Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Już to widzę jak te wojsko będzie działać xD 

Na mocy porozumienia Meksyk odstąpił 55 procent swojego terytorium , w tym obecne stany Kalifornia, Nevada, Utah, Nowy Meksyk, większą część Arizony i Kolorado, a także część Oklahomy, Kansas i Wyoming .

BĘDZIE CZAS NA POZOSTAŁA CZEŚ MEKSYKU PRZYŁĄCZYĆ DO USA . ODA NASTĘPNE 45 % .

MEKSYK SIĘ DOGADAŁ Z USA .

Dlaczego wszyscy muszą gadać o ch***. Trump miał plan, który został osiągnięty, nie pokłonił się przed nikim .  Grenlandia teraz MEKSYK . Jeszcze stawia opór KANADA .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Ty, ale ty smaruj się tym samoopalaczem jak twój idol zamiast go pić xD 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

BĘDZIE PIĘKNY 2025 ROK .

Ty, powiedz mi gdzie kupujesz to co bierzesz, bo też bym chciał mieć taki odlot xD 

Do swojego niemieckiego Pana Hansa na roboty kiedy się parobek wybiera ?? 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, marks50 napisał(a):

Przecie pochodzą z POLSKI RODACY I ZIOMALE NIE OBRAŻAJ ICH .

Czy Netanjahu jest polskiego pochodzenia?

Urodził się w Warszawie jako Bensyjon (Bencyjon) Milejkowski i mieszkał tam z rodziną do 1920 roku. Następnie wyemigrował z rodziną do Palestyny, gdzie przyjął nazwisko od miejscowości Netanja. Przez kilkanaście lat mieszkał w Jerozolimie, studiował na Uniwersytecie Hebrajskim.

TEŚĆ   IZRAELSKIEGO PREMIERA POCHODZI TEŻ Z POLSKI Z BIŁGORAJA ZIOMAL Z ZAMOJSKIE .

Ziomal PALIKOT TEZ Z BIŁGORAJA .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Szkoda że nie dla ciebie....🤭

Dla ciebie tym bardziej .

Czytaj ziomale i rodacy .

Urodził się w Warszawie jako Bensyjon (Bencyjon) Milejkowski i mieszkał tam z rodziną do 1920 roku. Następnie wyemigrował z rodziną do Palestyny, gdzie przyjął nazwisko od miejscowości Netanja. Przez kilkanaście lat mieszkał w Jerozolimie, studiował na Uniwersytecie Hebrajskim.

TEŚĆ   IZRAELSKIEGO PREMIERA POCHODZI TEŻ Z POLSKI Z BIŁGORAJA ZIOMAL Z ZAMOJSKIE .

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, galan99 napisał(a):

Sheinbaum powiedział na X, że Meksyk i Stany Zjednoczone zawarły szereg porozumień, twierdząc, że Meksyk natychmiast wyśle 10 000 członków swojej Gwardii Narodowej na granicę amerykańsko-meksyk, mających na celu handel nielegalnym fentanylem.

A z kim ta meksykańska armia będzie tym fentanylem handlować? Jakąś rządową agendę Trump powołał czy sektor prywatny będzie działał jak dotychczas? 

6 minut temu, nie napisał(a):

chcesz się załapać?

Nie mam potrzeby. 

To jak to w końcu jest? PSLowcy się zbuntowali i chcą do PISu bo jak będą rządzić, to tak jak twierdzisz, będą frukty. Koryto + znowu się marzy ?

Opublikowano

Dla ciebie tym bardziej .

No ja nie tak światowy....

Dla mnie to co z Meksykiem robi raczej nie dotknie..

Nic mi o tym nie wiadomo bym jakoś Metysem był....🤭

Żona ma brata w Kalifornii .

...a to wiele wyjaśnia...

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

A z kim ta meksykańska armia będzie tym fentanylem handlować?

Oooo to, to właśnie. Tu może być poważny problem. 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał(a):

Matoł

5 minut temu, galan99 napisał(a):

Czy Netanjahu jest polskiego pochodzenia?

Nie polskiego tyko żydowskiego.

Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

To jak to w końcu jest? PSLowcy się zbuntowali i chcą do PISu bo jak będą rządzić, to tak jak twierdzisz, będą frukty. Koryto + znowu się marzy ?

a nie będzie? zawsze przy władzy są

zapytaj swoich idoli korwina lub brauna, nawet bez bezpośredniego sprawowania władzy korzyści płyną szerokim strumieniem

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, galan99 napisał(a):

TAK SIĘ RZĄDZI .

Cytat .

Z OSTATNIEJ CHWILI: Prezydent Stanów Zjednoczonych Donald Trump i prezydent Meksyku Claudia Sheinbaum ogłosili 3 lutego, że osiągnęli umowę, aby opóźnić 25-procentowe amerykańskie taryfy na meksykańskie towary, które miały

Sheinbaum powiedział na X, że Meksyk i Stany Zjednoczone zawarły szereg porozumień, twierdząc, że Meksyk natychmiast wyśle 10 000 członków swojej Gwardii Narodowej na granicę amerykańsko-meksyk, mających na celu handel nielegalnym fentanylem.

Trump powiedział w poście w mediach społecznościowych, że wojska meksykańskie „zostaną specjalnie wyznaczone do powstrzymania napływu fentanylu i nielegalnych migrantów do naszego kraju ”

image.png

A no widzisz jak się rządzi takim państwem jak USA a u nas- kiedys,,prezydent Europy,,

A teraz rzeczywistosc https://dorzeczy.pl/kraj/684373/ke-polska-nie-bedzie-zwolniona-z-mechanizmu-solidarnosci.html

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1