Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jprd, peowska elita, nie znam głupszego człowieka

-----------------

Na mnie, jako na ministrze finansów, ciąży nie tyle prawo, ile bezdyskusyjny obowiązek wyjaśnienia wszystkich wątpliwości, niejasności, zanim podejmę dalsze działania - mówił w fakty po faktach Domanski Andrzej.

no, na po-lszewikach to prawo nie ciąży

może trzeba mu po niemiecku napisać żeby zrozumiał?

Opublikowano
2 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Naprawdę jesteś aż tak głupi?

Mimo że jestem aż tak głupi , to i tak mądrzejszy od ciebie.

8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

zawiadom prokuraturę...

Na żarty cię zebrało?

• Thanks 1
Opublikowano
20 godzin temu, Ulman napisał(a):

Jak będziesz wieczorem to idź do drink baru MAX przy monciaku na rogu przy tunelu. Jak będzie Daniel, szczupły barman po 30tce to niech ci zrobi Caipirinię. Warto

Wieczorem wróciłem do Gdańska 

21 godzin temu, racyl napisał(a):

A od kiedy pociąg ma obowiązek zatrzymywania ?

Co w tym jest dziwnego , widzisz pieszego prawie że na krawędzi przejścia to się zatrzymujesz ?

Tak każdy robi bo nie chcę być na pasach kiedy pieszy postawi nogę na przejściu

Chcesz czy nie ale ta zmiana spowodował że pieszy nie zwalnia nawet tępa i wchodzi na przejście

Tego nigdy nie wiesz czy policiant akurat to widział i czy chciało mu się Cię gonić .

Autobus nie ma pierwszeństwa s tramwaj na przejściu ma 

Więc uważajcie na tramwaje..Bo motorniczy nawet wyroku nie dostanie 

9 godzin temu, Roman176 napisał(a):

onet sylwester 2020 po co wklejasz ? 

image.png

po co ? 

Cala plaza jeszcze po sylwestrze nie posprzątana.. 

8 godzin temu, Roman176 napisał(a):

ale to nie jego zdjęcie 

Ty dawałeś zdjęcie Zeusa a ja nie moge

Opublikowano
W dniu 7.01.2025 o 14:35, nie napisał(a):

@hubertuss kupuj więcej wazeliny bo nie będziesz mógł siedzieć :D 

DGPrawna duża analiza, co może zrobić minister Domanski w sprawie pieniędzy dla pis. Opcji nie ma zbyt wiele.

CO ty masz z tą wazeliną dymaniem? Ty naprawdę masz jakieś krzywe myśli. Zrozum nie obchodzi mnie już czy Domański da te pieniądze kiedy da jeśli da. Lepiej, żeby nie dał. Ale jak da świat mi się nie zawali. Pis łamał prawo i każdy to widział. Nawet Kaczyński który listy do ZIobry pisał by tak nie robić  W Polsce każda partie powinni finansować jej członkowie z jawnych wpłat i tyle. A nie państwo.

W dniu 7.01.2025 o 15:10, nie napisał(a):

to jest jeden z największych przekrętów w historii polski, nawet na narkotykach nie robią takiej kasy jak na śmieciach

Ustawa śmieciowa ma wiele wad. Ale cały problem wynika z tego, ze na rynku nie ma konkurencji i w przetargu startuje często jedna firma. Przykład PK Siemiatycze jak weszła ustawa wywalili taką sumę, że od początku istnienia PK w Siemiatyczach przez chyba dwa lata śmieci wywoziła w mieście firma z Białegostoku. Która w gminie Siemiatycze wozi te śmieci do dziś. Ty prezentujesz typową w Polsce postawę. W Internecie najmądrzejszy krando pieniondze zarabiajo jak na narkotykach. Otóż taką firmę stań do przetargu daj dobrą cenę i będziesz w majestacie prawa trzepał kasę jak na narkotykach.

W dniu 7.01.2025 o 16:36, Takeda napisał(a):

no tak bo tam u was wyznawców i rządzących nie ma podwójnej moralności. Kiedys na granicy z białorusią stali zwykli spokojni ludzie  oczekując raju, a teraz bydło. ech...

no przeciez nie jest w kofie bo go wywalili, chcą zrobic więcej niż 10% więc wyznawcy Tuska już posrani jak francuzi z Le Penn czy niemcy z AfD, bo Meloni we wloszech już rządzi.

Nie zlikwidowali, nadal jest w likwidacji tvp, nadal dostaje miliardy na propagandę, tylko propaganda w innym stylu. Ale tobie szkoda tłumaczyć boś fanatyk i wyznawca, razem z twoimi dwoma kolegami, taka wersja trzech króli. Einstein, Zweistein i Dreistein, trzy wybitne mózgi co jak dać im siekierę to rozszczepia atom...

Rządzący muszą odpowiadać za bezpieczeństwo. Robił to rząd pisu robi obecny. Tylko po co pis z jednej strony szczuł uchodźcami a z drugiej ich wpuszczał tysiącami. Gdyby nie wpuszczali nikt by podwójnej moralności nie zarzucił. Możesz sobie poszukać nigdy tu nie pisałem za pisu by wpuszczać wszystkich bardziej śmiałem się właśnie z tej podwójnej moralności każemy ludziom głosować w referendum przeciwko a sami sprzedajemy wizy komu się da i wpuszczamy ile się da. 

Co do konfy to chyba sam się posrałeś. Przecież konfa będzie odbierać wyborców pisowi prawicowych a nie ko która jest ponoć wg was lewicowa. Człowieku ty nie masz elementarnej wiedzy jak to działa. Z niemieckiego afd tez nie powinieneś się cieszyć. Ale z twoją wiedzą szkoda brnąć w to.

Co do tvp masz rację nie w takim stylu. TVP zawsze bezie za rządem jaki by nie był i tak jest od lat. Ale nie ma takiego szamba jak było za pisu i które przeniosło się teraz do republiki.

W dniu 7.01.2025 o 16:54, dysydent napisał(a):

ja już swoje napisałem a jak na Ciebie to i tak łagodnie potraktowałeś temat

co do zarabiania to - myślę - zgodzisz się ze mną że nic w zarabianiu choćby i na utylizacji/recyklingu śmieci zdrożnego tylko nie w ten sposób który jest de facto nie biznesem a podatkiem pogłównym w najczystszej postaci

Jak na @nie to jego rutynowe mądrości internetowe. Ustawa o śmieciach ma wiele wad. Ale jak mu wyżej wytłumaczyłem w czym problem. Problem jest z małą ilością firm które chcą to robić. Więc zarówno ty i on możecie sobie taką otworzyć i będziecie trzepać kasę jak ci inni zamiast tu biadolić. Spółkę se najlepiej zróbcie skoro tak się rozumiecie. 

W dniu 7.01.2025 o 17:27, nie napisał(a):

Prokuratura Krajowa wszczęła śledztwo przeciwko Antoniemu Macierewiczowi. Były szef MON jest podejrzany o działanie na szkodę RP przez decyzję o nieprzystąpieniu do programu zakupu tankowców powietrznych.

dymać peowskich frajerów :D 

Nic mu za to nie zrobią. Ale fakt jest faktem, że ten człowiek ma na sumieniu wiele dziwnych decyzji na szkodę naszego państwa oraz kontakty z ludźmi którzy są znani z współpracy z państwami chcącymi nam zaszkodzić takimi jak Rosja. Weillu mówi wprost, że to szpion. Ja jako sceptyk spiskowych teorii dziejów nie do końca w to wierzę ale może coś na rzeczy jest bo w wielu sprawach facet zachowuje się naprawdę dziwnie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v