Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, nie napisał(a):

Donald Trump o Polsce:
”Jestem bardzo zaangażowany na rzecz Polski. Myślę, że Polska naprawdę stanęła na wysokości zadania i wykonała świetną robotę dla NATO. Jak wiesz, zapłacili więcej, niż musieli. To jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem. Jestem bardzo zobowiązany wobec Polski”

na konferencji, którą ogląda cały świat

a głupki śmiały się z dudy

Faktycznie jest powód do dumy🤣

• Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, mirro napisał(a):

Po podpisaniu umowy nie miałby po co wracać na Ukrainę.  Trump źle robi tak go cisnąc, bo Ukraina potrzebuje nowego bohatera. Naród już swoje pokazał, ale czy przywódca przejdzie ostatnią próbę. 

Zginęło już grubo ponad milion Ukraińców. Ti już nie statystyka. To potrafi zryć beret.

Trump rozpaczliwie potrzebuje sukcesu. Olała go Panama myślałem, ze może Meksyk się złamie ale nie. Olała go Kanada Dania z Grenlandią. Próbuje przycisnąć kraj będący pod presją wojny. Zrobili ustawę z Vancem dla mediów by pokazać w USA wyborcom jak Trump walczy o interes USA> 

6 minut temu, nie napisał(a):

Donald Trump o Polsce:
”Jestem bardzo zaangażowany na rzecz Polski. Myślę, że Polska naprawdę stanęła na wysokości zadania i wykonała świetną robotę dla NATO. Jak wiesz, zapłacili więcej, niż musieli. To jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem. Jestem bardzo zobowiązany wobec Polski”

na konferencji, którą ogląda cały świat

a głupki śmiały się z dudy

Tak tak Trump mówi dobrze o Polsce a potem Duda leci 7 godzin do USA rozmawia z Trumpem 7 minut i do domu. Ty jesteś naiwny jak dzieciak. Trump mówi o nas dobrze bo wydajemy dużo na armię i to w Stanach zjednoczonych.

Opublikowano (edytowane)

A nie. Trump ma nas gdzieś jak innych

A swoja drogą wyobrażacie sobie jak Duda by się zachował na miejscu Załęskiego w tej jatce? Padł by na twarz i przepraszał? Trzeba przyznać, że prezydent UA miał jaja w tej ustawce.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale to o Polsce, tak ogólnie, a nie o "poliglocie" z pałacu xD Ten jak legendy głoszą nadal czeka w przedpokoju ...

No z tym że jednak za PiSu wydatki na obronność się zwiększały a nie zmniejszały a to o to Trumpowi chodziło 

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Faktycznie jest powód do dumy🤣

czytanie ze zrozumieniem jest zbyt trudne dla zaślepionych nienawiścią, czy..........

ułomność umysłowa na wysokim poziomie

6 minut temu, Ulman napisał(a):

Myślę, że Polska naprawdę stanęła na wysokości zadania i wykonała świetną robotę dla NATO. Jak wiesz, zapłacili więcej, niż musieli.

wydali na zbrojenia więcej niż 2%

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Ulman napisał(a):

Pewno by się nie awanturował jak upadliniec. Od zawsze to była zawzięta swołocz

Tak szczerze co by nie mówić o Zalenskym że wielu ma dość jego dajte pomahajte. To akurat teraz miał jaja. Chcieli by oddał wszystko za nic. Zrobili ustawę Trump z Vance m przed kamerami. Wsiedli na niego by go złamać. I przelicytowali.

Trump ma problem bo nie tylko Panama Meksyk i Dania nie chcą się ugiąć nie mówiąc o Kanadzie to nawet przyciśnięta wojną UA nie poddaje się jego woli. W Gazie też nie chcą współpracować.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, tytanowyJanusz napisał(a):

@jahooo

Polska nic nie zrobi, i cała Europa też nic nie zrobi. Przez tyle czasu nic nie zrobili to teraz mają zrobić? 

Dopiero teraz Trump otworzył oczy że można "sposobem" odzyskać pieniądze wpompowane w Ukrainę to i reszta zaczęła składać swoje oferty.

Tak czy inaczej będziemy mieli teraz dobrą telenowelę która będzie skręcać raz w lewo, raz w prawo.

Jakby chcieli coś zrobić to by w ogóle tej wojny nie było no ale nord stream się podpisywało w sumie to robili to samo co teraz robi Trump business as usual...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Trzeba przyznać, że prezydent UA miał jaja w tej ustawce.

Ani jaj ani rozumu, wypadł z Białego Domu z pokulonym ogonem ,,komandos" w zielonym dresie.

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, hubertuss napisał(a):

Trump rozpaczliwie potrzebuje sukcesu. Olała go Panama myślałem, ze może Meksyk się złamie ale nie. Olała go Kanada Dania z Grenlandią. Próbuje przycisnąć kraj będący pod presją wojny. Zrobili ustawę z Vancem dla mediów by pokazać w USA wyborcom jak Trump walczy o interes USA

Można się zgodzić z taką interpretacją 🍻

Opublikowano

widze ze juz przebieracie nogami zeby przywitac nad bugiem, krewnych z kalmucji i innych autonomicznych republik bylego zssr ,ktorych przodkowie stacjonowali w waszych wsiach ..

jeszcze troche musicie poczekac..

Opublikowano (edytowane)

Kurde Polska miała kupywać te Apache od Francji a wzięła te Black hawki od Ameryki F16 f-35 America ma wielki zbyt w Polsce wiadomo że od takiego klienta to się dba, a ten Ukrainiec to w ogóle honoru nie ma Polska pomagała im jak wybuchła ta wojna przepuszczała przez granicę a potem że zbożem problem że nie chciała

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, witejus napisał(a):

Ani jaj ani rozumu, wypadł z Białego Domu z pokulonym ogonem ,,komandos" w zielonym dresie.

to i tak lepiej jak z kremla; stamtąd by Go co najwyżej wynieśli we worku na śmieci a słuch by zaginął i palili głupa że nigdy nikogo podobnego nie widzieli

co i tak pono ukraińska delegacja została zmuszona do opuszczenia białego domu czyli po naszemu - wywalona na zbity pysk

Gdzieś chyba już z rok temu Zełeński odgrażał się że Ukraina może zostać zmuszona do odbudowy własnego arsenału nuklearnego
czyżby już do rozgrywki tym argumentem doszło?
Jedyna zaleta terytorium w stanie wojny to łatwiej ukryć klecenie tego typu cholerstwa i .....

a z tej umowy to bym był mocno zdziwiony gdyby co wyszło
ot zrobili pokazówkę przed kamerami z transmisją na cały świat; przecież takiej wagi porozumień się publicznie nie negocjuje i to cyrk jakiś był pokazowy dla tłuszczy a nie żadne negocjacje

to ja już wolę te - ile tam pono było? siedem? - minut Dudy jak ta pojacowanie przed Zełeńskim
choć lepiej aby ani jednego ani drugiego nie było bo tylko pismactwo zarzuci nas chałą i trudno bedzie co naprawde wartościowego wyłowić

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
21 minut temu, witejus napisał(a):

A to lepiej by było jak by oddał te pierwiastki w zamian za nic? Przecież Trump od dawna nie krył, że nie da żadnych gwarancji bezpieczeństwa ani żołnierzy. Stwierdził, że jak Europa chce to fajnie niech wysyła on nie wyśle. Jak pisałem wyżej Trump potrzebuje sukcesu nic mu do tej pory nie wyszło myśleli z Vance m ,ze go złamią ta ustawą. Na razie wygrywa Putin bo na pewno ani Trump ani Zalensky.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Widzisz jak ciebie łatwo ogłupić i ty nawet o tym nie wiesz. Czym ty się chwalisz tym złotem. To z ludzi zdarte. Najdroższe kredyty w Europie są w Polsce. Te złoto to z pieniędzy kredytobiorców. I bezcenne jest słyszeć jak znajomy wyborca pis mający dwa kredyty klnie na Glape - ten wuj z krzywym ryjem nazywając go.

Pis + socjal = lament na AF. Państwo bankrutuje. Pis drukuje kasę bez pokrycia. Teraz jest złoto i jest lament bo zdarte z ludzi. A PO skąd bierze z własnej kieszeni ?

A już serio skomentujesz to ?

https://www.wprost.pl/kraj/11945803/warszawa-pacjentki-nie-przyjeto-w-dwoch-szpitalach-kobieta-zmarla.html

Podobno miało być lepiej. I nie pier**l nic o Pisie bo już nie rządzi od dawna.

3 godziny temu, jahooo napisał(a):

jak ma nie rosnąć, jak się co chwilę podwyższa podatki, przeciez to się kumuluje i na końcu klient płaci coraz więcej

jeszcze więcej przepisów i regulacji, jeszcze więcej urzędników i instytucji kontrolnych, a potem jeszcze wyższe podatki na utrzymanie tych dodatkowych urzędników

Jaki z tego wniosek ? To wszystko wina Pisu :ph34r:. Sorry. Nie mogłem się powstrzymać :).

2 godziny temu, Ulman napisał(a):

No i przeczołgali złodziejskiego sierściucha w Białym Domu

Według Ciebie jakie będą tego skutki ?

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

On mu powiedział wróć jak będziesz gotowy na wszelkie ustępstwa wobec Rosji.

Kiedy tak powiedział ?

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jedyne co podważam to przekaz republiki

Ktoś ci każe oglądać tą stację :ph34r: ? Przypomnę ci że to prywatna firma i może nadawać co chce. Ty jej nie sponsorujesz.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Janie sponsoruje? Bzdura. TV ZaRublika otrzymała od państwa lub spółek skarbu państwa za rządów pis kilkaset mln zł w sumie.

Nawet sąsiadka zacięta fanka pis pytana przez mamę czy wpłaci na republikę. Powiedziała, że tam takie głupoty pier że nie da się oglądać

Opublikowano
44 minuty temu, Ulman napisał(a):

czyli typowe "kocham was krowy moje bo was doję"

To tak jak wszyscy dookoła...Dobrze zrobił, zakonczy finansowanie cwaniakow. A jełopy z UE dalej będą pompować pijawkę ze wschodu? Putin to ma tam ubaw niezły...Pytanie co Klaun teraz zrobi, było by Ciekawie jak zacznie gadać z Putinem bez USA 🫣

Opublikowano (edytowane)

No jak co? Gałe putinowi😁

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
51 minut temu, hubertuss napisał(a):

A nie. Trump ma nas gdzieś jak innych

A swoja drogą wyobrażacie sobie jak Duda by się zachował na miejscu Załęskiego w tej jatce? Padł by na twarz i przepraszał? Trzeba przyznać, że prezydent UA miał jaja w tej ustawce.

Zastanów się co piszesz, chciałbyś Polskę na ich miejscu? 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ja bym nie chciał ale różnie może być. Dla Trumpa nie ma większych przeszkód. Dla Putina też

Człowieku ty to mnie rozpierdalasz zalecki pluje od dawna na Polskę a ty go na każdym kroku bronisz i usprawiedliwiasz. Ukraina to jest jedna wielka korupcja, amerykańce nie są głupie i nie chcą ładować kasy w coś co już od dawna jest przegrane.