Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał(a):

Nie rozśmieszaj mnie . Powinien zarabiać co najmniej 2x tyle

A według ciebie za co powinien zarabiać 64k miesięcznie? Może wytłumaczysz? Bo chyba nie za to, że był dwa lata okupantem w Iraku i chyba nie za to, że ma szafkę wypełnioną różnymi dyplomami czy kursami

Opublikowano

Image

Są w życiu 3 rzeczy, których się nie wybiera :
1. Rodziców
2. Koloru oczu 
3. Rafała Trzaskowskiego na prezydenta

dobrze idzie :D 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, nie napisał(a):

morawiecki ustawiał scholza a tusk bije mu pokłony

Image

jaki wstyd

No już Merkelowa po rękach całował to była ,,kobita,,wtedy zmieszana że ja pierwszy facet w życiu w rękę pocałował...

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Takeda napisał(a):

Bo chyba nie za to, że był dwa lata okupantem w Iraku i chyba nie za to, że ma szafkę wypełnioną różnymi dyplomami czy kursami

Z Panem Generałem jest troszkę inny problem i właśnie Irak to pokazał. Ale było, minęło i pies mordę lizał.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Image

Są w życiu 3 rzeczy, których się nie wybiera :
1. Rodziców
2. Koloru oczu 
3. Rafała Trzaskowskiego na prezydenta

dobrze idzie :D 

Chcesz to się pocieszaj, ale prawa strona jakoś nic nie zyskała, więc wynik drugiej tury i tak by się nie zmienił ... To co stracił Trzaskowski nie trafiło do Alfonsa czy Mencena, ale do tzw lewaków i Hołowni ;)

Opublikowano

Ale oni doskonale o tym wiedzą. Bardzo liczyli na te debaty ,że coś zmienią a tu nic nie zmieniło się. Dlatego tak wyją dlatego takie nerwy.

Już teraz to tylko Trump może tu przyjechać i wyrzucić rudego.😄 A nie czekaj część pisu już się i jego wstydzi.

morawiecki ustawiał scholza a tusk bije mu pokłon

jaki dstyd

Morawiecki nikogo nie ustawiał to Morawieckiego ustawiali ambasadorka USA nawet przez telewizji publicznie. Morawieckiego tak ustawiali, ze jechał do ujni na wszystko się zgadzał nawet Ziobro nazwał go miękiszonem.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Słychać wycie - znakomicie. Już widzę dotarło w końcu kto zostanie prezydentem.

Stara śpiewka, na nikim nie robi wrażenia, wymyśl coś nowego, oryginalnego.

Ty będziesz wył przed i po wyborach, bo tylko tyle umiesz.

Edytowane przez witejus
Opublikowano
jahooo napisał:

13 minut temu, mirro napisał(a):

No dawaj, bo chyba masz gotową odpowiedź.

dobry dowódca plutonu krzyczy "Za mną"

Dobry dowódca plutonu jest już po innych szkołach...

Opublikowano
13 minut temu, DTaras napisał(a):

widzisz, to tak jak z inteligencją - szkoła może wspomóc inteligencję, ale jej nie zastąpi

Opublikowano
jahooo napisał:

13 minut temu, DTaras napisał(a):

widzisz, to tak jak z inteligencją - szkoła może wspomóc inteligencję, ale jej nie zastąpi

Inteligencja niema nic wspólnego z "za mną". Dowódca czasem jest z tyłu, rzadko z przodu przeważnie pośród. pokutuje wciąż ponad ale to nigdy nie działa.

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

Inteligencja niema nic wspólnego z "za mną". Dowódca czasem jest z tyłu, rzadko z przodu przeważnie pośród. pokutuje wciąż ponad ale to nigdy nie działa.

bardziej chodzi mi o to , że "za mną" oznacza, że żołnierze idą za przykłądem swojego dowódcy - wchodzi tu wgrę zaufanie do człowieka i jego umiejętność, jedność w oddziale, podejście do żołnierzy i dbanie o nich

tego nie jest w stanie nauczyć żadna szkoła - albo się ma ten gen w sobie, albo jest się tylko poganiaczem

analizuję masę zapisków z czasów Wielkiej Wojny i to widac jak na dłoni, co znaczy dobry dowódca

Opublikowano

Rafał Trzaskowski odwołał swój dzisiejszy przyjazd do Oleśnicy.

Wielka konferencja, zapowiadana na dzisiaj przez premiera Donalda Tuska, nie odbędzie się.

panika w szeregach peowców :D 

Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Już teraz to tylko Trump może tu przyjechać i wyrzucić rudego.😄 A nie czekaj część pisu już się i jego wstydzi.

Czasem tam przed drugą turą, Herr Tuskowi na pomoc nie przybędzie Obama? Bo Trampek miał być chyba wcześniej?

Chociaż dlaczego ma wyrzucać donaldinio, jak on ostatnio chyba zaczął pić sok marchewkowy bo ogłosił program narodowego nacjonalizmu, jak na razie gospodarczego (co to znaczy jednak niemiecka krew, ciągoty są).

Amerykanie mają MAGA Trampka wzorowaną jeśli chodzi o hasło na znanym niesławnym malarzu, Polacy mają okazało się odpowiednik czyli od Tuska program DUPEK czyli "Donaldinio, Uśmiechniętą Polskę Elokwentnie Okłamuje"

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v