Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Już widzę idziesz w urojenia. I twierdzisz, że się nie upokarzasz?

Takie głupki jak ty to wczoraj z tęczą łazili albo spierdolili do gdańska nie na marsz tylko na paradę bo wy tylko na paradach chodzicie 

• Like 2
Opublikowano

No jak tam? Przyznać się bez bicia, kto wczoraj był w Wawie na marszu neonazistowskiej międzynarodówki? Mnie co prawda zawsze się wydawało, że kolejne Międzynarodówki to raczej domena komunistów i tych z pozycji stalinowskich co woleli skupić się na budowie socjalizmu w jednym kraju jak i tych z pod znaku Che Guevary co zostali wierni idei rewolucji światowej, przez co nawet chyba w Namibii wylądował swego czasu.

Ale jak wczoraj donosiła propaganda rządowa 24 dla niepoznaki nazwana polskim radiem to w marszu brały udział właśnie organizacje neonazistowskie, które jeszcze niemrawo skandowały ukradzione hasło według reporterów "bóg, honor, ojczyzna" Naprawdę Jacek Kurski byłby dumny jaką ciemną propagandę serwuje obecny przekaz medialny rządzących widać jego szkołę, wczoraj mógł szampana pic. Był debilizm do kwadratu za pisiorów, czy już osiągneliśmy poziom sześcianu czy dopiero się zbliżamy, a jeśli już osiągnęliśmy to czy to jest ostatnie słowo naszej ambitnej władzy, czy plany są większe?

BTW dwie udane, rzeczy zostaną po pisiorach, właśnie radio propaganda z którego teraz tuskowa brać tak radośnie korzysta i KGW, gdzie za 6k PLN rocznej dotacji stworzono podmiot, którym wysługuje się każdy od samorządu robiącego festyn , przez firmy robiące potupaje dla pracowników, po związkek szachowy robiący turniej. Nie ma tańszego cateringu, a wiejskie baby gotują ile wlezie.

I jakim cudem pijak Kierwa wczoraj trzeźwy? Zaszyli go czy jak?

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Takie głupki jak ty to wczoraj z tęczą łazili albo spierdolili do gdańska nie na marsz tylko na paradę bo wy tylko na paradach chodzicie 

I znowu się upokarzasz? Jak zwykle brak argumentów tylko skowyt. Myślisz, że ci w Gdańsku czy gdzieś indziej w Polsce to gorsi? Hasło jeden narów jedna Polska i plucie na wszystkich dookoła. To wasz pisowski skowyt. Po co Tusk miał sp***dalac do Gdańska jak tam mieszka wiec spędził weekend z rodziną. Skąd u ciebie ta frustracja i gniew na wszystko i wszystkich?

50 minut temu, jarecki napisał(a):

Tusk zj***ł wszystko co miał do zjebania z USA  , gogle inwestuje w niemczech a mikrososoft w portugali mld . dolarów

A co miał im loda zrobić? Ty serio chcesz się ośmieszyć? To są prywatne firmy inwestują gdzie chcą. A Polska między innymi za sprawą spirali inflacji i ustawowego podnoszenia minimalnej zapoczątkowanej przez pis staje się coraz droższym krajem. Śmiać mi się chce jak takie brednie czytam. Czemu Nawrocki tego nie załatwił?😄 Amerykanie go tak samo w d*pie mają jak i Tuska i jak Polskę. Inwestują czy sprzedają czy pomagają jak widzą ZYSK. Naucz się tego wreszcie.

• Haha 1
Opublikowano

kiedyś byłem na marszach wczoraj mi sie nie chciało . Co do samego Ziobry to raczej wnia jest i tu o faktach sie nie będe dyskutował pieniądze na fundusz sprawiedliwosci wpłacają osoby skazane przez sąd i powinny być przeznaczone na pomaganie osobom pokrzywdzonym a nie KGW 

• Like 1
Opublikowano

@Takeda skąd tych bredni nabrałeś? Ty sam ten bełkot zmyśliłeś czy ktoś ci podsunął? Wczoraj oglądałem i wydarzenia i fakty i nic nie było o żadnych nazistach. Raczej neutralne bez zachwytu ale i ganienia. Wy sami wymyślacie jakieś brednie i sami się tym szczujecie i potem wyjecie tu.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

A co miał im loda zrobić? Ty serio chcesz się ośmieszyć? To są prywatne firmy inwestują gdzie chcą. A Polska między innymi za sprawą spirali inflacji i ustawowego podnoszenia minimalnej zapoczątkowanej przez pis staje się coraz droższym krajem.

Przestań pier**lić farmazony , gogle inwestuje w niemczech bo ma tańszego pracownika jak w PL i to jeszcze przez PODNIESIENIE PŁACY MINIMALNEJ 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, jarecki napisał(a):

Przestań pier**lić farmazony , gogle inwestuje w niemczech bo ma tańszego pracownika jak w PL i to jeszcze przez PODNIESIENIE PŁACY MINIMALNEJ 

Podałem to jako przykład. Nie twierdzę, że w Niemczech jest tańszy pracownik niż w PL ale może być kosztowo porównywalny. Napisałem wyraźnie między innymi. Nie jesteśmy już żadnym konkurencyjnym rynkiem pracy w wielu branżach np vs Niemcy czy Francja ale możemy być mniejszym rynkiem zbytu. Są oczywiście różne czynniki i trzeba by te firmy pytać dlaczego. Tusk czy Nawrocki nic tu do gadania nie mają A twoje farmazony to tylko śmiech na sali.

11 minut temu, witejus napisał(a):

I smieszno i straszno.😆

A wy macie swój pisowski świat swoich małych uciech. Chłop trzeźwy i wy szczęśliwi z tego tytułu cóż za radość i dla mnie.

Opublikowano

Nawet go nie widziałem wczoraj nie oglądałem tego nie interesuje mnie to. Waszą radością jak nad nim dyskutujecie się cieszę. Wy macie swoje malutkie radości na waszą małą miarę i mnie to po prostu cieszy.😄

f30b928931ac5c996ede5bfc54dd2873.jpg

Opublikowano
21 minut temu, hubertuss napisał(a):

@Takeda skąd tych bredni nabrałeś? Ty sam ten bełkot zmyśliłeś czy ktoś ci podsunął? Wczoraj oglądałem i wydarzenia i fakty i nic nie było o żadnych nazistach. Raczej neutralne bez zachwytu ale i ganienia. Wy sami wymyślacie jakieś brednie i sami się tym szczujecie i potem wyjecie tu.

Ty coś Dorotko Schnepf jesteś podejrzany. Doskonale znasz przekaz tv republika a podobno nie ogladasz boś nie ciemnogród, ale przekazu rządowego radia PR 24 już nie znasz, czy klapki? tam przeszli od pisdzielskich towarzyszy do popaprańskich i to bardzo szybko, normalnie to tam było może z pół roku max rok Wczoraj takie kwiatki szły między 13 a 16 że sam byłem ciekaw co za debil na to dał zgodę i kto podstawiał ludzi do wywiadów przepraszam zaniepokojonych i poruszonych obywateli

Nikt nic nie pisał tutaj o konwencji pisu ty, że 3 czy 4 razy o niej piszesz i masz mokre syny, że Tusk przykrył tą konwencję aferą działkową z CPK, jeszcze tylko by brakowało byś dodał, że tam Braun Gada o tajnym żymiańskim centrum czy bunkrze pod CPK

Cały czas masz coś ze szmatami na ryju jak się okładasz z @nie, albo za mocno oberwałeś albo tam jakiś lizol czy insze cuś się z niej unosi...

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

I znowu się upokarzasz? Jak zwykle brak argumentów tylko skowyt. Myślisz, że ci w Gdańsku czy gdzieś indziej w Polsce to gorsi? Hasło jeden narów jedna Polska i plucie na wszystkich dookoła. To wasz pisowski skowyt. Po co Tusk miał sp***dalac do Gdańska jak tam mieszka wiec spędził weekend z rodziną. Skąd u ciebie ta frustracja i gniew na wszystko i wszystkich?

Zapominasz Brajanusz że stolicą Polski jest warszawa i tam są główne uroczystości .

Na normalnych ludzi nikt nie pluje tylko na takich sprzedawczyków i lewackich odmieńców jak wy .

Taki za***isty ten premier tusk, że nawet nie umie raz w roku uszanować święta ważnego dla większości polaków tylko on i jego środowisko woli brać udział w tęczowych marszach .

Rafałek jak była kampania to się zapisywał na maszerowanie a jak przyszło co do czego to jak zwykle zrobił co innego

582438453_1164679822432827_3580332912813

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Takeda napisał(a):

I jakim cudem pijak Kierwa wczoraj trzeźwy? Zaszyli go czy jak?

NIE SŁYSZAŁEŚ ? Na podlasiu bimbrownie zlikwidowali , produkowała eksluzywny bimber z robakiem taki ala teqila i nie miał gdzie kupić 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Takeda napisał(a):

Nikt nic nie pisał tutaj o konwencji pisu 

A wiesz dlaczego? Bo to była porażka, a jeszcze większą porażką okazała się sprzedaż przez pis działki pod cpk. Konwencja pisu to mielenie ozorem przed kamerami. Sprzedaż tej działki to czyste złodziejstwo i obłuda pisu. A suweren złodziejstwa nie znosi.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Takeda napisał(a):

Ty coś Dorotko Schnepf jesteś podejrzany. Doskonale znasz przekaz tv republika a podobno nie ogladasz boś nie ciemnogród, ale przekazu rządowego radia PR 24 już nie znasz, czy klapki? tam przeszli od pisdzielskich towarzyszy do popaprańskich i to bardzo szybko, normalnie to tam było może z pół roku max rok Wczoraj takie kwiatki szły między 13 a 16 że sam byłem ciekaw co za debil na to dał zgodę i kto podstawiał ludzi do wywiadów przepraszam zaniepokojonych i poruszonych obywateli

Nikt nic nie pisał tutaj o konwencji pisu ty, że 3 czy 4 razy o niej piszesz i masz mokre syny, że Tusk przykrył tą konwencję aferą działkową z CPK, jeszcze tylko by brakowało byś dodał, że tam Braun Gada o tajnym żymiańskim centrum czy bunkrze pod CPK

Cały czas masz coś ze szmatami na ryju jak się okładasz z @nie, albo za mocno oberwałeś albo tam jakiś lizol czy insze cuś się z niej unosi...

Nie masz co napisać to urojenia swoje prezentujesz. Człowieku nie słucham radia nie słuchałem wczoraj nie wiem co tam mówili. Włączyłem wydarzenia i fakty i nic negatywnego nie było. Schowaj swoje urojenia dla siebie wobec mojej osoby. Co do republiki tam takie kwiatki walą, że po prostu można znaleźć w sieci przeglądając choćby serwisy internetowe. Tusk nie przykrył żadnej konwencji pisu aferą cpk pis sam sobie te konwencję przykrył. Nie radzisz sobie w merytorycznej dyskusji to zmyślasz jakieś brednie i sam z tym dyskutujesz. 

Szmatę na ryju to ma @nie zwany tu nie tylko przeze mnie Goebbels lub Urban. Bo to z fejkowych newsów życie robi sobie potem jaja i okazuje się, że łgał.

Godzinę temu, jahooo napisał(a):

Kolega Goebbels z KO dostaje co ranek SMS-y z wiodącą linią partii, co ma pisać na każdy z tematów

Następny z urojeniami. Pokaż te sms y. Myślisz, że ja bez sms a nic nie potrafię napisać sam jak ty. 

29 minut temu, racyl napisał(a):

Zapominasz Brajanusz że stolicą Polski jest warszawa i tam są główne uroczystości .

Na normalnych ludzi nikt nie pluje tylko na takich sprzedawczyków i lewackich odmieńców jak wy .

Taki za***isty ten premier tusk, że nawet nie umie raz w roku uszanować święta ważnego dla większości polaków tylko on i jego środowisko woli brać udział w tęczowych marszach .

Rafałek jak była kampania to się zapisywał na maszerowanie a jak przyszło co do czego to jak zwykle zrobił co innego

Brajanusz stolica Polski u ciebie Warszawa z małej litery? Znalazł się Brajanusz patriota. Ja wiem taki jest przekaz partyjny pisu Tuska nie było w Warszawie. dzisiaj jakaś babka z pisu przekonywała w tv że nawet na marszu jak nie był n=to w Warszawie musiał być. To jest gadka dla durni. A poparcie pisu zjeżdża do 20 % durni coraz mniej Brajanusz.

Na normalnych ludiz nikt nie pluje tak tak? Wy normalni a reszta to sprzedawczyki i lewaki. Ty się dalej upokarzasz tym myśleniem. Myślisz, że oplucie połowy Polaków pozwoli prawicy przejąć władzę. Powodzenia. 

6 minut temu, jacek1296 napisał(a):

A wiesz dlaczego? Bo to była porażka, a jeszcze większą porażką okazała się sprzedaż przez pis działki pod cpk. Konwencja pisu to mielenie ozorem przed kamerami. Sprzedaż tej działki to czyste złodziejstwo i obłuda pisu. A suweren złodziejstwa nie znosi.

Im nie wytłumaczysz to sekta. @racyl żyje przekazem dnia ,że Tuska nie było w Warszawie. A jak był Kierwiński czy tam który to hołota nie umiała święta uszanować i powstrzymać się od gwizdów i buczenia. Jeden naród jedna Polska. Śmiech na sali. Oni myślą, ze inni mają tam przyjść po to by se mogli ulżyć frustracji wygwizdać pobuczeć i powiedzieć chodźcie z nami. Bo y tak chcemy.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Z tego co tu można wyczytać to chyba ty tu najwięcej wyjesz, o szczuciu nie wspomne😅 

51 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Tia....dlatego Tuska ponownie wybraliście 🤣 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Takeda napisał(a):

Cały czas masz coś ze szmatami na ryju jak się okładasz z @nie,

hola, hola, mocium panie, nie zachodzi tutaj żadne obkładanie, tylko @hubertussa, peowskiego, tfu, żołnierza, życie szmatą, co dzień w ryj uderza 

50 minut temu, hubertuss napisał(a):

okazuje się, że łgał.

już kiedyś miałeś podać przykłady moich kłamstw, ........ i okazało się, że jesteś podłą mendą

21 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Pamiętacie jak kiedyś na wiecu pisu ten hymn śpiewali?

Kaczyński już w hymnie śpiewał o ziemi Wolskiej odbijaniu szablą. Pomimo, że w tle leciały oryginalne słowa bo puszczano wykonanie huru z orkiestrą  Naprawdę nie ma co się podniecać tym Tuskiem każdemu się zdarza. 

peowski głąb :D wykształcona, oświecona elita :D :D 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Takeda napisał(a):

Nikt nic nie pisał tutaj o konwencji pisu

bo ,, luzne przemyslenia '' które były na konwencji rozmyslane są utopijne dla Polski , kolejny social 100 tys na trzecie dziecko i było tam jeszcze kilka ,, wizji '' wydatkowej . Jak PIS chce wygrać wybory to musi zaprezentować program gdzie poszukać oszczednosci , ot chociazby katastrofalna reforma subwencji samorzadowych która zrobiło PO do poprawki , rosnie luka VAT znowu itd . No i ostatnie dni Kczynski udowadnia żę w parti czas zacząć bój o przywodztwo .

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1