Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Janusz Korwin-MikkeZ nieoficjalnych ustaleń TVN24 wynika, że JE Donald Tusk jest durniem. 

Ja im wierzę.

Rafał A. Ziemkiewicz
To nie jest zniesławienie. To zdrada tajemnicy państwowej!

:D 

Opublikowano (edytowane)

Se autorytet znalazłeś, tego oszołoma Ziemkiewicza do Anglii nie chcieli wpuścić do córki która wyjechała do Anglii na nauki z cudownej Polski będącej wówczas pod panowaniem pisu.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
20 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jeśli ona nie miała nic wspólnego ze sprawą powinni nagrania natychmiast skasować.

e tam zaraz kasować; powinni nie dać się złaać na tym że nie skasowali a najlepiej iść w zaparte że żadnych takich nagrań nie mieli i nawet jeszcze je dla pewności skasowali :D

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał(a):

poruszonym przeze mnie problemem?

jakim problemem? przecież

13 godzin temu, mirro napisał(a):

jaka to różnica czy podsłuchiwano jej telefon, czy Giertycha?

(jaka to różnica czy tobie ukradli samochód czy ty ukradłeś?)

ważne żeby przeciwników politycznych gównem obrzucić

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, nie napisał(a):

(jaka to różnica czy tobie ukradli samochód czy ty ukradłeś?)

nieadekwatna przenośnia
na ten przypadek powinno być - jaka różnica czy ci ukradli samochód z twojego podwórka czy z podwórka sąsiada? - a jeszcze lepsza - ... czy cię kto podgladał w twoim prywatnym sraczu czy w publicznym (wszak imć pan Giertych był już wtedy osobą publiczna, i to jak :D

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

„Dane żołnierzy z jednostek na flance wschodniej oraz dokumenty zawierające wrażliwe dla bezpieczeństwa państwa informacje znalazł właściciel działki w Suwałkach. Śmieci na jego działce wyrzuciła prawdopodobnie firma, która remontowała budynki armii. Została ona wybrana w przetargu, mimo że w sprawie jej właściciela toczyło się śledztwo prokuratorskie, a on sam trafił do aresztu. — Nie będę tego komentował, bo musiałbym użyć niecenzuralnych słów — mówi żołnierz, którego dane wylądowały w śmieciach. To kolejny wyciek wojskowych danych, który opisujemy w ciągu ledwie tygodnia.”

Yellow trash bags are piled on a grassy plot near brick buildings under a partly cloudy sky, with white papers and documents scattered around the ground, some featuring printed text and official stamps related to military or state information, alongside a blurred background of trees and structures.

4 minuty temu, dysydent napisał(a):

nieadekwatna przenośnia

to miało tylko pokazać absurd jego wypowiedzi

jak człowiek rozumny może coś takiego napisać? wytłumaczeniem jest tylko fanatyzm polityczny

Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

Nie będę tego komentował, bo musiałbym użyć niecenzuralnych słów — mówi żołnierz

prawdziwy żołnierz tak się nie wysławia, prawdziwy te słowa używa i albo to fantazja pismaka albo to był du.a nie żołnierz

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, nie napisał(a):

to miało tylko pokazać absurd jego wypowiedzi

absurd przenośni co najwyżej usprawiedliwi ... no ten pierwszy absurd

a nawet nie wiem tej wypowiedzi, se przeczytam to ew co dopiszę już w edycji

a no doczytałem i jakiż absurd widzisz ale w pełnym tekście

14 godzin temu, mirro napisał(a):

A jaka to różnica czy podsłuchiwano jej telefon, czy Giertycha? Jeżeli jej rozmowy z Giertychem nie wnosiły nic do sprawy, czyli obróbki samego Giertycha, to dlaczego nie zniszczono ich zapisu? Przecież nikt by się nigdy nie dowiedział że coś takiego nagrano? Przecież nie ubiegałaby się o status pokrzywdzonej? Po kija ktoś te rozmowy zachował i przesłał dalej?

...

?

masz tu nawet sugestię że ta "cudna" nadużywa trochę sytuację, ciekawe czy podobnie by się darła n wszystkie media gdyby to popaprańcom wyciekły podobne podsłuchy co przecież oni też podsłuchują nas na potęgę bo każdy u władzy to robi a nawet powinien jeśli istnieja takie techniczne możliwości.
jeszcze tylko radio taxi nie wniosło skargi o inwigilację za to że nagrano jak se Giertych taksówkę przez telefon zamawiał xD

i widzisz @mirro? kiedyś o mnie napisałeś że bywam "za" a nawet "przeciw"; napisałeś to masz xD
już wiem dlaczego lubię koty - mają ogony za które da się je odwracać a że koty tego może i nie lubią to już jest problem kotów :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

nie no jeszcze kupy się trzyma, nawet granice pozamykali, rozkręcaniem niemieckiej gospodarki zajmiemy się później, Chińczycy z Trumpem już szykują śrubokręty a i putin nie żaba i też łapę wyciąga tylko ten to raczej młotem woli niż śrubokrętem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
58 minut temu, hubertuss napisał(a):

Córkę Tuska podsłuchiwano

Z dotychczas zgromadzonego materiału dowodowego nie wynika, aby bezpośrednio wobec Katarzyny Tusk-Cudnej stosowano oprogramowanie Pegasus - Prok. Przemysław Nowak, Rzecznik prasowy Prokuratury Krajowej.

więc

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Goebbels już ci to napisali

Łżesz manipulujesz i tyle w temacie.

To jest właśnie ........ moralne sk***ysyństwo

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, galan99 napisał(a):

Coś mi się wydaje że to Polską gospodarkę rozbiorą do ostatniej podkładki .

no "patrzą a nie widzą" - nie ma czegoś takiego jak polska gospodarka, dawno temu została "rozkręcona" i gospodarzami w Polsce są ... jest wielu różnych tylko nie Polacy. Jaki procent kapitału wytwórczego nie objętego subwencjami czyli takiego co rzeczywisty zysk przynosi jest w rękach polskich nawet z tego co znajduje się na terytorium Polski?
liczył to ktoś? ja nie i nie wiem a tylko tak pytam i nawet boję się że ktoś naprawdę rzetelnie policzy i jeszcze weźmie i szczerze odpowie
Gospodarze mniejszościowi w swoim własnym kraju

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 3
Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

Z dotychczas zgromadzonego materiału dowodowego nie wynika, aby bezpośrednio wobec Katarzyny Tusk-Cudnej stosowano oprogramowanie Pegasus - Prok. Przemysław Nowak, Rzecznik prasowy Prokuratury Krajowej.

Goebbels łgarzu i oszuście przecież w tekście wytłumaczyłem, że nie bezpośrednio wobec niej. A ty jak zwykle wyciągasz z kontekstu. To jest właśnie to co tu robisz to sk***ysyństwo moralne. Nie napisałem, ze pegazusem nie napisałem, że bezpośrednio wobec niej. Napisałem wyrażnie, że ona byłą podsłuchiwana podczas rozmów z Giertychem a, że nie była podejrzana i sprawa nie dotyczyła jej nagrania powinny zostać skasowane.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Se autorytet znalazłeś, tego oszołoma Ziemkiewicza do Anglii nie chcieli wpuścić do córki która wyjechała do Anglii na nauki z cudownej Polski będącej wówczas pod panowaniem pisu.

Anglia to ostatnio dziwny kraj , 

Godzinę temu, dysydent napisał(a):

no "patrzą a nie widzą" - nie ma czegoś takiego jak polska gospodarka, dawno temu została "rozkręcona" i gospodarzami w Polsce są ... jest wielu różnych tylko nie Polacy. Jaki procent kapitału wytwórczego nie objętego subwencjami czyli takiego co rzeczywisty zysk przynosi jest w rękach polskich nawet z tego co znajduje się na terytorium Polski?
liczył to ktoś? ja nie i nie wiem a tylko tak pytam i nawet boję się że ktoś naprawdę rzetelnie policzy i jeszcze weźmie i szczerze odpowie
Gospodarze mniejszościowi w swoim własnym kraju

Około połowa PKB jest wytwarzana z udziałem firm w których kapitał jest polski 

Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał(a):

jaka to różnica czy tobie ukradli samochód czy ty ukradłeś?)

Zajebiaszcze porównanie. Czytasz czasami co piszesz, czy Android przekręca Twe myśli?

1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

masz tu nawet sugestię że ta "cudna" nadużywa trochę sytuację,

Z mojej styczność z wymiarem sprawiedliwości wychodzi, że trza się zabezpieczać na wszystkie strony, Inaczej może się okazać że to ja strzelałem do Kenedyego. Nawet sie jej nie dziwię że jak się okazało iż na nią są yeż kwity ( HGW) po co gromadzone, to wystapiła o uznanie jej za pokrzywdzoną.

Opublikowano

apropo angli kiedyś do baru weszłu dwóch znajomych z biblią i bejsbolami i zaczeli czytać Pismo Św , gdyby to było w obecnym czasie i w Angli to by ich zamkneli za próbę nawracania znaczy publicznego czytania