Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

A tu wiązanki nie postawisz

A po co te wiązanki ?? Coraz bardziej popularna moda i dobrze, aby zamiast kwiatów na pogrzebie wrzucić do puszki na chore dziecko lub inny szczytny cel ... Ludzie też już widzą, że wystarczy jeden mały znicz, a nie cała reklamówka ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Po co w drogę, ty cały czas mu w tyłek wlazisz to aż obrzydliwe...😆🤭 

Jakis kompleks masz musi spory....

czlowieczku nas lacza różne tematy na forum od wielu lat i wspolne zdanie w wielu sprawach ...ty jestes nikt ,zero bez żadnej wiedzy ,nawet czytac nie umiesz co kto pisze 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Za takie czy za inne i tak trzeba opłatę np na 20 lat robić. A tu wiązanki nie postawisz

Księża i tak grzmią że to niepotrzebne, znaczy te wszystkie ozdoby...

Śmieci tylko kupa z tego.

Powoli ludzie się oduczą.

...no tak mi się wydaje, że za jakiś czas tych paczkomatow zacznie przybywać.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja się cieszę z tego że coraz mniej ludzi wierzy tym czarnuchom, że po wiekach ciemnoty ludzie przejrzeli na oczy ...

Pustostanu nigdy nie będzie . odejdzie ta religia to przyjdzie inna z uchodźcami jak na zachodzie i na tamtą religię tyle hejtu nie wylejesz bo nikt nie będzie się cackał z tobą.

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Pustostanu nigdy nie będzie . odejdzie ta religia to przyjdzie inna z uchodźcami jak na zachodzie i na tamtą religię tyle hejtu nie wylejesz bo nikt nie będzie się cackał z tobą.

No, jakoś ludzie zawsze w coś wierzyć potrzebują...znaczy zdecydowana większość.

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

czlowieczku nas lacza różne tematy na forum od wielu lat i wspolne zdanie w wielu sprawach ...ty jestes nikt ,zero bez żadnej wiedzy ,nawet czytac nie umiesz co kto pisze 

Nic nie zrobisz, on tego nie jest w stanie pojąć, żyje tylko chwilą, niby ma kolegów, a jak znika z forum to psy na nim wieszają.   

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał(a):

niby ma kolegów

Też nie masz.

Z każdym walczysz tylko.

...jednak cieszę się że wspólny wróg was znowu połączył.

Znowu ładnie przesunąłes uwagę na kogoś innego..

Nie przeszkadza też tak żarliwymu katolikowi łamać namiętnie 8 przykazanie...

To by było na tyle...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Też nie masz.

Z każdym walczysz tylko.

...jednak cieszę się że wspólny wróg was znowu połączył.

Znowu ładnie przesunąłes uwagę na kogoś innego..

To by było na tyle...

Walczę tylko z tymi którzy ze mną walczą, widzisz, co ci mogę powiedzieć z tym wspólnym wrogiem, "mieczem wojujesz od miecza giniesz", nie potrafisz knuć intryg, to się za to nie bierz, bo się odwrócą przeciwko tobie. Ale i tak Wszystkiego Najlepszego w Nowym roku, nic do Ciebie nie mam, poza forumowymi sprzeczkami.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

idealny temat dla starych dziadow w nowym roku 😂

w sumie umarliscie juz za zycia 🤣

18 godzin temu, racyl napisał(a):

Nawet posta ze zrozumieniem nie umiesz odczytać 😄

Mniej onet, tvn w nowym roku 2026 a rozum sam powróci 😄

u ciebie juz nie ma takiej nadzieii -chocby rossija24 wylaczyli.

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Normalnie. Idziesz i mówisz biskupowi że podczas stosunku , gdzie doszło do poczęcia, odczuwałeś przyjemność. Wtedy jest to niezgodne z linią określoną dla katolików, bo katolik idzie do łóżka tylko w celu poczęcia oraz wychowania potomstwa na chrześcijan. Uzyskanie przyjemności podczas tego aktu wyklucza jego zgodność z nauką kościoła.

a jesli odczuwam przyjemnosc zawsze ? 

to chyba musze do jakiegos kardynala isc ??

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

U mnie w parafii tak samo -jak ktoś zejście zaliczy to przywożą sztywniaka ch... wie skąd, bo niby z tąd pochodził albo lubił tu na wakacje przyjeżdżać🤣. A prawda taka, że w każdym mieście liczą 2 tys i w góre za miejsce i to na ileś lat a u nas tylko za wykopanie dołka.

Ksiądz mówił, że trzeba zrobić z tym porządek bo zaraz miejsc zabraknie.

jak skad -spod krakowa 🤣

sasiad matke zawiozl  z powrotem do filipowa .

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

Yyyyy no wtedy jest problem. Jedyny kompetentny to ktoś z parafii w Dąbrowie Górniczej. Znaczy z tej znanej parafii.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

USA to pojebany kraj niedawno ,,  murzyni demonstrowali żę sa murzynami '' a teraz każdy bedzie chciał zostać ,, murzynem '' https://www.bankier.pl/wiadomosc/5-mln-dolarow-dla-kazdego-Afroamerykanina-Kontrowersyjna-ustawa-burmistrza-San-Francisco-9062638.html        to najlepsze - Miasto zawsze było otwarte na darczyńców i jeśli mają oni środki, które można przeznaczyć na fundusz, zapewnimy, by trafiły one do osób uprawnionych - dodaje

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano

23 minuty temu, mirro napisał(a):

Yyyyy no wtedy jest problem. Jedyny kompetentny to ktoś z parafii w Dąbrowie Górniczej. Znaczy z tej znanej parafii.

ale to sa specjalisci od troche innej milosci..

ta mnie nie interesuje-nie jestem prawicowym faryzeuszem..

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, jarecki napisał(a):

USA to pojebany kraj niedawno ,,  murzyni demonstrowali żę sa murzynami '' a teraz każdy bedzie chciał zostać ,, murzynem '' https://www.bankier.pl/wiadomosc/5-mln-dolarow-dla-kazdego-Afroamerykanina-Kontrowersyjna-ustawa-burmistrza-San-Francisco-9062638.html        to najlepsze - Miasto zawsze było otwarte na darczyńców i jeśli mają oni środki, które można przeznaczyć na fundusz, zapewnimy, by trafiły one do osób uprawnionych - dodaje

i teraz pół Afryki będzie pluć na groby swych przodków że się nie dali złapać i do jankesalandu na przymusowe saksy wywieść 🤑

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
54 minuty temu, jacus napisał(a):

idealny temat dla starych dziadow w nowym roku 😂

w sumie umarliscie juz za zycia 🤣

u ciebie juz nie ma takiej nadzieii -chocby rossija24 wylaczyli.

jak skad -spod krakowa 🤣

sasiad matke zawiozl  z powrotem do filipowa .

Co za przybłęda mnie tu cytuje ?😂

Opublikowano

widze ze na oddziale bez zmian .. w psychiatrii ten sam problem co w rolnictwie -brak nowych substancji czynnych 🤣

a na takich kucykow  stare sprawdzone psychotropy nie dzialaja.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

.. w psychiatrii ten sam problem co w rolnictwie -brak nowych substancji czynnych 🤣

Yyyyyy raczej zaprzestanie przyjmowania leków. Wiem po sobie.

Opublikowano
54 minuty temu, jarecki napisał(a):

Pojebany kraj do którego pisiorki jeżdżą całują miejscowych po fajkach by z Tuskiem nie gadali tylko z Nałrokim. Pojebany kraj od którego taka Polska kupuje sprzęt za gruby hajs i płaci za pobyt żołnierzy. I jeszcze drży by te pojeby czasami tych żołnierzy nie zabrały z tej Poski. 

Widać brebelichy się opiłeś i jeszcze cię trzyma. ich stać być pojebanymi. Bo tacy jak my im na to płacą.

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał(a):

widze ze na oddziale bez zmian .. w psychiatrii ten sam problem co w rolnictwie -brak nowych substancji czynnych 🤣

a na takich kucykow  stare sprawdzone psychotropy nie dzialaja.

Tylko TY jesteś tutaj specjalista od psyhiatri

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Księża i tak grzmią że to niepotrzebne, znaczy te wszystkie ozdoby...

Śmieci tylko kupa z tego.

Powoli ludzie się oduczą.

...no tak mi się wydaje, że za jakiś czas tych paczkomatow zacznie przybywać.

Bo po raz więcej się zmieści tych urn w jedno miejsce A po drugie jak gadam z mieszczuchami to się boją że się w trumnie obudzą Ale to niemożliwe jak ciało schłodzą do dwóch stopni przed pogrzebem to już nikt się nie obudzi nawet jakby ktoś się pomylił to chłodnia zabije człowieka

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Nic nowego, u nas też był taki co każdemu obiecywał 100tys. zł, później podniósł się na 300 tys. zł.😝

• Haha 2
Opublikowano
7 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale ja nie pier**lę że jestem katolikiem, nie udaję kogoś kim nie jestem, rozumiesz racuch ?? Ja mam w 4 literach te wasze wartości katolickie, kościół powinien być uniezależniony od państwowej kasy ... Chcą ludzie to niech sobie prywatnie go utrzymują ...

a w którym kraju tak masz ?  oczywiście w EU 

Opublikowano
9 minut temu, Strongman napisał(a):

Ale to niemożliwe jak ciało schłodzą do dwóch stopni przed pogrzebem to już nikt się nie obudzi nawet jakby ktoś się pomylił to chłodnia zabije człowieka

A obudził się ktoś, bez tej chłodni?🤔

Opublikowano

i to nie jeden nie jeden obudził sie po sylwestrze  

31-letni Krzysztof --- z przepicia, odżył w kostnicy i... wrócił na imprezę. Siamienowice - W godzinach wieczornych służby ratunkowe odebrały wezwanie od przechodnia w sprawie nieprzytomnego mężczyzny. Po dotarciu na miejsce i wielokrotnych próbach reanimacyjnych orzeczono zatrzymanie akcji serca i zdecydowano przewieźć zwłoki do najbliżej położonej kostnicy.
Jak się później okazało mężczyzna uczestniczył w imprezie, na której spożywano spore ilości ---. W pewnej chwili źle się poczuł i postanowił wyjść na świeże powietrze. Krótko potem odnaleziono go na chodniku nieopodal, nie dawał oznak życia.
Ciało zdeponowano i umieszczono w chłodni w oczekiwaniu na lekarza. Krótko potem dziwne hałasy i jęki zaalarmowały Pana Mariusza, który zajmuje się ochroną ośrodka.
- Byłem przekonany, że to włamanie, czasami młodzież robi głupie żarty, ale dźwięki dochodziły z chłodni. Drżącymi rękoma wysunąłem szufladę, a tam goły patrzy na mnie i prosi, żebym podał mu kocyk! - mówi z przejęciem.
Po chwili konsternacji Krzysztof dowiedział się co się stało, złożył wyjaśnienia wezwanym na miejsce policjantom i wbrew zaleceniom lekarza zabrał swoje rzeczy i postanowił wrócić do domu, korzystając z uprzejmości funkcjonariuszy.
W trakcie jazdy mężczyzna zmienił jednak zdanie i poprosił, aby odwieźć go z powrotem na imprezę, którą wcześniej opuścił. - Odradzaliśmy, ale stwierdził, że skoro wrócił z zaświatów to musi to opić - mówi st. posterunkowy Mateusz Czaja. Tymczasem pod naciskiem mediów wszczęto dochodzenie mające na celu wyjaśnić w jaki sposób doszło do tak groźnej pomyłki z orzeczeniem zatrzymania akcji serca. Sprawdzane są dane z defibrylatora, przesłuchani mają być ratownicy i wszystkie osoby uczestniczące w zajściu.

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v