Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, jacus napisał(a):

milosciwie nam panujacy francziszek jozef nakazal uczyc czytac i pisac wszystkich rekrutow..

i na tym'ście poprzestali
nawet liczyć do dwustu samiście się już nie douczyli że sądzicie że nadal Wam panuje gościo co ma 195 lat

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, dysydent napisał(a):

Ty nawet jak dowcip to musisz z aluzją wyborczą

jeszcze może powiesz że na tym obrazku to nie kaczka?

Karol%20Nawrocki_2.jpg?h=a61412e9&itok=9

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Że tak powiem. Może i czytać wcześniej się nauczyliście, ale z z zdrowiem umysłowym obywateli u was duzo gorzej xD

u nas same wariaty- zaden sie nie rozwodzi po roku,tylko sie mecza z babami latami...

wiagra juz byla kiedy sie rozwodziles ?? 

7 minut temu, dysydent napisał(a):

i na tym'ście poprzestali
nawet liczyć do dwustu samiście się już nie douczyli że sądzicie że nadal Wam panuje gościo co ma 195 lat

u nas nawet srednia zycia wieksza niz u was.... wielka wam krzywde zrobil napoleon...

wyksz woj.jpg

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał(a):

Nie wiem, nigdy się nie interesowałem tym preparatem bo w przeciwieństwie do Ciebie nie był mi potrzebny xD Moja kobieta nie musi mnie namawiać na jakieś kluby swingersow czy jak to tam się nazywa, nie potrzebne jej to, w przeciwieństwie do twojej xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

nas nawet srednia zycia wieksza niz u was.... wielka wam krzywde zrobil napoleon...

Człowiecze, tu coraz bardziej się odklejasz...

Tylko patrzec jak artykułów w trybunie ludów o Nowej Hucie szukać będziesz...😆

• Haha 1
Opublikowano

nawet to by ci nie pomoglo ??  nic dziwnego -motocykl wszystko tlumaczy.

ty jestes przeciez prawdziwym swingersem- twoja slubna ktos inny obrabia a ty na motorku komplesy leczysz 🤣

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Moja kobieta nie musi mnie namawiać na jakieś kluby swingersow czy jak to tam się nazywa, nie potrzebne jej to, w przeciwieństwie do twojej xD

No ale może chociaż majtki jej pierzesz jak magnat podwislany?😆

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

ty jestes przeciez prawdziwym swingersem- twoja slubna ktos inny obrabia a ty na motorku komplesy leczysz 🤣

Dziwne masz te fantazje, Choroszcz czeka ...

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

nawet to by ci nie pomoglo ??  nic dziwnego -motocykl wszystko tlumaczy.

Znalazłeś już kogoś by poprawił co sam poknociles?

Starczy tego przy drodze by oddać 80 z procentem....

Tak z ciekawości...?

Opublikowano

zetorki- wiesz co to zart ? ironia ?? dysio ni ch*ja a ty ???  to w lubelskim typowa przypadlosc ?? moj sasiad z lubartowa tez nie ..

Wiem nawet co to samokrytyka...

A ty wiesz?

Żart powinien śmieszyć i innych, a nie tylko ciebie 😆

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Polityka to jednak brutalna gra. Powiedz kogo na świecie obchodzą palestyńczycy i ich los? - nikogo, nawet kraje aeabskie a zwłaszcza one maja w d*pie tą palestyne, strefe gazy czy tam inne ich siedliska.

No to Kurdowie też już nikogo nie obchodzą i Tusk spokojnie może jechać do Turcji a także obściskiwać się z Erdoganem ich najzacieklejszym wrogiem i eksterminatorem. 🤣 Tak więc wyjaśniliśmy se już chyba wszystko na tę chwilę.

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

No to Kurdowie też już nikogo nie obchodzą i Tusk spokojnie może jechać do Turcji a także obściskiwać się z Erdoganem ich najzacieklejszym wrogiem i eksterminatorem. 🤣 Tak więc wyjaśniliśmy se już chyba wszystko na tę chwilę.

Teraz nie bo to tusk tam pojechał. Jak pojedzie ktoś od kaczora to już będą obchodzić.

Opublikowano

ja niestety stary nabor..  2ha po 10 tys za ar .. chyba starczy..innych chetny jest zainteresowany..moze nie przeliczy sie z kasa jak poprzedni. mial za miedza 10 domkow stawiac od paru lat ale cos przystopowalo.

oj tomus ,tomus az mi cie zal ze juz zadnych fantazji nie masz..o seksualnych to nie wspomne.🤣

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Jak pojedzie ktoś od kaczora to już będą obchodzić.

Nikt od kaczora nie pojedzie, no chyba że Węgry przestaną być bezpiecznym azylem i będą musieli zmienić miejsce postoju.🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

oj tomus ,tomus az mi cie zal ze juz zadnych fantazji nie masz..o seksualnych to nie wspomne.🤣

Wiesz. Wolę nie mieć żadnych, niż mieć fantazje o bogactwie mając gówno na środku podwórka, stara talerzowke i starego Zetora xD

Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał(a):

u nas same wariaty- zaden sie nie rozwodzi po roku,tylko sie mecza z babami latami...

Co ty się rodziny czepiasz, nie wiem czy obecnej czy już nie...

Kultury za grosz krakusie

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Co ty się rodziny czepiasz, nie wiem czy obecnej czy już nie...

Kultury za grosz krakusie

U niego to normalne, musi sobie podbudować jakoś ego dziada małopolskiego ... Kiedyś gadał o bogactwie a potem wyszedł złom pod płotem i gówno na  środku podwórka, tyle z jego bogactwa ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

2ha po 10 tys za ar .. chyba starczy..innych chetny jest zainteresowany..moze nie przeliczy sie z kasa jak poprzedni. mial za miedza 10 domkow stawiac od paru lat ale cos przystopowalo

Stan prawny se ureguluj najpierw...😆

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

wpaw-sam pisal ze po roku zona go odeszla.. nawet dzisiaj to nie jest normalne ... 

No i odeszła, i co, jest kolejna, lepsza, fajniejsza, a nie jedyna która się zlitowała nad inwalidą, w dodatku starsza od niego, bo żadna młodsza nie chciała ...