Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Gdzie ja napisałem, że wierzę w rzeczy które pogrubiłem.

czyli pisałeś to, bo ci kazały osoby "przebywające" z tobą w pokoju 

dzisiaj, jak widać to są:

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Goebbels lub Urban

starszych też spotykasz, czy tylko z najnowszej historii

Edytowane przez nie
Opublikowano
9 minut temu, mirro napisał(a):

Aaa kiedy potem miała mi się zawiesić?

za***iste. 

Iiiiiii okazało się że kredyty rozeszły się jak woda. Czyli że co?🤣

To widać kredyty były przydatne dla rolników może Minister ogłosić sukces . Sprawa została rozwiązana .

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Może się mylę ale prędzej czy później będzie miał swoje pięć minut w polityce.

Też tak myśle. On z lewactwa wydaje się najbardziej ogarnięty i zrównoważony. Nie wiem tylko czy to dla jego wyborców in plus czy minus?

Patrząc na taką Żukowską czy Szlezwig- Holsztyn to chyba im bardziej się jest j**niętym tym większe ma się poparcie. Nigdy nie zgłębiałem umysłu lewaka bo to jest srogie yebnięcie.

Opublikowano

----------------------------------------------------------

Image

jeszcze powinni dorzucić darmową eutanazję

-----------------------------------------------------

Artur Łącki

Dwa lata temu zaczęliśmy wielkie sprzątanie po PiS.
Dziś mamy:
wolne media publiczne,
sprawne państwo,
gospodarkę w stabilizacji.
To efekt wspólnej pracy i odpowiedzialności.

Patryk Słowik

Wolne media publiczne - członek rad programowych mediów publicznych nasłał policję na kolegę Figurskiego i na mnie za brak autoryzacji jego pisemnego stanowiska (sic!).

Sprawne państwo - dostałem termin na wycięcie drobnej zmiany nowotworowej na kwiecień 2026 r. Ten sam lekarz może wyciąć mi zmianę jutro, jeśli zapłacę ok. 1000 zł.

Największy deficyt w historii Polski. Gospodarka w stabilizacji - jutro będą dane o ubóstwie w Polsce i tym, na co rządzącym brakuje pieniędzy. Nie chcę uprzedzać, ale nie jest dobrze. Albo więc ta gospodarka nie jest w stabilizacji (chyba że jest stabilnie źle), albo rządzący okłamują najbiedniejszych Polaków.
Dobrego dnia!

jak można tak pier**lić?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Następny sukces Rządu .

Uwaga. Rząd nie zablokował unijnej dyrektywy zakazującej ogrzewania domów gazem i węglem. Oznacza to, że miliony Polaków będą musiały na własny koszt wymienić swoje piece, bo tak zażyczyła sobie Bruksela. W imię „zielonej rewolucji” zniszczy się tysiące rodzinnych budżetów i uczciwie działających gospodarstw domowych. To nie ekologia, to ekonomiczny przymus ubrany w piękne hasła.

A rząd, który powinien bronić obywateli, znów milczy i potulnie wykonuje rozkazy. Rząd tylko z nazwy - bo prawdziwa władza siedzi dziś w Brukseli, a nie w Warszawie. Polska jest już kolonią. A kolonia nie ma głosu, kolonia nie dyskutuje. Kolonia po prostu słucha i wykonuje.

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Połmetek wstydu! Koalicja świętuje osobno, bo razem już nie potrafi”

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Art. 103a §  5 Prawa o prokuraturze mówi wprost, że informacje zawarte w oświadczeniach prokuratorów są jawne i podlegają udostępnieniu w BIP.

Przepisu co prawda nie uchylono, ale mimo to Żurek wydał polecenie usunięcia oświadczeń. „Regulacja ta nie przyniosła zamierzonego przez ustawodawcę celu w postaci zwiększenia przejrzystości życia publicznego” – stwierdzono w komunikacie PK i powołano się na wyrok TSUE, który dotyczył innej ustawy. 

decyzją ministra zniesiono obowiązek nałożony ustawą

j**ane po-lszewiki

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, nie napisał(a):

czyli pisałeś to, bo ci kazały osoby "przebywające" z tobą w pokoju 

dzisiaj, jak widać to są:

starszych też spotykasz, czy tylko z najnowszej historii?

Nie mierz wszystkich swoją miara z tym pisaniem. Wielu tu cię uważa za Goebbelsa lub Urbana ale w najgorszym tego słowa znaczeniu. A co do postaci z historii Batyra pytaj on zdaje się chwalił się rozmowami z Piłsudskim w Belwederze. 

Wąsik i Kamiński kolejny akt oskarżenia i znowu pierdel czeka. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Nie mierz wszystkich swoją miara z tym pisaniem. Wielu tu cię uważa za Goebbelsa lub Urbana ale w najgorszym tego słowa znaczeniu. A co do postaci z historii Batyra pytaj on zdaje się chwalił się rozmowami z Piłsudskim w Belwederze. 

Wąsik i Kamiński kolejny akt oskarżenia i znowu pierdel czeka. 

@hubertuss w swoim pokoju

Image

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Szybciej budować - potrzeba połączenia ze wschodem .

Pod koniec 2028 r. kierowcy mają pojechać 12 kilometrowej długości odcinkiem S17 między węzłami Zamość Wschód – Zamość Południe. Roboty ruszyły tam latem.

https://kurierlubelski.pl/s17-wychodzi-z-ziemi-zobacz-jak-powstaje-ekspresowka-na-wschod-od-lublina-wideo/ar/c1p2-28083675?utm_source=Facebook&utm_medium=kurier+lubelski&utm_campaign=grafikalink&fbclid=IwY2xjawNd0apleHRuA2FlbQIxMA

Ratujcie koalicję bo tonie a szczury będą uciekać  .

Aleksander Kwaśniewski dość negatywnie ocenił dwa lata rządów Donalda Tuska. Zarzucił koalicji rządowej, że w przeciwieństwie do Prawa i Sprawiedliwości za mało korzysta z mediów społecznościowych jako narzędzia do komunikacji z wyborcami. — Jarosław Kaczyński przecież nie używa TikToka, ale ma odwagę wziąć na pokład ludzi, którzy się na tym znają — mówi w rozmowie z "Gazetą Wyborczą". Były prezydent radzi Donaldowi Tuskowi, aby "odnalazł nowy język komunikacji z młodymi wyborcami".

Aleksander Kwaśniewski ocenia dwa lata rządów premiera Donalda Tuska. "Po prostu żenujące"

Aleksander Kwaśniewski uważa, że ostatnie wybory prezydenckie pokazały, jak dużą przewagę ma PiS nad KO w nowoczesnej komunikacji z wyborcami. Co więcej, zdaniem byłego prezydenta Rafał Trzaskowski i jego otoczenie przegrało "na własne życzenie".

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „(မမ PAP Piotr Kowala, PAP/PiotrKowala,PauetSupernak Paweł Supernak Były prezydent chwali prezesa PiS. Ma radę dla premiera Tuska onet WIADOMOŚCI LINK w KOMENTARZU”

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Image  

Image

Image

to się nie dzieje, nieeeeeeeee

jprd, peowski idiota kłóci się z bazą danych :D :D :D oskarża AI o kłamstwa i chce zmusić do oddania hołdu tuskowi :D :D :D  zaraz napisze, że AI jest pisowcem :D :D :D 

jutro pokłóci się z thermomixem o przepis na jajko sadzone :D :D :D 

całkowite zatraceni kontaktu z rzeczywistością, tak kończy się życie w sekcie, to powinno być leczone

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dlaczego pis ma 28 % Goebbels twoja propaganda mało kogo obchodzi koalicja nie realizuje wszystkich obietnic a pis dalej nie wie co ma robić i g im wychodzi. Wasza sekta jest bezradna wobec słabego rządu Tuska. Sondaże pokazują niezadowolenie z pracy rządu a pis dalej 28 %. Musicie chyba Kaczora obalić. 

881-z-takim-banerem-na-marszu-przeciwko-nielegalnej-migracji-i.jpg

783-ten-to-ma-tupet-lukasz-mejza-gnal-200-km-h-na-s3-dostal-25.jpg

615-po-lewej-pis-kiedy-rzadzi-a-po-prawej-pis-kiedy-jest-w.jpg

Opublikowano
59 minut temu, nie napisał(a):

jprd, peowski idiota kłóci się z bazą danych :D :D :D oskarża AI o kłamstwa i chce zmusić do oddania hołdu tuskowi :D :D :D  zaraz napisze, że AI jest pisowcem :D :D :D 

jutro pokłóci się z thermomixem o przepis na jajko sadzone :D :D :D 

całkowite zatraceni kontaktu z rzeczywistością, tak kończy się życie w sekcie, to powinno być leczone

Z jaką Goebbels bazą danych on się kłóci gdzie ta baza przez kogo prowadzona? Ty chcesz jego ośmieszyć? Na pewno?

Opublikowano
17 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

"Wszystko przez tego pier**lonego Zimnocha! k**wa mać!" 🤣🤣🤣

Cyrku nie trzeba.

Masz się czym podniecać. Jaka gawiedź taki cyrk. Nie pierwszy on i nie ostatni tak wpadł bez względu na barwy polityczne. 

Opublikowano
33 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak to było "Jeszcze raz bo przegramy" ?? Wszyscy tacy sami ...

Oni są już skończeni. Tak szczerze nie spodziewałem się że tak szybko ta koalicja zdechnie. Teraz będzie pudrowanie trupa.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Oni są już skończeni. Tak szczerze nie spodziewałem się że tak szybko ta koalicja zdechnie

Szczerze, to czekam na koalicję PiSu z Konfą, ciekawe czy skończy się szybciej niż ta z Lepperem i Giertychem xD 

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Szczerze, to czekam na koalicję PiSu z Konfą, ciekawe czy skończy się szybciej niż ta z Lepperem i Giertychem xD 

Obawiam się, że prędzej Mentzen skończy jak Lepper

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Możliwe że nawet się nie zacznie. Tyle że nie zmienia to absolutnie nic co do dzisiejszej sytuacji, gdzie Donald i jego przydupasy siedzą w gównie po uszy.

On to stary dziad i ma kupe euro co miesiąc z Brukseli. Tacy jak on czy Giertych , Żurek, czy inni złodzieje z górnej półkj mają na to wywalone, wyjadą za granice i będą nie do ruszenia bo Bruksela ich obroni.

Najgorzej bedą mieli jak zwykle szaraczki którzy się dali nabrać.

Teraz będzie akcja z tworzeniem jakieś nowej parti satelickiej, zmiana nazwy itp itd. Te około 25-30 % idiotów zawsze na nich zagłosuje, liczą się dodatki.

2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Obawiam się, że prędzej Mentzen skończy jak Lepper

Mentzen to idiota. Powiem że źle go oceniłem- przeszacowałem go. Braun miał racje co do niego.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Napisał Krzysio który głosował na Hołownie. 

Popatrz se w drugą stronę pis to taki sam polityczny trup jak ta koalicja. Mimo, że rząd nie zrealizował wszystkiego Batyr blokuje w pis już ludzie nie wierzą. Bo widza jak pisowcy złodzieje z górnej póki typu Obajtek dorobili sia majtków żurkowi i Tuskowi nie znanych. Pis może tłuc se ta propagandę ale nawet wielu wyborców pisu zrozumie ,że z kilku lat pracy nawet na stołku nie można kupić 48 drogich willi czy pałacyków.