Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
25 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

brałeś udział w 70/70 razem z Karolkiem Nowogrodzkim

,,💡'' lepsze przeciąganie lin Nawrockim niż ciagniecie samolotu z amber gold przez Tuska 🤣  , tu od razu taka głupotka przyszła mi do główki to podzielielilem sie myslą .,ale żeby nie było to sobie wybrał kaczyński kandydata 😭

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

pseudokibola ...

młody lubi grać w koszykówke wiec pojechalismy pierwszy raz na legie , kupiłem bilety ale nie myslałem żę w koszykówke kibicują ultrasi i zły sektor wybrałem  , k**wa oni nas się pytają czemu nie spiewamy😬 dobrze ze mlody miał wtedy 12 lat ..............

• Haha 1
Opublikowano

ile to już lat wałkuję skrót myślowy - "braki kadrowe w polityce" bo coraz mniej mądrych co chcą pchać się w to szambo
przypadek Trzaskowskiego z Nawrockim jako oferta na drugą turę to dowód że już mądrzejsi właśnie byli z oferty wyszli i nie było z kogo wybrać. Nam pozostaje ocena Który z Tych Dwóch mniejszy, mniej groźny głupiec

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

a teraz jeszcze się okazuje że pseudokibola ...

Premierem jest to czemu ma nie być prezydentem😂

FB_IMG_1747986387470.jpg

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał(a):

pojechałem w poprzednim poscie po praktycznie wszystkich tych tzw mainstreamowych siłach politycznych w Polsce (nie wyłączając Konfy) a Ty masz za złe że akurat i po PiSie? któż zatem z nas ma większy problem z bezstronnością? ;)

A proszę bardzo , jeździj sobie po kim chcesz i nic za złe nie mam , po prostu za to co robisz  masz poważanie u Ulman-a . Tyle i tylko tyle .

Opublikowano
27 minut temu, Agrest napisał(a):

Ależ oburzenie bo młody karolek dawał i dostawał po mordzie🤣

Ale już jak donuś pochwalił się że lubiał sobie przypalić maryśkę to swój chłop i zyskał przy urnie🤣🤣🤣

Parodia

Oglądnąłem tą rozmowę i zmieniła ona moje podejście do głosowania w II turze. Oglądnę też nastepną

Uważam, że Mentzen miał dobry pomysł. Takie rozmowy powinny się odbyć że wszystkimi, którzy uzyskali w I turze pow. 5%. Ależ by było ciekawie Trzaskowski z Braunem

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, andrzej78 napisał(a):

A proszę bardzo , jeździj sobie po kim chcesz i nic za złe nie mam , po prostu za to co robisz  masz poważanie u Ulman-a . Tyle i tylko tyle .

poważaniem bym tego nie nazwał ale już nie będę się zagłębiał bardziej bo czas najwyższy aby nasza tu konwersacja stała się dla innych nużąca i jeśli nie zakończmy to bodaj zawieśmy ją na czas jakiś ale na już po wyborach bo teraz każdy wierzy że walczy o swojego kandydata i takie fora to przecież jedno z ku temu narzędzi to nie rozpraszajmy ludzi z koncentracji jakimiś pobocznymi tematami ;) xD

12 minut temu, Qwazi napisał(a):

Oglądnąłem tą rozmowę i zmieniła ona moje podejście do głosowania w II turze.

a to była jakaś ostatnio? skala - dzień dwa temu? bo nie nadążam ostatnio; wiosna, pola a pogoda była to prawie się poobrabiałem że mogę ponadrabiać i w tej sferze i jakąż to rozmowę - być może - przegapilem? link , hashtag czy jaka inna podpowiedź to se ew wyszukam bo deszczowo i....

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
17 minut temu, dysydent napisał(a):

a to była jakaś ostatnio? skala - dzień dwa temu? bo nie nadążam ostatnio; wiosna, pola a pogoda była to prawie się poobrabiałem że mogę ponadrabiać i w tej sferze i jakąż to rozmowę - być może - przegapilem? link , hashtag czy jaka inna podpowiedź to se ew wyszukam bo deszczowo i....

Ogólnie to Nawrocki wyrzekł się PiSu byle by wejść Mentzenowi w 4 litery xD

• Thanks 1
Opublikowano

ajajaj; półtorej godziny? to może pierwej po kawę se wyskoczę do sklepu bo na ukończeniu i ew wieczorem bo aż taki deszcz to u mnie nie pada

a że Nawrocki PiSowi urwał się ze sznurka to moje własne słowa sprzed kiku dni i tejże rozmowy tak że teraz to nie wiem czy kiedy zbierze się na aż tak duży deszcz abym...

co najwyżej na raty se zacznę ...

Opublikowano
2 minuty temu, lukasz493 napisał(a):

tez u was w gminach oglosili szacowanie szkód za przymrozki wiosenne za okres 7-16 maja ? wnioski do 4 czerwca typowa zagrywka pod wybory czy co ?

Ogłosili, ale u mnie w gminie akurat nie ma jakiś dużych strat. Nie warto nawet tej komisji wołać, bo co to jest 5-10% strat, to oni na kwicie więcej niż 5% nie dadzą ...

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ogólnie to Nawrocki wyrzekł się PiSu byle by wejść Mentzenowi w 4 litery xD

Teoretycznie mógł bo nigdy do niego nie należał pytanie jak się wyrzeknie PO Trzaskowski? 

Opublikowano
Godzinę temu, Agrest napisał(a):

Ale już jak donuś pochwalił się że lubiał sobie przypalić maryśkę to swój chłop i zyskał przy urnie🤣🤣🤣

Parodia

czyli jakbyś miał wybór to zamiast jointa od Herr Tuska, wolisz dostać wp***dol od Nawrockiego?🤔

Może jest w tym jakaś logika, ale mnie umyka

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, lukasz493 napisał(a):

wnioski do 4 czerwca typowa zagrywka pod wybory czy co ?

rolnicy się domagali do gminy musiały powołać komisje , nie bierz tego do siebie ale już od dłuzszego czasu czytam jak cos wpłynie na konto to spora grupa twierdzi że to zagrywka pod wyboru poprzednie lata nie było wyborów a były wnioski suszowe , gradowe itd . wiec wybory to nie maja wpływu .

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Teoretycznie mógł bo nigdy do niego nie należał pytanie jak się wyrzeknie PO Trzaskowski? 

Teoretycznie tak a w praktyce śmiesznie wyglądało to włażenie w 4 litery xD

1 minutę temu, jarecki napisał(a):

rolnicy się domagali do gminy musiały powołać komisje , nie bierz tego do siebie ale już od dłuzszego czasu czytam jak cos wpłynie na konto to spora grupa twierdzi że to zagrywka pod wyboru poprzednie lata nie było wyborów a były wnioski suszowe , gradowe itd . wiec wybory to nie maja wpływu .

U mnie akurat strat nie ma, ale po grupach truskawkowych piszą ludzie co mają po 50-60% kwiatu zmarznięte. I to mimo okrycia włóknina ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

u mnie cały region sadownictwo 100 % strat , nic nie zostało na drzewach , nawet jagody kamczackie opadły , borówki chyba będą 

A u mnie w gminie wiśnie uginają się od owoców ;)

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Takeda napisał(a):

czyli jakbyś miał wybór to zamiast jointa od Herr Tuska, wolisz dostać wp***dol od Nawrockiego?🤔

Może jest w tym jakaś logika, ale mnie umyka

A może inaczej?

Wolałbyś by decyzje podejmował ktoś kto może być na haju czy ktoś kto potrafi przypierdolić jak trzeba?🤣

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

Pudzianowski coś narzekał ale on ma w promieniu 20 km od siedziby i na nie których działkach ocalały a na niektórych spore straty 

Przymrozek to sprawa lokalna, w jednym miejscu nie będzie a 20km dalej już będzie ...

• Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, Agrest napisał(a):

Ale że co? Uczestniczył w orgiach sado-maso?🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

a u mnie rdest sachaliński podmarzł ale czereśnie są znaczy jeszcze zielone ale w ilości jakiej od co najmniej trzech lat nie pamiętam tak że to co w pogodzie maja jest na skraju anomalii ale mieszczącej się jak najbardziej w statystykach polskiego klimatu

co do rozmowy; dojechałem do momentu o podatku katastralnym i jestem już pewien że zostanie w najbliższych latach w Polsce wprowadzony nawet jeśli wygra Nawrocki a to jest ostatni bastion wolnego rynku gdzie jeszcze siepacze państwowi nie położyli łapy bo samo "dopuszczenie dyskusji" na jakiś temat u polityka oznacza że już to zostało postanowione

szykujmy się do rewolucji żeby wystrzelać państwowych sq..synów choćby przy pomocy kacapów bo zamienią może nie tyle nas ale nasze dzieci w niewolników typu wizji z Orwella i jeśli opozycyjny do postulatorów tego podatku dupek "gotów podjąć dyskusję" to oznacza że kataster zrazu częściowo wprowadzony będzie z czasem rozszerzony w oharaczowanie nawet pryczy na której śpimy.
Tak się rodzą przesłanki usprawiedliwiające przyzwolenie wojen rewolucji i wszelkich innych form przemocy w obronie przed uciskiem.

"Nie będziesz miał nic i bedziesz szczęśliwy"
bo nie będziesz miał nic do stracenia i pozostanie ci tylko przyjemność wyrżnięcia tych którzy ci to wszystko odebrali a przynajmniej jak najwięcej zanim zginiesz też nic w sumie nie tracąc bo życie niewolnika jest piekłem a śmierć wybawieniem

a nie pisałem że tylko głupek przyjmie zaproszenie Mentzena na te spotkania
a jeszcze dawniej, dużo dawniej że Konfederacja jest naturalnym sojusznikiem bardziej popaprańców niż pisdzielców nawet jeśli niechcacy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
59 minut temu, Agrest napisał(a):

boli ich, że człowiek z blokowiska, rodzice pewnie po zawodówkach, zdał maturę

chodząc do szkoły uprawiał sport i został mistrzem regionu, co świadczy o jego charakterze 

musiał zarabiać na życie dla siebie i rodziny, gdyż umarł jego ojciec

ukończył studia a następnie zdobył tytuł doktora

został dyrektorem muzeum i później prezesem ipn

uczciwie, bez znajomości, bez układów, co w środowisku peowców jest nie do pomyślenia

za to, że pracował nazywają go alfonsem

za uprawianie boksu i pracę na rzecz resocjalizacji nazywają go gangusem

za to, że uratował człowieka przed bezdomnością nazywają go czyścicielem kamienic

bardzo ich boli, że zwykły człowiek ma większe poparcie niż ich wydmuszka bez poglądów, że ludzie nie chcą się słuchać "elity", że mają w d*pie sprzedajne media i celebrytów 

wyzywają ludzi od faszystów, patusów, antysemitów, głupków ........ a ludzie się z nich śmieją :D - to boli najbardziej :D 

Image

#wszyscyjesteśmyZorro

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

@nie jak tam, brałeś udział w 70/70 razem z Karolkiem Nowogrodzkim ... Wstyd że taki ktoś ma szanse zostać prezydentem ... Na prawdę na tyle PiSuarów nie było nikogo lepszego ???

Tęczowy bobek na na na

Screenshot_20250522_085232_com.facebook.katana_edit_935759777594697.jpg

• Haha 1