman-giertych-noca-o-sprawie-premiera-netanjahu-po-zwyciestwie-trumpa-swiat-sie/2t7vp0g

a co "mogło by narazić Polskę na napięcia" z rosją?
prawnicza kanalio

no kto jak kto ale chociaż ci mieniący się prawnikami powinni oceniać tę kwestię jeśli już to pod kątem oceny prawnej albo ... "morda w kubeł"

To jest piękne ŚWIAT SIĘ ZMIENIA . Mają cykora .

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Galan, rozumiem, że pochwalasz, że Trump chroni zbrodniarza jakim jest ten premier żydków ???

TAK .

Od zalania dziejów w Świecie liczą się tylko silni nie ma miejsca dla słabych .

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

TAK .

No to potwierdzasz mi tylko, że normalny nie jesteś ... Czyli Hitler, Stalin, Mao czy Pol Pot to dla Ciebie bohaterowie ?

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

TAK .

no to pogadamy za jakiś czas tzn kiedy sprawdzą się lub nie moje przeczucia co będzie działo się z Elonem M. ;)

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No to potwierdzasz mi tylko, że normalny nie jesteś ... Czyli Hitler, Stalin, Mao czy Pol Pot to dla Ciebie bohaterowie ?

Gdzie napisałem że są bohaterami ?.

Tacy są i trzeba się z nimi liczyć .

1 minutę temu, dysydent napisał(a):

no to pogadamy za jakiś czas tzn kiedy sprawdzą się lub nie moje przeczucia co będzie działo się z Elonem M. ;)

Elon jest młody i bogaty i rośnie w siłę i może być następnym Prezydentem Ameryki .

13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

....i tak go nie dogonisz...

Po co gnać .

Pali się wam dupsko satelity wylecą inne się rozpadną a zostaną jak zawsze tylko PiS i PO .

Opublikowano

wypadki chodzą po ludziach
młodych i bogatych też ;)

a Musk ma trochę silniejszych wrogów jak - nie przymierzając - Owsiak i ostatnio coraz bardziej im zagraża

Oni tam w tej Ameryce "nie takie numery" robili

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

wypadki chodzą po ludziach
młodych i bogatych też ;)

a Musk ma trochę silniejszych wrogów jak - nie przymierzając - Owsiak i ostatnio coraz bardziej im zagraża

Oni tam w tej Ameryce "nie takie numery" robili

Prawda to prawda - Robili .

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, dysydent napisał(a):

Trochę mocno zaczyna się rozpychać, próbuje narzucać swoje zdanie myśląc że bogatemu tak wolno, ciekawe czy się nie pomyli w swoich myśleniach i ktoś mu nie zrobi np drugiego Dallas ... Do papieża strzelali, do prezydentów, to co za problem do jakiegoś Żydka ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

drugiego Dallas

to raczej nie
Wrogowie Trumpa aż tak prymitywni nie są aby wierzyć że w rzece da się dwa razy wykąpać w tej samej wodzie
na pewno niejedna tęga głowa kombinuje jak "syndromem Muska" Trumpa przytemperować i wcale nie trzeba się do aż tak drastycznych metod posuwać bo jest jeszcze elektorat a to dużo większa potęga jak młodość i majątki dziesięciu a nawet i setki Musków.
Sam jestem ciekaw jak to się tam u tych jankesów potoczy i co wykombinują ci co z takim kretesem przegrali? na pewno li tylko propagandą medialną .. na niej nie poprzestaną

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
10 godzin temu, Roman176 napisał(a):

śniegu dużo ? 

trudno powiedziec- z wiatrem idzie ,tu golo,tam zaspa.

41 minut temu, galan99 napisał(a):

Będzie bardzo piękny rok 2025 . Inauguracja prezydentury Donalda Trumpa.

Satelity rewolucji 13 grudnia wylecą w Kosmos .

Inne im podobne rozpadną się .

Zostanie tylko dwie wielkie Partie , tylko takie mają prawo bytu , PiS i PO .

Odwieczna walka pomiędzy nimi i rywalizacja o lepszą Polskę trwa i będzie trwać .

a gdzie ta nowa jerozolima ??

masz jakas refleksje ze twoje przepowiednie to stek bzdur ??

myslisz ze nikt nie pamieta co pisales wczesnie ??

24 minuty temu, DTaras napisał(a):

Już nie w ciagu 24 godzin a w ciągu 100 dni - jak ta gwarancja : do studni.

to oni tam tez klamia przed wyborami ??

21 minut temu, galan99 napisał(a):

Gdzie napisałem że są bohaterami ?.

Tacy są i trzeba się z nimi liczyć .

Elon jest młody i bogaty i rośnie w siłę i może być następnym Prezydentem Ameryki .

Po co gnać .

Pali się wam dupsko satelity wylecą inne się rozpadną a zostaną jak zawsze tylko PiS i PO .

nie moze.. prezydent musi sie urodzic na terenie usa ... pamietasz co bylo z obama ?

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

@dysydent można to w bardziej "cywilizowany" sposób zrobić, jakaś "awaria" w testowanym nowym modelu Tesli itp, sposobów jest pełno i ogranicza je tylko zachowanie celu i fantazja wykonawcy ...

3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Musk ma tą przewage żę posiada swój system satelitów starling , to może bć sukcesem ale i  przekleństwem jego 

a nie podpowiadajmy nic nikomu zwłaszcza "tam" bo i tak nam nikt nie zapłaci :P

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, jacus napisał(a):

myslisz ze nikt nie pamieta co pisales wczesnie ??

a wiesz że jeśli nawet to niewielu pamięta bo tak to działa; mało kto zapamięta tysiąc mylnych a wszyscy zapamiętają jedną trafną (przepowiednię) nawet jeśli to był jawny fuks

tak to działa
no chyba że rasowi naukowcy ale takich to zawsze "ze świecą..."

25 minut temu, jacus napisał(a):

nie moze.. prezydent musi sie urodzic na terenie usa ... pamietasz co bylo z obama ?

a to gdzie się (w końcu) ten Obama urodził? bo nie pamiętam choć gdzieś kiedyś mi się "obiło..." ale po co mi to? i "wyleciało"

Akurat z reelekcją  opcji trumpowej w razie by co to Vance jest
a w razie by się preferencje Amerykanów nie odmieniły we cztery lata albo Trumpowi nie strzelił pomysł jak Putinowi i powie że tak po prawdzie to On pod rząd ma prawo do jeszcze jednej kadencji bo tak, bo miał przerwę i ...
a kto powiedział że USA to wieczny bastion demokracji?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
57 minut temu, galan99 napisał(a):

TAK .

To jakim cudem dla ciebie się miejsce znalazło?

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v