Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Niektórzy politycy liczyli że dostaną Nobla. 

Ale ty bezmózga jesteś, nie o takiego Oskara chodziło xD Ten to raczej przypomina tajskie dziewczynki z siusiaczkami xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Mentzen przyszedł na ten spęd PiSowski, ciekawe czy Jarek chciał z nim rozmawiać xD

Obraz

Z czego w 363 przypadkach udowodniono nieprawidłowości. 🤣🤣

Kolejny sukces komisji wyjaśniający nieprawidłowości. 

Jeszcze rżnie głupa pajac. Jakie to typowo Peowskie. Jak wie że jest kompromitacja i gówno wyszło, to tekst w stylu: nie kojarze, nie pamiętam, nie słyszałem. 

https://www.facebook.com/share/v/17grChUTLp/

3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Osuszyli bagna pozyskali aż 70 tyś ziemi za wsparciem partii .

Chłopi z Dorohuczy budują w czynie wielki kanał melioracyjny, który osuszy kilkadziesiąt tysięcy hektarów. (1954)

Fragment Kroniki Filmowej z 1954 roku.

https://www.facebook.com/watch?v=1114175647562643

Jak za króla ćwieczka. Później Konopielki nie mieli gdzie nakręcić.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale ty bezmózga jesteś, nie o takiego Oskara chodziło xD Ten to raczej przypomina tajskie dziewczynki z siusiaczkami xD 

To ty uważasz że wszyscy są g...no warci a ty ciągle masz rację. 🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Bezduszna napisał(a):

Zostań nim to nie będziesz im zazdrościł. 

Nie zazdroszczę. Bo niema czego. Idzie to z podatków i nie ma problemu. Więcej przywilejów dla władzy. Jeden poseł potrafi zrobić 200 przelotów a drugi z tego samego okręgu ? 

17 minut temu, galan99 napisał(a):

W sklepie 1,20 - 1,30 zł za kilogram. Powinien ogłosić się na portalach społecznych po 0,80 - 0.90 zł za kilogram i pewnie by poszły. 

7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A pamiętasz kto otworzył granice?

A pamiętasz kto od dwóch lat jest u władzy ? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A pamiętasz kto otworzył granice?

A pamiętasz gdzie zapadła decyzja i  ratyfikowano umowę Unia - Ukraina za Polskiej Prezydencji jak ci teraz .

POLSKA PREZYDENCJA .

Sytuacja w rolnictwie nie wygląda dobrze - łagodnie mówiąc. Fatalne ceny które są proponowane Nam za zboża, rzepak, ziemniaki, cebulę, paprykę i inne warzywa to jedno. Do tego dochodzi brak możliwość zbytu w wielu regionach. Rolnicy w rozpaczy oferują samozbiór. A przed Nami poważne zagrożenia takie jak liberalizacja handlu z Ukrainą czy umowa UE-MERCOSUR. Hodowcy bydła mlecznego już zaczynają odczuwać skutki umowy handlowej UE-USA, zaczęly sie spdaki cen za mleko surowe, do tego prognozy na najblizsze miesiącenie nie napawają optymizmem. Hodowców trzody ciągle dobija ASF, brak konkretnych decyzji, stwarzanie pozorów. Za Nami Polska prezydencja w Radzie UE. I co udało sie dla Polskiego rolnictwa wywalczyć przez te 6 miesięcy?

Drodzy rolnicy nadchodzi czas zeby po raz kolejny stanąć i zawalczyć o byt Naszych gospodarstw.

https://www.facebook.com/watch?v=2110798542786013

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Jak byłby mądry to by nie kopał 

Na polu to ten ziemniak i za dwa lata będzie rósł bo nie ma takich mrozów żeby przemarzł i zgnił 

Opublikowano
18 minut temu, racyl napisał(a):

Na polu to ten ziemniak i za dwa lata będzie rósł bo nie ma takich mrozów żeby przemarzł i zgnił 

Najlepszy nawóz pod zboża czkukurydze. Wystarczy kultywatorem na plytko i potem powtórzyć w zimie. Nieraz tak robiłem. Ewentualnie starane potem do odchwaszczania

Opublikowano
36 minut temu, saszeta napisał(a):

Najlepszy nawóz pod zboża czkukurydze. Wystarczy kultywatorem na plytko i potem powtórzyć w zimie. Nieraz tak robiłem. Ewentualnie starane potem do odchwaszczania

Nigdy specjalnie nie likwidowałem ale gdzieś uszkodzonych czy drobiazgu rosły w pszenicy czy bobie nawet w drugim roku po ziemniaku 

Opublikowano

Pani poseł Klaudia Jachira oraz pani wiceminister Zielińska Ula z Koalicji Obywatelskiej nie zgodziły się na umorzenie postępowania w związku z cofnięciem przez Prokuraturę aktu oskarżenia wobec podinspektora Tomasza Waszczuka.

Panie będą same oskarżać obrońcę polskich granic o czyn z art. 231 par. 1 KK w związku z niewpuszczeniem ich na teren wyłączony w związku z sytuacją na granicy białoruskiej. 

Termin posiedzenia został wyznaczony przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie na 12.12.2025 r.

Tak mocno obecny rząd chwali służby na granicy, a jednocześnie członkowie tego rządu będą ścigać funkcjonariusza, który wykonywał swoją pracę i to po tym jak prokuratura umorzyła postępowanie. 

W tamtym okresie wielu polityków jeździło na granicę jedynie utrudniać działania służb i pokazać się w mediach.

na takie coś, to nawet nie warto splunąć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v