Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Co mnie obchodzi że pisior pójdzie siedzieć? Przyjdzie następny. Ja oczekuje inwestycji, rozwoju państwa a nie zwijania przez bandę nieudaczników. Przecież ten rząd to jakaś porażka, gorszego nie bylo.

Ale konkretnie co zwijają? Tak konkretnie naprawdę a nie to co ci się wydaje bo ktoś ci kitu nawciskał? Jak poprzednia banda nieudaczników rozwijała Polskę co takiego zrobili? Weź napisz coś konkretnie.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale konkretnie co zwijają? Tak konkretnie naprawdę a nie to co ci się wydaje bo ktoś ci kitu nawciskał? Jak poprzednia banda nieudaczników rozwijała Polskę co takiego zrobili? Weź napisz coś konkretnie.

To ty nic nie wiesz? No ładnie, nie będę ci tu wykładów robił bo mi się nie chce. Co bym nie powiedział i tak sprowadzisz rozmowę do absurdu i teksty typu nie znasz się, na słuchałeś się propagandy, oglądasz republikę itp

A jeszcze jedno, pisiory odeszły teraz PO rządzą uśmiechnięci. Rozwalają mnie odpowiedzi typu co tam ci zrobili😁 kuźwa liczy się teraz tamto to juz historia 

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

To ty nic nie wiesz?

Wie, tylko pali głupa jak zawsze.Choć z drugiej strony z jego inteligencją na poziomie inteligencji nogi od stołu, to rzeczywiście może nie wiedzieć

Opublikowano
17 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Nie pij już.

image.png

4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

A coś merytorycznie dasz rady czy tylko tak ci żalu się ulało z rana?

żal ? żal to ciebie sie czyta jak idiota bez mózgu kopiuj wklej , a mózgu niema  

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Tak konkretnie naprawdę a nie to co ci się wydaje

nikomu nic sie nie wydaje wszyscy są pewni ... chorujesz na obsesje z czasem bd zagrażał innym 

49 minut temu, witejus napisał(a):

inteligencji nogi od stołu, to rzeczywiście może nie wiedzieć

ale noga ze stołu miała więcej inteligencji  niż on , kiedyś była drzewem ... on taki się urodził 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

ot , chociażby rozbudowe terminala Małaszewice , skoro ma być nowe lotnisko to po co inwestować w rozbudowe okęcia

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

elektrownie w ostrolece zbudowlai, fabryke samochodow elektrycnzy wjaworznie, statet w szczecinie, przekop mierzeii dla niemieckich turystow  zfinansowany zlozami bursztynu. elektorwnie atomowa,cpk .

setkami mozna wymieniac.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

nie wiem czy wiecie ale obecnie najlepszy samochód elektryczny produkują Chorwaci 

Tak samo bezawaryjny jak polski?

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Wpaw napisał(a):

To ty nic nie wiesz? No ładnie, nie będę ci tu wykładów robił bo mi się nie chce. Co bym nie powiedział i tak sprowadzisz rozmowę do absurdu i teksty typu nie znasz się, na słuchałeś się propagandy, oglądasz republikę itp

A jeszcze jedno, pisiory odeszły teraz PO rządzą uśmiechnięci. Rozwalają mnie odpowiedzi typu co tam ci zrobili😁 kuźwa liczy się teraz tamto to juz historia 

Jaka szkoda myślałem, ze napiszesz coś o izerze elektrowni atomowej cpk czy elektrowni w Ostrołęce a może promie ze Szczecina. Nie masz po prostu nic do napisania. Klepiesz dyrdymały, że polskie zwijajo a jak się zapytasz o konkrety to bredzisz, ze to czy tamto.

Godzinę temu, witejus napisał(a):

Wie, tylko pali głupa jak zawsze.Choć z drugiej strony z jego inteligencją na poziomie inteligencji nogi od stołu, to rzeczywiście może nie wiedzieć

Kolejny frustrat się rozpruł. Ulżyło ci przynajmniej? Czujesz się lepiej?

44 minuty temu, Roman176 napisał(a):

żal ? żal to ciebie sie czyta jak idiota bez mózgu kopiuj wklej , a mózgu niema  

Roman nie bądź dla siebie aż tak surowy. 

39 minut temu, Roman176 napisał(a):

nikomu nic sie nie wydaje wszyscy są pewni ... chorujesz na obsesje z czasem bd zagrażał innym 

ale noga ze stołu miała więcej inteligencji  niż on , kiedyś była drzewem ... on taki się urodził 

Widać jaka z wami rozmowa tych dwóch frustratów powyżej i ty na dokładkę. Ulżycie sobie jak powyzywacie w necie. No ok dobre i to cieszę się razem z wami.

31 minut temu, jarecki napisał(a):

ot , chociażby rozbudowe terminala Małaszewice , skoro ma być nowe lotnisko to po co inwestować w rozbudowe okęcia

Bo Okęcie jest potrzebne. Tak samo jak Modlin. Najnowsze trudy w lataniu wykazuj ze pasażer chce mieć lotnisko jak najbliżej domu. A nie jechać pół kraju na lot. A Warszawa to dużo pasażerów. A cpk nie powstanie jutro.

Opublikowano
3 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

"Swój ruch wyborczy Bartoszewicz nazwał 777, bo jak tłumaczył, cyfra ta oznacza "bliskość z boskością i duchowością, a także pozytywną energię, dobry los i duchowe pobudzenie". 

Łooooo matko. Tosz to tak blisko 666 czyli cyfry szatana. Reszta zdaje się potwierdzać że jeszce nie zdecydowany którą stronę mocy poprosi o wsparcie.

Opublikowano

wszystko zweryfikuje akcja zbierania podpisow ile  z nich zostanie ??

12 minut temu, jarecki napisał(a):

teraz za statek wzieli się nowi , byc moze i jest potrzebny .

nie wiem czy wiecie ale obecnie najlepszy samochód elektryczny produkują Chorwaci 

tam jest jakis przemysl ??

wlasnie sklepy znowu bojkotuja.studenaca i lidla omijaja z daleka..

w sumie to tam rzeczywiscie drozej jak w polsce bylo..

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Jaka szkoda myślałem, ze napiszesz coś o izerze elektrowni atomowej cpk czy elektrowni w Ostrołęce a może promie ze Szczecina. Nie masz po prostu nic do napisania. Klepiesz dyrdymały, że polskie zwijajo a jak się zapytasz o konkrety to bredzisz, ze to czy tamto.

I sam sobie zadałeś pytanie, sam na nie odpowiedz. Nie świruj pawiana, udajesz tylko czy ty tak naprawdę? 

Ponoć jakąś kasa była na remont małej stacji kolejowej przeładunkowej z towarami z chin, ale i to zaniechali banda kretynów. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v