Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał(a):

I co Ci po bykowym? Ostatecznie otrzymasz conajwyżej wysyp gejów i lesbijek... Głupoty. Jakubiak jak pamiętam startował na prezydenta to też leciał takimi wrzutkami od czapy.

Z lekka parskłem ale zara mnie przeszło. Doszło do mnie, że ktoś to może podchwycić.

a co konkretnie ?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, DTaras napisał(a):

Jakubiak jak pamiętam startował na prezydenta to też leciał takimi wrzutkami od czapy.

hi hi
znając Jakubiaka to w kozi róg Go zapędzi rozwinięcie Jego własnego postulatu ( z tym bykowym)o implementację nie pomijającą kleru i okolic zakonnych xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
jahooo napisał:

Trumna nie ma kieszeni na pieniądze.

Trumna może mieć wszystko - kwestia kasy. Dzieciaki mają wyebane na sprawy polityczne do chwili kiedy pierwszy raz do Urzędu ruszą. To najwcześniej w wieku lat 17 a zazwyczaj po dwudziestce i to grubo, jak już kac z opijania dyplomu mija. To już późno aby miało na cokolwiek w temacie wpływ. Czasem który osiemnastolatek ruszy do wyborów ale to też nie wpisuje się w jego priorytety. Jam np przesrał mnóstwo spraw bo mi się podobały inne emocje... i du... dziewuchy - bo to zawsze się podoba.

Opublikowano
jahooo napisał:

3 minuty temu, DTaras napisał(a):

I co Ci po bykowym? Ostatecznie otrzymasz conajwyżej wysyp gejów i lesbijek... Głupoty. Jakubiak jak pamiętam startował na prezydenta to też leciał takimi wrzutkami od czapy.

Z lekka parskłem ale zara mnie przeszło. Doszło do mnie, że ktoś to może podchwycić.

a co konkretnie ?

A o czym piszemy? Choćby to, że kupę forsy dodałeś do kapitału, który ZUSsawka podzieli na hipotetyczne lata życia...

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

masz w bocznej zakładce tematu "popularne posty" i tam jeszcze powinien wisieć i Twój; ten właśnie

pamiętaj, że nie ma takiej głupoty, której nie zrobią politycy, jak zaczyna brakowac kasy w budżecie

Teraz, dysydent napisał(a):

tak "generalizujesz" a pytałeś takiego np Biedronia? xD

on tylko latał za d*pami :D

Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

Gdzie ja... o sobie pisałem.

Chwasty rosną w rzepaku i niewiem - pryskać? A na komputerze mi do tzw avatara czepił się koronawirus...

Wy się śmiejecie widzę...

Z angielska to co ja tam mam to confident...

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, jahooo napisał(a):

pamiętaj, że nie ma takiej głupoty, której nie zrobią politycy, jak zaczyna brakowac kasy w budżecie

a żeby to tylko politycy

gdy kasy brakuje to cała reszta gotowa uwierzyć nawet i politykom w największe durnoty i nie dość że tych polityków nie wytną to jeszcze nikomu innemu tego nie pozwolą zrobić
takie putiny natanjahy i inne dzong uny to właśnie pomioty tego mechanizmu
co prawda nasz Tusk przy tamtych to ledwie aspirant, ale zawsze,
Kaczyńskiego omal nie pominąłem no ale ileż się można znęcać nad staruszkiem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
48 minut temu, jahooo napisał(a):

Tu akurat doświadczeniepokazuje, że jednak ma, tylko oficjalnie nikt tego nie przyzna. Teść w wieku 90 lat siedział 24h na krzesle i czekał na badania na SOR. Zwykła ludzka empatia nakazywałaby położyć człowieka chociaz na godzinę na leżankę w tym wieku, ale piniądz jest piniądz. Jak to mówią, syty głodnego nie zrozumie, a zdrowy chorego

SOR w szpitalach to oddzielna historia. Pierszeństwo i tak maja zawsze pijani przywiezieni przez patrol policji, bo ci ci soę nie pier**lą tylko walą gościa na leżankę i wychodzą.

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, DTaras napisał(a):

...

Chwasty rosną w rzepaku i niewiem - pryskać? A na komputerze mi do tzw avatara czepił się koronawirus...

Wy się śmiejecie widzę...

Z angielska to co ja tam mam to confident...

no takie trochę sztubackie te "rangi" na tym af ale lać to bo nieszkodliwe

a z tym rzepkiem to czym teraz i od czego pytasz czy pryskać?

no u mnie śnieg leży tak że... no, a i rzepaku nie siewam ale kapusty tudzież różne podobne to może co zasugeruję, istnieje ryzyko że orkę tak że jeśli podtrzymasz pytanie to na własne ryzyko

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
23 minuty temu, DTaras napisał(a):

Czasem który osiemnastolatek ruszy do wyborów ale to też nie wpisuje się w jego priorytety.

Łooo mija córka se priorytet znalazła. Przywlokła mój spadochron i stwierdziła że czs aby to był jej spadochron. I co tu robić , kiedy dziewczę płoche w takim kierunku rusza? Żona jeszcze nie wie ale wietrzę wielki dym jak sprawa się rypnie. I co mnie robić pozostaje?

Opublikowano
22 minuty temu, DTaras napisał(a):
23 minuty temu, dysydent napisał(a):

Gdzie ja... o sobie pisałem.

Chwasty rosną w rzepaku i niewiem - pryskać?

czy to zamierzona aluzja? :D 

Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał(a):

Łooo mija córka se priorytet znalazła. Przywlokła mój spadochron i stwierdziła że czs aby to był jej spadochron. I co tu robić , kiedy dziewczę płoche w takim kierunku rusza? Żona jeszcze nie wie ale wietrzę wielki dym jak sprawa się rypnie. I co mnie robić pozostaje?

Udawać, że nie wiesz, o co chodzi, może chciała na czaszy hafty robić szydełkiem ??

Opublikowano
mirro napisał:

23 minuty temu, DTaras napisał(a):

Czasem który osiemnastolatek ruszy do wyborów ale to też nie wpisuje się w jego priorytety.

Ale dla niej to byś musiał tam pootwierać kieszonki bo za duży może być... A co robić? Było voucher na kurs pod choiną zostawić - wtedy to przez gwiazdora.

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

Było voucher na kurs pod choiną zostawić - wtedy to przez gwiazdora.

Nieeee no trza albo dać w dobre ręce do szkolenia, albo wybić ze łba od razu. Ale widzę że temat będzie ciężki.

Opublikowano
dysydent napisał:

a pokaż Jej Hołownię z kim pasjonatki lotnictwa kończą
może wizja takiego obciachu powstrzyma?

To bardziej spadactwo. Choć... Był taki lot, gdzie pilot oznajmił, że się coś na sterze wysokości uwiesiło. Towarzystwo wysiadło i zostalim dwoje na pokładzie...

Opublikowano
Teraz, DTaras napisał(a):

Był taki lot, gdzie pilot oznajmił, że się coś na sterze wysokości uwiesiło.

A to w AN2 jak się takie cuś zrobiło, to albo wystawiali białą chorągiewkę- będziemy wciągać, albo czerwoną- ratuj się sam.

Opublikowano
mirro napisał:

Było voucher na kurs pod choiną zostawić - wtedy to przez gwiazdora.

Nieeee no trza albo dać w dobre ręce do szkolenia, albo wybić ze łba od razu. Ale widzę że temat będzie ciężki.

Niechaj najpierw w tandemie spróbuje może. Jak zasika ortalion to będzie wiadomo czy z radochy czy ze strachu. Trochę to targa kręgosłup... A tak w ogóle stary to zawsze najlepsza szkoła.

Opublikowano
6 minut temu, DTaras napisał(a):

Ale dla niej to byś musiał tam pootwierać kieszonki bo za duży może być..

A to tylko przyniosął żeby dać do zrozumienia, albo żebym szybciej zatrybił o co kaman. Bo żona nie zajarzyła i mówi -jak jej potrzebne do szkoły , to jej daj.

Niechaj najpierw w tandemie spróbuje

A to tak, jak najbardziej.

Opublikowano
mirro napisał:

A to w AN2 jak się takie cuś zrobiło, to albo wystawiali białą chorągiewkę- będziemy wciągać, albo czerwoną- ratuj się sam.

Z ANa to na szelkach i kropli bo ten na 2400 ponad pół godziny się taśta..

Opublikowano
mirro napisał:

A to tylko przyniosął żeby dać do zrozumienia, albo żebym szybciej zatrybił o co kaman. Bo żona nie zajarzyła i mówi -jak jej potrzebne do szkoły , to jej daj.

W zasadzie... pozwoliła...

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v