Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

pis kradnie

po-tologia

co trzeba mieć w głowie żeby taką mafię wybierać? to jest niepojęte, jakby słuchało się o jakimś ruskim mieście

to samo po-paprańcy chcą zrobić z całą polską

Edytowane przez nie
Opublikowano
10 godzin temu, Takeda napisał(a):

@mirro ty podobno leżysz na dnie poziomu 🤪, zaproponuj coś...

Nie na dnie poziomu, tylko okupuję dno głupoty, choć ta zdaje się być bezdenna.🤣

Opublikowano (edytowane)

Sławek się odpala powoli jak zwykle przed finałem kampanii. Rodzenie dzieci z gwałtu, gwałt jako "jakaś nieprzyjemność", płatne studia dla młodzieży która na niego chce głosować. On jest taki głupi czy ma ludzi za tak głupich?

Trzaskowski powinien mieć łatwo w drugiej turze bez względu na to który pajac przeciwko niemu stanie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Romkowi studia nie grożą

A Uniwersytet Trzeciego Wieku? Imprezy w "akademikach", juz to widzę oczami wyobraźni.😂

• Haha 2
Opublikowano
16 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

straszył i oskarżał że Tusk ukradł 350 miliardów na które PiS miał już plan jak ukraść i zwalać na innych ...no niestety wzięło i nie pykło bo wyborcy zawiedli 🤣

Wybory to nie wina Ziobry tylko całokształtu drugiej kadencji Pisu. Żadna partia nie powinna rządzić dłużej niż jedną kadencję. PO to pokazała i Pis również.

5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Sławek się odpala powoli jak zwykle przed finałem kampanii. Rodzenie dzieci z gwałtu, gwałt jako "jakaś nieprzyjemność", płatne studia dla młodzieży która na niego chce głosować. On jest taki głupi czy ma ludzi za tak głupich?

Trzaskowski powinien mieć łatwo w drugiej turze bez względu na to który pajac przeciwko niemu stanie.

Ile obietnic wyborczych zrealizował Tusku lub kiedy zamierza je zrobić ? O Trzaskowskiego nie pytam bo spełni wszystkie.:ph34r:.

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał(a):

Aż strach pytać na jakich imprezach się tym raczycie.

Jarek ma na kolację wpaść🤭😁

A tak poważnie na pamiątkę dostałem🙆

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

To podaj mu kaczkę w jabłkach i ten trunek. Na deser nie zostanie.

Guziec ma być 🤭 

Opublikowano
10 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Roman też jesteś za płatnymi studiami i prywatyzacją NFZ?

TO CZEKAJ A KTO SPRYWATYZOWAŁ STOMATOLOGIE ?  o qurwa rudy wiec o co ci chodzi ? 

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Romkowi studia nie grożą więc może być za.

tak jak twoja najlepiej wykształcona partia w PL |?  nie wiem co bijesz ciebie do głupoty ciągnie 

https://www.money.pl/gospodarka/komentarze/artykul/co;trzeci;czlonek;platformy;skonczyl;tylko;podstawowke;donald;tusk;zadowolony,122,0,1384570.html 🤣

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Znaczy popierasz...?

A oki...

ty też bo głosowałeś 

tu masz kandydaci dla twoich  kobiet  już czekają 

https://www.facebook.com/reel/628589769940172

Edytowane przez Roman176
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v