Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Za jajco, za mowę nienawiści, nawoływanie do zbrodni, zadarłeś z Tuskiem, a to się dobrze dla ciebie nie skończy.

Już czekam. Drzwi im otwarte zostawię, po co mają się szarpać i wyważać xD

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

bo i popaprańce muszą mieć jakąś swoją certyfikatornię gdzie byle bałwan gnojas i kanalia i mgr do nazwiska dostanie byle tylko był "swój"

Przecież mają, uniwersytety.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

On myśli że całe życie będzie młody i zdrowy i nic go złego w życiu nie spotka.

DPS mnie nie spotka, może się zabiję tak jak na tych twoich durnych filmikach ??

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Już czekam

Tylko zapakuj ciepłe gacie.

Ciekawe czy będziesz się śmiał jak cię wywleką z domu skutego kajdanami zespolonymi i chełmie czołgisty na głowie.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

A jak się nie zabijesz i będziesz warzywem? 

To wtedy będzie mi doskonale wszystko jedno, a taki nożownik tylko może mi pomóc w kraju gdzie eutanazja jest nielegalna ...

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Już czekam. Drzwi im otwarte zostawię, po co mają się szarpać i wyważać xD

Jak chcesz ale to napisz coś na Owsiaka. To nie zdążysz słuchawki odłożyć a już będą pod domem🤣.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak chcesz ale to napisz coś na Owsiaka. 

Do Owsiaka nic nie mam ... Co roku coś tam wrzucę albo do papierowej albo wirtualnej puszki ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

To wtedy będzie mi doskonale wszystko jedno, a taki nożownik tylko może mi pomóc w kraju gdzie eutanazja jest nielegalna ...

No nie zawsze, można być np pół warzywm, świadomym,machać językiem oczami  i otwierać oczy😉

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Do Owsiaka nic nie mam ...

Ale wtedy przyjadą. Bo jak napiszesz na Kaczora to co najwyżej pare złotych przyślą🤣

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

No nie zawsze, można być np pół warzywm, świadomym,machać językiem oczami  i otwierać oczy😉

To tym bardziej bym się ucieszył jakby taki nożownik mnie odwiedził ... Moje życie w takim przypadku i tak bez sensu, a tylko obciążenie dla bliskich ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał(a):

Przecież mają, uniwersytety.

nie widzę ani jednej rzeczy z ostatnich z pięćdziesięciu lat naprawdę dodającej coś wartościowego do Nauki ogólnoświatowej co by miało polski rodowód. O technologicznych wdrożeniach, wynalazkach lepiej w ogóle nie zaczynać bo tu już wstyd tylko i upokorzenie

Opublikowano

Na czele organu „sądowego”, który doprowadził do wykluczenia z wyborów Marii Le Pen stoi człowiek, który jeszcze kilka miesięcy temu kierował biurem Partii Macrona rządzącej Francją. Pozbawiono ją prawa kandydowania na podstawie nieprawomocnego wyroku!!!

widać, że gilotyny niczego nie nauczyły, albo za dużo czasu już upłynęło i "arystokracja" zapomniała

europejska praworządność

rumunia, turcja, francja, ............ kto następny?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ten już wie co go czeka

Już miał siedzieć, Sraka mało się nie pojszczała z radości że sąd przyklepie jej wniosek, i co?

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)

popaprańce to w prostej linii pokomusza doczepka "satelicka" obok zeteselu zwana stronnictwo demokratyczne do władzy zdrajców z trzonu pezepeerowskiego i zamordystyczne metody władzy nie sa zadnym z nich obce a te - jak piszesz -

28 minut temu, witejus napisał(a):

uniwersytety.

to właśnie esdecja za komuny obsadzała i zdołali na tyle zdegenerować nawet uczelnie z przedwojennymi tradycjami że i komuna zdechła z głodu bo se głupiej byle śrubki nie potrafiła solidnej zaprojektować absolwentami tych "uniwersytetów" i zapaść po upadku komuny tylko ta banda szumowin nieudaczników i cwaniaczków pogłębiła przepaść jaka obecnie dzieli polsk... właściwie to nie ma czegoś takiego obecnie już jak polska nauka to i przepaści między nieistniejacym a czołówka światową też już nie ma.
w sumie ciekawy sposób na niwelowanie nierówności

dużo można by na ten temat ale smutny i beznadziejny na przyszłość to szkoda mojej klawiatury i Waszych nerwów

dużo może @jacus wytłumaczyć skąd wzięły się tradycje jakiekolwiek polskich elit dwudiestolecia międzywojennego i sporo ma racji że najwiecej Polska zawdzięczała spuściźnie zaboru autriackiego

gdzieś mi się przewinął audiobook "Galicja" Zbigniewa Frasa (se raz słuchałem ze smartfona coś dłubiąc w polu; chyba zimówkę cebulę na pęczki ze dwa lata temu... nvm) i jeśli kto gdzie znajdzie w necie polecam

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
11 minut temu, dysydent napisał(a):

popaprańce to w prostej linii pokomusza doczepka "satelicka" obok zeteselu zwana stronnictwo demokratyczne do władzy zdrajców z trzonu pezepeerowskiego i zamordystyczne metody władzy nie sa zadnym z nich obce a te - jak piszesz -

to właśnie esdecja za komuny obsadzała i zdołali na tyle zdegenerować nawet uczelnie z przedwojennymi tradycjami że i komuna zdechła z głodu bo se głupiej byle śrubki nie potrafiła solidnej zaprojektować absolwentami tych "uniwersytetów" i zapaść po upadku komuny tylko ta banda szumowin nieudaczników i cwaniaczków pogłębiła przepaść jaka obecnie dzieli polsk... właściwie to nie ma czegoś takiego obecnie już jak polska nauka to i przepaści między nieistniejacym a czołówka światową też już nie ma.
w sumie ciekawy sposób na niwelowanie nierówności

dużo można by na ten temat ale smutny i beznadziejny na przyszłość to szkoda mojej klawiatury i Waszych nerwów

ale jest nadzieja na lepszą przyszłość :D niech nasi polacy sami opowiom :D po- tęga umysłu :D 

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

ale jest nadzieja na lepszą przyszłość :D

no jest; dla pierwszego przybłędy z byle kąd na przejęcie tego kraju do reszty byle tylko miał głowę na karku i motywację aby nie zwyciężyło obrzydzenie takim towarzystwem jakie musi tępić i nie poszedł dalej :P

Opublikowano

Tomasz0611 Bogdan_ja hubertuss jacus. 

Idziecie na marsz patriotów maszerować z Tuskiem ramię w ramię jak Spartanie?🙆😁🤭

12Pafnucy zapomniałem o tobie

Opublikowano
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

większość PiS trafi do pierdla a tam wiadomo że nic dobrego ich nie czeka 🤣

ale przecież niewinni nie maj sie czego obawiać 🤣

To wychodzi na to że pisowcy winni jak nikt inny bo obawiają się od zawsze UE, ruskich , Niemców arabów, pedałów, zielonych postkomuny, układu i Bóg raczy wiedzieć kogo jeszcze.😁

Opublikowano

To nie jesteś patriotą?

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

@Wpaw na żadne marsze, happeningi itp zloty poyebów PiSowskich czy POwskich nie chodzę ...