Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam zone i karte duzej rodziny wiec nie bede dyskutowal o waszych homoseksualnych fascynacjach-nie znam sie na tym... 28 lat pyklo wczoraj.

galan nie jest jedyny.

wczoraj w skm-ce sluchalem dyskusji dwojga jego kolegow na podobne tematy. nawet smiac mi sie nie chcialo..

Opublikowano
8 godzin temu, mirro napisał(a):

Zbrodniarza należy aresztować.

jak najbardziej
każdego i bez żadnych wyjątków

21 godzin temu, dysydent napisał(a):

Screenshot 2025-01-09 at 18-41-07 Jest uchwała ws. planowanych uroczystości 80. rocznicy wyzwolenia obozu w Auschwitz Polityka - Wiadomości Gazeta.pl.png

oko.press po pisdzielcach jechało jak po burej suce ale i z popaprańcami nie robi wyjątków
https://oko.press/list-zelazny-rzadu-tuska-dla-netanjahu-czyli-dewastujaca-sila-publicznego-zgorszenia

"...to klęska tej władzy"

jeśli ten żydowski kacyk wjedzie do Polski i swobodnie z niej wyjedzie to nigdy nie zagłosuję na kogokolwiek z obecnie rządzącej kliki tak jak nigdy nie głosowałem i nie zagłosuję na PiS
mam z tym wielki problem bo i alternatyw nie ma i ten żyd jeśli nie chce rozwalić władzy swoich sprzymierzeńców tutaj nie powinien się w Polsce pokazywać i nie korzystać ze swoistego listu żelaznego jaki całe to nasze popapraństwo mu obiecuje bo tylko umocni jawnie antyżydowskie partie zarówno w Polsce jak i okolicach
i nie jest to moja jakaś groźba czy wyrzut a dobra rada  bo czy to Żydzi czy Polacy to może to i popapraństwo ta klika nasza ale to jedyne nasze wspólne popapraństwo i żadnego innego nie mamy

Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

dobra peowskie trole

skoro już się zdradziliście to powiedzcie dlaczego hasła:

1. dać się wydymać - czyli pozwolić komuś się wykorzystać, zrobić z siebie durnia

2. wylizać d*pę, mieś brązowy język - czyli próbować się komuś przypodobać za wszelką cenę

kojarzą wam się tylko z odbytem?

założyłeś się z Romanem że bardziej się zaorzesz niż on? 

Opublikowano
19 minut temu, dysydent napisał(a):

jeśli ten żydowski kacyk wjedzie do Polski i swobodnie z niej wyjedzie to nigdy nie zagłosuję na kogokolwiek z obecnie rządzącej kliki tak jak nigdy nie głosowałem i nie zagłosuję na PiS
mam z tym wielki problem bo i alternatyw nie ma i ten żyd jeśli nie chce rozwalić władzy swoich sprzymierzeńców tutaj nie powinien się w Polsce pokazywać i nie korzystać ze swoistego listu żelaznego jaki całe to nasze popapraństwo mu obiecuje bo tylko umocni jawnie antyżydowskie partie zarówno w Polsce jak i okolicach
i nie jest to moja jakaś groźba czy wyrzut a dobra rada  bo czy to Żydzi czy Polacy to może to i popapraństwo ta klika nasza ale to jedyne nasze wspólne popapraństwo i żadnego innego nie mamy

No i niech ktoś powie że poseł Braun nie ma dużo racji z tą obsesyjną uległością naszych elyt względem pejsatych. Chanuka w sejmie, żydostwo w kolejnych rządach, list żelazny dla ściganego za ludobójstwo ........ Tfuuu! 

• Like 1
Opublikowano

jesteś Niemcem ? 

1 minutę temu, racyl napisał(a):

Gazeta Polska i rzeczywistość 🤣

Szambo to jest szambo

ale tam piszą a ty wklejasz kłamstwa wiec ?  podać linki z czego czerpiesz inspiracje ? 

Opublikowano

Pisać każdy głupi moźe a tym bardziej takie pazerne hieny jak sakiewicz .

źródło gazeta polska 🤣 już niżej nie można upaść 🤣

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Też miałem to na myśli, jakby było wszystko cacy to już dawno opublikowano by sprawozdanie finansowe. 

WOŚP składa i publikuje sprawozdanie finansowe co roku. Od zawsze. I nikt nigdy, nawet pislamiści, nie mieli się czego czepić. No ale propisowskie media o tym milczą. A wyznawcy bez jakiejkolwiek refleksji przyjmują i powielają ich bełkot. I to jest sk***ysyństwo.

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

Pan Prezydent , oby Allach mu dni jak najdłuższych użyczyć raczył, zdaje się sam rozpętał tę burzę. Tylko jakich ma doradców w tej materii, kiedy zydowscy komentatorzy już od paru dni wprost mówią iż Żadne ruchy Polaków znaczenia nie mają, bo w Izraelu cała Europa zastała okrzyknięta antysemicką. Sami tez twierdzą iż zrobiono to na użytek wewnętrznej polityki Izraela i kręcenia tam nastrojów oblężenia.

Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał(a):

WOŚP składa i publikuje sprawozdanie finansowe co roku. Od zawsze. I nikt nigdy, nawet pislamiści, nie mieli się czego czepić. No ale propisowskie media o tym milczą. I to jest sk***ysyństwo.

masz racje z ciekawości sprawdziłem ... jakieś monitory pulsometry itp na odział pediatryczny Wodzisławiu śląskim 

tylko senk w tym ze nie ma tam takiego oddziału 

https://www.wosp.org.pl/medycyna/sprzet/przekazany-sprzet

Teraz, racyl napisał(a):

472619368_1026391546198556_6970242805618497617_n.jpg

masz pomogę ci z twoich stron 

image.png

Opublikowano
25 minut temu, Ulman napisał(a):

No i niech ktoś powie że poseł Braun nie ma dużo racji z tą obsesyjną uległością naszych elyt względem pejsatych. Chanuka w sejmie, żydostwo w kolejnych rządach, list żelazny dla ściganego za ludobójstwo ........ Tfuuu! 

u Ciebie taka ocena to nic nadspodziewanego ja jestem bardziej ciekaw jak u innych tak jak z tą prowokacją o śmieciach gdzie nawet udało mi się sprowokować tego i owego do ujawnienia zdegenerowanej komuną natury

Oczywiście że ocena tego listu żelaznego przy jednoczesnym sygnowaniu deklaracji praw człowieka nie pozostawia wątpliwości czym jest ktokolwiek takie "fikołki" prawne ale i moralne jest zdolen robić i sam siebie wyjmuje spod definicji "człowiek" i choć - co prawda - bydlę jest chronione ale tylko prawami zwierząt i ubój z konieczności bydlęcia nie jest ani niemoralny ani grzechem; ot do jakich wniosków te bałwany polskie zmuszają chłodną i bezstronną logikę

i co @Patrycja2
podtrzymujesz co poniżej? czy staniesz po stronie dwulicowców i nadal utrzymujesz że m.in nasi władcy to niepokalanie poczęte niewinniątka a ja nie mam żadnych podstaw ich nazywać... wprost przeciwnie

W dniu 7.01.2025 o 19:56, Patrycja2 napisał(a):

Obrażasz ludzi o władzy to sam się poniekąd obrażasz. Gdzie ty masz zdrowy rozsądek ?

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

WOŚP składa i publikuje sprawozdanie finansowe co roku. Od zawsze. I nikt nigdy, nawet pislamiści, nie mieli się czego czepić. No ale propisowskie media o tym milczą. I to jest sk***ysyństwo.

Jasne są czyścić jak łza 🤫

Nie tylko pisiory mówią o Jurku. Znajomi też są podzieleni w tej kwestii. Ale ty widzę ty ślepo zapatrzony 

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Nie tylko pisiory mówią o Jurku. Znajomi też są podzieleni w tej kwestii. Ale ty widzę ty ślepo zapatrzony 

Masz dowody ?? Jak tak to dawaj, z chęcią zobaczę, tylko nie jakieś propagandowe szambo z ZaRublika ...

Opublikowano
6 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Tych dziennikarzy powinno się pozbawić prawa wykonywania zawodu z orzeczonym zakazem .

6 minut temu, Roman176 napisał(a):

masz pomogę ci z twoich stron 

Tego jeszcze nie widziałem

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Masz dowody ?? Jak tak to dawaj, z chęcią zobaczę, tylko nie jakieś propagandowe szambo z ZaRublika ...

Pytałem czy ktoś z PiS siedzi już? Nie odpowiedziałeś. Nie mam dowodów, jak bym miał to już bym pewnie nie żył! Nie oglądam republiki 

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Jeżeli nie są, to dlaczego pisiory przez 8lat  nic nie znaleźli? Nie rób z siebie idioty większego niż jesteś.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Pan Prezydent , oby Allach mu dni jak najdłuższych użyczyć raczył, zdaje się sam rozpętał tę burzę. Tylko jakich ma doradców w tej materii, kiedy zydowscy komentatorzy już od paru dni wprost mówią iż Żadne ruchy Polaków znaczenia nie mają, bo w Izraelu cała Europa zastała okrzyknięta antysemicką. Sami tez twierdzą iż zrobiono to na użytek wewnętrznej polityki Izraela i kręcenia tam nastrojów oblężenia.

a Pan Premier to już nie?
popaprańce jedno przez drugie się przekrzykuje za puszczeniem wolno tego żydowskiego zbrodniarza wojennego jeśli raczy odwiedzić Muzeum w Oświęcimu
z drugiej strony to można zadać pytanie czy on tu na prochy przodków czy po instruktaż ...?

i gów.o mnie obchodzi użytek wewn Izraela mnie obchodzą konsekwencje wewn w Polsce

• Like 2