Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, GRZES1545 napisał(a):

Nie braliście przy wyborach kart do referendum? Brawo dla was weźcie sobie teraz kolegów na podwórko.

https://www.facebook.com/share/v/12JQ8wgP7eB/

Mało Gdańsk to może ktoś z Wrocławia jest...👍

https://www.facebook.com/share/18qstrok2k/

Przecież oni tam na Karłowicach są od lat i jakos nikt nigdy nie mial z tym problemu, tylko nagle randomy w necie sie obudzily, bo idą wybory i grzeją bezmyślnie temat. Jeszcze zacznijcie grzać, ze w Polsce od wiekow mieszkaja tatarzy i mają nawet swoj program w TV. I teraz to dla ciebie problem jak pis stracił władzę?

Masz tu zdjęcie z 2018

https://www.islam.net.pl/wp-content/uploads/2018/09/WhatsApp-Image-2018-06-15-at-10.58.06_2.jpeg

bd32725d441efd67bb272af9b16d025e75930be3da39a9d22b11550f07a84e44.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
23 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Raczej ty głupio popierasz Mencena xD Odrzuci Zielony Ład, ale o tym że wstrzyma dotowanie kopalni i je sprywatyzuje już zapomniał wspomnieć ??

pokaż ile to mnie dotowali ? 

2 minuty temu, tomek222 napisał(a):

Przecież oni tam na Karłowicach są od lat i jakos nikt nigdy nie mial z tym problemu, tylko nagle randomy w necie sie obudzily, bo idą wybory i grzeją bezmyślnie temat. Jeszcze zacznijcie grzać, ze w Polsce od wiekow mieszkaja tatarzy i mają nawet swoj program w TV. I teraz to dla ciebie problem jak pis stracił władzę?

Masz tu zdjęcie z 2018

https://www.islam.net.pl/wp-content/uploads/2018/09/WhatsApp-Image-2018-06-15-at-10.58.06_2.jpeg

bd32725d441efd67bb272af9b16d025e75930be3da39a9d22b11550f07a84e44.jpg

wyborcy rudego zawsze śmierdzi onucą 

Kalendarz Ramadanu 2019

Pobierz Kalendarz Ramadanu 2019: Czytaj post

https://www.islam.net.pl/mynews/

przewiń trochę w dół 

Opublikowano

Tatarzy mieszkają w Polsce od setek lat, są zasymilowani tutaj. A do kraju można zaprosić tylko tych, którzy chca tu mieszkać i pracować, a nie przyjmować odrzuty z zagranicy, czyli element, którego nikt u siebie nie chce. Jak ktoś nie dostrzega tej różnicy, to raczej nic mu tego nie uświadomo, inteligencji w człowieku nie da się wykształcić, ona albo jest, albo jej się nie ma

Ktoś mówi o dwóch milionach ukraińców - to nie jest żaden przykład, bo wększość z nich przyjechała w dwóch celach - albo u nas pracować, na stałe albo okresowo, albo uciec przed wojną, a i ci drudzyteż raczej nie żyją u nas wyłącznie z zasiłków, tylko starają się znalexc pracę, tych , którzy stoją tylko w kolejce po "pan da" raczej procentowo i ilościowo jest niewielu, i to głownie romów. 

Ja nie mam nic przeciwko imigrantom, pod warunkiem, że są to ludzie w naszym kraju przydatni, a nie tworzenie getta w mieście, gdzie ci ludzie żyją w izolacji, tworzą odrębne społeczności i się nie asymiliją. Nawet w małych miastach widać już masę imigrantów i nie stanowią oni problemu, bo zazwyczaj szukają pracy, aby mieć za co żyć, bo nikt im za darmo za wiele nie da. Budowanie dla nich jakichś osiedli czy miasteczek uważam za błąd, który się srogo zemści. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał(a):

Budowanie dla nich jakichś osiedli czy miasteczek uważam za błąd, który się srogo zemści. 

Takie cuś odwaliła Francja w stosunku do emigrantów z Maroka Algierii i co tam jeszcze im w Afryce Północnej w ręce wpadło. Czyli przykład już przerobiony i wynik znany.

11 minut temu, Roman176 napisał(a):

Pobierz Kalendarz Ramadanu 2019: Czytaj post

https://www.islam.net.pl/mynews/

przewiń trochę w dół 

Oby Allach prowadził Cię ścieżką słów proroka Mahometa a mądrość jego niech spłynie na Ciebie.

Opublikowano
41 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

a nie wiem bo nie byłem na olendrach bardzo dawno 🤣   a co tam w szczecińkach slychowac  🤣🤣🤣🤣🤣

podrzuć jakie foty od sąsiadów bo swego pierdolnika nie radzę tu pokazywać 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nie, wiem wujka pytaj.

Opublikowano (edytowane)

nie wiem czy wiesz ale jesteś na gogle stret view przy bramie ....ja wiem że wiesz co słychać i ty to wiesz że wiesz i że ja wiem  🤣🤣🤣🤣🤣..więc o co mamy się sprzeczać🤔 ....dziś jechałem z Olecka na Suwałki akurat ,więc konfabulowac to możesz kolegom na forum a nie mi chłopie 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
9 minut temu, mirro napisał(a):

Oby Allach prowadził Cię ścieżką słów proroka Mahometa a mądrość jego niech spłynie na Ciebie.

a ja dziękuje za łaskę , ale moja skromność tego nie przyjmuje zostawię wam te ubogacenie i błogosławieństwo proroczą 

485487383_1700725087494108_3730178857190311060_n-780x470.jpg

Po starej telekomunikacji na 1000-lecia będzie blok mieszkalny dla migrantów. Zgadzacie się z tym? Czy działamy i zbieramy podpisy, żeby do tego nie dopuścić? – padło pytanie w jednym z postów

Na reakcję nie trzeba było długo czekać:

• „Oczywiście, że się nie zgadzamy! Jak ktoś taki chętny, to niech przyjmie ich do siebie do domu!”
  • „Nie, nie i jeszcze raz nie!”
  • „Jestem przeciwna, tym bardziej że to tuż obok, daj znać, co i jak, i się podpisuję.”
  • „To naszym nie dają mieszkań, a obcym od razu są chętni? Nigdy!”
  • „Ja myślałam, że to będą mieszkania na sprzedaż, a tu takie wiadomości.”
  • „Niech pomysłodawca ulokuje ich u siebie na posesji.”
  • „Na środku osiedla?! Jeszcze niech zamkną szkołę, otworzyą MOPS i będzie patologia, że strach będzie dzieci wypuszczać!”
  • „Jeśli można zbierać podpisy nie tylko w Wodzisławiu, to ja bardzo chętnie.”
5 minut temu, tomek222 napisał(a):

Wiem romuś że ty tytanem intelektu to nie jesteś, ale że aż tak głupi żeś jest i nie wiesz co kopiujesz to ciągle mnie to zadziwia...

tak dzięki masz link z tym samy adresem 

Opublikowano
4 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

3 godziny temu, nie napisał(a):

Marine Le Pen odebrano bierne prawo wyborcze na pięć lat. Nie będzie mogła wystartować w wyborach w 2027 r. Demokracja walcząca nie bierze jeńców. 

kolejna europejska praworządność, przećwiczona na polsce, węgrzech i rumuni

Grrr lewaki prześladują, a my chcemy tylko defraudować publiczne pieniądze grrr czy to jeszcze demokracja?!?!

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał(a):

tak dzięki masz link z tym samy adresem 

No i co tam sherlocku odkryłeś jaka nieścisłość ci się ujawniła?

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

W dzieciństwie pewnie nie, ale jak czyta twoje dyrdymały to może przeżywać traumę ...

zachłysnąłeś się bogactwem z 6ha ? 

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby i tekst „WP 夏 Q 5 PZ wPolsce WPO wPolse wP TPI TVPlinfo_ info_ Będą kolejne wezwania Ziobry. Nieoficjalne głosy: porażka Link w komentarzu”

Opublikowano
12 minut temu, tomek222 napisał(a):

Grrr lewaki prześladują, a my chcemy tylko defraudować publiczne pieniądze grrr czy to jeszcze demokracja?!?!

To jest mentalność pisowca. Oni mogą kraść a jak ktoś ich ściga to demokracja walcząca. Takimi dyrdymałami pompują im łby. Le Pen przytuliła na lewo trzy miliony Euro z innymi europosłami tak jak Rysiu obatel kręcił wałki. Ale im można bo to prawica. Prawą ręką się żegnają a lewą kradną i da się 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

zachłysnąłeś się bogactwem z 6ha ? 

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby i tekst „WP 夏 Q 5 PZ wPolsce WPO wPolse wP TPI TVPlinfo_ info_ Będą kolejne wezwania Ziobry. Nieoficjalne głosy: porażka Link w komentarzu”

Będą kolejne wezwania i będzie musiał się stawić Porażka nie do końca. Sąd przyznał, ze komisja jest legalna i Ziobro jednak będzie musiał się stawić.

Opublikowano (edytowane)

Może być zdjęciem przedstawiającym ‎1 osoba i ‎tekst „‎24 RMF RMF24 24 שמוב Rober DEMOTYWATORY.PL Kropiwnicki z Ko nie popiera wprowadzenia podatku katastralnego Wiceminister aktywów państwowych posiada 12 mieszkań, ale to nie przeszkadza mu w pobieraniu dodatku z Kancelarii Sejmu na wynajem mieszkania w Warszawie. Dodatek przysługuje posłom, którzy nie są zameldowan w Warszawie nie dysponują żadną nieruchomością na terenie stolicy.‎”‎‎

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Roman, no ale bezrobocie nie wzrasta ..

To jak to jest?

bo gus nie podaje ? 

Choć na emeryturę przechodzi dużo więcej osób, niż wchodzi na rynek pracy, to fala zwolnień w dużych zakładach przekłada się jednak na wzrost bezrobocia. Stopa bezrobocia rejestrowanego w lutym 2025 r. wyniosła 5,4 proc. 

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/bezrobocie-w-polsce-w-gore-tak-zle-nie-bylo-od-marca-2023-r/0021k1z

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym ‎1 osoba i ‎tekst „‎24 RMF RMF24 24 שמוב Rober DEMOTYWATORY.PL Kropiwnicki z Ko nie popiera wprowadzenia podatku katastralnego Wiceminister aktywów państwowych posiada 12 mieszkań, ale to nie przeszkadza mu w pobieraniu dodatku z Kancelarii Sejmu na wynajem mieszkania w Warszawie. Dodatek przysługuje posłom, którzy nie są zameldowan w Warszawie nie dysponują żadną nieruchomością na terenie stolicy.‎”‎‎

bo gus nie podaje ? 

Choć na emeryturę przechodzi dużo więcej osób, niż wchodzi na rynek pracy, to fala zwolnień w dużych zakładach przekłada się jednak na wzrost bezrobocia. Stopa bezrobocia rejestrowanego w lutym 2025 r. wyniosła 5,4 proc. 

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/bezrobocie-w-polsce-w-gore-tak-zle-nie-bylo-od-marca-2023-r/0021k1z

GUS nie, to skąd dane..?

Z d*py?

Czego oczekujesz, że jakieś nierentowne tureckie Beko Polacy będą ratować?