Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Trochę też się chyba zagubił Tusk w Kijowie , jeszcze raz się powtórzę coś jest nie tak z tą przyjaźnią Tuska z Niemcami co było widać w Kijowie , może faktycznie Donald ma w głowie tą wielka Polskie a zbyt nie podoba to się Europie 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

przypomniales mi rownie wspaniala rodzinna historie...ciag dalszy znasz ?? tez byli na zdjeciach w kampaniii wyborczej.

image.jpeg.f8e7d91a0d412b5d1d75d35715be3a90.jpeg

10 godzin temu, mirro napisał(a):

Albowiem pieśń owa oparta była na wieloletnich badaniach i obserwacji, którym to oddawał się Pan Świeżyński odwiedzając miasta i wioski naszego pięknego kraju.

nawet u nas u plebana spiewwal pod kosciolem..

9 godzin temu, Wpaw napisał(a):

moj ojcie makumba ...

8 godzin temu, dsbh napisał(a):

Ani nie otrzymałem informacji od Trzaskowskiego ani od Nawrockiego. Wiem to z życia i jeżeli ktoś nie wie jak to wygląda to niech się zamknie.

Rysio Kalisz umieścił swojego rodzica w domu opieki i nikt nie widzi z tym problemu czy widział. To Nawrocki ma przyjąć pod dach obcego faceta i się nim opiekować ?

Kropiwnicki ma 50 tkę na karku i 13 mieszkań ? Czyli albo zarabia powiedzmy 1 mln zł rocznie albo głoduje od ok. 30 lat aby kupić co 2 lata kolejne mieszkanie.

Trzaskowski mówił to będzie brudna kampania i faktycznie jest. Skoro nie dało się ud***ć Nawrockiego apartamentem, znajomościami to zaczęto grzebać w oświadczeniach majątkowych i udało się. Całe 28 metrów przekrętu. Czy suweren zmądrzeje ? Patrząc na nabite strony tutaj odnośnie tego mieszkania, wątpię.

Czyli skoro ma inne poglądy jak Ty to pojeb ? Facet jest cholernie inteligentny i nie porównuj go do Żukowskiej, Jachiry czy Szczerby na przykład to nie ta liga.

od ilu metrow jest przekret ?? 28 to za malo wiec ile wystarczy ??

3 godziny temu, Agrest napisał(a):

Ale oni mają dobrze ze swoimi wyborcami. Mogą robić wszystko byle piśdzielcom dołożyć. Ambitne zadania dla rządzących z dobrymi rokowaniami na przyszłość dla kraju.

🤣🤣🤣

Jacku to jest poziom?

jaki jest poziom pis-owcow pokazuje przyklad dozywocia ..

3 godziny temu, nie napisał(a):

to są ludzie chorzy z nienawiści, powinni się leczyć

wyborcow pis-u nie warto leczyc . w szpitalach alfons zdobedzie wiekszosc w I turze..

2 godziny temu, Agrest napisał(a):

Była propaganda był rozwój przemysłu budowa nowych zakładów.

Co dziś po za propagandą, oddawaniu suwerenności unii i wyprzedażą resztek?

Łapiesz o co biega? 

u ciebie nie ma ..

u was nie ma niczego - czemu?? sami sobie odpowiedzcie..

czemu u was nie powstaja fabryki, korporacje omijaja was z daleka  ???

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

czemu u was nie powstaja fabryki, korporacje omijaja was z daleka  ???

A u was powstają?

Gdzie?

Za twoją kupa gnoju, czy za wałem?

Zbudowałeś cokolwiek?

Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.05.2025 o 08:47, jacus napisał(a):

jednego zycze pis-owcom -zeby wasze dzieci tak sie wami opiekowaly po zapisie jak alfons gangusem..

ee.wy dzieci nie macie .sorry bedziecie umierac w samotnosci w dps-ie.

na to trzeba mieć 3,5k zł

Łapiesz o co biega? 

on na pewno nie łapie 

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Noooo propaganda o wstawaniu z kolan, wybijaniu na niepodległość i repolonizacji?

ta 😆

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „W IMIENIU POLAKÓW REPARACJI WOJENNYCH ZRZEKLI SIĘ: FERTENI FIGURANT RADZIECKI FIGURANT NIEMIECKI BOLESŁAW BIERUT DONALD TUSK”

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)

I wszystko jasne skąd pochodzą wszystkie ujawnione dokumenty zawarte między Nawrockim a Jerzym 😄

W programie 7 dzień tygodnia prowadzący a zarazem współautor poniedziałkowego artykułu i kolejnych na portalu onet.pl potwierdził że pochodzą z urzędu miasta Gdańsk 😂

Tego urzędu który ponad rok temu umieścił człowieka w dps i nic nie zrobił by domagać sie zaraz zapłaty od nawrockiego 😂

Nie ma przypadków kiedy się takie rzeczy ujawnia

Edytowane przez racyl
Opublikowano
9 minut temu, pawel885 napisał(a):

To nie jest temat do śmiechu.

Po 18stym Cię zamkną . Tak przynajmniej myślą.

Śmieszne to są zdjęcia z Trumpem, to jest temat do komentowania na 3 dni, a nie jakieś poddaństwo czy podanie marynarki🤣

Na tym filmiku widać jak biedak się tuła na peronie. A taki ważny był...

https://vm.tiktok.com/ZNdM6p6xe/

Opublikowano

sztuczna inteligencja musi pis-owcom swiat tlumaczyc, zwyklej nie rozumieje..

12 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

A u was powstają?

Gdzie?

Za twoją kupa gnoju, czy za wałem?

Zbudowałeś cokolwiek?

pijesz w samotnosci ?? w sumie nie masz innego wyjscia..

pewnie w samochodzie masz czesci od nas..

dokladnie za walem jest skawina ..to taki lubartow tylko ze kategori a a nie c..

zaklinanie rzeczywistosci nie zmieni niczego.. z 1strony ogloszen nie zrobi sie 16..

2 godziny temu, witejus napisał(a):

To pewnie dlatego dorabia do renciny by mieć na umieranie w samotności.

ty wiesz ze umrzesz w piwnicy wiec nie musisz dorabiac.

Opublikowano
41 minut temu, racyl napisał(a):

Tego urzędu który ponad rok temu umieścił człowieka w dps i nic nie zrobił by domagać sie zaraz zapłaty od nawrockiego 😂

A dps może się w ogóle domagać zapłaty? Toż to jednostka finansowana ze środków samorządu a nie prywatny dom opieki

Opublikowano
Ulman napisał:

Oczywiście że była i jest. Od kilku lat robimy im łaskę i chodzimy na ich pasku nieustannie podcierając dupsko.

Czegoś nie rozumiem dle ja z tych głupich... W 22 roku jak jeździli na karty rowerowe była pomoc. W 23 roku jak wyłazili z dowodów osobistych to co drugi skwaszony. W 24 już ich mało co w Urzędzie a mamy 2025 rok i Ci co zostali narzekają, że w sprawie pobytu to muszą 100 km do Gorzowa popierdylać trzy razy w miesiącu a i tak niewiadomo kiedy temat się zakończy. A już dzieciaki niektórym się porodziły. To kto na tym pasku? Flagi na naszym Urzędzie nie zarejestrowałem.

Opublikowano
Roman176 napisał:

W dniu 9.05.2025 o 08:47, jacus napisał(a):

jednego zycze pis-owcom -zeby wasze dzieci tak sie wami opiekowaly po zapisie jak alfons gangusem..

ee.wy dzieci nie macie .sorry bedziecie umierac w samotnosci w dps-ie.

na to trzeba mieć 3,5k zł

Łapiesz o co biega? 

on na pewno nie łapie 

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Noooo propaganda o wstawaniu z kolan, wybijaniu na niepodległość i repolonizacji?

ta 😆

Skoro Bierut się zrzekł reparacji to czego zrzekł się Tusk?

Opublikowano
48 minut temu, Agrest napisał(a):

Śmieszne to są zdjęcia z Trumpem, to jest temat do komentowania na 3 dni, a nie jakieś poddaństwo czy podanie marynarki🤣

To  z Polski wywodzi się chyba metoda okradania starszych ,, na wnuczka " a po ostatnich doniesieniach może powstanie inna metodą dzięki Nawrockiemu a Trump już swoje lata ma więc może go na ,, dożywocie " chciał skubnąć 😉

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Ulman napisał(a):

A dps może się w ogóle domagać zapłaty? Toż to jednostka finansowana ze środków samorządu a nie prywatny dom opieki

Może domagać się , i to jest poważna sprawa bo byli ścigani dzieci osób przebywających w DPS , więc jak czyj ojciec jest pijaczyna i łajza to lepiej zrzec się praw niż potem płacić skoro ów ojciec się nie zajmował swoimi dziećmi , na szybko doczytałem to prawo trochę zmieniło się w 2022r ale nadal jest obowiązek ale wprowadzono zwolnienia w niektórych przypadkach 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
racyl napisał:

I wszystko jasne skąd pochodzą wszystkie ujawnione dokumenty zawarte między Nawrockim a Jerzym 😄

W programie 7 dzień tygodnia prowadzący a zarazem współautor poniedziałkowego artykułu i kolejnych na portalu onet.pl potwierdził że pochodzą z urzędu miasta Gdańsk 😂

Nie ma przypadków kiedy się takie rzeczy ujawnia

Czyli pogrywają sobie a całe zamieszanie w sztabie jest po to aby klikalność podnieść. Wiadomo teraz poco Nawrocki był u Trumpa. To ja już wolę Mięcena...

Opublikowano
11 minut temu, jarecki napisał(a):

ale nadal jest obowiązek ale wprowadzono zwolnienia w niektórych przypadkach 

Ale że co? Że Po wski samorząd nie ściga PiSowsko- Obywatelsko- IPN owskiego obywatela? Toż to skandal jakiś. To nawet dręczenie i znęcaniem już zalatuje. Tak się nie da żyć. 

• Haha 2