Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał(a):

aale to tylko na af zdjecia obraca przy dodawaniu..

z kompa nie obraca a z androidowych aplikaszczy tego nie wiem to sprzeczał sie nie będę zastrzegając sobie jedynie sceptycyzm że na pewno jest to do obejścia jeśli nawet

Opublikowano

Patryk Słowik
Kropiwnicki bierze gigantyczne kilometrówki, choć ma do dyspozycji ministerialną limuzynę. Dodatek mieszkaniowy, choć ma tuzin mieszkań. I pieniądze z KRS-u, który jego zdaniem nie istnieje.
A potem łazi do mediów i opowiada o złym PiS-ie i przywracaniu praworządności. Co za typ.

a najgorsze jest to, że są idioci dla których to jest normalne

Opublikowano
7 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ty już masz coś na siebie tylko?,🤔

Tyle ile twój syn kredytu hipotecznego🤣..pamiętasz jeszcze wczorajsza dyskusje??

Chciałem Ci podać już numery ksiąg ale krótkie spodenki nosisz. 

49 minut temu, dysydent napisał(a):

z kompa nie obraca a z androidowych aplikaszczy tego nie wiem to sprzeczał sie nie będę zastrzegając sobie jedynie sceptycyzm że na pewno jest to do obejścia jeśli nawet

Ja z telefonu dodaje. Obracam i wystarczy. Drażnię tym wiejski lumpenproletariat .mają o czym pisac🤣

Opublikowano (edytowane)

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-zwrot-w-sprawie-marcina-romanowskiego-chodzi-o-decyzje-inter,nId,21396956

I mamy już 2bln długu...https://businessinsider.com.pl/gospodarka/niechlubne-rekordy-polskich-finansow-publicznych-deficyt-i-dlug-puchna-jak-na/30kwp9z

35 minut temu, racyl napisał(a):

Pomyślcie co by się rozpętały gdyby ktoś przywiązał do budy "psiecko". Albo uśpił "kotecko"?

Na wsiach jeszcze nie przy jednej budzie jest pies uwiązany ale niektórzy to już naprawdę przesadzają,psy nazywają swoimi dziećmi i pozwalają się lizać po ustach ja sam bardzo lubię psy no ale gdzieś granica głupoty musi być...

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 2
Opublikowano

Gabriela Lenartowicz

Image

po co wydawać tyle pieniędzy, "Co będą robiły te śmigłowce, gdy akurat pożarów nie będzie?"

peowska fabryka idiotów :D 

--------------------------------------------------

strażak

Pożar nad Biebrzą…helikoptery, szerpy, moduły gaśnicze, tysiące aut dla OSP i PSP ! Szkolenia również międzynarodowe, to były super decyzje to były super zakupy! To działa, to jest potrzebne dla budowania siły bezpieczeństwa Polski ❤️🚒👨‍🚒 nikt temu nie może zaprzeczyć !!!

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

A mi żal waszych dzieci co ich  bogactwo tak uwiera że muszą od was wyjeżdżać i młode lata tracić na obczyźnie warszawskiej.

Skoro im tam lepiej....

Nie każdy zapatrzony we własną kupę gnoju przed domem...😂

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Były wiceminister sprawiedliwości w rządzie PiS Marcin Romanowski nie będzie ścigany czerwoną notą Interpolu - dowiedział się reporter RMF FM Krzysztof Zasada. Ta międzynarodowa organizacja odmówiła wpisania polityka podejrzanego w aferze Funduszu Sprawiedliwości na listę osób szczególnie poszukiwanych. Marcin Romanowski ukrywa się przed polskim wymiarem sprawiedliwości na Węgrzech. Uzyskał tam azyl.

kolejna kompromitacja polski pod rządami tuska, wstyd na arenie międzynarodowej

po-lszewicka praworządność

Opublikowano
9 godzin temu, mirro napisał(a):

Roman przecież Ty masz Deutza z silnikiem Deutza, to co Cię obchodzą problemy John Deere?

bo ten sam problem tylko serwis DF nie nagrywa tego 

9 godzin temu, mirro napisał(a):

Po większości mamy CR. Powiem tyle. Trza se kupić normalny zbiornik z dystrybutorem i połowa tych problemów zniknie. Jak się zajrzy do zbiornika ciągnika, to czasami takie cuda w środku, że aż strach. Druga sprawa, to trza lać pod korek i pilnować układu odpowietrzenia. No i zasada najważniejsza, to zamykać korek po zatankowaniu. Mam jeden traktor który przyjechał z zagranicy bez korka, tylko z reklamówką na wlewie. Walczyłem z nim długo a skończyło się wymianą pomp PLD wtrysikiwaczy, wszystkich rurek na niskim ciśnieniu i obudowy filtra, pompki zasilającej a na koniec wyjebałem zbiornik. W stary zbiorniku znalazł się kawał gumy która powoli się rozpuszczała a to co płynęło osadzało się gdzie tylko mogło.

może u ciebie jest mała okolica tylko jeden hurtownik , z autopsji dużo u nas było przekrętów ...................

a czy ty nie bierzesz B0 ? 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Roman176 napisał(a):

Romuś, no i widzisz?

Dodatki tylko drenują kieszenie naiwnych.

Paliwa mają spełniać określone normy... obojetnie  na jakie stacji....czy też cysterny dowozacej.

Firma może raz dwa stracić zaufanie i renomę....internet to potężna broń...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał(a):

Ja z telefonu dodaje. Obracam i wystarczy. Drażnię tym wiejski lumpenproletariat .mają o czym pisac🤣

a lumpen kto jest ten kto nie potrafi solidnie głupiej fotki wstawić?
jak pisałem - mi to nie przeszkadza a i pośmiać się okazja była no ale partactwo standaryzować to tylko ruskie potrafią i komu to do nich bliżej?
choć to geografii wbrew no mniej niż... jak to nazywasz? - Kongresówka? ;)

Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

a lumpen kto jest ten kto nie potrafi solidnie głupiej fotki wstawić?
jak pisałem - mi to nie przeszkadza a i pośmiać się okazja była no ale partactwo standaryzować to tylko ruskie potrafią i komu to do nich bliżej?
choć to geografii wbrew no mniej niż... jak to nazywasz? - Kongresówka? ;)

Gdzie te fotki?...

Pokaż Pan!   Plizz..

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Gdzie te fotki?...

Pokaż Pan!   Plizz..

taa
ja pół nocy będę szukał po forumie żeby się dowiedzieć że usunął w edycji? czy tam poprawił

świtakiem jutro pyry sadzim to muszę się wyspać tak że kiedy jak kiedy ale ... no nie w samo nawał roboty

Edytowane przez dysydent
  • Confused 1