Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Europa nic nie znaczy. Tam martwią się o emisje co2, prawa mniejszości sexualnych i cenzure w internecie. Przespali ostatnie 15 lat. Tzw samozaoranie. Za Ukraine nikt nie będzie umierać, poklepią po plecach zełenskiego, powiedzą że god dżob i tyle z tego będzie. Jak zawsze widać do czego prowadzą lewackie rządy.

Faivoklok nawet uświadomił małego banderowca co on może sobie zrobić bez usa:

https://wiadomosci.wp.pl/media-tak-przekonali-zelenskiego-uslyszal-brutalna-prawde-7131850731326400a

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Europa nic nie znaczy. Tam martwią się o emisje co2, prawa mniejszości sexualnych i cenzure w internecie. Przespali ostatnie 15 lat. Tzw samozaoranie. 

Tylko widzisz, USA to samo, może mniej się bawili w te zielone głupoty ale tam samo już nic nie znaczą w porównaniu z Chinami ... 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Chyba jednak nie 😄 cwaniaka mam nadzieje ze dojadą tam w tych Kątach. 

Takich cwaniaków na ulicach jest pełno, sam byłem świadkiem podobnego zdarzenia, tylko mało kto miał wtedy telefon z aparatem foto, a jeżeli już miał to zdjęcia były pikselozą ...

Opublikowano
11 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Chyba jednak nie 😄 cwaniaka mam nadzieje ze dojadą tam w tych Kątach. 

No już za dużo, by się to rozeszło po kościach...chyba..

Opublikowano
39 minut temu, hubertuss napisał(a):

śmieją się i w Europie

kiedyś

image.jpeg.fbdc2a12d164c628fe5d09c0040d58a3.jpeg

dziś

image.jpeg.bb55762c274f62fa9c93c11afefc4a34.jpeg

Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni :D 

image.jpeg

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nie napisał(a):

niemiecka podróbka :D 

Image

Śmiejesz się właściwie z czego?

Z tego że wnuki uczył a nie kota głaskał?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

niemiecka podróbka :D 

Ty nam lepiej powiedz, dlaczego dolar w ostatnich dniach tak dostaje po d*pie względem euro skoro rządzi tam tak wspaniały prezydent który podobno wykupuje porty na świecie ?? xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
30 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Takich cwaniaków na ulicach jest pełno, sam byłem świadkiem podobnego zdarzenia, tylko mało kto miał wtedy telefon z aparatem foto, a jeżeli już miał to zdjęcia były pikselozą ...

A broń? Czemu obywatele broni nie mają?

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Czemu obywatele broni nie mają?

Może i dobrze, bo skończyło się na ucieczce cwaniaka zamiast na strzelaninie ...

Ogólnie to jechał jakiś biznesmen Lexusem, przed nim karki w starym BMW, a przed nimi jakiś młody studenciak w Seicento, i ten z Lexusa miał problem to tego z Seiko że za wolno jedzie, wyskoczył z samochodu, coś tam zaczął w szybę tłuc, jak karki to zobaczyły to wysiadły z BMW i zapytały się biznesmena "Czy ma jakiś problem", biznesmen szybko pobiegł do Lexusa i pojechał dalej xD 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mirro napisał(a):

Może im sie nie chce mieć...toż można się postarać...i można posiadać.

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Śmiejesz się właściwie z czego?

Z tego że wnuki uczył a nie kota głaskał?

Ee tam słyszałem że wnuki mają załatwiony Kindergelt 😁

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

A kto to?

Zasiłek rodzinny niemiecki😁

Opublikowano
hubertuss napisał:

Porty wejściowe i wyjściowe

Może być jakieś cumowisko... Są takie rzeczy.

hubertuss napisał:

Widać pisior bronią się jak mogą donoszą do Trumpa do Muska  Ale to nic nie da Trzaskowski zostanie prezydentem i nie będzie ułaskawiał jak Duda. 

Pewności mieć nie możesz...

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

5 minut temu, mirro napisał(a):

Może im sie nie chce mieć...toż można się postarać...i można posiadać.

Już pisałem - więcej przy tym kosztów w piniondzu jak w stresie i nauce. Chyba, że koniecznie chcesz nosić i to z amunicją.

mirro napisał:

3 minuty temu, DTaras napisał(a):

Pewności mieć nie możesz...

No jak nie? Kamińskiego i Wąsika na bank nie ułaskawi.

Bo najpierw musieli by ich posadzić znów... Ale gdyby - jak ma parcie na szkło i chce przejść do historii to może to zrobić na zaś jeszcze zanim ktoś pomyśli o zarzutach. Wyścignie wówczas poprzedniego rekordzistę.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Widać pisior bronią się jak mogą donoszą do Trumpa do Muska  Ale to nic nie da Trzaskowski zostanie prezydentem i nie będzie ułaskawiał jak Duda. 

Ale on nie chce być prezydentem bo najgorsze to....https://www.facebook.com/share/v/12G26MpFonS/ ,,najgorsze jest to że jest ten sam rząd i prezydent z tej samej partii,,jego słowa...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano

Strategia dotycząca zakończenia importu energii z Rosji, która miała zostać ogłoszona przez Komisję Europejską 26 lutego, teraz… całkowicie spadła z agendy na najbliższe tygodnie. To jest ta mobilizacja europejska?

a jeszcze wczoraj przytulali zełeńskiego i mówili, że usa sprzedały ukrainę rosji :D 

• Haha 1