Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

już przegrał🤔 .. wytłumacz jak to obliczyłes 🤪

A co ty tworzysz?

Kto co przegrał?

Komentuję na bieżąco. 

Osmarkał się bo traci spokój, nerwowy strasznie,  ciśnienie miało być na nawrockim a to trzaskowskiemu wentyl puścił na Marszałkowskiej 66

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):
Karol Nawrocki
76%
73.53%

522480.jpg
Marek Jakubiak
67.65%

522487.jpg
Sławomir Mentzen
67.65%

522482.jpg
Grzegorz Braun
64.71%

522477.jpg
Artur Bartoszewicz
61.76%

522486.jpg
Szymon Hołownia
58.82%

522489.jpg
Rafał Trzaskowski
50.00%

522485.jpg
Magdalena Biejat
50.00%

522484.jpg
Adrian Zandberg
50.00%

1 godzinę temu, jacus napisał(a):

ile razy mam powtarzac -okularow brak ..to i tak lepsze niz brak mozgu u pis-uarow.

nie tylko brak ale i rozumu brak 

Opublikowano
27 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

wmawiasz sobie bo sam się osmarkales bo gangus jest skończony 

To mówisz, że w drugiej rundzie jak nie będzie Nawrockiego to ludzie zagłosują przeciwko Pisowi 🤣 ?

• Haha 1
Opublikowano

Niestety lub stety ale Czaskoski wygrał tą debatę.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 12.05.2025 o 00:21, DTaras napisał(a):

Nic to nie da i odwróci uwagę od ważniejszych tematów. Oni do tych USA polecieli do spindoktorów a nie Trumpa.

Oni speców na miejscu zatrudnili widać, że Nowogrodzkiego wyszkolili. Patrząc na to co było np w styczniu a teraz widać różnice. Gdyby nie to mieszkanie prostytutki gangusy może zrobili by z niego kandydata zdolnego zawalczyć o prezydenturę.

12 godzin temu, dsbh napisał(a):

Może premier zabezpiecza tyły :ph34r: ? Tu mi się takie pytanie nasuwa. Jak wszyscy wiemy :P Duda w USA  rozmawiał z Trumpem całe 7 minut. Kandydat na prezydenta RP zrobił sobie zdjęcie z Trumpem. Ile minut rozmawiał z prezydentem USA Tusku ? Zrobił sobie jakieś zdjęcie ? @hubertuss odpowiesz :ph34r: ?

Nie wierzę w to co czytam. Ile ty masz lat? Że co że zdjęcia z Trumpem nie ma? Wydoroślej w końcu, po co mu to zdjęcie. Rozmowa z tobą to jakaś dziecinada. Że Duda rozmawiał z Trumpem 7 minut Nowogrodzki 7 sekund a Tusk wcale. Jaka to różnica. Chyba tylko taka, że Tusk uniknął okazji do kompromitacji. Amerykanie sprzedają nam co chcemy wojsko USA jest u nas bo za to PŁACIMY. Zdjęcia nic tu nie znaczą tak jak kilku minutowe czy sekundowe rozmowy. Tusk jest szefem polskiego rządu który robi z USA interesy jak robił gdy szefem był Morawiecki.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, dsbh napisał(a):

Może premier zabezpiecza tyły :ph34r: ? Tu mi się takie pytanie nasuwa. Jak wszyscy wiemy :P Duda w USA  rozmawiał z Trumpem całe 7 minut. Kandydat na prezydenta RP zrobił sobie zdjęcie z Trumpem. Ile minut rozmawiał z prezydentem USA Tusku ? Zrobił sobie jakieś zdjęcie ? @hubertuss odpowiesz :ph34r: ?

Po co lecieć samolotem X godzin w tą i z powrotem żeby porozmawiać 7 minut lub zrobić sobie tylko zdjęcie ?? Można porozmawiać przez telefon i nie marnować czasu na latanie na kilku sekundowe spotkanie ... Trump przetarzał PiSuar w błocie a PiSuar się jeszcze z tego cieszy ...

Opublikowano

Analiza z przeglądu informacji podebatowej , wiadomo dlaczego Duda blokuje nominacje ambasadora męża wczorajszej prowadzącej no i Onet uważa że trzaskowski był nie przygotowany i kiepsko wypadł .

Opublikowano
dsbh napisał:

W drugiej turze to niema takiej Polski co by dokoptowała do Trzaskowskiego. Tak, że wiadomo kto będzie zgrywał szefa.

Przecież napisałem, ze nie wygra. A Trump? Najpierw opowiada, że Europa ma się bronić sama a jak się zbierają do kupy to opowiada odwrotnie. Lepiej to jest nie mieć z nim zdjęcia.

Opublikowano

Tylko czy ta debata coś zmieni ?? Ktoś kto miał głosować na Alfonsa i tak nie zagłosuje na Bonżura, mogą się poprzesuwać głosy w grupach Nawrocki-Mentzen-Jakubiak-Braun czy Trzaskowski-Hołownia-Biejat-Zandberg. Ale na przepływy między tymi 2 grupami bym jakoś nie liczył ...

• Like 1
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

Tylko czy ta debata coś zmieni ?? Ktoś kto miał głosować na Alfonsa i tak nie zagłosuje na Bonżura, mogą się poprzesuwać głosy w grupach Nawrocki-Mentzen-Jakubiak-Braun czy Trzaskowski-Hołownia-Biejat-Zandberg. Ale na przepływy między tymi 2 grupami bym jakoś nie liczył ...

pewnie ze nic nie zmieni zastanawiam się teoretycznie jak by było w Polsce jak by wygrał ktoś z tych niszowych kandydatów. przecież i tak by się nic nie zmienilo

Opublikowano
36 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Po co lecieć samolotem X godzin w tą i z powrotem

Po co było tłuc się pociągiem do Kjowa, w osobnym   wagonie 2 klasy, tam i z powrotem?

Przecież można było siedzieć w chałupie na d*pie, a nie plątać się pomiędzy ,,starszymi i mondrzejszymi" jak pies przybłęda.Efekt byłby taki sam a obciach mniejszy.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, witejus napisał(a):

Po co było tłuc się pociągiem do Kjowa, w osobnym   wagonie 2 klasy, tam i z powrotem?

Przecież można było siedzieć w chałupie na d*pie, a nie plątać się pomiędzy ,,starszymi i mondrzejszymi" jak pies przybłęda.Efekt byłby taki sam a obciach mniejszy.

A kto by piwo elicie przynosił 🤭

Opublikowano

Opanowanie spokój kultura merytoryka to chyba jedynie dr Bartoszewicz.

Rafał ma problem z utrzymaniem ciśnienia, łatwo z myśliwego staje się zwierzyną.

No i oczy ma przesłonięte pieniędzmi i KPO.

Tylko o tym potrafi mówić.

Mentzen w mojej opinii stracił szansę na przyciągnięcie niezdecydowanych czy też odebranie części wyborców innym kandydatom. Był jakiś taki nijaki, Biejatowa zadała mu głupie pytania którym sama się trochę poniżyła, ale i jego przytkało. Brakło mu refleksu i riposty

.

Jak pisałem wczoraj, był to show, miał być wyreżyserowany pod jednego aktora, a można powiedzieć że scenariusz napisał i poprowadził Stanowski który upokorzył i zgasił panią schnepff, a która później jedyne co mogła to dymić jak knot zgadzonej chanuki. 

Jedyne szczęście że Rafał szczęśliwie wylosował ostatni numerek na podsumowaniu debaty🤭 Los tak chciał

Opublikowano
42 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Te debaty to parodia jak się patrzy na kandydatów głównych parti...w moim odczuciu oni stracą najwięcej.  

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Te debaty to parodia jak się patrzy na kandydatów głównych parti...w moim odczuciu oni stracą najwięcej.  

Ale w 2 turze i tak będzie Po-PIS .