Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

widać która czyja instytucja

jeśli popaprańce nadal będą brnąć w te wszystkie kretynizmy klimatyczne, poprawnościowe, dewiancko promocyjne i jeszcze do tego z europejskich parlamentów jakieś żydowskie domy modlitewne będą robić to i w Europie podochodzi do władzy coś podobnego do Trumpo/putina; tam też ichnie popapraństwo za bardzo przegięło pałę i ludzie wybrali pierwszego lepszego byle nie to popapraństwo

Zatem apeluję - szanowne popaprańce opamiętajcie się i trochę odpuście bo może za wysokiego mniemania o was nie mam ale to co swoim popapraństwem sprowokujecie będzie dużo gorsze dla nas wszystkich niż wy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
12 minut temu, dysydent napisał(a):

popaprańce nadal będą brnąć w te wszystkie kretynizmy klimatyczne, poprawnościowe, dewiancko promocyjne i jeszcze do tego z europejskich parlamentów jakieś żydowskie domy modlitewne będ a robić to i w Europie podochodzi do władzy coś podobnego do Trumpo/putina; tam też ichnie popapraństwo za bardzo przegięło pałę i ludzie wybrali pierwszego lepszego byle nie to popapraństwo

Zatem apeluję

Źle Oceniasz Trumpa , ale za to dobrze sytuację USA a tam się zorientowali że jednostronne trzymanie pozycji USA jako zarządzającego światem już przestaje być możliwe .

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Na Putina to

Choooooć z drugiej strony, to Putin wysyłając na śmierć własnych obywateli rozwiązuje, przyspiesza rozwiązanie wymierającej ruskiej prowincji. W zasadzie łatwiej pozbyć się problemu, niż martwić sie że tam jeszcze ktoś żyje.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

wolna sobota-trzeba sie brac do roboty ..a sie nie chce ..

9 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

za 2 lata ,gdy ko odda wladze, tusk jako pierwszy wyjedzie do Brukseli! ko zlamalo cicha zmowe nie scigania, to prawica juz taka mila nie bedzie😂

a nie do niemiec ?? 

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

chyba nie zarejestrowales faktu ze pani kornhauserowa sie juz wyprowadzila...

choc zgodnie z prawem zydowskim ojciec byl zydem wiec ona jest gojka..

35 minut temu, jahooo napisał(a):

W podobnej sytuacji jak obecna w naszym kraju, Piłsudski dokonał zamachu stanu i przejął władzę, bo dość miał rozkradania kraju i usadzania swoich na stołkach. Już wkrótce 100-lat od zamachu majowego. Przypadek ? Nie sądzę. Ciekawe, czy ktoś się odważy.

a zapominasz co bylo dalej ??

bylo lepiej czy gorzej ?? 

kariera nikodema dyzmy-mowi ci to cos ..

w dzisiejszy dzien warto wspomniec ze corocznie policja i wojsko zabijala wiecej niepokornych obywateli niz w calym stanie wojennym i to tylko wedlug oficjalnych danych..

28 minut temu, dysydent napisał(a):

widać która czyja instytucja

jeśli popaprańce nadal będą brnąć w te wszystkie kretynizmy klimatyczne, poprawnościowe, dewiancko promocyjne i jeszcze do tego z europejskich parlamentów jakieś żydowskie domy modlitewne będą robić to i w Europie podochodzi do władzy coś podobnego do Trumpo/putina; tam też ichnie popapraństwo za bardzo przegięło pałę i ludzie wybrali pierwszego lepszego byle nie to popapraństwo

Zatem apeluję - szanowne popaprańce opamiętajcie się i trochę odpuście bo może za wysokiego mniemania o was nie mam ale to co swoim popapraństwem sprowokujecie będzie dużo gorsze dla nas wszystkich niż wy

obawiam sie ze mozzesz miec racje-tacy jka ty beda na nich glosowac.

juz wychodiz  na to ze sp.lech kaczynski nie byl najgorszym prezydentem a jego brat okaze sie kiedys wybitnym politykiem i mezem stanu.......

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

To nie jest taki pionek jak Tusk, którego wsadza się do innego wagonu.

YYYyyyyyy No Lech jednak dał się wsadzić do samolotu , nawet nie wagonu i to własnemu bratu. Nie przerwał próby lądowania na pastwisku, czyli instynkt na poziomie zerowym, wyobraźnia na zerowym, poczucie odpowiedzialności za resztę pasażerów żadne. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał(a):

juz wychodiz  na to ze sp.lech kaczynski nie byl najgorszym prezydentem a jego brat okaze sie kiedys wybitnym politykiem i mezem stanu.......

to pochwała czy zarzut? Ty z kolei zbyt krótko usiłujesz napisać i czort wie o co Ci chodzi
w obliczu jacy kolejni prezydenci i inne kacyki nam grożą to rzeczywiście Lech Kaczyński znajdzie się w tej lepszej połowie
Już nawet nie chodzi mi o tu naszych lokalnych kacyków ale o tych w reszcie xujni; przecież tacy durnie jacy teraz w Brukseli siedzą nie daje innej opcji jak ich zmiecenie i tylko teraz decyduje się co do sposobu w jaki to nastąpi.

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał(a):

YYYyyyyyy No Lech jednak dał się wsadzić do samolotu , nawet nie wagonu i to własnemu bratu. Nie przerwał próby lądowania na pastwisku, czyli instynkt na poziomie zerowym, wyobraźnia na zerowym, poczucie odpowiedzialności za resztę pasażerów żadne. 

Nie zmieniaj tematu bo słabe to.

Nawrocki powiedział że on nie będzie obchodził jakies Chanuki i nie będzie tego robił. Wam wyborcom rudego na których można nasrać i naszczać  nie wchodzi do bani takie coś, że można cos obiecać i to zrobić, albo przynajmniej próbować.

Zaraz z tej złosci pozakładajcie jarmułki i zorganizujcie jakiś protest. Zamiast KOD to np KOC- Komitet Obrony Chanuki i krzyczcie że katole prześladują inne mniejszości.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nawrocki powiedział że on nie będzie obchodził jakies Chanuki i nie będzie tego robił. Wam wyborcom rudego na których można nasrać i naszczać  nie wchodzi do bani takie coś, że można cos obiecać i to zrobić, albo przynajmniej próbować.

Spokojnie, poczekaj, jeszcze Żydki nie pobiegły na skargę do Trumpa xD A że Karol biega na sznurku u samoopalacza ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zaraz z tej złosci pozakładajcie jarmułki i zorganizujcie jakiś protest. Zamiast KOD to np KOC- Komitet Obrony Chanuki i krzyczcie że katole prześladują inne mniejszości.

Aaaaaa kogo to kuźwa obchodzi? Zapalanie tych świec tak samo mnie wali jak brak ich zapalania.😂

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Spokojnie, poczekaj, jeszcze Żydki nie pobiegły na skargę do Trumpa xD

Spokojnie czekam.  Możesz sobie poszczekać jak ci ulży.

Lepiej sprawdź kto będzie jutro odpalał świeczki w parlamencie.

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Aaaaaa kogo to kuźwa obchodzi? Zapalanie tych świec tak samo mnie wali jak brak ich zapalania.😂

Jak widać obchodzi i to bardzo, aż d*pa piecze.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak widać obchodzi i to bardzo, aż d*pa piecze.

Przecież nie skrytykowałem Pana Prezydenta Nawrockiego, to jak mnie piecze?

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

wiem kto to zaczął tą "tradycję"

Patryk Jaki po wizycie w lokalu Mosadu?🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiem kto będzie odpalał, wiem kto to zaczął tą "tradycję" w Pałacu Prezydenckim ...

Poszczekaj bobek może poczujesz się lepiej.

Może dla odmiany ponapawaj się sukcesem jakim jest zmiana nazwy CPK.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ten co go brat bliźniak nie lubił

Czyli wychodzi na to że Pan Prezydent Nawrocki jest bardziej chrześcijański od Pana Prezydenta Kaczyńskiego i nawet sam to już oznajmił.🤣

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Pan Prezydent Nawrocki jest bardziej chrześcijański od Pana Prezydenta Kaczyńskiego

Spokojnie, zaraz Trump przyśle panią Mosbacher która wybije Karolkowi ten chrześcijanizm z głowy ;)

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, mirro napisał(a):

to jest coś jak u psów obszczywane słupków; znaczą teren i rzeczywiście - upilnować trudno ale żeby nasz parlament jakieś obce pieski obszczywały z pełną ostentacją że i tak im nic nikt nie zrobi bo to ich teren?
Spróbuj postawić w knesecie szopkę bożonarodzeniową :P

swoją drogą to głupie te żydowskie pieski bo jednak to obszczywanie musi mieć kiedyś historyczne konsekwencje jak za bardzo uryna żydowska zacznie kolejny raz innym śmierdzieć
Taka przewrotność skutków - znaczący najbardziej naznacza samego siebie

i ja nie oczekuję na hycla z utęsknieniem, ja przed nim przestrzegam

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

Spróbuj postawić w knesecie szopkę bożonarodzeniową :P

Nie czuję potrzeby stawiania tam czegokolwiek. Nie czuję potrzeby epatowania swoją wiarą, wymuszania szacunku dla niej. Zwyczaje rodzą się i umierają, tak jak ich propagatorzy albo likwidatorzy. Dlatego mnie to wali. Przyroda leczy wszystkich.

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale co, bo prawdę napisalem ?? Boli d*pa że to legenda PiSu rozpoczęła tradycje wchodzenia żydkom w 4 litery ?? 

Ale to wszyscy wiedzą. Nad czym to się spuszczać? Kaczyński zaczął, słusznie, niesłusznie, nie wiem, może z szacunku, może liczył że żydki odwdzięczą się czymś podobnym, nie wiem. Duda kontynuował, Nawrocki zakończy a co bedzie robił następca to nie wiadomo.

Nazywanie tradycją czegoś co robioną kilkanaście lat to chyba lekka przesada.

Ogólnie jakby ktoś nie wiedział Chanuka to nie jest święto religijne i pchają się z tym do sejmu od  hasydów z Chabad-Lubawicza. Z tej synagogi zamaskowanej za ich restauracją HRC, gdzie modlił się ten ukraiński złodziej przed podróżą, jak uciekał z milionami do Telawiwu. Pracowałem kiedyś w firmie zaopatrujących ich w jedzenie🤣

Opublikowano

dla mnie państwo powinno być oddzielone od religii zupełnie, ale to nie jest możliwe, bo posłowie w sejmie czy senatorowie przed zaprzysiężeniem musieliby się wyrzekać swojej wiary

natomiast w kraju, gdzie większość mieszkańców deklaruje się jako katolicy lub inny odłam chześcijaństwa, celebrowanie żydowskiego święta, gdzie jest to jakiś tam ułamek mieszkańców, uważam za objaw włażenie z 4 litery pewnemu państwu, którego pół świata nie uznaje