Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Trump kilka godzin temu chwalił się, że go wszyscy w d*pę całują i chcą się dogadać. Teraz okazuje się, że zawiesza cła na 90 dni na wszystkie kraje oprócz Chin nic w zamian nie chcąc. Normalnie cyrk.

dlaczego znowu kłamiesz?

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, nie napisał(a):

dlaczego znowu kłamiesz?

I znowu głupka z siebie zrobileś. I będziesz robił tak jak @witejus ze starlinkami i szpadlem i inna pisowska ciemnota. Weźcie wy zacznijcie czerpać wiedzę z normalnych mediów a nie z takich co robią z was debili. I nie mówię, że macie oglądać tvn czy tvp, zwykła przeglądarka wystarczy.

Co partyjnego przekazu nie było i ty biedaku nie wiesz co się na świecie dzieje. Jutro po południu może ci powiedzą. Że twój idol Trump po tym wycałowaniu w d aż przyklęknął i cła zawiesił nie chcąc nic w zamian.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

inteligencją nie grzeszysz, więc poproś kogoś żeby ci wytłumaczył to co wyczytałeś w tym linku

Wasz idol w czerwonej czapeczce, wysmarowany samoopalaczem obsrał zbroje xD Tak ciężko Ci to przyznać ?? xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

najpierw zrobiłeś z siebie idiotę, kłamiąc na temat cen paliw, a gdy cię zdemaskowałem to zacząłeś mnie (i innych atakować), teraz znowu robisz z siebie idiotę znowu kłamiąc, tym razem na temat zniesienia ceł przez trumpa i znowu atakujesz za zdemaskowanie twoich kłamstw

Źródło obrazka: https://x.com/The_AI_Investor/status/1910023034351804879

braki intelektualne próbujesz maskować agresją

nie masz za grosz honoru, jak ktoś ma ciebie szanować, jak ty kilka razy dziennie, robisz z siebie głupka nieustannymi kłamstwami, które można w kilka sekund zdemaskować?

jak ci nie wstyd?

ps. widzę, że więcej tu takich mądrych :D żaden nie ma honoru i nigdy nie przeprosił za kalumnie

Edytowane przez nie
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Z starlinkami cię w wała zrobili w wała robią cię niemal co dzień.

Kto mnie robi w wała idioto, mnie te starlinki i szpadel z Cybą koło wuja Giertycha latają.

10 minut temu, nie napisał(a):

jak ty kilka razy dziennie, robisz z siebie głupka nieustannymi kłamstwami,

Wypisz wymaluj, Tusk-Czaskoski bążur

52 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Weźcie wy zacznijcie czerpać wiedzę z normalnych mediów

Założonych na polecenie niejakiego Urbana przez TAJNYCH DONOSICIELI SB.

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

Nie wchodz w niuanse bo to jest terytorium na którym zawsze się zaorujesz

bravo idioto zaoruje się nawet tekst nie jest pisany przez bolgerke adwokatkę sympatyzującą z platformą , ba mało daje ci linki do kontroli nik nawet za ich czasów 2011 wyprzędywali  konie rozpłodowe  z 1750 do 964 ........... 

wiec twoje myślenie zostaw sobie 

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

I znowu głupka z siebie zrobileś. I będziesz robił tak jak @witejus ze starlinkami i szpadlem i inna pisowska ciemnota. Weźcie wy zacznijcie czerpać wiedzę z normalnych mediów a nie z takich co robią z was debili. I nie mówię, że macie oglądać tvn czy tvp, zwykła przeglądarka wystarczy.

Co partyjnego przekazu nie było i ty biedaku nie wiesz co się na świecie dzieje. Jutro po południu może ci powiedzą. Że twój idol Trump po tym wycałowaniu w d aż przyklęknął i cła zawiesił nie chcąc nic w zamian.

to ty jesteś j**anym tępakiem .. słuchałeś się doradczy co nawet nie studiował ekonomi kupił sobie colegium vitas 

albo cała polska smieje sie z yyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaachiiiiiiiiiiiiiiiry wykładzie ekonomi w Polsacie

ja ci powiem co bd trap dogada sie z chinami i rosją a my bd tylko przystawką do płacenia i to biedną   

Opublikowano

No i co ? Nawrzucałych danych i bełkoczesz jak potłuczony bo sie nie umiesz w tym odnaleźć i połaczyć w całość. Skaczesz po wątkach jak małpa w klatce. Rozwiazanie jest tak banalnie proste że powinieneś już dawno to zauważyć ale widać jedyne co potrafisz to kopiować wklejać i bełkotać. 

Opublikowano
8 godzin temu, nie napisał(a):

najpierw zrobiłeś z siebie idiotę, kłamiąc na temat cen paliw, a gdy cię zdemaskowałem to zacząłeś mnie (i innych atakować), teraz znowu robisz z siebie idiotę znowu kłamiąc, tym razem na temat zniesienia ceł przez trumpa i znowu atakujesz za zdemaskowanie twoich kłamstw

nie masz za grosz honoru, jak ktoś ma ciebie szanować, jak ty kilka razy dziennie, robisz z siebie głupka nieustannymi kłamstwami, które można w kilka sekund zdemaskować?

jak ci nie wstyd?

ps. widzę, że więcej tu takich mądrych :D żaden nie ma honoru i nigdy nie przeprosił za kalumnie

Większego idoty niż ty nikt tu z siebie nie robi. Ty nie jesteś tu nic w stanie zdemaskować jedynie możesz łgać i oszukiwać. Trtump zawiesił te cła i tyle. Pozostały poprzednie stawki obowiązujące przed jego prezydenturą. I tego tu nie zakrzyczysz.

Reszta twego wpisu powyżej to jedynie przejaw frustracji po kolejnym samozaoraniu.

8 godzin temu, witejus napisał(a):

Kto mnie robi w wała idioto, mnie te starlinki i szpadel z Cybą koło wuja Giertycha latają.

Wypisz wymaluj, Tusk-Czaskoski bążur

Założonych na polecenie niejakiego Urbana przez TAJNYCH DONOSICIELI SB.

Pisowskie media z ciebie wała robią a ty to potem tu powtarzasz i się ludzie śmieją z ciebie.

8 godzin temu, Roman176 napisał(a):

to ty jesteś j**anym tępakiem .. słuchałeś się doradczy co nawet nie studiował ekonomi kupił sobie colegium vitas 

albo cała polska smieje sie z yyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaachiiiiiiiiiiiiiiiry wykładzie ekonomi w Polsacie

ja ci powiem co bd trap dogada sie z chinami i rosją a my bd tylko przystawką do płacenia i to biedną   

Roman nie pij tyle bo bełkoczesz coraz bardziej.

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, nie napisał(a):

tY gorszy niż telewizja Urbana i PiSu razem wzięte....a jeszcze i irytować się zaczął, bo bezsilność poczuł...😆

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, hubertuss napisał(a):

ludzie śmieją z ciebie.

JACY LUDZIE? w ilu osobach ty jesteś że o sobie mówisz w liczbie mnogiej?tylko ty wstawiasz te głupawe uśmieszki jak idiota i to są te ludzie, wg ciebie.

Z CIEBIE JEST TU POŚMIEWISKO NA OKRĄGŁO.

Edytowane przez witejus
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 1
Opublikowano

nie ogladam wiec nie wiem .ani tvn,tvp,ani za rubliki..nawet polsatu ani tw trwam..

9 godzin temu, nie napisał(a):

Źródło obrazka: https://x.com/The_AI_Investor/status/1910023034351804879

jak ci nie wstyd?

ile razy ci udowodniem klamstwa-przeprosiles kiedys ??

wiec czemu zadasz tego od innych ??

zmien lekarstwa i spij po nocach-bo do nastepnych rzadow pis-u nie dozyjesz.

• Like 1
Opublikowano

Naiwni byli ci, którzy wierzyli że po dwóch kadencjach rządów tuska w trzeciej już tym razem się zmienili i na pewno będzie inaczej 😄 Tymczasem w każdej kolejnej już z doświadczenia wiedzą na ile więcej mogą sobie pozwolić.

Mimo to, będą tacy którzy powiedzą że h00j, 3 razy oszukali ale obiecują że w czwartej to już na bank się poprawią 🤣

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v