Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ojojoj nie pamięta wół jak cielęciem był? CO było w tvpis?

ja wiedziałem, że tak będzie, więc mi to wisi; to ty zawsze płakałeś, że peowców nie zapraszają :D 

różnica jest taka:

tvp dawna zapraszała peowców tylko oni bali się przychodzić

tvp obecna nie zaprasza pisu , bo się boi, że przedstawią wiadomości których oni nie pokazują, ukrywają przed swoimi widzami

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ojojoj nie pamięta wół jak cielęciem był? CO było w tvpis?

no właśnie

dwie bandy politycznej gówniażerki dokładnie warte jedna drugiej

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, mirro napisał(a):

Yyyyyy jak patrzę na tytuł to się zastanawiam. Czy polskie górnictwo żyje tylko od jednego planu naprawczego do drugiego? Jest jakiś czas pomiędzy i co wtedy się dzieje? To normalna praca, czy tylko czas do następnego nieuniknionego planu naprawczego?

A nawet jak JSW dostaną to złoże, to co się nagle zmieni w sytuacji? Jednego dnia wyjdą z trudnej sytuacji finansowej i przestaną przynosić straty?

6mld są do przodu ...... to jest zamrożone na ciężkie czasy ....... pyk 1,6 mld zysku pierwszym kwartale w trzecim kwartale magiczna księgowość i pyk straty 3mld związki zaczynają węszyć co jest grane a tu firmy niemęckie wyprowadzają kasę jakiś niby plan naprawczy ... no ale dobrze żeby coś robić trzeba by ich zobaczyć ale nikt nikogo nie widzi pisałem już nie raz prezes od spraw pieczątek rada nadzorcza o 50% ludzi więcej sztuczne etaty taka to banda złodziei pisze alarmuje .. no ale...... teraz nie kradną teraz jest fajnie    

tu masz 2014

tu masz 

Jarosław Zagórowski

Ekspert branży surowcowo-energetycznej, b. prezes JSW

W latach 2007-2015
a tu 2024 dzięki wam 

teraz to nie kradną tylko żrą jak świnie 

a tak propo @mirro  to ostatni plan naprawczy był za rządów peło ? 

5 godzin temu, jacus napisał(a):

to co zawsze -jestes debilem ..

ile razy ci powtarzam -nic nie wklejaj bo tylko sie osmieszasz...

niemcy zlozyli w niosek w III 2023 r-kto wtedy rzadzil  ???

masz kiedykolwiek, jakakolwiek refleksje ze robisz z z siebie durnia w kazdym poscie ??

jesteś tępy byłeś tępy gnój na placu gnój w głowie 

https://www.wnp.pl/gornictwo/od-lat-jsw-interesuje-sie-tym-zlozem-co-najmniej-100-mln-ton-wegla,870651.html

to co zawsze -jestes debilem ..

ile razy ci powtarzam -nic nie wklejaj bo tylko sie osmieszasz...

niemcy zlozyli w niosek w III 2023 r-kto wtedy rzadzil  ???

masz kiedykolwiek, jakakolwiek refleksje ze robisz z z siebie durnia w kazdym poscie ??

https://www.wnp.pl/gornictwo/od-lat-jsw-interesuje-sie-tym-zlozem-co-najmniej-100-mln-ton-wegla,870651.html

najwiekszym problemem  gornictwa jest to ze dyrekcja mamhoryznot myslowy do najblizszych wyborow..

nikt nie mysli w dluzszej prespekty -po co ma cos sensownego zrobic jesli i tak ich odwolaja ?

pisałem zwracałem uwagę no ale twoja głowa nie pojmuje postawy pamiętasz co Bieńkowska powiedziała jak tańczyła w kampanii ? 

a wy jak te gówno jej d*pie 

image.png

Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

ja wiedziałem, że tak będzie, więc mi to wisi; to ty zawsze płakałeś, że peowców nie zapraszają :D 

różnica jest taka:

tvp dawna zapraszała peowców tylko oni bali się przychodzić

tvp obecna nie zaprasza pisu , bo się boi, że przedstawią wiadomości których oni nie pokazują, ukrywają przed swoimi widzami

I tak se to tłumacz.

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał(a):

6mld są do przodu ...... to jest zamrożone na ciężkie czasy ....... pyk 1,6 mld zysku pierwszym kwartale w trzecim kwartale magiczna księgowość i pyk straty 3mld związki zaczynają węszyć co jest grane a tu firmy niemęckie wyprowadzają kasę jakiś niby plan naprawczy ... no ale dobrze żeby coś robić trzeba by ich zobaczyć ale nikt nikogo nie widzi pisałem już nie raz prezes od spraw pieczątek rada nadzorcza o 50% ludzi więcej sztuczne etaty taka to banda złodziei pisze alarmuje .. no ale...... teraz nie kradną teraz jest fajnie    

tu masz 2014

tu masz 

Jarosław Zagórowski

Ekspert branży surowcowo-energetycznej, b. prezes JSW

W latach 2007-2015
a tu 2024 dzięki wam 

teraz to nie kradną tylko żrą jak świnie 

a tak propo @mirro  to ostatni plan naprawczy był za rządów peło ? 

pisałem zwracałem uwagę no ale twoja głowa nie pojmuje postawy pamiętasz co Bieńkowska powiedziała jak tańczyła w kampanii ? 

a wy jak te gówno jej d*pie 

image.png

ty jestes tak rozgarniety jak halda wongla..

to czemu nie zlozyli wniosku na to pole wydobywcze ?? na co czekali ??

przez 7 lat cudownych rzadow dojnej zmiany nie znali procedur ??  a teraz nagle sie obudzili ?

Opublikowano

z x:

W Neo-TVP Trzech Króli trwa cały rok:
złote (dla siebie), kadzidło (dla rządzących) i szmira (dla widzów). 
A na drzwiach tradycyjne osiem gwiazdek.

Opublikowano

a skad on ma.takie spostrzezenia i wnioski? nawrocki to praktycznie nowy w polityce, a oni juz wiedza ze jest niebezpieczny??? mysle ze z taka logika rafalek przy nawrocki to jak szef mafii 😎 bez jaj, juz takie teksty leca, tzn. ze sie boja. moze on niebezpieczny bo takiemu dudkowi moglby w morde dac?! a to prosze bardzo!😎

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

a skad on ma.takie spostrzezenia i wnioski? nawrocki to praktycznie nowy w polityce, a oni juz wiedza ze jest niebezpieczny??? mysle ze z taka logika rafalek przy nawrocki to jak szef mafii 😎 bez jaj, juz takie teksty leca, tzn. ze sie boja. moze on niebezpieczny bo takiemu dudkowi moglby w morde dac?! a to prosze bardzo!😎

W polityce tak ale w innej działalności już go dobrze znają i wiedzą co się mogą po nim spodziewać

472254329_898292922455232_3568305222765318191_n.jpg.e713397029760fd741aea922e163d4c2.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
31 minut temu, jacus napisał(a):

przez 7 lat cudownych rzadow dojnej zmiany nie znali procedur ??  a teraz nagle sie obudzili ?

debilu a czemu jak zaplanuje sie drogę nie budują jutro ? 

Opublikowano

rozumiem przytyk, ja akurat wole konfederacje. z tego co jednak wszyscy wiedza, to mistrzem klamstwa jest donek! paliwo po 5 zl mial zrobic, kontrole na granicy mial zniescitp. w poprzedniej kadencji mowil,ze jesli ktos wspomni o podniesieniu podatkow, sam go usunie z parti - podnius vat do 23 %. to samo powoedzial o podniesieniu wieku emerytalnego, ze nigdy tego nie zrobi - cyk i juz 67 lat dla M i 65 dla K 😂 na takiej podstawiw co mozna byloby powiedziec o wyborcach PO??? ps: ten tekst z klamstwem akurat po-wyborca najmniej pasuje mowic😎

Opublikowano
28 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

nie slyszales ze razem pracowali w ipn-ie ??

11 minut temu, Roman176 napisał(a):

debilu a czemu jak zaplanuje sie drogę nie budują jutro ? 

durniu pis-owski juz sie nie dziwie ze cie familia do vaterlandu nie wziela...nawet inzynierowie by cie przeskoczyli 😂

nie rozumiesz nawet najprostszego przekazu..

majac takich pracownikow nic dziwnego ze co chwile stoja na skraju bankructwa......

niemcy zlozyli wniosek w 2023  r czemu jsw nie zrobila tego wczesniej ?? kazda firma moga to zrobic ..

potrafisz to ogarnac swoim  mozgiem ?? 

bez odbioru-nad morze wyjezdzam

• Haha 1
Opublikowano

faktycznie bardzo niebiezpieczny, bo pracowali w ipn?! co on mogl niebezpiecznego zrobic? schowac dokumenty, falszowac? moze gdyby byl z CIA, a ten by go rozgryzl, rozumiem! raczej te slowa sa wynikiem nieprzepadania za soba jak to w pracy. a moze sie poszarpali? dostal koles z sierpa i teraz glosi ,ze ten jest niebezpieczny?!

Opublikowano
56 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Taka z wami rozmowa. Skąd on go zna. A no zna z IPN zanim jeszcze Nowogrodzki został kandydatem pisu Dudek go poznał. Dodam, ze Dudek krytykował również rząd Tuska więc jest bardzo obiektywny. I nie chodzi tu, że niebezpieczny bo miał z gangusami kontakty czy boks trenował. On jest niebezpieczny dla kraju jako ustroju administracji.

• Like 1