Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

z samej ziemi dla niektórych to potężny zastrzyk gotówki.

To skoro mają z ziemi tak duże dochody to co ich interesują dopłaty ?? Ryczą Ci których jedynym dochodem z rolnictwa były właśnie te dopłaty ...

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Mnie dopłaty walą. Za to cena prądu zabije mnie dość szybko.

Panela se dołóż :ph34r:.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

To skoro mają z ziemi tak duże dochody to co ich interesują dopłaty ?? Ryczą Ci których jedynym dochodem z rolnictwa były właśnie te dopłaty ...

Nie fikaj bo sam bierzesz, do truskawek małe też nie są, i nie licz na cenę bobu bo tanio sprowadzą.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Nie fikaj bo sam bierzesz, do truskawek małe też nie są, i nie licz na cenę bobu bo tanio sprowadzą.

Przestanie się opłacać to przestanę grzebać w tej ziemi, nikt mnie na łańcuchu do pługa nie przypiął ...

Dopłaty do truskawek, nawet nie wiem ile to jest, nie interesuje mnie to ...

Opublikowano
48 minut temu, witejus napisał(a):

Oprócz ciebie niema, reszta dawno wymarła.

jeszcz maklowicz zostal.. teraz sie w tramwajach prodkuje..

47 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@jacus próbujesz zastąpić @galan99 ?? xD

jego nawet ty bys nie zastapil..

23 minuty temu, dsbh napisał(a):

W samochodzie ta sama firma 4 lata. Nic nie ładowany od nowości i działa a w ciągniku taki bubel mi się przydarzył. Ciągnik w zimę stoi, hodowla dawno zlikwidowana. Patrzę na masę aku i dwa różne ogłoszenia ten sam model i inna masa. To jest ciekawe.

Ale żebyś w USA nie był to aż dziwne :ph34r:.

O właśnie Gene Hackman zmarł. Tak się złożyło że razem z żoną i psem w jednym czasie.

taki mistrz jak ty to w wiecej krajow nie zwiedzil niz ja zwiedzilem.

16 minut temu, Desperado napisał(a):

No i koniec socjalu, uśmiechnijcie się razem z waszą zmianą.   xD

taaa. to manipulacja typowa dla pis-uaru..

warto troche wiecej poczytac niz naglowki i pol-glowki

Opublikowano
12 minut temu, mirro napisał(a):

O właśnie. I rolnicy wymuszą urealnienie cen płodów rolnych.

A na co to komu???

...jak w sklepach wszystko jest..

1 minutę temu, jacus napisał(a):

jego nawet ty bys nie zastapil

...śpieszmy się kochać ludzi....echch...

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

taki mistrz jak ty to w wiecej krajow nie zwiedzil niz ja zwiedzilem.

Nakreśliłem ci cel w życiu :). Idź w tym kierunku, mną się nie przejmuj :ph34r:.

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A na co to komu???

...jak w sklepach wszystko jest..

No jest ale coś tanie to wszystko :ph34r:.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jacus napisał(a):

gdzie to wyczytales ???

banderowcy rozwalili II rp  ?? interpretacja historii godna ciebie..

ciebie blizej do gestapwcow czy banderowcow ?? nie mam watpliwosci ze w alternatywnym swiecie bylbys jednym z 😂nich 

a gdzie Ty wyczytałeś u mnie że pisałem o IIRP?

sam masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości a i trudno o większego szowinistę jak Ty co z automatu oceniasz każdego po miejscu pochodzenia a już nie daj Boże co u Ciebie zakwestionować to w epitety uciekasz

no spektrum Ci się poszerzyło bo poprzez psychiatryczne rozwinąłeś się w kosmologiczne a teraz od banderowców i faszystów mnie kreaturo wyzywasz?

popisuj się dalej to w końcu trafisz na prawdziwego z typu gestapowca i poznasz różnicę miedzy tymi którzy przed takimi przestrzegają a nimi samymi. Ręczę Ci że nie rozpoznasz jeśli twierdzisz że to co tu piszę ma jakiekolwiek znamiona szowinistycznych dewiacji bo sam takowe bardziej przejawiasz i to nie potencjalnie kiedyś, gdzieś; w innej rzeczywistości a tu i teraz
no ale Ty lepsza rasa, Polska A to jak może być inaczej niż się Tobie wydaje? :D

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

no ale Ty lepsza rasa, Polska A to jak może być inaczej niż się Tobie wydaje? :D

Jaka lepsza rasa, zwykły dziad małopolski, Cieciuritas Manager na jakimś zapyziałym krakowskim parkingu xD 

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jaka lepsza rasa, zwykły dziad małopolski, Cieciuritas Manager na jakimś zapyziałym krakowskim parkingu xD 

takie są najgorsze zwłaszcza poaustriackie przybłędy a im podlejszej postury tym gorsze
może chociaż ten nie wąsaty :P

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Pod warunkiem że im Rosja i Turcja na to pozwoli. To po pierwsze a po drugie, węgiel i gaz z USA do nas się nie opłaca bo za drogi tranzyt a Amerykanom się opłacił by transport okrężną drogą ? Poza tym najpierw niech podpiszą a potem zobaczymy co za kabaret z tego wyniknie.

Coś ci się tam zapętliło zamieszało więc ci napiszę jeszcze raz wywiozą sobie przez m Czarne i tyle.

@nie znowu życie z ciebie zadrwiło znowu wasi cię oszukali. Słynny reportaż tvn o ruskich że 8 gwiazdek to robota ruskich to kit. W wała cię pis znowu zrobił w reportażu nic nie było o 8 gwiazdkach, ze to robota ruskich. ABW nawet nie ma na to dowodów.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
33 minuty temu, Desperado napisał(a):

taka manipulacja jak z imigrantami.

poczytaj troche -to juz bylo walkowane..

31 minut temu, dsbh napisał(a):

Nakreśliłem ci cel w życiu :). Idź w tym kierunku, mną się nie przejmuj :ph34r:.

No jest ale coś tanie to wszystko :ph34r:.

a ty masz jakikolwiek cel wzyciu ??

29 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

... no skoro ludzie tego chcą ...to im robią...promocje...

ty wolisz w lidlu czy biedronce ?

26 minut temu, dysydent napisał(a):

a gdzie Ty wyczytałeś u mnie że pisałem o IIRP?

sam masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości a i trudno o większego szowinistę jak Ty co z automatu oceniasz każdego po miejscu pochodzenia a już nie daj Boże co u Ciebie zakwestionować to w epitety uciekasz

no spektrum Ci się poszerzyło bo poprzez psychiatryczne rozwinąłeś się w kosmologiczne a teraz od banderowców i faszystów mnie kreaturo wyzywasz?

popisuj się dalej to w końcu trafisz na prawdziwego z typu gestapowca i poznasz różnicę miedzy tymi którzy przed takimi przestrzegają a nimi samymi. Ręczę Ci że nie rozpoznasz jeśli twierdzisz że to co tu piszę ma jakiekolwiek znamiona szowinistycznych dewiacji bo sam takowe bardziej przejawiasz i to nie potencjalnie kiedyś, gdzieś; w innej rzeczywistości a tu i teraz

zapomniales wziac lekarst ?? 

23 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

ojjeju rogi w mozg znowu gniata ??

19 minut temu, dysydent napisał(a):

takie są najgorsze zwłaszcza poaustriackie przybłędy a im podlejszej postury tym gorsze
może chociaż ten nie wąsaty :P

a smok wawelski w tej bajce byl ??

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

ze to robota ruskich. ABW nawet nie ma na to dowodów.

a bo jakoś się tak porobiło że lepiej na ruskich haków nie szukać na razie (tak na wszelki wypadek) bo widzisz taki Zelenky szukał i dyktatorem okrzyknięty został ;)

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

wolisz w lidlu czy biedronce ?

Ale co?

Zakupy robię najczęściej w małych sklepach.

Paczki swoje były trochę wcześniej...

Dziś od kuzynki..., bo nie było jak swoich. Też pyszne...

A sklepowe to czasami też se fundne...