Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie napisał:

tusk już pracuje nad tym

image.png

I w rolnictwie teeeż?

mirro napisał:

46 minut temu, nie napisał(a):

chyba musisz się dokształcić 

O ja durny penis. Znowu do szkoły? Nieeeeee.

Aleee... a dobra tam.

Opublikowano (edytowane)

I znów się jewropejczycy obsr...trukcji dostaną :) .Teraz trzeba przypilnować by główny żebrak uryny nie płakał w rękaw jakiemuś kołchoźnikowi i jeszcze nie chciał wojsk na uryne wysłać , bo banderowcy już klaszczą ze po wyborach to wojska wyślemy .

Do nas należy na pewno obowiązek nie iść na tą fałszywą wojnę bo pogryzionemu psu teraz może odwalić i wymyśla drugą prowokacje ale Przewodów tylko na większą skalę .Tak jak w Przewodowie na szczęście nie dotarl na czas hamerykanie i było po ptakach tak teraz trzeba uważać na France bo patrolują naszą przestrzeń powietrzną i zechcą odwalić jakiegoś babola .

Edytowane przez marks50
Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Wasi po prostu was w balona zrobili.

Jacy wasi?przecież twoi ,TVN24, wypuścili ten balon

5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

teraz widziałem hasło w tv zarublika, że Niemcy żądają od Tuska utworzenia w PL dyktatury. To sam widzisz za kogo oni was mają

PODWAŻASZ WIARYGODNOŚĆ NIEMIECKIEGO RZĄDU?jedynie z Niemiec można się czegoś dowiedzieć co knuje Tusek, skoro Niemcy rządają, to Tusek tworzy.Masz rację Niemcy, bardziej nas szanują niż ,,nasz" Tusek.

5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kwitkiem to nie powiem co można se podetrzeć ...

Zależy jaki duży.

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, jacus napisał(a):

Przeczołganie banderowskiego sierściucha przejdzie do historii jako sposób  postępowania z upaińcami. Zawsze tak to draństwo trzeba było traktować . Jak nie pasuje to noga-d*pa-brama i paszoł won job twoju mać. 

Edytowane przez Ulman
  • Like 2
Opublikowano
21 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Trump po spotkaniu z Zelenskim ,,wróć kiedy będziesz gotowy na pokój,,

On mu powiedział wróć jak będziesz gotowy na wszelkie ustępstwa wobec Rosji.

15 minut temu, witejus napisał(a):

Jacy wasi?przecież twoi ,TVN24, wypuścili ten balon

PODWAŻASZ WIARYGODNOŚĆ NIEMIECKIEGO RZĄDU?jedynie z Niemiec można się czegoś dowiedzieć co knuje Tusek, skoro Niemcy rządają, to Tusek tworzy.Masz rację Niemcy, bardziej nas szanują niż ,,nasz" Tusek.

Zależy jaki duży.

Tak tvn wyemitował reportaż tylko, że wasza propaganda wam nałgała ,że tam było ,że ruscy 8 gwiazdek wymyślili i finansowali. A tam nic takiego nie było nawet w abw na to kwitów nie ma.

Jedyne co podważam to przekaz republiki bo wg pisu w Polsce już jest dyktatura a teraz Niemcy każą ją nam wprowadzać i to wszystko w jednej telewizji. Już nawet wasza propaganda nie wie czy dyktatura w końcu jest czy mają ja wprowadzać.

11 minut temu, Ulman napisał(a):

Przeczołganie banderowskiego sierściucha przejdzie do historii jako sposób  postępowania z upaińcami. Zawsze tak to draństwo trzeba było traktować . Jak nie pasuje to noga-d*pa-brama i paszoł won job twoju mać. 

Problem w tym, że gdy Trump go czołga to dla nas też nic z tego dobrego niema. Zmuszenie UA by szła gdzie się da na ustępstwa wobec RU wcale nam nie będzie dobre. Trump wierzy Putinowi a Putin i tak go oszuka.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Jedyne co podważam to przekaz republiki

A ja tam se pooglądam Republikę czasem. Generalnie już mnie tam nic nie zaskoczy. Dlatego biorę to bezstresowo.

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Trump wierzy Putinowi a Putin i tak go oszuka.

Putin wcale nie będzie musiał go oszukiwać. Bo to wszystko to tylko wyobrażenia Trumpa a nie obietnice składane przez Putina.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

11 minut temu, hubertuss napisał(a):

On mu powiedział wróć jak będziesz gotowy na wszelkie ustępstwa wobec Rosji.

No niestety tak to właśnie wygląda...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano

Prezydenci USA i Ukrainy Donald Trump i Wołodymyr Zełenski nie podpisali umowy o minerałach - powiedział PAP przedstawiciel Białego Domu. Zełenski opuścił Biały Dom przed czasem.
Pytany przez PAP, czy doszło do planowanego podpisania dokumentu, przedstawiciel Białego Domu powiedział, że nic nie zostało podpisane.
Odpowiadając na pytania o przyszłość umowy służby prasowe Białego Domu kierują do wpisu Trumpa w mediach społecznościowych, w którym wezwał Zełenskiego do powrotu "kiedy będzie gotowy na pokój".
Reuters poinformował powołując się na anonimowego przedstawiciela Białego Domu, że podpisanie umowy jest możliwe dopóki Zełenski pozostaje w USA.

żeby tak nasi umieli się stawiać

Opublikowano
30 minut temu, Ulman napisał(a):

cwaniaczek siedzący sobie w ciepłym domu

wiele zachowań zełeńskiego nie podoba mi się, ale trzeba docenić jego postawę, zwłaszcza na początku wojny i teraz gdy wszyscy chcą jak najwięcej "zabrać" ukrainie, dla której wszystkie dostępne obecnie rozwiązania są niekorzystne

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, nie napisał(a):

ale trzeba docenić jego postawę, zwłaszcza na początku wojny i teraz gdy wszyscy chcą jak najwięcej "zabrać" ukrainie, dla której wszystkie dostępne obecnie rozwiązania są niekorzystne

Po podpisaniu umowy nie miałby po co wracać na Ukrainę.  Trump źle robi tak go cisnąc, bo Ukraina potrzebuje nowego bohatera. Naród już swoje pokazał, ale czy przywódca przejdzie ostatnią próbę. 

Zginęło już grubo ponad milion Ukraińców. Ti już nie statystyka. To potrafi zryć beret.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
11 minut temu, nie napisał(a):

cwaniaczek siedzący sobie w ciepłym domu

wiele zachowań zełeńskiego nie podoba mi się, ale trzeba docenić jego postawę, zwłaszcza na początku wojny i teraz gdy wszyscy chcą jak najwięcej "zabrać" ukrainie, dla której wszystkie dostępne obecnie rozwiązania są niekorzystne

Nie zgadza żeby mu coś zabrać to zabiorą mu wszystko. 

• Haha 1
Opublikowano

ja to bym spokojnie podpisla amerykancom koncesje-na poczatek bursztyn na mierzei wislanej  a pozniej gaz lupkowy i metale ziem rzadkich na przesmyku suwalskim...

tylko nie wiem czy murica by sie na to nabrala ?? choc to glupki i moze by poszli na uklad ??

pokazal bym im ta mape co po internecie krazy i dumpf by sie zrobil az czerwony 

Opublikowano
18 minut temu, mirro napisał(a):

Po podpisaniu umowy nie miałby po co wracać na Ukrainę.  Trump źle robi tak go cisnąc, bo Ukraina potrzebuje nowego bohatera. Naród już swoje pokazał, ale czy przywódca przejdzie ostatnią próbę. 

Zginęło już grubo ponad milion Ukraińców. Ti już nie statystyka. To potrafi zryć beret.

TRump zrobił sobie z Ukrainy wroga. I powiem szczerze - teraz kolej na Polskę, aby coś zrobiła w sprawie Ukrainy, bo znowu zostaniemy z ręka w nocniku, ale dla naszych polityków najwazniejsza jest teraz kampania na prezydenta i przepychanki o sędziów. Żenua.

Opublikowano

Donald Trump o Polsce:
”Jestem bardzo zaangażowany na rzecz Polski. Myślę, że Polska naprawdę stanęła na wysokości zadania i wykonała świetną robotę dla NATO. Jak wiesz, zapłacili więcej, niż musieli. To jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem. Jestem bardzo zobowiązany wobec Polski”

na konferencji, którą ogląda cały świat

a głupki śmiały się z dudy

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

na konferencji, którą ogląda cały świat

a głupki śmiały się z dudy

Ale to o Polsce, tak ogólnie, a nie o "poliglocie" z pałacu xD Ten jak legendy głoszą nadal czeka w przedpokoju ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

@jahooo

Polska nic nie zrobi, i cała Europa też nic nie zrobi. Przez tyle czasu nic nie zrobili to teraz mają zrobić? 

Dopiero teraz Trump otworzył oczy że można "sposobem" odzyskać pieniądze wpompowane w Ukrainę to i reszta zaczęła składać swoje oferty.

Tak czy inaczej będziemy mieli teraz dobrą telenowelę która będzie skręcać raz w lewo, raz w prawo.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, nie napisał(a):

Myślę, że Polska naprawdę stanęła na wysokości zadania i wykonała świetną robotę dla NATO. Jak wiesz, zapłacili więcej, niż musieli.

A pewnie, pewnie. Dawno już o tym mówiłem. Tak się kończą zakupy powodowane sraczką.

• Like 1
  • Haha 1