Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Powiem że na wszystkich portalach typu WP, Onet oraz FB czy IG trwa ostra nagonka na Nawrockiego i propaganda sukcesu Rafała. Musi to kosztować, oj musi. Pisowcy nie mają tyle kasy żeby tak się reklamować.

Do tego dorzuć YT. Piński dzisiaj przechodzi chyba samego siebie. Ćpun Nawrocki. Debata na prochach. Nawrocki upokorzył żonę. To tylko z dzisiaj. Nawet Sekielski odpuścił kościołowi i zajął się wyborami 🤣.

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj daj spokój  z wymysłami ..

Nawrocki i tak wygra...

Tego to nie był bym taki pewien. Za tydzień się wyjaśni.

17 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Właśnie dlatego chyba "Daj to głośniej" odcina się od przeróbek/coverów swoich piosenek, aby nie być posądzonym o sprzyjanie którejś z partii politycznych.

Opublikowano
5 godzin temu, Agrest napisał(a):

Po Karolu, który został papieżem,  będziemy mieć Karola, który został prezydentem🤣

Żart pokroju Romana. Nie idź tą drogą

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał(a):

Żart pokroju Romana. Nie idź tą drogą

lepiej przypomnij swoje żarty o macierewiczu i kaczyńskim, daleko ci do romana

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Charakter ma łobuza i dobrze może w końcu będzie jakiś prezydent z jajami. Ale naprawdę z jajami bo jeśli to prawda że naginał się na ustawkach to szacun dla niego za odwagę, honor.

Pojebało cię do reszty??

Piszę to jako kibic ..

Widziałeś kiedyś jakąś bijatykę bandytów.

Pisowcom mózg się zlasowal

Edytowane przez jacus
Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał(a):

Pojebało cię do reszty??

Piszę to jako kibic ..

Widziałeś kiedyś jakąś bijatykę bandytów.

Pisowcom mózg się zlasowal

Tak bo to jest miejsce żeby o tym pisać. Puknij się w łeb 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Charakter ma łobuza i dobrze może w końcu będzie jakiś prezydent z jajami. Ale naprawdę z jajami bo jeśli to prawda że naginał się na ustawkach to szacun dla niego za odwagę, honor.

Szacun za bandyckie napierdalanki? Taka gloryfikacja tych patusów możliwa tylko w PL i u ruskich. Znam typa co w latach 80 odrabiał wojo w zomo i opowiadał co robili z kibolami jak ich złapali na ustawce. Pakowali wszystkich do  wieźniarki na starze, aż sami się dziwili że tyle może ich tam wleźć. Potem jazda w nieznanym dla pasażerów kierunku tak ze 30 kilometrów w szczere pole lub las, przed rozładunkiem każdy musiał zdjąć buty z których przeważnie robili ognisko, potem ścieżka zdrowia, dosyć długa bo z reguły były ze trzy, cztery osinobusy obstawy i mogli wracać boso do domu. Ech, stare dobre czasy.

Edytowane przez mikad
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Ożeż, jprdl. Naprawdę odwaga i honor na kibolskich ustawkach o reszcie przypadłości środowiska nie wspomnę i jeszcze za to szacunek? Tyś się naoglądał propagandowej wersji "Furiozy" dla kiboli czy aż takie skrzywienie percepcji? Co innego zrozumieć/wybaczyć grzechy i głupotę młodych gniewnych, co innego podziwiać za to. O czym to świadczy sam sobie odpowiedz jeśli potrafisz...

Jeszcze kilka wypowiedzi w tym tonie to naprawdę pójdę na ta drugą turę i Bonżur dostanie mój głos, bo to już jest zbyt groźne

Bo Panowie wy sobie udowadniacie to, nie który kandydat jest lepszy tylko który mniej upośledzony. Zaczyna wychodzić, że głupcy od Trzaskowskiego są mniej szaleni niż głupcy od Nawrockiego...🤣

Edytowane przez Takeda
  • Thanks 1
Opublikowano

Moze lubil sie naparzac ?😎 Ja tez lubie, tylko na sparingach na sali, w kasku, ochraniaczach 😎 jakos mozna odreagowac, poobijac sie. Nawet po takim lepszym treningu lepiej sie spi,rano spocony jestem jak bym maraton przebiegł 😂 ale lubie to !

Opublikowano
57 minut temu, mikad napisał(a):

Szacun za bandyckie napierdalanki? Taka gloryfikacja tych patusów możliwa tylko w PL i u ruskich. Znam typa co w latach 80 odrabiał wojo w zomo i opowiadał co robili z kibolami jak ich złapali na ustawce. Pakowali wszystkich do  wieźniarki na starze, aż sami się dziwili że tyle może ich tam wleźć. Potem jazda w nieznanym dla pasażerów kierunku tak ze 30 kilometrów w szczere pole lub las, przed rozładunkiem każdy musiał zdjąć buty z których przeważnie robili ognisko, potem ścieżka zdrowia, dosyć długa bo z reguły były ze trzy, cztery osinobusy obstawy i mogli wracać boso do domu. Ech, stare dobre czasy.

ZOMO? Naprawdę? Weź mi tu takich bajek nie opowiadaj jeszcze w latach 80🙆😁

29 minut temu, Takeda napisał(a):

Ożeż, jprdl. Naprawdę odwaga i honor na kibolskich ustawkach o reszcie przypadłości środowiska nie wspomnę i jeszcze za to szacunek? Tyś się naoglądał propagandowej wersji "Furiozy" dla kiboli czy aż takie skrzywienie percepcji? Co innego zrozumieć/wybaczyć grzechy i głupotę młodych gniewnych, co innego podziwiać za to. O czym to świadczy sam sobie odpowiedz jeśli potrafisz...

Jeszcze kilka wypowiedzi w tym tonie to naprawdę pójdę na ta drugą turę i Bonżur dostanie mój głos, bo to już jest zbyt groźne

Bo Panowie wy sobie udowadniacie to, nie który kandydat jest lepszy tylko który mniej upośledzony. Zaczyna wychodzić, że głupcy od Trzaskowskiego są mniej szaleni niż głupcy od Nawrockiego...🤣

Czego nie rozumiesz? 

Nie furiozy tylko green street hooligans jak coś, dobry film. 

Większych pojebów spotykasz na ulicy codziennie...

Głosuj na kogo chcesz co mnie to obchodzi

Opublikowano
Godzinę temu, Takeda napisał(a):

gdyby tyś startował na prezydenta i wyciągali twoje brudy jeszcze pod koloryzowane ... to połowa ludzi nazwała cię patologia ...  a za zwyczaj krzyczą ci co mają najwięcej za uszami 

Opublikowano

dla idioty jak ty bez znaczenia to jest ze jeden gość zabronił jeździć samochodami po mieście najbiedniejszymi 

co najlepsze wolności owiec który walczy z urzędasami popiera gościa co pobił rekord w zatrudnieniu urzędzie miasta  

https://www.se.pl/warszawa/trzaskowski-pobil-rekord-ponad-9-tysieczna-armia-urzednikow-w-warszawskim-ratuszu-aa-rtri-kEMB-yk8A.html

ważne naparzanie 😝 może w końcu nie bd lokajem jak Tusk z boku

• Like 2
Opublikowano

I teraz pytanie co wyborcy Konfederacji zrobią.

Dostaną wkurwa i wywrócą stolik ze Sławkiem czy wypiją piwo.