Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał(a):

Teraz twierdzą w internetach, że ten dach to zdjął wiatr wcześniej....... 

Tooo som wilcy, nie ludzie.

1 minutę temu, racyl napisał(a):

! Program 800+, z założenia przecież pro-demograficzny,

Program dość dawno sam wymiksował się z tego założenia a tu dalej tłuką głową o beton.

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Aaaa to nie Rafalala miała być?

że jakaś lala z rafą? może z rufą? i to jeszcze francuska? to markietanki francuzy oferują podesłać? teraz to tam mają różnokolorowe
nic z tego - Bąkiewicz nie wpuści

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

nic z tego - Bąkiewicz nie wpuści

Eeee tam zaraz nie wpuści. jeszcze rękę pod kieckę będzie próbował pchać. I dopiero wtedy się zdziwi.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

A osoby na działalnościach w Polsce co miesiąc się po głowie drapią żeby mieć na ZUS i podatki i żeby coś im z tego wszystkiego skapło. Nawet w rządzie widać, że jesteśmy bardzo krótko wzrocznym narodem.. Wstyd powinno być wszystkim, którzy głosowali za tym.. tym co się wstrzymali również.

Edytowane przez racyl
Opublikowano

A osoby na działalnościach w Polsce co miesiąc się po głowie drapią żeby mieć na ZUS i podatki i żeby coś im z tego wszystkiego skapło. Nawet w rządzie widać, że jesteśmy bardzo krótko wzrocznym narodem.. Wstyd powinno być wszystkim, którzy głosowali za tym.. tym co się wstrzymali również.

za***iście , to ja ją własnej działalności, płace podadki , ZUS kur...wa kosmos , do tego inne opłaty a będę pod obywatelem we własnym kraju bo inni mogą mieć wszystko za darmo a my będziemy na to robić ? Zwykli obywatele ? Ja po dziękuję , chyba trzeba pakować mandziur i się zwijac bo to już przesada ! Co tu się odwala ludzie w tym kraju , wożę ludzi starszych , Polaków po szpitalach , rozmawiam , niemaja opieki , mops nie pomaga kiedy są nawet niepełnosprawni , nikt się nimi nie opiekuje a ten motłoch ma mieć przywileje bez pracy ? Emerytury ? Lekarzy ? Nie , nie zgadzam się , Stop i dość tego

Uśmiechnięci nie czytają w oczy pali .

Opublikowano

Przecież 500 plus a później zwiększone do 800 plus miało być za większą dzietność Polaków a nie pomoc dla Ukraincow to chyba ktoś przepisy pomylił

Opublikowano (edytowane)
Teraz, racyl napisał(a):

Przecież 500 plus a później zwiększone do 800 plus miało być za większą dzietność Polaków a nie pomoc dla Ukraincow to chyba ktoś przepisy pomylił

Ale to twój kochany PiS im dał tą kasę xD Podziękuj Morawieckiemu, Kaczyńskiemu i spółce xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale to twój kochany PiS im dał tą kasę xD Podziękuj Morawieckiemu, Kaczyńskiemu i spółce xD 

A gdzie ta peowcy co tak krzyczeli że 500 +dla polaków to rozdawnictwo? Co platfusy o tym sądzą?

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Nie dorabiaj piździe uszu.

Drony musiały przylecieć żeby można było zagłosować za 800+ dla obcych.

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Nikt przepisów nie pomylił. O w się są przystosowywane do zaistniałej sytuacji. Jedno w drugim nie przeszkadza. 

Opublikowano

Drony musiały przylecieć żeby można było zagłosować za 800+ dla obcych.

A jak ono dogadali się z Putinem że te drony właśnie wtedy leciały?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, racyl napisał(a):

Wstyd powinno być wszystkim, którzy głosowali za tym.. tym co się wstrzymali również.

a odczep się, pisdzielce pierwsze przecież wprowadziły ukrom przywileje to na nich miałem głosować? jak by konfa miażdżąco wygrała to by unieważnili wybory jak w Rumunii
no powiesz, że nie możliwe?
To że Nawrocki wygra i bez mojego głosu to wiedziałem dużo przed głosowaniem co nawet tu w tym hyde parku tego dowody a przykładać ręki do tego co się będzie działo i właśnie zaczyna to ja nie zamierzam przykładać bo skoro nie mam na kogo głosować to przeciwko komukolwiek tylko wtedy kiedy muszę a tym razem - jak widać - nie musiałem

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

Ponad 230 było za i 170 się wstrzymało czyli 400 posłów wyruchało Polakow tylko 20 poparło więc jak widać nasz rzad w całości jest przeciwko Polakom

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

To po to te drony rozrzucali żeby przepchnąć ustawę a tii tii tfusku pier....

Przecież to nie tajemnica. Niech prezydent wetuje jeśli chce. 

Opublikowano

Jak można dawać obcemu darmowe leczenie a nie pracującemu lub nie zarejestrowanemu w urzędzie pracy Polakowi kazać płacić za karetkę, szpital czy dentystę 😡😡😡😡 niech 800 płacą ci co głosowali na koalicję 😡😡

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Partia rządząca przyklasnęła temu pomysłowi i brnał w to wszystko dalej. Czyli PIS dał a obecni się boją tego wszystkiego odebrać 

• Haha 1
Opublikowano

Jak można dawać obcemu darmowe leczenie a nie pracującemu lub nie zarejestrowanemu w urzędzie pracy Polakowi kazać płacić za karetkę, szpital czy dentystę 😡😡😡😡 niech 800 płacą ci co głosowali na koalicję 😡😡

Ale co się pienisz. ... Obiecał Tusk że nic co dane nie będzie zabrane ?? No to dotrzymuje obietnicy. PiS dał Ukrom, a Tusk nie chce tego im zabierać ;) 

Opublikowano (edytowane)

W Przewodowie rakieta też była rosyjska🤔

Na bank rosyjska. Tam ją wyprodukowano.

Edytowane przez mirro
  • Haha 2
Opublikowano

POLACY TO CEPY ALE NA ZDROWY ROZUM JAKI MA ZASIEG TAKI DROM JAK TO SIE STALO ZE NIE ZOSTAL ZLOKALIZOWANY NA UKRAINIE UKRAINA TAK GLOSI WSZEDZIE ZE BRONI POLSKI PRZED ROSJA TO CO ZASPALI CZY BYLI pijani TYLKO TYLE POWIEM ODKAD PREZYDENT POLSKI ZROBIL VETO PRZECIW 800 PLUS ,ZE NIE WYSLE POLSKICH ZOLNIERZY NA UKRAINE DZIEJA SIE SAME DXIWNE ZECZY PODPALENIA,DRONY OBRAZANIE NASZEGO PREZYDENTA 😡😡 TO TAK UKRAINCY SIE ODPLACAJA POLSCE ZA TYLE POMOCY MATERIALNEJ WOJSKOWEJ LEKARSKIEJ A PAN MOWI ZE JESTESMY KLAMCZUCHAMI I PISZEMY BZDURY ALE PANU GWARANTUJE ZE POLACY TO NIE OSLY I BARANY I SLEDZA POLITYKE I WIDZA CO SIE W POLSCE DZIEJE DOSC TYCH KLAMSTW MYDLENIA OCZU I OKRADANIA I ROBIENIA CIEMNOTY

• Haha 1