Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

WOŚP z zbiórek przeznacza około 8% na koszty administracyjne. Caritas z zbiórek pobiera około 15%, ale to Owsiak złodziej ...

Tylko o Caritas cisza, nigdy nic nie słyszałem że oszukują. 

7 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Przecież Jurek to" wróg najgorszy" i nic nie znaleźli? Ty myślisz choć trochę?

Zapytaj tede

Opublikowano
22 minuty temu, mirro napisał(a):

Od tego są właśnie doradcy PAD aby mu np doradzili w tej materii dyplomatycznie trzymać gębę na kłódkę zamkniętą, aby kretyństwa uniknąć.

Kupował ktoś może te miny przeciwpancerne z IKEA ?
Warto?

22 minuty temu, mirro napisał(a):

Od tego są właśnie doradcy PAD aby mu np doradzili w tej materii dyplomatycznie trzymać gębę na kłódkę zamkniętą, aby kretyństwa uniknąć.

Warto?

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Tylko o Caritas cisza, nigdy nic nie słyszałem że oszukują. 

Od Owsiaka kogoś skazali lub zamknęli ?? Czy tylko propagandowe szczucie i plucie w PiSowskich mediach ??

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ty kulturalnie pisać potrafisz?

Z nim się nie da. 

1 minutę temu, racyl napisał(a):

Jakbyś skończył więcej klas to zrozumiałbyś jak pis kit takim jak Ty wciska .

Nie chciało się uczyć to jesteś tak podatny jak te dziadki na emeryturze co słuchają codziennie tego sakiewiczowskiego jadu

Wykształcenie nie ma nic do tego, posłuchaj wykształconych lewaków. Nie wiedzą z jakimi państwami graniczy Polska 😁 kto to sakiewicz? 

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, racyl napisał(a):

Nawet się nie kompromituj bardziej bo to już jest śmieszne

ani zamierzam kolejny już raz wykładać Ci jak sołtys krowie tym razem co znaczy równość w/g zasad czy jak większość nazywa - prawa a zatem i równość konsekwencji niezależna od skali

co postulowałeś? wolność przekonań (i ich głoszenia) czy cenzurę?
śmieszność przy tym to komplement

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Od Owsiaka kogoś skazali lub zamknęli ?? Czy tylko propagandowe szczucie i plucie w PiSowskich mediach ??

Nie zamknęli i nie zamkną.

4 minuty temu, racyl napisał(a):

Co mają lewaki do twojej logiki ?

Zapytaj babki albo dziadka

Z lewaki są tępe, Ciebie pytam. 

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

ani zamierzam kolejny już raz wykładać Ci jak sołtys krowie tym razem co znaczy równość w/g zasad czy jak większość nazywa - prawa a zatem i równość konsekwencji niezależna od skali

co postulowałeś? wolność przekonań czy cenzurę?
śmieszność przy tym to komplement

CO Ty chłopcze chcesz wykładać ?

😄

To jest twoje rozumowanie:

Forum z 20-ma aktywnymi urzytkownikami= telewizja ogólnopolska republika, wpolsce24.pl

Tylko pogratulować takiego rozumowania

😄

Pooglądaj te ścieki prawicowe a potem coś pisz

Opublikowano
16 minut temu, Roman176 napisał(a):

Warto?

słaby masz refleks bo już wycofali z "oferty" pono razem z jakimś "gienierałem"

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Roman176 napisał(a):

gdzie tam jest Wodzisław pediatria ?  a w rydach jest zamknięty 3 lata 

polglowku -kiedy byl 25 final orkiestry ???

znowu sam sie osmieszasz- sprzet przekazali w 2018 r .....rok 2018 -wiesz choc ktory mamy teraz ??

ciebie do orki to plug niepotrzebny -glowe masz do tego odpowiednia..

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, racyl napisał(a):

CO Ty chłopcze chcesz wykładać ?

nie jestem dla Ciebie chłopcem (niestety bo chętnie bym powrócił do szczeniackiego wieku) i po Twojej pogardzie widać że nie ma sensu z Tobą dalej tego wątku kontynuować bo jeszcze niżej w gorsze wyzwiska co najwyżej się stoczysz

a

Pooglądaj te ścieki prawicowe a potem coś pisz

sam se oglądaj a jeśli coś niezgodnego z prawem tam trafisz to zgłoś do prokuratury czy choćby na jakieś forum bodaj i to, to kto inny (możliwe że) to zgłosi jeśli chcesz realnie usunąć kogoś z medialnej sceny
a że to ściek propagandowy? i owszem ale czy jedyny jaki znamy? po wszystkich stronach takich ścieków pełno; jedne mniej inne bardziej wyrafinowane co wcale nie znaczy abyśmy walczyli z jednym smrodem zagłuszając go jeszcze większym
no chyba że ktoś nie ma szacunku do samego siebie to pozostaje jedynie ignorować a gdy przekracza granice piętnować

To jest twoje rozumowanie:

Forum z 20-ma aktywnymi urzytkownikami= telewizja ogólnopolska republika, wpolsce24.pl

czy ten dziadek "groziciel" jest mniejszym złem od tych różnych "ścieków propagandowych" tylko dlatego że miał jednego odbiorcę?

tak to jest ale nie tylko moje ale jedyne co zasługuje na miano - rozumowanie
cała reszta to ... oj dużo nazw by tu wymienić można

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

No ciekawie z tym premierem izraela ( z małej litery ) duda podpuscił Tuska a ten dał się złapać .

Ogólnie prezydent rozegrał Tuska 

Godzinę temu, dysydent napisał(a):

żadnemu dziennikarzowi nie będziesz zakazywał niczego co prawa nie narusza tak jak żadnemu racylowi nikt może zakazywać sraniem prymitywną propagandą po dowolnych forach jeśli ta propaganda mieści się w prawie a właścicielom forów to nie przeszk

Nawet Facebok kończy z ograniczeniem wolności słowa 

1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

a Pan Premier to już nie?
popaprańce jedno przez drugie się przekrzykuje za puszczeniem wolno tego żydowskiego zbrodniarza wojennego jeśli raczy odwiedzić Muzeum w Oświęcimu
z drugiej strony to można zadać pytanie czy on tu na prochy przodków czy po instruktaż ...?

i gów.o mnie obchodzi użytek wewn Izraela mnie obchodzą konsekwencje wewn w Polsce

Tusk został postawiony w trudnej sytuacji ale mógł z niej wyjść ale jak widać nie skorzystał z szansy a to by był punkt na podniesienie słupków %parti jego 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jarecki napisał(a):

No ciekawie z tym premierem izraela ( z małej litery ) duda podpuscił Tuska a ten dał się złapać .

Duda i Tusk Obaj za cienkie bolki na to jak ich Obu... Obydwu rozegrano że nawet trudno zgadnąć czy jest jakiś rozgrywający czy samo tak wyszło bo na tym zamieszaniu wszyscy tracą nie wyłączając Izraela bo sam fakt że inny kraj ma jakikolwiek problem z niearesztowaniem ichniego kacyka też na przyszłość sojuszników temu krajowi ale i Izraelowi nie przysparza

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

I dobrze. Ja bym bardzo chciał żeby to były spekulacje, że Jurko nie oszukuje naprawdę.

Godzinę temu, racyl napisał(a):

@Tomasz0611 to do takich zapatrzonych w PIS i ich ściek nie dociera.

PIS z orkiestrą zacżął już walczyć w 2005 roku . 20 LAT minęło i nic tylko pomówienia i szczucie

Masz i nie pier**l bzdur. 

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, jacus napisał(a):

to przyjezdzajcie do krakowa czy oswiecimia i zrobcie zatrzymanie obywtelskie 🤣.

nie znam programu wiec gdzie trzeba sie zaczaic nie wiem ..

masz jakieś własne zdanie na ten temat ale takie jednoznaczne? czy jeśli takowe masz to masz odwagę się do niego publicznie przyznać?
czy może jeszcze nie odnalazłeś instrukcji gdzie tam sobie je wyszukujesz jakie masz mieć i uciekasz w cyniczne kpiarstwo niczego nie wnoszące do ... czegokolwiek?

jak dla mnie sprawa nie jest jednoznacznie prosta i bez porozumienia z  MTK zalecał bym jej  nie rozstrzygać a tym bardziej że -"MTK odpowiedział na pytania mediów dotyczące decyzji polskich władz o zapewnieniu Benjaminowi Netanjahu ochrony przed aresztowaniem. Trybunał przypomniał, że jeśli państwa mają obawy, mają prawo do konsultacji z urzędem."

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31603034,miedzynarodowy-trybunal-karny-odpowiada-polsce-nie-moga-okreslac.html

p.s.
tak po prawdzie to ja nawet nie wiem daty tych uroczystości
i dopiero teraz sobie gdzie wyszukam bo dotąd po co mi to było

"no"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Ulman napisał(a):

list żelazny dla ściganego za ludobójstwo ........ Tfuuu! 

powiedział miłośnik putina

buahaahaaaaaaaaaa

-------------------------------------

2 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

WOŚP składa i publikuje sprawozdanie finansowe co roku. Od zawsze. I nikt nigdy, nawet pislamiści, nie mieli się czego czepić. No ale propisowskie media o tym milczą. A wyznawcy bez jakiejkolwiek refleksji przyjmują i powielają ich bełkot. I to jest sk***ysyństwo.

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Masz dowody ?? Jak tak to dawaj, z chęcią zobaczę, tylko nie jakieś propagandowe szambo z ZaRublika ...

xDxDxD Czyli zwykłe plucie i szczucie jak u Sakiewicza i Kurskiego ...

2 godziny temu, racyl napisał(a):

Nie dało się przez 8 lat rządów nic udowodnić więc po co powtarzać ta samą bajkę

Ludzie wierzący w pis są zwyczajnie głupi i można im wszystko wmówić

Robi coś niezgodnego z prawem, niezgodnego z statutem fundacji/zbiórki czy tam jeszcze jakie są dokumenty ?? Jak tak i o tym wiesz to złóż donos do płokułatuły a jak nie wiesz nic na ten temat to przestań pluć jak szczujnia Sakiewicza ... 8 lat szczucia i plucia, i zero spraw nawet w prokuraturze ...

szybko zapomnieliście jak od 30 lat wylewacie kubły pomyj za to samo na rydzyka

moralizatorzy? raczej moralne dno, rzygać się chce widząc takich ludzi 🤮 🤮 

Edytowane przez nie
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

szybko zapomnieliście jak od 30 lat wylewacie kubły pomyj za to samo na rzydzyka

Pokaż jakieś szpitalne urządzenia od ...jak to napisałeś...rzydzyka...

• Like 2