Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tobie Goebbels nie w smak jak i całemu pisowi że tak skutecznie i szybko typów namierzyli. Widać to po was widać ten skowyt. Pis dwoi się i troi a to nie Tuskowi poparcie spada a pisowi. Batyr dwoi się i troi wskazuje wroga w ujni a nie u ruskich. I nic to nie daje. Waszą frustracje widać z daleka. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

A że tak jesteśmy w temacie- za Przewodów ktoś przeprosił? Przyznali się chociaż? 

A pis który wtedy sprawę ukrywał, Duda i Morawiecki klękali przed Zaenskim na kolana się tego domagali? Kto cię w dyplomacji przeprosi jak się nawet nikt nie domaga. Cały pis z jego wyborcami się wtedy korzył przed Ukraińcami a teraz pierwsi swoja anty ukraińskość pokazują. Duda z Morawieckim jeździli i niemal prosili o wzięcie pomocy a teraz Duda taki anty się zrobił  jak cały pis. Chorągiewki i tyle. 

• Like 1
Opublikowano
18 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Jak będą kontrolki przekręć kierą od skrajnego do skrajnego przejdź kawałek i powinno pogasnąć. 

8 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiem jak tutaj, ale w Volvo trzeba "zaprogramować" nowy akumulator. Nie ma nic na stronie producenta albo w instrukcji ? Albo zadzwonić do któregoś ASO, powinni wiedzieć.

jak się wkłada drugi takiej samej pojemnosci i prądzie rozruchowym to po 6 godzinach system sam przystosuje sie do nowego akumulatora , taki pojawił sie komunikat na lapku diagnostycznym 

• Like 1
Opublikowano

Nie którzy to mają zryte łby , w TPR zamieścili artykuł potępiający rząd że nie będzie dopłaty dla rolników na budowę budy dla psa według autora powinna być dopłatą razem z ustawą lancuchową 

Opublikowano
14 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Sami siebie oskarżają.

czy cenckiewicz wtedy głosował za??? więc się nie ośmieszaj

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

Nie którzy to mają zryte łby , w TPR zamieścili artykuł potępiający rząd że nie będzie dopłaty dla rolników na budowę budy dla psa według autora powinna być dopłatą razem z ustawą lancuchową 

Tak to się ludziom we łbach od socjalu popieprzyło. Oj powinien ktoś to wszystko wziąć za mordę i kijem rozum przywrócić. . 

• Like 4
Opublikowano
14 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Wiedziałem, że jesteś ograniczony, ale że aż tak? Bez odbioru.

co post, to strzał w pysk :D :D 

Opublikowano
jarecki napisał:

18 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Jak będą kontrolki przekręć kierą od skrajnego do skrajnego przejdź kawałek i powinno pogasnąć. 

8 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiem jak tutaj, ale w Volvo trzeba "zaprogramować" nowy akumulator. Nie ma nic na stronie producenta albo w instrukcji ? Albo zadzwonić do któregoś ASO, powinni wiedzieć.

jak się wkłada drugi takiej samej pojemnosci i prądzie rozruchowym to po 6 godzinach system sam przystosuje sie do nowego akumulatora , taki pojawił sie komunikat na lapku diagnostycznym 

Przeca Ci pisałem - montuj jakie było.

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, jarecki napisał(a):

Kiedyś w serialu Ranczo dopłaty do psów mieli być.😄 Teraz leci on na kilku kanałach może dziennikarz się naoglądał i coś się poebało.

A prawda jest banalna jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę Dziennikarz dostaje kasę za artykuły fajnie jak by po myśli czytelnika tu rolnika były jakieś atakujące rząd i się pisze na co jest zapotrzebowanie. 

7 minut temu, nie napisał(a):

co post, to strzał w pysk :D :D 

No niestety taki tu twój los Goebbels. 

Godzinę temu, jacek1296 napisał(a):

Zobaczymy co z kilometrówkami zrobi. Komuch komuchem ale może coś pożytecznego jeszcze wymyśli.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, DTaras napisał(a):

Przeca Ci pisałem - montuj jakie było.

bo rano rozmawiałem ze szwagrem i powiedział żęby jechać bo u niego w BMW  cos nie zatrybiło i sporo błędów wywaliło i musiał dodatkowo kasować mu błędy a chciałem dodatkowo start-stop zkasować 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Jaki wybuch jaki zamach :D szukamy  sukcesu :D

Może być zdjęciem przedstawiającym pociąg i tekst „Tory wysadziło, a kamyki zostawiło?”

7 godzin temu, dysydent napisał(a):

oczywiście że najbardziej prawdopodobna jest tu inspiracja ruska bo Ukraina jaki by miała interes takie zamachy i to by tłumaczyło szybkie namierzenie sprawców czy tam podejrzanych; oni mieli być namierzeni i to właśnie jako Ukraińcy i zostali przynajmniej w/g oficjalnych komunikatów polskich służb z których to komunikatów można  - jakoś za łatwo poszło to namierzenie jak na taki atak

Pozostaje pytanie czy względnie niska skala szkód to zamierzone czy fuszerka dywersantów? i co planowane następne skoro polskie służby teraz kupą polecą kolei pilnować czyli zapewne nie kolej?

Jaki zamach nic nie było 

TAKIE DZIAŁANIA SA BARDZO NIE DOBRE I SZKODLIWE .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Fakt И NASZAQICOWIZNA LEZALA ODLOGIEM . neHиpaи.p RAMstysisk Tewspir.pl/PF.Matysiak Protesty rolników w całej Polsce. Gdzie utrudnienia na drogach? [LISTA MIEJSCOWOŚCI] LINK w KOMENTARZU”

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Palnikiem .

palnikiem tak ostre krawędzie wyrobili? te wykruszone odłamki też palnikiem czy może pilnikiem i nożyczkami?