Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Co do tępaków w piątek kolega poprosił mnie żebym pomógł mu kolor rzucić na dom jednorodzinny, było nas 9 chłopa a co do zacierania to tylko 3 umie🤭 a robią na okrągło tepaki. Udało się zrobić 3 największe ściany i podmurówkę w mozaice. Za 7 godz wpadło 500zl🤭

ciesz się ciesz zanim do reklamacji nie przyszło ;)

Opublikowano

dla mnie takie porownanie jest nie na miejscu. mozesz myslec co tam chcesz, ale nie wkladaj mi w usta takich bredni. to ze wypowiedzialem jakies slowo, nie znaczy, ze kogos obrazilem. rowniez mozna byloby wysmiac pensje pani na kasie, bo lekarz zarobi wiecej o 10 razy. przyjemnie to dla niej nie bedzie. wlasnie o tym pisalem. czy komukolwiek byloby milo, gdy go porownac do kolegi ,ktoremu w zyciu sie lepiej ulozylo, lepiej zarabia, ma lepszy samochod? natomiast czy jest to absord, trudno jest ocenic wartosc danego zawodu w spoleczenstwie, ilosc wlozonej pracy w nauczenie sie zawodu, trudnosc samej pracy. prezes kghm zarabia jeszcze wiecej, czy to przesada czy tak powinno byc?

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

a niby konfe popierasz ale ty pieprzysz  

taaaa? a co takiego?

Powiedz Roman skąd ty to prostactwo bierzesz, bo jesteś w tym zdecydowanym numerem jeden. Pytałem ciebie już kiedyś czy są jakieś specjalne portale dla ćwoków i prymitywów ale jak widzę chronisz swoje źródła z niezwykłą starannością. 

Opublikowano

korwin się pokazał

Janusz Korwin-Mikke
Obecnie batonik Prince Polo ma tyle wspólnego z Polską, co p. Rafał Trzaskowski z polską racją stanu. Zarówno siedziba koncernu Mondelez International, jak i racja stanu p. Trzaskowskiego, znajdują się w zupełnie innym kraju.

Opublikowano
23 minuty temu, Roman176 napisał(a):

masz tu dla ciebie 

Może być zdjęciem przedstawiającym ‎tekst „‎UWIELBIAMYWARZYWA UWIELBIAMY WARZYWA! Bи Jhnbe Riki Q1 Lewaczek ងខ ولا LSg Uwielbiamy warzywa BĄŻURKI KONŠERWOWE RWOWE 5AT 造 ዝዎ Remywit od 1984 r.‎”‎

Prostackie i głupkowate tak samo jak to pierwsze.  Dla prymitywa pewnie śmieszne i dowcipne. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

8 godzin temu, jarecki napisał(a):

Wiesz ile wychodzi dniówka ,, fachowcowi " w dzisiejszych czasach  ?

No dzisiaj to chyba 500 minimum wiem np że ci co robią dachy to kierownikowi zostaje ponad 1000 zł dniowka,hydraulikom też nieźle wstawi pięć za 3 godziny i 500zl bierze nie potrzeba zagranicy😁no ale nie ma co zazdrościć jak się czegoś nauczył ludzie chcą tyle zaplacic - wsumie nie mają innego wyjścia jak są takie stawki...to niech ma.

8 godzin temu, Roman176 napisał(a):

z kontowni 

poseł platformy ostrzega przed Rafałem Trzaskowskim 

https://www.facebook.com/reel/3944037532513381

https://www.facebook.com/share/v/12GUct8cPxs/

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano

ten byly posel po-sprzed prawie 15 lat- ostrzega przed domknieciem wladzy...

przyklad prezesa i jego adriana pokazuje ze ma racje- tylko wam to jakos przez lata nie przeszkadzalo..

anonimowy byly wlasciciel ursusa 🤣

— Jesteśmy wściekli na PiS, bo swoimi działaniami doprowadziło do upadku polskich producentów ciągników. Oczywiście wielu rolników tego nie dostrzega, bo choć są poczciwi, to jednak są prostymi ludźmi. Usłyszą hasła "stop gender" albo "precz z LGBT" i to ich zadowala. Poza tym rolnicy to często zwykli hipokryci. Będą słusznie protestować w sprawie taniego zboża z Ukrainy, ale jednocześnie kupią tani i nielegalny traktor z Białorusi albo tani rosyjski nawóz. Nie przeszkadza im, że de facto finansują reżimy Łukaszenki i Putina — dodaje.

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Ile?

Wiecej niż napisałeś , w tym roku nie ma zimy i przestojów z tym związanych ale pracownik budowlany musi tyle zarabiać żęby przestoje pogodowe przetwać , do tego jak by przyszło odprowadzic podatek itd to wcale tak dużo nie jest , do tego odlicz urlop .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
10 godzin temu, jarecki napisał(a):

9 godzin temu, racyl napisał(a):

9 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

Tutaj nie chodziło mi bardzo ile zarobilem, była mowa o tępakach mówiłem że było 9 a trzech tylko umiało robotę. A jeszcze 9×500=4500 gdzieś 7dni roboty 7×4500=31500 bez materiału i zarobku dla szefa. Macie jakiś domek do roboty?🤭😁 

Trzeba to się muruje, wykończenie wnętrz a nawet dach zrobi. O to chodzi.

Opublikowano
39 minut temu, Wpaw napisał(a):

Trzeba to się muruje, wykończenie wnętrz a nawet dach zrobi. O to chodzi.

Boję się takich złotych rączek , nie znam Cię ale wiekszosc takich co wszystko umieją to zazwyczaj wszystko sp***dolą 🤣😎

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Boję się takich złotych rączek , nie znam Cię ale wiekszosc takich co wszystko umieją to zazwyczaj wszystko sp***dolą 🤣😎

Też tak może być. Pisać każdy może prawdę czy nieprawde. Jeden całe życie doi krowy drugi na etacie a strasznie się wymądrzają. Każdy by chciał dobrze zarobić ale niektórzy tutaj ceny to mają z kosmosu. Ciekawe czy przy sprzedaży zbóż albo płodów rolnych też tak umią liczyć😁 

Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Wiecej niż napisałeś , w tym roku nie ma zimy i przestojów z tym związanych ale pracownik budowlany musi tyle zarabiać żęby przestoje pogodowe przetwać , do tego jak by przyszło odprowadzic podatek itd to wcale tak dużo nie jest , do tego odlicz urlop .

porządny pracownik budowlany to ma weekend ciężko przetrwać 😆

Opublikowano
11 minut temu, jarecki napisał(a):

wiekszosc takich co wszystko umieją to zazwyczaj wszystko sp***dolą 🤣😎

Teraz stanąłeś w szeregu z tymi co wszystko spier...lą.

Skoro wiesz że wszytko spierd..lone to znaczy że nic nie wiesz, bo żeby wiedzieć że coś jest spier..olone to trzeba wiedzieć i znać się na tym.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Wpaw napisał(a):

Też tak może być. Pisać każdy może prawdę czy nieprawde. Jeden całe życie doi krowy drugi na etacie a strasznie się wymądrzają. Każdy by chciał dobrze zarobić ale niektórzy tutaj ceny to mają z kosmosu. Ciekawe czy przy sprzedaży zbóż albo płodów rolnych też tak umią liczyć😁 

Ja się nie wymądrzam z remontówki to tylko sciany pomaluje dobrze , za małolata pracowałem w budowlance i szpachlowanie mi nie szło pewno jak bym dostał dobrego nauczyciela to by mnie nauczył ale to była krótka przygoda z rooczek , natomiast jak płace to oczekuje fachowosci 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Ja się nie wymądrzam z remontówki to tylko sciany pomaluje dobrze , za małolata pracowałem w budowlance i szpachlowanie mi nie szło pewno jak bym dostał dobrego nauczyciela to by mnie nauczył ale to była krótka przygoda z rooczek 

Mi budowlanka się podoba, ale mi się nie chce 🤭😁 szpachlowanie to teraz z agregatu a potem żyletami ściągasz gładzisz, malowanie też z agregatu. Po prostu nie miałeś drga do tej roboty

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał(a):

— Jesteśmy wściekli na PiS, bo swoimi działaniami doprowadziło do upadku polskich producentów ciągników. Oczywiście wielu rolników tego nie dostrzega, bo choć są poczciwi, to jednak są prostymi ludźmi. Usłyszą hasła "stop gender" albo "precz z LGBT" i to ich zadowala. Poza tym rolnicy to często zwykli hipokryci. Będą słusznie protestować w sprawie taniego zboża z Ukrainy, ale jednocześnie kupią tani i nielegalny traktor z Białorusi albo tani rosyjski nawóz. Nie przeszkadza im, że de facto finansują reżimy Łukaszenki i Putina — dodaje.

Prawdę chłop powiedział.

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

posłuchaj republiki tam masz to samo gieeee...😲

Łoooooo a ja Republikę oglądam. I co mi zrobisz?🤣

Opublikowano (edytowane)

A właśnie Republiki nigdy nie oglądalem bo nawet na satelicie jej nie mam wiesz akurat Tusk to zrobi dla Niemiec wszystko Angela dała mu ciepła posadke w Brukseli za poslusznosc a i tak tam nic nie znaczył i o niczym nie decydował .A z drugiej strony jak wy się podniecacie jak wyślecie jakiś głupi mem odnośnie PiSu to dlaczego ja nie mogę?i żeby nie było, Kaczyńskiego i Macierewicza nigdy nie trawiłem a i jeszcze paru z PiSu wg mnie jest już stary i powinien odejść z polityki ale najbardziej nie lubię głupich lewakow

Edytowane przez MariuszDe