Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Osmieszasz to sie sam sledząc poczynania jakiegoś pustaka.

to partnerka kolejnych politykow prawicy -i to nie takich z ostatniego rzedu.. 

kto sie osmiesza ja czy schreiber, czarnecki czy ten z filmu ??

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No a po jakiemu by mał gadać?

dzieci zdolne sa ..moze po chinsku ?? albo po wajszawsku ??

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Na przykład po krakowsku xD "Jestem z Polski A", "Jestem najlepszym ruchaczem", "Podróżuję autokarem gdzie tylko chcę", "Piorę, sprzątam i gotuje"

zabraklo-jestem impotentem , jestem rogaczem . jestem idiota ktory nie umial sobie zony wybrac , z nastepna tez idzie nie tak 😂

Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Nie fruwam po pomocnikach i innych takich. Nie wnikam w to z kim se chłop buduje prywatne relacje. Zgadzam się z jego wypowiedzią na tym filmie🤷...

Odnieś się do merytorycznej zawartości tego, co zostało powiedziane, a nie do obyczajowych sensacji🤷...

gdy recydywista z toba rozmawial to brales pod uwage jego kolejne wyroki i dokonania zyciowe ?? czy wierzyles w kazde jego slowo?

no w komunizmie takie panny jak jego to na swieczniku nie byly.

konfederacja korony czy braun to takie wyznaczniki jak recydywa,konfident.kraweznik.

Godzinę temu, galan99 napisał(a):

Zapewne pamiętasz lata 1995 do 2000 roku ile w Polsce było - Ukraińców - Ruskich na bazarkach handlowali . Głos Polskiej mowy z trudem przebijał się .

95 ?? nawet w tym, o dziwo, zacofani byliscie.. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał(a):

zabraklo-jestem impotentem , jestem rogaczem

Fajnie że zdałeś sobie z tego sprawę....😆🤭 

Pyszny obiadek żona mi przygotowała...

Teraz trochę sadełko przetrząsnąć na....🏍️

Jacuś chcesz fotki?😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
27 minut temu, jacus napisał(a):

gdy recydywista z toba rozmawial to brales pod uwage jego kolejne wyroki i dokonania zyciowe ?? czy wierzyles w kazde jego slowo?

no w komunizmie takie panny jak jego to na swieczniku nie byly.

konfederacja korony czy braun to takie wyznaczniki jak recydywa,konfident.kraweznik.

Miałem okazję wybronić chłopaka w sądzie od kary bezwzględne,j bo jeden wyrok w zawiasach już miał i miałem ku temu poważny powód. A w sprawie sam byłem pokrzywdzonym. Oceniaj tu i teraz odpowiadając na siedem złotych pytań. Jeśli zastosować Twój sposób myślenia i oceny, to każdy, kto ma na koncie mandat dostawałby wyrok, a potem szedł siedzieć. Nie szafuj tak epitetami, bo to właśnie dlatego Cię tutaj tak traktują, jak traktują 🤷 

45 minut temu, mirro napisał(a):

Jest problem, tylko że jest to problem który ma niewielu ludzi. Reszta ma inne problemy, takie codzienne. 

I to najlepiej obrazuje, ile jesteśmy warci jako naród 🤷...

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Miałem okazję wybronić chłopaka w sądzie od kary bezwzględne,j

A ja miałem zołnierzy co dostawali wyroki już odbywając ZSW a potem prowadziłem korespondencję z wymiarem sprawiedliwości.Co ja się opinii napisałem, sprawozdań., kwitów do jakichś kuratorów. Ale taka robota.

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał(a):

to każdy, kto ma na koncie mandat

W piątek dostałem mandat. I to przed bramą mojej jednostki. Przyjąłem z pokorą, bo się organizacja ruchu zmieniła a ja debil pojechałem jak ten koń z klapkami na oczach, czyli na pamięć. Panowie chcieli zebym się tłumaczył, ale przecież debila z siebie robił nie będę bo nie honor. Oni są od egzekwowania a ja od patrzenia na znaki.

1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Dożynki Jasnogórskie, a premier gdzie?

Rozdział kościoła od państwa. I tak ma byc.

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano
19 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A co on wyruchał 🤔

A to nie wiesz że każda młoda laska na niego leci ??

19 minut temu, Desperado napisał(a):

Dożynki Jasnogórskie, a premier gdzie? 

Wcale mu się nie dziwię, weź słuchaj tych nudnych kiecoków ...

• Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, mirro napisał(a):

Rozdział kościoła od państwa. I tak ma byc.

Dziwne, bo przed wyborami udają wierzących i modlą się nawet do słupa przydrożnego, a o rolnikach przypomną sobie niedługo przed wyborami.

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał(a):

Dziwne, bo przed wyborami udają wierzących i modlą się nawet do słupa przydrożnego, a o rolnikach przypomną sobie niedługo przed wyborami.

Nawet Trzaskowski jajka święcił🤣🤣🤣 Przy okazji wymckneło się że Bonżur nie mieszka jednak w bloku tylko wypasionej chacie.

A ostatnio coś przestał jeździć telekomunikacją tylko męczy się w służbowym aucie. Może wyborcy w następnych wyborach to docenią?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

.

A ostatnio coś przestał jeździć telekomunikacją tylko męczy się w służbowym aucie. Może wyborcy w następnych wyborach to docenią?

Baryr też coś przestał jeździć tym swoim czerwonym pudełkiem xD znaczy to już przed wyborami była pokazówka, do Sochaczewa niby tym przyjechał, ale na stacji w Kożuszkach się przesiadał xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie przyrównuj prezydenta państwa do prezydenta miasta. 

Wtedy był w IPNie a nie prezydentem ... Przyjeżdżał starym rupciem a na pierwszym parkingu się w limuzynke przesiadał ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Baryr też coś przestał jeździć tym swoim czerwonym pudełkiem xD znaczy to już przed wyborami była pokazówka, do Sochaczewa niby tym przyjechał, ale na stacji w Kożuszkach się przesiadał xD

Bobek Bobek, przecież prezydent w czasie pełnienia funkcji ma zakaz prowadzenia samochodu. Ustawa to określa.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Bobek Bobek, przecież prezydent w czasie pełnienia funkcji ma zakaz prowadzenia samochodu. Ustawa to określa.

A to kierowcę sobie może przecież wziąć do tego swojego pudełka czy nie ??

Opublikowano
20 minut temu, Desperado napisał(a):

Tyle l;at żyjesz i dalej zdziwiony?

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A to kierowcę sobie może przecież wziąć

Zapamiętaj że najlepsze auto, to służbowe. Zawsze zatankowane i zawsze sprawne.

Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

A ja miałem zołnierzy co dostawali wyroki już odbywając ZSW a potem prowadziłem korespondencję z wymiarem sprawiedliwości.Co ja się opinii napisałem, sprawozdań., kwitów do jakichś kuratorów. Ale taka robota.

Ja miałem na myśli to, że broniłem cywila, który miał zarzuty o czynną napaść na mnie🤷...

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nawet Trzaskowski jajka święcił🤣🤣🤣 Przy okazji wymckneło się że Bonżur nie mieszka jednak w bloku tylko wypasionej chacie.

Trzaskowski chyba już nie może startować. Poza tym wypasiona chata czy służbowy samochód to działa tylko na ciemnotę 

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Tyle l;at żyjesz i dalej zdziwiony?

Zapamiętaj że najlepsze auto, to służbowe. Zawsze zatankowane i zawsze sprawne.

Dokładnie. Może to być nawet Maluch. Zawsze wole wziąć służbowego Opla Combo czy Toyote niż jechać swoim:).