Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał(a):

ma za co to każdy ją przyjmie z orkiestrą i panienkami w dowolnym miejscu planety

Otóż nie całkiem, gdy Rosyjscy oligarchowie wybrali Putina, sądząc że to gamoń który nie potrafi do dziesięciu policzyć, za niedługo Cypr stał się krajem który najwięcej inwestował w Rosji.Jak myślisz, dlaczego?

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

chybaśmy się nie zrozumieli

rosja istnieje a ja teoretyzowałem co z ukraińskimi oligarchami gdyby rosja całą Ukrainę zajęła

A co tu teoretyzować...Zara będzie wiadomo...

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał(a):

rosja istnieje a ja teoretyzowałem co z ukraińskimi oligarchami gdyby rosja całą Ukrainę zajęła

A ja napisałem co by było rzeczywiście gdyby Rosja całą Ukrainę zajęła.

Opublikowano
Godzinę temu, jahooo napisał(a):

po pierwsze - gdzie tyle znajdą

po drugie - kto będzie szkolił

po trzecie - co komuś ze szkolenia 2-5 dni raz w życiu ? co będzie wiedział, co zapamięta

Po czwarte za co?

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

A skąd wiesz?

Z historii.

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

A ja napisałem co by było rzeczywiście gdyby Rosja całą Ukrainę zajęła.

Oligarhowie ruscy jak i ukraińscy to jedna banda. Oni wszystką kase trzymają w Szwajcarii, Monako i innych podobnych bezpiecznych miejscach. To jest jeden z powodów jak te kraje wyglądają. Wszystki zysk a jest jego sporo ląduje w bezpiecznych bankach i inwestycjach w nieruchomości.  Jak przed wojną byłem w Hiszpanii w Marbelii to częściej się tam ruski słyszało niż hiszpański. W niektórych rejonach Turcji czy Grecji tak samo.

Oligarchowie wiedzą że ich los jest niepewny i się zabezpieczają. W razie W sp***dolą za granice i tyle( chyba że wcześniej wypadną z okna i się zabiją nawet z partetu czy 1 piętra).

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Oligarhowie ruscy jak i ukraińscy to jedna banda. Oni wszystką kase trzymają w Szwajcarii, Monako i innych podobnych bezpiecznych miejscach

Ale co w tym dziwnego?

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

W razie W sp***dolą za granice i tyle( chyba że wcześniej wypadną z okna i się zabiją nawet z partetu czy 1 piętra).

Za granicą wcale nie są bezpieczni, siepacze Putina wszędzie ich dosięgną.

Opublikowano
5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Szybko wrócisz, u was pola mniejsze niż u nas działki na RODOS xD 

jak zwykle bredzisz. ledwo 4 ha zrobilem.

5 godzin temu, jarecki napisał(a):

W gminie gdzie mieszkasz nie ma pomocy żynosciowej ? wszedzie chyba jest tylko ostatnio mało osób korzysta kilka lat temu to u mnie sołtysci rozdzielali ,makarony mąki jakies konserwy 

nigdy nie widzialem ogloszen na stronie swojej gminy i to jako glowny punkt strony..

u nas taka bida ze wszyscy biedni z glodu umarli 🤣

5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja to nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest xD 

ty ogolnie niewiele wiesz.. az dziw ze nie zagladasz na strone gminy..

3 godziny temu, witejus napisał(a):

Z pewnością , będąc częścią Rosji, skończy się łapówkarsko-złodziejskie el dorado,  kult Bandery i innych zbrodniarzy.A zwłaszcza oligarchia poczuła by na własnej d*pie co to znaczy Rosja.

no bo w rosji nie ma lapowek i zlodziejstwa .

pomysl chwile zanim sie osmieszysz ..

3 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

U żółtków czy jeszcze gównoskórych dochodzą kwestie religiijne gdzie umżesz to umżesz, odrodzisz sie gdzieś tam jako pies, kot czy inny ch*j.

Doskonale widać to na sadistic.pl gdzie jest jakiś wypadek, leży ranna osoba na drodze, obok jeżdżą dziesiątki samochodów i każdy ma to w d*pie. 

?? nacpales sie czegos czy juz glupi sie  urodzies ?

3 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ja tam ich dziele na: smoluchów, ciapatych, żółtków, gównoskórych, ciapatych,kacapów i banderowców.

na ich widok ze strachu srasz na miekko czy bardzo miekko ??

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale co w tym dziwnego?

No nic. Też bym trzymał. Ten system ma tylko kilka wad a największą jest to że nie inwestuje się pieniędzy w rozwój tylko wyciska ile się da a na koniec sp***dala.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v