Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał(a):

Mistrzu, jam nie godzien nawet kabla od Twej klawiatury potrzymać

Akurat długość nie jest tu wyznacznikiem. Występujecie w dwu różnych dyscyplinach. Cytowany przez Ciebie walczy ostro o tytuł dzbana roku.Twoje ,choćby było długie,  jednako nadaje się do polemiki jakiej albo choć tam jaki wątek do żartu się znajdzie ( gdzie czasem zdaje mi się pod kątem żartów jakich specjalnie wstawiony. Nie porównuj się z tym gościem choćby i w żartach.

Opublikowano (edytowane)

@nie i pozostała pisowska ciemnoto. Jak to ty tam pisałeś, ze znowu dostałeś mokrą szmatą w ryj? Pomyłka? I co będziecie jeszcze się chwalić ,ze tylko wy i Batyr możecie Trumpa całować po tyłku a Tusk nie? A on wam powie, że pomyłka. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
18 minut temu, dysydent napisał(a):

i to ja tu uchodziłem za lejwodę od przydługich tekstów?

Mistrzu, jam nie godzien nawet kabla od Twej klawiatury potrzymać 🙏

xD

Nie mów że to przeczytałeś od dechy do dechy?

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, mirro napisał(a):

Akurat długość nie jest tu wyznacznikiem. Występujecie w dwu różnych dyscyplinach. Cytowany przez Ciebie walczy ostro o tytuł dzbana roku.Twoje ,choćby było długie,  jednako nadaje się do polemiki jakiej albo choć tam jaki wątek do żartu się znajdzie ( gdzie czasem zdaje mi się pod kątem żartów jakich specjalnie wstawiony. Nie porównuj się z tym gościem choćby i w żartach.

no weź
bo popadnę w jaki narcyzm abo co

miałem doedytować do tamtego posta cynk dla @racyl-a no ale i w tym też może być

Jeśli Tusk ma tak dobrych informatyków analitycznych od treści z neta jaką ma "letką mowę" to niechybnie z tym długim postem już jesteś w ich bazie danych albo lada szybko trafisz
w razie zechcesz usunąć to Ty daj mi cynk abym i ten cytat... 

"Coraz precyzyjniej identyfikujemy tych, którzy ze względów politycznych, głupoty, czy dlatego, że są zdrajcami, powielają rosyjską propagandę - powiedział premier Donald Tusk na konferencji prasowej po zakończeniu posiedzenia Rady Bezpieczeństwa Narodowego."

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-09-11/konferencja-premiera-tuska-po-rbn-mowil-o-zdrajcach-i-dezinformacji/

;)

coraz bliżej jesteśmy sytuacji gdzie nie wolno będzie samodzielnie dociekać prawdy bo będzie potrzebne na to pozwolenie specjalnego ministra z "ministerstwa prawdy"
i to już nie jest śmieszne; to jest coraz bardziej prawdopodobne :|

17 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie mów że to przeczytałeś od dechy do dechy?

nno sęki pominąłem ale prawie całe przeczytałem :ph34r:
mam się wstydzić czy ...? nie nie @jacus te leki co tam wszystkim zalecasz na to nie pomogą

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A że tak to widzisz....

No cóż....czasami medycyna jest bezsilna...

...tylko czemu poleca?

z psychoanalizy to ja cienki jestem i też nie wiem

3 minuty temu, mirro napisał(a):

A to z troski. 

oj i małej wiary też jestem i tego też "nie kupię"

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

oj i małej wiary też jestem i tego też "nie kupię"

Se pomyslał- "Noooo mnie nie pomogło, ale przecież innym może pomóc. Nie mogę tego ukrywać przed tymi którzy cierpią i łakną pomocy."  Ja tam mu wierzę.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

a to (jeszcze) wolny kraj i póki możesz to wierz w co tam tylko chcesz

chcesz to se wierz nawet i w to

"— W trakcie naruszenia przestrzeni Polski mieliśmy bardzo dobre stanowisko. Było bardzo dobrze przemyślane, nic tutaj nie doganiamy. Cały czas się uczymy, NATO jest instytucją uczącą się. Gdyby tych dronów było mniej, to byśmy je wszystkie wyłapali (tu mi szczena yebła o podłogę że pewnie będę miał siniaka na brodzie; przyp. cytującego)— zaznaczył. (jakiś natowski trep Alexus Grynkewich)

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/nato-wzmacnia-wschodnia-flanke-rusza-program-eastern-sentry/0qj26sh

noż qwa jakiś tydzień lub dwa temu było mniej dronów i co? złapaliscie?
jak by jakiś cywil kamerki nie miał byle chińskiej w posesji to byscie nawet godziny ni daty nie znali kiedy tam w tej kukurydzy pod Osinami

wszystkie Chrystusy Matki Boskie i nawet Allahowie miejcie nas w opiece bo te bałwany nawet nie wiedzą przed czym mają nas bronić a gdy się po fakcie dowiedzą to... no durniej już nie mógł się wytłumaczyć

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

Nie wzięliście lis uwagę że Jacuś zaleca leki tylko dlatego że sam musi je brać. Wiadomo że nikt nie chce brać leków sam więc próbuje wszystkich innych do nich zachęc. Tylko słabo mi to idzie bo żaden z was nie chce. Lepiej by je zaczął reklamować to może któryś z was by się na nie skusił 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Nie wzięliście lis uwagę że Jacuś zaleca leki tylko dlatego że sam musi je brać. Wiadomo że nikt nie chce brać leków sam więc próbuje wszystkich innych do nich zachęc. Tylko słabo mi to idzie bo żaden z was nie chce. Lepiej by je zaczął reklamować to może któryś z was by się na nie skusił 🤣

Słaba....diagnoza...

Jacus ma wszystkich za głupszych od siebie....tu jest prawdziwa analiza...

Na szczęście , albo i nieszczęście....nie da się potwierdzić że rację ma....

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Nie wzięliście lis uwagę że Jacuś zaleca leki tylko dlatego że sam musi je brać

Yyyyyyy idąc tą drogą, to do jakich wniosków można dojść gdy @nie krąży wciąż wokół tematów analno defekacyjnych?

• Haha 3
Opublikowano
14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Słaba....diagnoza...

Jacus ma wszystkich za głupszych od siebie....tu jest prawdziwa analiza...

Na szczęście , albo i nieszczęście....nie da się potwierdzić że rację ma....

Krakusy od dawien dawna takie są tu nie ma co analizować. Nawet jeśli nie mieszka w centrum ale blisko a wiadomo że oni są najlepsi, najwspanialsi, cud miód, tylko zapomnieli o tym że ludzie inni też są na tym świecie. 

Tym bardziej że Jacuś to inny typ człowieka ja to nazywam tzw. kastą ludzka którzy wierzą że są najsłabsi, najbiedniejsi trzeba ich wspierać ponad wszystko chociaż sam pracuje ale niestety przesiąkł tymi ludźmi. 

Opublikowano (edytowane)

oj to chyba nie była elektryczna szczoteczka a już na pewno nie do zębów 9_9

dobra
na ra bo muszę doładować

no co? konto w telefonie mi wyłączyli bo się czas doładowania skończył :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
25 minut temu, dysydent napisał(a):

a to (jeszcze) wolny kraj i póki możesz to wierz w co tam tylko chcesz

chcesz to se wierz nawet i w to

"— W trakcie naruszenia przestrzeni Polski mieliśmy bardzo dobre stanowisko. Było bardzo dobrze przemyślane, nic tutaj nie doganiamy. Cały czas się uczymy, NATO jest instytucją uczącą się. Gdyby tych dronów było mniej, to byśmy je wszystkie wyłapali (tu mi szczena yebła o podłogę że pewnie będę miał siniaka na brodzie; przyp. cytującego)— zaznaczył. (jakiś natowski trep Alexus Grynkewich)

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/nato-wzmacnia-wschodnia-flanke-rusza-program-eastern-sentry/0qj26sh

noż qwa jakiś tydzień lub dwa temu było mniej dronów i co? złapaliscie?
jak by jakiś cywil kamerki nie miał byle chińskiej w posesji to byscie nawet godziny ni daty nie znali kiedy tam w tej kukurydzy pod Osinami

wszystkie Chrystusy Matki Boskie i nawet Allahowie miejcie nas w opiece bo te bałwany nawet nie wiedzą przed czym mają nas bronić a gdy się po fakcie dowiedzą to... no durniej już nie mógł się wytłumaczyć

Pity pitu a dalej będzie jak jest. Z tego tylko to że coś tam ktoś coś robi aby było widoczne. Tak naprawdę nikt nic nie robi. Pokaż był i po pokazie dalej wojna słowna tylko od słów do czynów to już inna droga prowadzi. 

22 minuty temu, mirro napisał(a):

Yyyyyyy idąc tą drogą, to do jakich wniosków można dojść gdy @nie krąży wciąż wokół tematów analno defekacyjnych?

Każdy orze jak możesz nic nikomu nie zabronisz. Człowiek jest tylko człowiekiem nie maszyną którą nastawisz i będzie chodzić jak chcesz. 

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Każdy orze jak możesz nic nikomu nie zabronisz.

Ale ja nie zabraniam, nie oceniam. ja tylko wskazuję na jak niebezpieczną drogę wkroczyłaś i w jak mroczne zakamarki może ona zaprowadzić.

Opublikowano
18 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Tym bardziej że Jacuś to inny typ człowieka ja to nazywam tzw. kastą ludzka

No ja bym tak nie nazwał ..ale skoro tak to widzisz...

37 minut temu, mirro napisał(a):

Oj przestań....do d*py takie pytanie...🤭😄😉

• Haha 2
Opublikowano
26 minut temu, mirro napisał(a):

Ale ja nie zabraniam, nie oceniam. ja tylko wskazuję na jak niebezpieczną drogę wkroczyłaś i w jak mroczne zakamarki może ona zaprowadzić.

Jaka niebezpieczna drogę? I jakie Mroczne zakamarki 

16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ja bym tak nie nazwał ..ale skoro tak to widzisz...

Ja byś innaczej to nazwał ? 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja byś innaczej to nazwał

No np ...cudak...🤷

Kasta, to jakaś grupa ludzi...rzekomo  jakoś górująca nad resztą...

...no chyba że jest kasta otyłych...🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kasta, to jakaś grupa ludzi...rzekomo  jakoś górująca nad resztą...

niekoniecznie górująca

hinduskie kasty mają i swoich śiudrów

Castes-India.jpg

bo ci "czerwoni" to już uznawani za pozakastowych - "niedotykalnych" (brudnych, nieczystych) choć też funkcjonują jako de facto najniższa kasta

u nas popaprańce co prawda za braminów się nie uważają ale za kszatrijów to i owszem tylko mają problem z tymi żołnierzami co się do tej kasty też zaliczają no ale Polska nie Indie i może i lepiej bo jeśliby na popaprańskim wojsku polegał... samo jego wyobrażenie to już przedni paszkwil że Szwejk wysiada xD

Edytowane przez dysydent
  • Confused 1