Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał(a):

Kuroń to był kocmołuch  do tego alkoholik 

Druga żona Kuronia, była wcześniej pierwszą żoną mojego sąsiada. Jak mi się urodził syn, to tak się złoiliśmy z tej okazji że do dziś pamiętam. To były czasy. Facet był nieziemski. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Przecież u nas jest to samo rozwalają się jeden po drugim

Ja tam póki nie mam problemów z potencją motocykla nie kupuje. 

Tak sobie musisz poprawić samopoczucie xD Normalnie drugi obatel Polski A xD Debile są wszędzie, i na motocyklach i w samochodach, problemem nie jest pojazd a to, że praktycznie każdy może dostać prawo jazdy ... Nawet chory umysłowo ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał(a):

Kuroń to był kocmołuch  do tego alkoholik 

Ale miał jakąś wizje i ją realizował. Zapomniałem jeszcze o Olszewskim, może jeszcze śp Kaczyński czy Płażyński. Kilku by ze starych się znalazło. Z nowych nie kojarze nikogo.

Kaczyński też żyje ideałami. Na pewno nie jest w polityce żeby się dorobić ale to już zgrzybiały dziad.

• Haha 1
Opublikowano

Największe pazerniaki to jak zwykle w pslu czy po tam to jest szambo. Przemycał narkotyki a i tak wsadzają go spowrotem  na stołek. 

Kiedyś sld, wszystko było wygadane w taśmach oleksego jak kwaśniewski dorobił się z żoną milionów jak z milerem brali kase od amerykanów a teraz autorytety. Ludzie to mają krótką pamięć.

Opublikowano
18 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Głupi są tak samo Ci co to oglądają ... Tylko chorych umysłowo kręci oglądanie takich filmików.

A co do tych na filmikach co wkleiłeś, to debilne hamburgery, tam debili nie brakuje, widać to nawet po tym jakiego prezydenta wybrali, w sumie też debila ... Szkoda że Trump se nie kupił jakiś 2 kółek, sądząc po jego intelekcie to leżałby już 2 metry pod ziemią ...

inaczej to wygląda zapewne z perspektywy mieszkańca USA , wybór Trumpa i sytuacji materialnej mieszkanców 

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Kiedyś sld, wszystko było wygadane w taśmach oleksego jak kwaśniewski dorobił się z żoną milionów jak z milerem brali kase od amerykanów a teraz autorytety. Ludzie to mają krótką pamięć.

A myślisz że Ci twoje idole Kuroń, Olszewski itp to inni byli ?? xD 

Teraz, jarecki napisał(a):

inaczej to wygląda zapewne z perspektywy mieszkańca USA , wybór Trumpa i sytuacji materialnej mieszkanców 

I co im się poprawiło dzięki Trumpowi ?? Tylko the bill mógł uwierzyć że Trump dzięki cłom obniży ceny w sklepach ...

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

a jednak Zelenski wepchnął spowrotem Trumpowi do gardała jego własne słowa o tym okrążeniu

Punkt dla Zaleńskiego. Wytrzymał atak Trumpa i obnażył zdolności zaprowadzenia pokoju.

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

a jednak Zelenski wepchnął spowrotem Trumpowi do gardała jego własne słowa o tym okrążeniu

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/zelenski-o-ukrainskich-zolnierzach-w-kursku-sytuacja-jest-ciezka/qfepb2x

Dziwne bo od kilku lat jak się właczy "polskie" media to cały czas się widzi i słyszy jak to ukraińcy wygrywają.

Wystarczy odpalić internet i wejść na strone gdzie debile rozwalają się swoimi motocyklami i jest zakładka wojna w ukrainie i tam pełno rozwalonych ukraińskich maszyn i zabitych żołnierzy. Jakoś od początku wojny  nie widać tej ukraińskiej przewagi.

Opublikowano
31 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Onie są głupie tylko pokazują debilizm uzytkowników tych pedalskich rydwanów.

Ja nie jestem premierem.

Zobaczymy co odwali w weekend radziu. Jak nie będzie w domu żony jak ostatnio i dogada się z wd40 i dżony łokerem to może da jakiś popis.

Dudeł na trzeźwo takie numery odwala, że radzio nawet po pijaku mu nie dorówna.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A myślisz że Ci twoje idole Kuroń, Olszewski itp to inni byli ?? xD 

I co im się poprawiło dzięki Trumpowi ?? Tylko the bill mógł uwierzyć że Trump dzięki cłom obniży ceny w sklepach ...

Pewnie że byli. Ty bobek myślałem że mądrzejszy jesteś.

Wystarczy poczytać o kuroniu czy olszewskim. To był komunizm, inne realia, można było skończyć tak jak popiełuszko czy pyjas. Czego się oni dorobili wględem takiego tuska czy palikota albo innego morawieckiego?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pewnie że byli. Ty bobek myślałem że mądrzejszy jesteś.

Wystarczy poczytać o kuroniu czy olszewskim. 

No właśnie jestem mądrzejszy od Ciebie, to wszystko jedne i te same mordy, mądrzy byli tylko komuniści, że zrobili 2 strony które niby się zwalczają, i tak umiejętnie je dopasowali, że większość się utożsamia z jednymi albo drugimi ... Gdyby Kuroń czy Olszewski czy inny Kaczyński byli prawdziwymi opozycjonistami to by inaczej skończyli ... W Wiśle pod Włocławkiem albo inaczej ... To zwykli agenci których podstawiła nam SB i PZPR mówiąc że teraz mamy demokrację i wolność xD 

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

Dokładnie. A w "polskich" mediach tego się nie dowiemy. 

Wystatczy otworzyć wp czy onet a tam co drugi artykuł obsrywa trumpa czy muska, pozostałe są o pisie chociaż nie rządzi już ponad rok. Kilka jakiś tam delikatnych o rządzie ale zazwyczaj o psl czu hołowni. Swoich nie ruszają.

Opublikowano

TOMEK , A ruch czarnych w usa  , transpłowość ogólnie ideologie faworyzowane przez partie Harris itd , z naroktykami jest tam problem w wiekszych miastach do tego rosnące koszty życia itd 

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

No właśnie jestem mądrzejszy od Ciebie, to wszystko jedne i te same mordy, mądrzy byli tylko komuniści, że zrobili 2 strony które niby się zwalczają, i tak umiejętnie je dopasowali, że większość się utożsamia z jednymi albo drugimi ...

Widać słabo masz pamięć i nie czytasz książek.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dziwne bo od kilku lat jak się właczy "polskie" media to cały czas się widzi i słyszy jak to ukraińcy wygrywają.

Wystarczy odpalić internet i wejść na strone gdzie debile rozwalają się swoimi motocyklami i jest zakładka wojna w ukrainie i tam pełno rozwalonych ukraińskich maszyn i zabitych żołnierzy. Jakoś od początku wojny  nie widać tej ukraińskiej przewagi.

o jakiej przewadze piszesz? Przecież wszyscy wiedzą od samego początku kto tam ma przewagę

zaskakujące są efekty mimo to i mimo przewagi kacapy ugrzęźli i trzech lat im mało by podbić wielokrotnie przecież słabsze od siebie państwo

nawet znajdą się tacy co utrzymują że to tak z dobrej woli kacapów

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

TOMEK , A ruch czarnych w usa  , transpłowość ogólnie ideologie faworyzowane przez partie Harris itd , z naroktykami jest tam problem w wiekszych miastach do tego rosnące koszty życia itd 

I co Trump z tym zrobił ?? No nic ...

Widać słabo masz pamięć i nie czytasz książek.

Właśnie nie mam słabej pamięci i myślę, a książkę to każdy sobie może napisać i napisać w niej co chce ... To że coś jest w książce to nie znaczy że jest prawdą ... Kaczyński tak bez powodu spał sobie 13 grudnia do południa ?? xD 

Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ale miał jakąś wizje i ją realizował. Zapomniałem jeszcze o Olszewskim, może jeszcze śp Kaczyński czy Płażyński. Kilku by ze starych się znalazło. Z nowych nie kojarze nikogo.

Kaczyński też żyje ideałami. Na pewno nie jest w polityce żeby się dorobić ale to już zgrzybiały dziad.

A jaką on miał wizję? Wiecznie zafafluniony pieprzył coś o srawiedliwosci społecznej i koniecznych reformach a na wręczenie orderu Orła Białego przylazł w dzinsowej koszuli. ch*j  z takimi elitami. 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Dopiero teraz wyszło ile kasy pchała administracja bidena w różne lewackie ruchy na świecie- setki milionów dolarów w jakieś ruchy proaborcyj e czy lgbt. Nawet kilka "polskich" organizacji na niej było.

Jedni brali co roku 2,5 mln zielonych na działalność lgbt w Polsce.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dopiero teraz wyszło ile kasy pchała administracja bidena w różne lewackie ruchy na świecie- setki milionów dolarów w jakieś ruchy proaborcyj e czy lgbt. Nawet kilka "polskich" organizacji na niej było.

Jedni brali co roku 2,5 mln zielonych na działalność lgbt w Polsce.

A teraz będą fundować jakieś AfD i inne tym podobne ... Myślisz że Trump coś zmieni ?? xD

Już był taki jeden @galan99 co ślepo w Trumpa wierzył, chyba zwariował i go gdzieś zamknęli xD 

Opublikowano

chwilowo przestał dotować lewicowych działaczy na całym swiecie 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

I co Trump z tym zrobił ?? No nic ...

troche te działania Trumpa są chaotyczne i nie poukładane ale trzeba poczekać dwa lata co wynikinie z jego planów , napewno zmiany były potrzebne nawet ten ich dług publiczny który ciągle rosnie 

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

troche te działania Trumpa są chaotyczne i nie poukładane ale trzeba poczekać dwa lata co wynikinie z jego planów , napewno zmiany były potrzebne nawet ten ich dług publiczny który ciągle rosnie 

Pokazał już w poprzedniej kadencji co potrafi ... Jakby wtedy się spisał to by dostał 2 kadencje ...

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał(a):

o jakiej przewadze piszesz? Przecież wszyscy wiedzą od samego początku kto tam ma przewagę

zaskakujące są efekty mimo to i mimo przewagi kacapy ugrzęźli i trzech lat im mało by podbić wielokrotnie przecież słabsze od siebie państwo

nawet znajdą się tacy że to tak z dobrej woli kacapów

Jak to wszyscy? Jak w tv cały czas krzyczą że ukraina wygrywa. W internecie pokazują jak w rejonie kurskim giną setki ukraińców, wyrzynają ich jak kaczki a nawet sam zełeński mówi że jest ciężko🤣🤣🤣 Faktycznie, niedługo wszystkich zabiją ale jest ciężko.

Jest tragicznie nie ciężko.

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pokazał już w poprzedniej kadencji co potrafi ... Jakby wtedy się spisał to by dostał 2 kadencje ...

Bieden też by dostał drugą?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Bieden też by dostał drugą?

Jakby się spisał to tak, dla Ameryki czy Bidon czy Samoopalacz to porażka, na prawdę w tym kraju nie ma nikogo lepszego ?? Same stare dziady z problemami umysłowymi ? Że w jakimś kraju 3 świata jak Polska czy tym podobne rządzą debile wsadzane na stołki przez sąsiadujące mocarstwa to normalne, ale w takim mocarstwie jak stany jedyne na co ich stać to stary dziad z demencją u władzy ?? Żeby nie było, stary dziad z demencją to i Bidon I Trump...

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał(a):

A jaką on miał wizję? Wiecznie zafafluniony pieprzył coś o srawiedliwosci społecznej i koniecznych reformach a na wręczenie orderu Orła Białego przylazł w dzinsowej koszuli. ch*j  z takimi elitami. 

Trzeba pamiętać jakie były czasy.

Nie no lepszy był geremek, balcerowicz, wałęsa i ten jego przydupas łącznik z UB - wachowski?

Gdyby nie kuroń czy olszewski to ten sk***ysyn balcerowicz z kolegami włącznie z młodym tuskiem zniszczył by ten kraj do zera.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v