Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To tak jak z cukrem masłem i innymi produktami raz drożej raz taniej. A z cłami Trampek się osrał. 

Zniedołężniały Biden bardziej oddziaływał na świat ni z on. Z Trumpa to już raczej świat się śmieje bardziej.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
26 minut temu, hubertuss napisał(a):

@nie ty przezywasz tę debatę jak mrówka okres ale to już tu nikogo nie obchodzi. Ty dostałeś przekaz partyjny i co musisz w obieg puścić?

chciałbyś ukryć wszystkie przekręty po i ich gebelsów z tv, żeby nikt o tym nie mówił

nie uda ci się :D 

• Haha 1
Opublikowano

zaniedlugo nie bedzie dalo sie na pierwszy rzut oka wyczuc fejka si..

15 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Z jakiej fermy normalnie od rolnika z wolnego wybiegu co tam po kilka kilkanaście kurek jest

i po zlotowce sprzedaje ?

14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A ty?

ja ??w zyciu ..miast unikam jak ognia..

12 minut temu, mirro napisał(a):

A tego nie oglądałem.

o drogowke mi chodzilo i o sceny z wesolego autobusu..

10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Teraz Wielkanoc to jest na jajka popyt.

popyt jest caly rok .no na swieta wiekszy ,jak na wszystko a potem sie psuje i wyrzucaja.

ciasta,wedliny na swieta sa najgorszej jakosci i stare.

9 minut temu, jarecki napisał(a):

Trumpowi dalej dupsko mięknie , zwolnił elektronike z chin z ceł , 

w okolicy ruszyły lodziarnie i one skupują juz od lutego po 1,2 zł 

w chlodni jajko moze lezes gora 40 dni. pozniej sie psuje.

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

i po zlotowce sprzedaje

U nas spokojnie można po 1zl kupić od rolnika a na targach po 1.2 ja w zeszłym roku jak miałem za dużo to i jednemu po 0,8 sprzedawalem żeby się pozbyć...

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Coś się Kurskiego czepił...

"Przyjdą takie czasy, że ludzie będą szaleni i gdy zobaczą kogoś przy zdrowych zmysłach, powstaną przeciw niemu mówiąc: Jesteś szalony, bo nie jesteś do nas podobny."

św. Antoni z Padwy,

• Like 2
Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał(a):

ty ze wsi jestes wiec skad mozesz wiedziec ?? 

a ty skąd jesteś? New York, Paris, Tokyo czy może Kozia Wólka? odezwał się kosmopolita 🤣

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał(a):

w odroznienu od ciebie moge pokazac zdjecia nie tylko z wenecji

Widziałem zdjęcia i twojego podwórka, i ciebie w Wenecji🤣

Ja niestety nie mam co pokazać, gnoju na środku podwórka i poza podwórkiem nie mam, płotu ze starych palet powiązanych sznurkami, podpartego kijami też nie mam.Niestety płot stoi o własnych siłach.

Do zatęchłych śmierdzących, weneckich kanałów mnie nie ciągnie, to czym ci zaimponuje, sorry, przykro mi.😪

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

niestety nie mam co pokazać, gnoju na środku podwórka i poza podwórkiem nie mam, płotu ze starych palet powiązanych sznurkami, podpartego kijami też nie mam.Niestety płot stoi o własnych siłach.

No oki...

Ja rozumiem...można mieć różnie...może gorzej u mnie ..no ale jak mając taki bajzel można twierdzić że ludzie mają go doganiać....toż kurna jak się rozpędzą, to w kupie gnoju przed chałupa się zatrzymają...🤷🤭😆

...a i nie prawda że ma ciasno...z drugiej strony obory zobacz...tam ma pole orne...ale widać z bidy to orze...

Opublikowano

u was czasz zatrzymal sie w latach 90 -to jest odpowiedz na pytanie dlaczego wasze dzieci uciekaja do polski a.

u mnie od 2019 r sporo sie zmienilo. u was od 1989 nic...

mam gdzies rozwalone palety..nie potrzebuje ktos ?

39 minut temu, binek napisał(a):

a ty skąd jesteś? New York, Paris, Tokyo czy może Kozia Wólka? odezwał się kosmopolita 🤣

zwykle taka dyskusja konczy sie na pytaniu-skad ty jestes ...delikwent znika na pare dni albo na zawsze..

9 minut temu, witejus napisał(a):

Widziałem zdjęcia i twojego podwórka, i ciebie w Wenecji🤣

Ja niestety nie mam co pokazać, gnoju na środku podwórka i poza podwórkiem nie mam, płotu ze starych palet powiązanych sznurkami, podpartego kijami też nie mam.Niestety płot stoi o własnych siłach.

Do zatęchłych śmierdzących, weneckich kanałów mnie nie ciągnie, to czym ci zaimponuje, sorry, przykro mi.😪

taa.smierdzacych ..w zimie ??? kazdy nieudacznik zawsze o tym smrodzie pisze..

moze chcocaiz w krakowie byles ?? milony rocznie z calego swiata przyjezdzaja😂

to ze nie masz co pokazac-to jedyne prawdziwe zdanie ktore dzsiaj napisales.

koledzy golembiarze jezdza na targ do proszowic,gdy sie z nimi zabiore to moze sie spotkamy w ktoras niedziele  ??

Opublikowano

Dziś mija 85 rocznica zbrodni katyńskiej, czy któryś z forumowych pseudopatriotów co chwilę wycierających sobie morde Wołyńiem wrzucił jakikolwiek post na ten temat? Oczywiście nie... No cóż ziobro zaskoczenia...

36113740c452dad46dc9db58ebe3255f20709b8d09e10654e6d3ce4da29a586c.webp

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał(a):

was czasz zatrzymal sie w latach 90 -to jest odpowiedz na pytanie dlaczego wasze dzieci uciekaja do polski a.

u mnie od 2019 r sporo sie zmienilo. u was od 1989 nic...

mam gdzies rozwalone palety..nie potrzebuje ktos

Patrząc na fotki....to niewiele ci się zmienia...

Jacus ja mam tam więcej bałaganu...palety, złom, jakieś gruzy...

No ale nie trzymam tego przed posesja...

Nie gówno przed domem...

To nie ja mówię że mają mnie doganiać..

Cały czas pisze że ja biedny...

Więc te uwagi nie do mnie...

Twoja Polskę już wszyscy zobaczyli...

Naprawdę nie mam czego doganiać patrząc na twoje obejście.

Naprawdę.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

https://geekweek.interia.pl/militaria/news-europejska-operacja-na-morzu-czarnym-wazny-sygnal-dla-rosji,nId,21395406

najpierw angle z francami robią zaczepki a potem płacz że ukraińcy odwet dostali . Że giną . a co myśleli ze taryfa ulgowa ich czeka ??? A i sami ukraińce niby niewinni ale kacapy im samolot stracili pewnie jak na myjni stał . Jesteśmy oszukiwani kto jest kto w tej wojnie . Wyglada na to ze uryńce są wmanewrowani na własne życzenie w zagładę .

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacus napisał(a):

zwykle taka dyskusja konczy sie na pytaniu-skad ty jestes ...delikwent znika na pare dni albo na zawsze..

Pokaż co posiadasz...tak powinna być zwieńczona taka rozmowa...

To że urodziłeś się w fosie pod zamkiem...nie czyni cię królem...

Powinieneś to zrozumieć...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

To że urodziłeś się w fosie pod zamkiem...nie czyni cię królem...

Dobrze by było jak w fosie ... Patrząc po porządku na podwórku to raczej pod Gdaniskiem xD 

Opublikowano
6 minut temu, tomek222 napisał(a):

morde Wołyńiem

w tym właśnie cały problem że kacapi przyznali sie 13.04.1990 roku wymordowali Polskich oficerów , i żaden kacap nie powie dziś że to było dobre . A banderowce nie dość się nie przyznają to na dodatek uważają to za słuszne . Dziś jest też rocznica że w Chodywańcach 1944 roku mordowali , Dobcza w 1945 roku , Te kacapy i banderowce to jedna chołota siebie warta 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, tomek222 napisał(a):

Dziś mija 85 rocznica zbrodni katyńskiej, czy któryś z forumowych pseudopatriotów co chwilę wycierających sobie morde Wołyńiem wrzucił jakikolwiek post na ten temat

Stwierdziłem że jak zacznę o Katyniu, to zaraz przejdziemy do opluwania się w sprawie Smoleńska. Dlatego se odpuściłem. Ale skoro wspomniałeś, to mleko już się i tak rozlało.

Opublikowano

Musi mieć straszna traumę że tak prubuje się wybić miejscem zamieszkania....posiadając sam nie wiele.

Już miał tyle razy tłumaczone...i dalej swoje....bogaty bo blisko elektrownie ma.....😆🤭😆😆😆

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, marks50 napisał(a):

Wyglada na to ze uryńce są wmanewrowani na własne życzenie w zagładę .

Wygląda na to, że Putin ma w piździe Trumpa, jego wysłanników i całe USA. Czas chyba żeby w Rosji parę bloków rozpiżdziło się razem z mieszkańcami.

Edytowane przez mirro