Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ulman napisał:

nie mów tego głośno bo by się Mentzen załamał nerwowo

Ulman, ale tak szczerze, nie podejrzewasz że teraz wystawili Mentzena albowiem wiedzą, że to jeszcze nie pora? Uważasz, że on dobrze reprezentuje tamte odmęty sceny politycznej?

Wicie... w Polsce firmy przestały brać kredyty. Banki lokują w większości depozyty w bonach pieniężnych i obligacjach. Tak gdzieś od 2016 roku. Co wy na to powieta?

Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał(a):

a niby dlaczego potentat czarno ziemski a pony jednych z gorszych w kraju ? lepszy 

a skont to wiesz? Jakie masz poctawy by tak sądzić?

5 minut temu, DTaras napisał(a):

Ulman, ale tak szczerze, nie podejrzewasz że teraz wystawili Mentzena albowiem wiedzą, że to jeszcze nie pora? Uważasz, że on dobrze reprezentuje tamte odmęty sceny politycznej?

Uważam że przekaz jest mocno złagodzony na potrzeby kampanii. Jak dla mnie powinno być coś w połowie między nim a Braunem. 

Opublikowano

hmmm

Może być zdjęciem przedstawiającym 7 osób i tekst „Gdy chcą pokazać jak dbają o bezpieczeństwo to jeżdżą pod mur wybudowany przez PIS przeciwko, któremu protestowali gdy powstawał.”

a to 

Może być zdjęciem przedstawiającym ‎3 osoby i ‎tekst „‎Emilia Kamińska @EmiliaKaminska Niewiarygodne! Nowym doradcą prezesa Banku Ochrony Środowiska @BOS__Bank Bank został fotomodel LGBT, lubiący rozbierane sesje- Rafał Dembe jest również prezesem parady równości. Jedziemy Rafal Dembe (he/him) Strategy sales support, FP&A, performance management| 2023 Polish Diversity Award winner 23 Global Santander Award inalist 2024 OUTstanding LGBT+ Executive Role Model President Warsaw Pride Warsaw Economics Srodowisk S.A. A Warszawa, Woj. Mazowieckie Polska 500+ kontaktów Bank Ochrony AA BAE ארוגי 20:53• 21 mar 25. 67,3 Wyświetlenia‎”‎‎

a to ? 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „100 3 200 000 ZŁ ZAROBIŁA KANCELARIA JACKA DUBOIS Z BUDŻETU WARSZAWY WLATACH 2019-2024”

dalej a tu masz

@12Pafnucy i @Tomasz0611 zaliczają sie do błędu statystycznego 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Czy w ciqgu ostatniego roku zmieniła się sytuacja ekonomiczna pana/i pana/irodziny? rodziny? TAK ŻLE NIE RZĄDZIŁ NIKT W HISTORII PO 1989 R. POLACY MAJA DOŚĆ! 57,5% 9,3% Żyje się lepiej Żyje się gorzej hoesongmsg,c.下电的次8 5a CAT7-8.03.2025 CRIS”

Teraz, Ulman napisał(a):

Jak masz gospodarstwo , pracujesz na kopalni i jeździsz 100 tys rocznie to czego nie rozumiesz?  

co cię w życiu spotkało  ze taki jesteś  ? spadło ci coś na głowę ? 

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Ej cala elito od PO wiecie o kim mówię... Czemu nic o trzaskosiu nie piszecie? Przecież on to jest muł i wodorosty. 

I co ulżyło ci? Normalnie żenada frustracje przynajmniej wylałeś z siebie co.

3 godziny temu, dsbh napisał(a):

Pis odpadnie i będzie słychać wycie zwolenników Trzaskowskiego po drugiej turze 🙃.

Znowu trzeba tłumaczyć ? Trzaskowski podobno cały czas mówił o wojnie hybrydowej na wschodniej granicy. Tylko że 3 lata temu to byli biedni uchodźcy według PO a teraz są nachodźcami.

Na chleb ci brakło 🤔 :ph34r: ?

Kontrowersyjne osoby są poza Konfederacją. Jak Mentzen nie palnie jakiejś głupoty to zagłosują przeciwko Trzaskowskiemu. Większym zagrożeniem dla PO jest Mentzen niż Nawrocki. Z Nawrockim mogą ale nie muszą minimalnie wygrać a z Mentzenem w drugiej turze, już tak to oczywiste nie jest.

A potem się obudziłeś :P.

Ty się widać jeszcze nie obudziłeś dalej snujesz jakieś swoje odrealnione wizje. 1 czerwca wieczór wyrwie cię z letargu.

Za tłumaczenie ty się nie bierz. Bo nie rozumiesz. Tam byłą mowa o wojnie hybrydowej a nie o uchodźcach cytat był jak najbardziej prawdą. A, że @nie to oszust to próbował sobie coś tam do tego dorobić czego w cytacie nie było.

2 godziny temu, andrzej78 napisał(a):

Ja dopiszę : tiaaaa, wszystko co powie Tusk to prawda 😁 tiaaaa, wszystko co powie Trzaskowski to prawda 😁 

np.

Screenshot_20250325-190524 (1).png

Kolejny fan Tuska. Co wy macie z tym Tuskiem ja nawet nie wiedziałem do tej pory czy on był na meczu o który mecz chodzi. A wy przeżywacie jak mrówki okres co on tam powiedział.

1 godzinę temu, Wpaw napisał(a):

Wierzycie w te sondaże? Przecież wszystkie telewizję i radia są pro rządowe. 

@nie i inni wierzą wróć kilak stron do tyłu poczytasz jak dodają głosy stosując zaklinanie rzeczywistości.

Jestem pewien że Rafał nie wygra, albo Mercedes chyba że babki z dziadkami się zmobilizują albo im młodzież dowodów nie pochowa to Nawrocki 

Pewien możesz sobie być czego chcesz w końcu wiemy żyjesz w swoim innym świecie. 1 czerwca będzie dla ciebie bolesnym doznaniem. Wtedy zobaczysz co to prawdziwe życie i że świat nie jest taki jakim ty chcesz by był.

Całe szczęście że obecna banda jest cacy🤭🙆

Bosak by wygrał w 1 turze

Kogo to obchodzi? Jakas afera większość nie może patrzeć na Tuska i przystawki

Jaka większość? Mówisz o 49,5 % Polaków którzy chcieli by aby wymienili Nawrockeigo? 30% wyborców pis chce wymiany. Ty naprawdę jesteś jakiś odrealniony.

Godzinę temu, Wpaw napisał(a):

Jaka druga kadencja? Przecież to najgorszy rząd w historii, gorsze byly tylko za okupacji sowieckiej. Banda kretynów, a ci ministry żenada 

Ale to jest tylko twoje zdanie. A twoim zdaniem jako zdaniem człowieka odrealnionego nikt się nie przejmuje. 

Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

A, że @nie to oszust to próbował sobie coś tam do tego dorobić czego w cytacie nie było.

jeszcze nie zrozumiałeś? :D 

9 minut temu, hubertuss napisał(a):

@nie i inni wierzą wróć kilak stron do tyłu poczytasz jak dodają głosy stosując zaklinanie rzeczywistości.

co ten tvn ci zrobił? wypieranie rzeczywistości sprawia, że stajesz się pośmiewiskiem

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Ulman napisał(a):

jak ty mogłeś jeździć 300 km dziennie to czemu on nie mógł ? 

anal a kilometrówki bierzesz za jeżdżenie na wakacje ? a do sejmu deklarował ze jedzie rowerem elektrycznym wiec ? 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
20 minut temu, hubertuss napisał(a):

Kłamcy nie można zrozumieć

kto tu jest kłamcą to wszyscy wiedzą :D pokazałeś wielokrotnie

ten człowiek jest pomylony, on nie wie o czym mówi

Rafał Trzaskowski ma plan na system ochrony zdrowia: trzeba ciąć koszty. A jak skutecznie ciąć koszty? Obniżyć składkę zdrowotną, bo to wymusi na szpitalach oszczędności (i to bez kosztów dla pacjentów)! 
Genialne, niesamowite że jeszcze nikt na to nie wpadł

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

anal a kilometrówki bierzesz za jeżdżenie na wakacje ? a do sejmu deklarował ze jedzie rowerem elektrycznym wiec ? 

no i po co bełkoczesz i sie zaorujesz? A to dopłaty do mieszkania a to wakacje a to elektryczny rower? Po co się rzucasz jak żyd po pustym sklepie? Nie nauczył cie nikt zeby sobie poukładać informacje i znaleźć w tym jakiś porzadek i logikę? Ile te dopłaty wyniosły i gdzie to wyczytałeś bo tego nadal nie wiem. 

No i nie powinieneś tak ministra Szejny sie cze[piać bo w końcu to taki sam pijak jak ty ale się do tego przyznał i zaczął leczyć Może za to tak na niego jedziesz jako skrytoholik🤣

• Haha 1
Opublikowano
Ulman napisał:

Uważam że przekaz jest mocno złagodzony na potrzeby kampanii. Jak dla mnie powinno być coś w połowie między nim a Braunem.

Skoro kandydat dobrany do wyborców to cóż sądzić o jego przyszłej prezydenturze? Dla mnie to wydmuszka. Operuje głupotami z dala od Brauna i Mikkego nie z powodu potrzeb kampanii tylko dlatego, że taki jest. Prowadzi kancelarię radcowską więc czym się będzie zajmował gdy uprości te podatki i wszyscy będą je płacić? Zakłada dobrowolną składkę ZUS. Jako ekspert w dziedzinie przecież dobrze wie, że pieniądze z tych składek są wydawane na bieżąco a nie jak wybrzmiewa z jego słów - odkładane. Te jego gadki o obniżaniu temperatury o jeden stopień - toć to jest skierowane do ludzi, którzy tego nie sprawdzą. Dejta pokój. "Jak będę prezydentem to będę wetował więcej ustaw i w ogólę sprawię, że to prezydent będzie rządził i zarządzę tani prąd" Bo przecież na tym polega prezydentura... Wracając do tych podatków - urząd prezydenta i silna armia właśnie liczą na tę forsę...