Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, jacus napisał(a):

a ty asie skad jestes i ile masz dzieci ?? 

i koniec dyskusji z wsiokami 🤣

a ty konfident i pedofil, że tak się interesujesz obcymi dziećmi i miejscu gdzie mogą mieszkać, czy jak?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, jarecki napisał(a):

Chyba jest jeszcze troche czasu zeby Nawrocki zrezygnował https://www.onet.pl/informacje/onettrojmiasto/to-jego-mieszkanie-przejal-karol-nawrocki-znalezlismy-80-letniego-pana-jerzego/1d7jmh0,79cfc278           

To już podlega pod prokuratora , dobrze chociaż żę nie ,, wyeliminował '' inaczej tego pana starszego 

" Kontakt z Panem Jerzym urwał się w grudniu 2024 roku. Wówczas jak co roku Karol Nawrocki poszedł odwiedzić Pana Jerzego w okresie świąt Bożego Narodzenia. Mężczyzna nie otworzył drzwi i nie ma z nim od tej pory kontaktu."

Yyyy a to nie powinien wezwać policji i wejść do chałupy aby sprawdzić czy temu Panu coś się nie stało, np nie zmarł i se leży oraz nadgniwa w tym lokum? 

• Like 2
Opublikowano

jak ja Wam tu zazdroszczę że macie czas tyle pisać
ja ostatnio nie mam czasu tego nawet przeczytać

p.s.
i kiedy mam chwilkę to nie dość że nie nadrabiam zaległości w czytaniu to jeszcze sam dopisuję kolejne :P
czy zatem my wszyscy jesteśmy bez sensu? xD

Opublikowano
Takeda napisał:

ja pier**lę, jakie te wasze porównywanie penisów jest nudne, zbierzcie się i jeszcze przy dyskusji okopujcie koła

to już lepszy jest (pa)jacuś ze swoim bełkotem

My pen is white... O co Ciebie się rozchodzi? @Mirro se chce kupić MLa a teraz są tylko GLE a do tego takie co robią Coupe co mu się słusznie niepodoba. Wydaje mi się, ze zwykłego chce ale z przed reformy...

jarecki napisał:

możę bał się żę jak otworzy to da się uratować ,, starszego pana ''       https://businessinsider.com.pl/gospodarka/szef-cpk-o-terminach-i-inwestorach-nie-ma-potrzeby-dzielenia-sie-zyskami/6rpj2c1       Nie planujemy wchodzić w partnerstwa z podmiotami zagranicznymi, bo nie widzimy potrzeby dzielenia się przyszłymi zyskami.     

Ano... mógł się bać jak kwadrat Pana Jerzego zapisany stoi na niego. Po uratowaniu temat odsunął by się w czasie...

Co do CPK - kolejny raz pisać iż to jest nowe lotnistko dla m. Warszawy? Tamte inwestycje zawsze mają to do siebie, że ciągną do siebie. Coś w Polsce będzie musiało się zesrać na korzyść regionu Baranowa i tak się wydarzy. A po likwidacji Okęcia całość nabierze właściwego kształtu.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, mirro napisał(a):

" Kontakt z Panem Jerzym urwał się w grudniu 2024 roku. Wówczas jak co roku Karol Nawrocki poszedł odwiedzić Pana Jerzego w okresie świąt Bożego Narodzenia. Mężczyzna nie otworzył drzwi i nie ma z nim od tej pory kontaktu."

Yyyy a to nie powinien wezwać policji i wejść do chałupy aby sprawdzić czy temu Panu coś się nie stało, np nie zmarł i se leży oraz nadgniwa w tym lokum? 

ale zobacz
-„Kiedy Pan Jerzy wszedł w konflikt z prawem, nadal wielokrotnie zwracał się o pomoc do Karola Nawrockiego i zawsze ją otrzymywał."
...
"Kontakt z Panem Jerzym urwał się w grudniu 2024 roku. (...) Karol Nawrocki próbował odnaleźć go poprzez sąsiadów i znajomych, jednak bezskutecznie” – napisała rzeczniczka Nawrockiego"
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Karol-Nawrocki-przejal-mieszkanie-80-latka-za-opieke-Dziennikarze-odnalezli-mezczyzne-w-DPS-ie-8935580.html

sie dziadek ukrywał przed wszystkim co ma bodaj w nazwie "prawo" choćby i PiS
a przecież tylko od punktu widzenia zależy czy ktoś wchodzi w "konflikt z prawem" czy owo prawo wchodzi w konflikt z nim i co/kto jest tą "złą stroną mocy"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Chyba jest jeszcze troche czasu zeby Nawrocki zrezygnował https://www.onet.pl/informacje/onettrojmiasto/to-jego-mieszkanie-przejal-karol-nawrocki-znalezlismy-80-letniego-pana-jerzego/1d7jmh0,79cfc278           

To już podlega pod prokuratora , dobrze chociaż żę nie ,, wyeliminował '' inaczej tego pana starszego 

Czyli Karol Nawrocki, kumpel gangusow i alfonsow, dawny zalatwiacz k...ew gosciom hotelowym, przejal mieszkanie pana Jerzego w zamian za opieke, po czym pan Jerzy trafil do Domu Opieki Spolecznej. I to jest kandydat na prezydenta 38-milionowego kraju. No chyba bardziej sie juz nie dalo napluc do ryja wyborcom? To ma byc ten "społecznik, ktory przez wiele lat pomagał Panu Jerzemu, który jest osobą niepełnosprawną i samotną"? Trzeba bylo samego Wielkiego Bu wylansować.

6afc6b96cc6a0f8ebc009b9e9f32968139051648f6fae8279fe2b215390662e7.jpg

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano

znaczy że niewiele straciłem utyskując tam?

53 minuty temu, dysydent napisał(a):

p.s.
i kiedy mam chwilkę to nie dość że nie nadrabiam zaległości w czytaniu to jeszcze sam dopisuję kolejne :P

Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tylko że to ty największy wsiok.

Zero kultury, taktu, wyczucia czasu...

...w sumie to nie wsiok, bo to obraza dla wsi by była....takie pospolite chamidło żeś waść...

Jestem chamem  ze wsi i się tego nie wstydzę 

2 godziny temu, Takeda napisał(a):

a ty konfident i pedofil, że tak się interesujesz obcymi dziećmi i miejscu gdzie mogą mieszkać, czy jak?

W domu wszyscy zdrowi??

A dom gdzie?7

58 minut temu, dysydent napisał(a):

p.s.

Ja pisze w pracy, na przerwach

1 śniadanie 2 śniadanie, obiad .przerwa kawowa. Podwieczorek.kolacja..

Się rozpędziłem kolacja w domu

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Ciekawe, ilu tu obecnych nadal będzie go bronić i głosować, na to "coś".

Opublikowano (edytowane)

Co się stało żę tacy kandydaci mają poparcie , według mnie to kryzys ,, elit '' politycznych , chęć powrotu do wartosci kulturowych obywateli zamiast nowoczesność , nawet nie chodzi o lgbt ale o całokształt , blokowanie ulic przez ekologów itd .

37 minut temu, dysydent napisał(a):

no i w Rumunii też ma (PiS) sojuszników
czyli zawsze to więcej opcji :D
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/zacieta-walka-o-druga-ture-sa-wyniki-wyborow-prezydenckich-w-rumunii/3kpq9tt

popaprańskich degeneratów w całej xujni trzeba (czas najwyższy) wymienić ale czy na coś takiego?

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
36 minut temu, tomek222 napisał(a):

Wnuczku! Przestrzeż swoich dziadków przed nowym przekrętem na "kandydata obywatelskiego"!!! 

Kandydat obywatelski reprezentuje typowe PiSowskie wartości konserwatywne xD Wyciera sobie mordę flagą, a potem lata na ustawki, stoi na bramce w Vanessie, opiekuje się paniami do towarzystwa, poprawia stosunki międzynarodowe w hotelu przyzakładowym a na koniec oszukuje dziadka metodą na PiSowca xD Typowy PiSowski katolicki patriota dbający o osoby starsze xD

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Miało być świętowanie wielkiego sukcesu zrobienia zdjęcia z Trumpem a tym czasem trzeba się tłumaczyć z kolejnych szubrawstw i kłamstw. 

main_15i_wszystko_jasne~2.jpg

3b0ae01bc8c58c2a04a4dd947f8169d1.jpg

141ce83168a151ff9b78994ce5c9dc68.jpg

1746259796_4cp6fi_600.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
45 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kandydat obywatelski reprezentuje typowe PiSowskie wartości konserwatywne xD Wyciera sobie mordę flagą, a potem lata na ustawki, stoi na bramce w Vanessie, opiekuje się paniami do towarzystwa, poprawia stosunki międzynarodowe w hotelu przyzakładowym a na koniec oszukuje dziadka metodą na PiSowca xD Typowy PiSowski katolicki patriota dbający o osoby starsze xD

E tam trzeba się cieszyć po gdyby był z PO to ,, starszy pan " już byłby w innym świecie , 🤦no tak by było 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Co się stało żę tacy kandydaci mają poparcie , według mnie to kryzys ,, elit '' politycznych , chęć powrotu do wartosci kulturowych obywateli zamiast nowoczesność , nawet nie chodzi o lgbt ale o całokształt , blokowanie ulic przez ekologów itd .

jeśli zadajemy sobie to pytanie to już dobrze
czy Twoje próby odpowiedzi są wyczerpujące a bodaj czy trafne?
Przyznam że ja jestem dopiero na etapie stawiania podobnych pytań i jeszcze nie do końca mam przemyślane jednoznacznie precyzyjne odpowiedzi choć ogólnie można powiedzieć że działa odreagowanie w/g zasady - "po owocach ich poznacie"
Depopulacja, stagnacja rozwoju, centralizacja i odpodmiotowienie jednostki wbrew deklaratywnym tylko hasłom no i przerost regulacji prawnych dawno już przekroczył granice absurdu.
to tak na początek a czy pokuszę się kiedyś o więcej? zapewne tak bo jeszcze można obiektywnie komentować system z naciskiem na "jeszcze" co też obwinia tych którzy do takiego stanu doprowadzili i nadal ....

właśnie brak jednoznacznej artykulacji społecznej tylko ten system utrzymuje w trwaniu bo społeczeństwa wyczuwają że coś jest nie tak tylko nie wiedzą jeszcze tak jednoznacznie co

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, jarecki napisał(a):

E tam trzeba się cieszyć po gdyby był z PO to ,, starszy pan " już byłby w innym świecie , 🤦no tak by było 

Ale jest z pisu jak większość takich szubrawców i teraz musi się tłumaczyć a mógł sam powiedzieć, że ma dwa mieszkania mógł sam powiedzieć, że tak się opiekował owszem do póki starszy pan był w miarę samodzielny. Ale gdy stał się niedołężny nie mógł i nie miał możliwości opiekować się nim profesjonalnie w mieszkaniu i musiał dla dobra samego starszego pana oddać go w ręce specjalistów. Można było to rozbroić i opowiedzieć zawczasu jak było. Ale nie gdy ma się moralność alfonsa i jest w pisie. Wtedy trzeba kłamać nawet w sprawie z której można by wyjść obronną ręką będąc uczciwym.

Wziął mieszkanie i jak on się opiekował, ze nawet nie wiedział rzekomo gdzie ten facet wylądował. Po prostu zaginał. Oszust kłamca i do tego głupek. Jak on się nim opiekował, że nie wie gdzie on jest? A Bielan teraz mówi, ze to robota służb. ABW tropiło gdzie niedołężny dziadek wylądował i znaleźli go w DPS ie. I powiedzieli Onetowi. Nikt tak nie zrobi z człowieka idioty jak propaganda pis z wyborcy pis.

Nie mam problemu z tym, ze ktoś za opiekę darował Nawrockiemu mieszkanie tylko po co było kłamać. Trzeba było opowiedzieć jak było i ludzie by zrozumieli bo takie przypadki mają miejsce.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

peowcoy mają dzisiaj dzień orgazmu :D 

Koncepcja jest taka, że kandydat największej partii opozycyjnej, z realnymi szansami na elekcję, dowiedziawszy się, że będzie kandydował, postanowił zamordować jakiegoś staruszka, tak? 

Nagle okazało się, że człowiek, który od 20 lat jest prześwietlany przez wszystkie służby jest mordercą :D zabił staruszka, który ............ okazało się, że mieszka w DPS :D 

Pewnego dnia Nawrocki zawarł umowę dożywocia, taką samą jak żona Trzaskowskiego ("umowa dożywocia na rzecz osoby trzeciej", na ekskluzywną 28 m2 kawalerkę ze sraczem na półpiętrze w kamienicy komunalnej. Ponieważ był to wyjątkowo intratny interes, a zameldowany nie chciał umierać, to Nawrocki zadzwonił do "Wielkiego Bu" i razem spalili Pana Jerzego w lesie.

Jaka panika musi być w PO, że takie brednie, dla największych debili wymyślają.

Może napiszą coś o Jolancie Brzeskiej.

kto jest głupszy?

ten co wymyśla te brednie czy ten co w nie wierzy?

niemożliwe żeby 30% społeczeństwa było aż takimi debilami

Edytowane przez nie