Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

To może ja zapytam. Jakie sukcesy osiągnął w ostatnich latach prezydent Trzaskowski.

A co mnie to obchodzi?  Ja bym ścigał wszystkich.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Nic nie wyjasnione. Masz jakieś konkretne argumenty ?

a jakieś konkrety masz? 

Weź się za przeproszeniem odpier**l. Dla mnie Braun w swoim całokształcie to pojeb, takie jest moje zdanie, ktoś inny się może z tym nie zgadzać ... Nie muszę potwierdzać tego co osobiście uważam ...

• Like 1
Opublikowano
nie napisał:

12 minut temu, DTaras napisał(a):

Braun to prawnik

skąd masz te informacje??

Od racyla. Racyl wskazał że Braun przeanalizował prawnie temat ukraińskich flag. Ale faktycznie to pomyliło mi się. Braun to sztukmistrz jednak.

dsbh napisał:

Mówimy tu o kwestiach moralnych czy prawnych ? W przypadku Nawrockiego to jak widzę tutaj mieszają się obie  a jak tam było faktycznie to wiedzą o tym tylko Karol i Jurek, kto się do czego zobowiązał. Z Rysiem też tak nie było kolorowo jak pamiętam.

Acha. Rozumiem, że prezydent może być xujem byle prawo go nie tykało albo bandziorem ale z duszą. Jak tak to niema faktycznie tematu.

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

A co mnie to obchodzi?  Ja bym ścigał wszystkich.

A czy Ciebie pytałem :P ? Sam się wydałeś że jesteś zwolennikiem PO :ph34r:.

Skoro tutaj jest mowa o "sukcesach" partii to ja chce wiedzieć jakie sukcesy ma kandydat na prezydenta RP obecny prezydent Warszawy ? Co może zaoferować faktycznie wyborcom.

• Like 1
Opublikowano
Ulman napisał:

Braun  ma pełną rację z ukrainizacją polski. To zbiorowe mega zidiocenie ale już ludzie coraz bardziej widza jaka to niewdzięczna swołocz. 

Niema bo nie było czegoś takiego jak Ukrainizacja. Już od 23 roku byli kopani w dupiszcza rzeczywistością a od 2024 narzekają na to samo co wszyscy. W zasadzie tośmy ich spolonizowali nieco...

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał(a):

Na obecnym etapie, do zwalczania dronów to by trzeba coś lżejszego włączyć w te zakupy.. No i czy on ma być jeszcze szturmowy?

Sugerujesz że widły z długim trzonkiem są wystarczające?

9 minut temu, dsbh napisał(a):

Skoro tutaj jest mowa o "sukcesach" partii to ja chce wiedzieć jakie sukcesy ma kandydat na prezydenta RP obecny prezydent Warszawy ? Co może zaoferować faktycznie wyborcom.

Ma, gówno mu się rozlało do Wisły.

Opublikowano
8 minut temu, DTaras napisał(a):

Acha. Rozumiem, że prezydent może być xujem byle prawo go nie tykało albo bandziorem ale z duszą. Jak tak to niema faktycznie tematu.

Pamiętasz Adamowicza ? Podobno za walizkę kasy ze spadku kupił mieszkania. Nikt tu nie widzi problemu. Natomiast Nawrocki powinien zmienić swój sztab wyborczy i ludzi którzy go otaczają bo działają na jego niekorzyść. Nie twierdzę że jest niewinny ale za bardzo jest w tej sprawie namieszane.

Rozwiń pojęcie bandzior z duszą. Nie wywalił Jurka z mieszkania po umowie.

Opublikowano

A nie wystarczy same przedłużki do wideł kupić?

1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Nie twierdzę że jest niewinny ale za bardzo jest w tej sprawie namieszane.

Ja tyż, ale łacha podrzeć to jest z czego.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał(a):

Sugerujesz że widły z długim trzonkiem są wystarczające?

Ma, gówno mu się rozlało do Wisły.

Ale to zasługa Kaczyńskiego. Trzaskowski i Gronkiewicz nie wiedzieli nawet że mają oczyszczalnie ścieków w Warszawie :ph34r:.

Opublikowano
10 minut temu, dsbh napisał(a):

cieżko mówić o sukcesach mieszkając z dala , wsród Warszawiaków ma dobrą opinie co było widać w wyborach które wygrał , też nie mozna mówic że stolica sie cofa . Co go odróznia od kontrkandydatów to głównie swiatowa geopolityka i bliższe relacje z UE niz z USA 

Opublikowano
30 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

I elektrownia w Ostrołęce i fabryka Izery, nie zapominaj o tych sukcesach xD willa+ i inne tego typu programy to też był duży sukces, aż trzeba było w celu ochrony dóbr dzięki nim wytworzonym wprowadzić fundacje rodzinne xD

Ostrołęka - Tusek też rozpoczął swoje rządy od blokady inwestycji , później zmieniły się realia - polityka klimatyczne UE, problemy z gazem itf. . Ale aby mieć rozeznanie - koszt nieudanej inwestycji " Ostrołęka"  odpowiada  dwukrotności straty lasów państwowych w ubiegłym roku ,oraz kilka razy mniej niż wynosi strata Orlenu też w ubiegłym roku - wszystko za rządów Tuska, nie wspominając o reszcie spółek . Już się zabierają za Polską Grupę Zbrojeniowa obsadzając tam swojego "fachowca" . Ale co tam - " uśmiechacie się. 🫣😜🫣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, DTaras napisał(a):

Niema bo nie było czegoś takiego jak Ukrainizacja. Już od 23 roku byli kopani w dupiszcza rzeczywistością a od 2024 narzekają na to samo co wszyscy. W zasadzie tośmy ich spolonizowali nieco...

Oczywiście że była i jest. Od kilku lat robimy im łaskę i chodzimy na ich pasku nieustannie podcierając dupsko. My wieszamy ich flagi na urzędach a oni na swoich banderowskie. 

28 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Weź się za przeproszeniem odpier**l. Dla mnie Braun w swoim całokształcie to pojeb, takie jest moje zdanie, ktoś inny się może z tym nie zgadzać ... Nie muszę potwierdzać tego co osobiście uważam ...

Skoro coś uważasz a nijak nie umiesz tego uargumentować to stawiasz się dokładnie na równi z galanem. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Skoro coś uważasz a nijak nie umiesz tego uargumentować to stawiasz się dokładnie na równi z galanem. 

Napisałem Ci chyba że chodzi mi o całokształt jego działań ??

Opublikowano
4 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Ostrołęka - Tusek też rozpoczął swoje rządy od blokady inwestycji , później zmieniły się realia - polityka klimatyczne UE, problemy z gazem itf. . Ale aby mieć rozeznanie - koszt nieudanej inwestycji " Ostrołęka"  odpowiada  dwukrotności straty lasów państwowych w ubiegłym roku ,oraz kilka razy mniej niż wynosi strata Orlenu też w ubiegłym roku - wszystko za rządów Tuska, nie wspominając o reszcie spółek . Już się zabierają za Polską Grupę Zbrojeniowa obsadzając tam swojego "fachowca" . Ale co tam - " uśmiechacie się. 🫣😜🫣

No dobra...

To skoro PiS był taki dobry, to czemu ludzie ich od władzy odsunęli?

Czemu teraz Nawrocki nie prowadzi w sondażach?🤔

4 minuty temu, Ulman napisał(a):

na równi z galanem. 

A gdzie on się podział?

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Bo Nawrocki nie jest z PiS. Jakby był to by prowadził,

• Haha 3
  • Confused 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

...a no tak...😏

I teraz wychodzi na to, że PiS łoży na nie swojego kandydata jak Nawrocki na nie swoje mieszkanie.

• Haha 5
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No dobra...

?🤔

Przecież PIS jako komitet wyborczy uzyskał najwyższe poparcie. 

Bo on jest obywatelski tak jak Trzaskowski i Hołownia i tu nastąpił podział elektoratu .😁😁😁

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Napisałem Ci chyba że chodzi mi o całokształt jego działań ??

za***isty konkret na poziomie - "nie bo nie" 

A gdzie on się podział?

pewnie na wczasach all inclusive w ośrodku w którym personel składa się w dużej mierze z medyków. Od dawna sie na to zanosiło. 

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

za***isty konkret na poziomie - "nie bo nie" 

Konkret jest taki że jest to moje własne zdanie wyrobione na podstawie działań pana pojeba Brauna. 

Choćby ekscesy z flagami, świecami czy ostatnio w tym szpitalu. Normalni ludzie zdrowi umysłowo tak nie działają ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
17 minut temu, jarecki napisał(a):

A  po drugie to za dwa lata kolejne wybory parlamentarne jak coś zj***ą to bedzie szansa na wymianę 

Już Ci mówię co będzie. Jeszcze nie posprzątaliśmy po Pisie, musicie nas ponownie wybrać abyśmy dokończyli sprzątać.

11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No dobra...

A gdzie on się podział?

Zaważyła druga kadencja.

Bo trzeba odsunąć Pis od władzy :ph34r:.

6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Konkret jest taki że jest to moje własne zdanie wyrobione na podstawie działań pana pojeba Brauna. 

Choćby ekscesy z flagami, świecami czy ostatnio w tym szpitalu. Normalni ludzie zdrowi umysłowo tak nie działają ...

A co Ci się nie podobało w świecach ? Przecież sam jesteś za świeckim państwem. To jest też postulat Zandberga którego też nazywasz pojebem aż dziwne a facet ma nawet konkretny plan wyborczy.

A co do tego przypadku w szpitalu. Z iloma lekarzami ten przypadek był konsultowany za nim podjęto taką a nie inną decyzję ?

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

UPAdlińskie flagi na naszych urzędach i żydków panoszących się w naszym sejmie popierasz? Aż dziwne że się wcześniej nikt za to porządnie nie wziął. 

Opublikowano

Emocje Cię ponoszą Ulman, a ponoć taki racjonalny jesteś. Co by nie było to Braun nie jest od wykonywania prawa. Takie działanie to zwykła anarchia. Co to ma być? Coś w stylu zajazdu szlacheckiego z I RP? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v