Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Cóż w tym dziwnego , mnogość analiz i opinii to norma w fazie przygotowania projektu.

I patrz, mimo analiz że Ostrołęka będzie nieopłacalna barany z PiSuaru to pobudowały żeby potem zburzyć ...

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

Nie ponieważ ta kolej jest tak potrzebna i będzie tak wykorzystana, jak lotnisko w Radomiu. Dwa razy burzone i jedynie co im wychodzi to katastrofy na Air Show

Byłeś na tym lotnisku??

Jeśli nie to ci odpowiem ci tam jest potrzebne.. dobry dojazd..

Bez niego to sobie mogą co roku budowac

Opublikowano

Z którego roku były to analizy 

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

I patrz, mimo analiz że Ostrołęka będzie nieopłacalna barany z PiSuaru to pobudowały żeby potem zburzyć ...

A były jakieś wcześniejsze,bo na pewno były te na podstawie których dokonano zmiany na blok gazowy.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

To wszystko teraz do nas zawita. Tylko patrzeć kiedy będzie zabawa z naszymi rodakami. Tam co niektórych jeszcze ukażą u nas będą pod niebiosa ich wychwalać. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, nie napisał(a):

nienawiści do pis odebrała wam rozum

buahahhaaahhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa

:D :D :D 

ja tylko zacytowałem "Kluczowe wnioski z przeprowadzonych audytów" zamówionych przez Laska

buahahhaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:D :D :D 

znowu was wydymali :D 👏

piękna kompromitacja :D 

A ja ci napisałem jak wyglądało uzasadnianie za pisu. Ten rząd przynajmniej trochę tę bajkę urealnił.  Tym się różnimy, że ja wobec tego rządu też jestem niekiedy krytyczny. Ty wobec pisu nigdy. Zawsze łykałeś to co ci mówili. Uważam, że cpk teraz nie jest pierwszą potrzebą dobrze, że to okroili. A i tak jest przesłanka ,że to może być drugi Radom bo LOT tego nie ogarnie. Również z przyczyn od LOT niezależnych. 

21 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ojojoj a u nas taka sielanka. Kilka dni temu w Warszawie 42 letni pijany Polak próbował wepchnąć pod pociąg 56 letnią Polkę. Na szczęście się nie udało. Nie dawno ksiądz Polak załatwił siekierą swego parafianina Polaka  potem go podpalił. Fakt u nich pierdolnik my swoje problemy załatwiamy wewnątrz narodowo.  O matce z dwójką dzieci w szambie to już skoda pisać  Bo u nas sielanka taka wioska smerfów a zły świat dookoła się na nas czai. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

A ja ci napisałem jak wyglądało uzasadnianie za pisu. Ten rząd przynajmniej trochę tę bajkę urealnił.  Tym się różnimy, że ja wobec tego rządu też jestem niekiedy krytyczny. Ty wobec pisu nigdy. Zawsze łykałeś to co ci mówili. Uważam, że cpk teraz nie jest pierwszą potrzebą dobrze, że to okroili. A i tak jest przesłanka ,że to może być drugi Radom bo LOT tego nie ogarnie. Również z przyczyn od LOT niezależnych. 

ty to jesteś tak rozgarnięty jak szczerba, który świętuje napad niemiec na polskę

• Haha 1
Opublikowano
44 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ojojoj a u nas taka sielanka. Kilka dni temu w Warszawie 42 letni pijany Polak próbował wepchnąć pod pociąg 56 letnią Polkę. Na szczęście się nie udało. Nie dawno ksiądz Polak załatwił siekierą swego parafianina Polaka  potem go podpalił. Fakt u nich pierdolnik my swoje problemy załatwiamy wewnątrz narodowo.  O matce z dwójką dzieci w szambie to już skoda pisać  Bo u nas sielanka taka wioska smerfów a zły świat dookoła się na nas czai. 

Nami się nikt nie interesuje każdy ma inne obowiązki niż obywatele Polski. Tym bardziej że u nas Polak Polakowi robi to i po co ktoś ma interesować. Tam sprawa jasna obcokrajowiecy o których w tej chwili jest głośno. To się sprzeda a co się kupić to dobry materiał do wydrukowania. Standardy takie są na świecie że to co każdy pochwyci to się publikuje. Tym bardziej że to jest dobry straszak na co niektórych obywateli. 

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

Byłeś na tym lotnisku??

Jeśli nie to ci odpowiem ci tam jest potrzebne.. dobry dojazd..

Bez niego to sobie mogą co roku budowac

Co to znaczy dobry dojazd ? W zasadzie pytanie głupie ale warszawa okecie nie jest dobrze skomunikowane z regionem koleją , do modlina dopiero mazowsze ma zbudować kolej ale to też lokalnie  nie wiem jak Kraków Balice 

Opublikowano
8 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Nami się nikt nie interesuje każdy ma inne obowiązki niż obywatele Polski. Tym bardziej że u nas Polak Polakowi robi to i po co ktoś ma interesować. Tam sprawa jasna obcokrajowiecy o których w tej chwili jest głośno. To się sprzeda a co się kupić to dobry materiał do wydrukowania. Standardy takie są na świecie że to co każdy pochwyci to się publikuje. Tym bardziej że to jest dobry straszak na co niektórych obywateli. 

Jak się ma swój pierdolnik to po co jeszcze zapraszać obcych przestępców? Taki  głupek z Choroszczy tego i tak nie zrozumie że do % własnych przestępców dokłada się dodatkowe uchodźców.

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Mało ci przestępców rodzimego chowu, że jeszcze chcesz otwartych drzwi dla zagranicznych? Trafnie cię ktoś nazwał ,,głupkiem z Choroszczy" Ja dodam proniemieckim pachołkiem.

Opublikowano
2 godziny temu, andrzej78 napisał(a):

Abyś o przysłowiową " miskę chińskiego ryżu" nie prosił Germańcow z tego co im zbywa a był niezależnym .

Chyba to zaklęcie już przestaje działać.🤣

1 godzinę temu, nie napisał(a):

nienawiści do pis odebrała wam rozum

Nie ma nic straszniejszego niż PiSowska nienawiść.😂

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał(a):

Mało ci przestępców rodzimego chowu, że jeszcze chcesz otwartych drzwi dla zagranicznych? Trafnie cię ktoś nazwał ,,głupkiem z Choroszczy" Ja dodam proniemieckim pachołkiem.

a co Chcesz po godzinach jabłka w sadzie zrywać lub na zmywaku w restauracji pracować zamiast Ukrainców ? Wiesz ilu Ukrainców , Białorusinów , Rosjan wynajmuje mieszkań w Polsce ? 

Opublikowano
18 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak się ma swój pierdolnik to po co jeszcze zapraszać obcych przestępców? Taki  głupek z Choroszczy tego i tak nie zrozumie że do % własnych przestępców dokłada się dodatkowe uchodźców.

Aby było bardziej wesoło. Polak jest głupi bierze wszystko co tylko popadnie na swoją głowę. Tym bardziej biorą ci co nie mają styczności z nimi na codzien. Będą rozboje, gwałty i jeszcze co tam im się zamarzy i wtedy zastanowią się co zrobili. Nie jestem anty ale gołym okiem widać że to nie przyjadą grzeczni I dobrze ułozeni obywatele innego państwa. 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał(a):

a co Chcesz po godzinach jabłka w sadzie zrywać lub na zmywaku w restauracji pracować zamiast Ukrainców ? Wiesz ilu Ukrainców , Białorusinów , Rosjan wynajmuje mieszkań w Polsce ? 

I to cię tak cieszy, że wykupują całe bloki, osiedla w miastach? Ilu wynajmuje?

Niech januszeksy płacą uczciwie to nie potrzeba ukraińców

• Haha 1
Opublikowano

@jareckiTo tylko dlatego mamy tolerować to co robią pod przykrywką biednych obywateli pokrzywdzonych przez los z powodu że wynajmują u nas mieszkania i domy i za nas pracują w najgorszych etatach. Nie przesadzaj my ze Polacy tam też nie pracują. 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, jarecki napisał(a):

Nak zwykle argument z d*py. Porównanie ludzi którzy przyjeżdżają ciężko  pracować z hordami obiboków i przestępców.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Masz racje jesteś głupek z Choroszczy. Jak to głupek z Choroszczy zostałeś zakodowany na jeden przekaz . I nawet nie przeszkadza ci, ze najwięcej tych uchodźców wpuścił nam twój pis rozdając wizy komu się da i dając Ukraińcom liczne prawa w Polsce. 

16 minut temu, witejus napisał(a):

A gdzie ja napisałem, ze chcę otwartych drzwi dla zagranicznych. Otwarte drzwi dla nich to robił pis rozdając wizy ile wlezie. 

8 minut temu, jarecki napisał(a):

Nie on nie chce. On uważa, że jak on ma gówniane życie i siedzi gdzieś w chacie pluje jadem i warczy na wszystko i wszystkich to po co inni mają mieć lepiej. Taki spadek po Kononie, żeby nic nie było. 

7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Aby było bardziej wesoło. Polak jest głupi bierze wszystko co tylko popadnie na swoją głowę. Tym bardziej biorą ci co nie mają styczności z nimi na codzien. Będą rozboje, gwałty i jeszcze co tam im się zamarzy i wtedy zastanowią się co zrobili. Nie jestem anty ale gołym okiem widać że to nie przyjadą grzeczni I dobrze ułozeni obywatele innego państwa. 

Ty mu tak nie pisz bo on głosuje na pis. A to pis rozdał najwięcej wiz ludziom z Afryki i Azji w tym muzułmanom. To pis dał Ukraińcom pesel e i liczne prawa w Polsce. A teraz ciemniak wrzeszczy, że imigranci to zagrożenie. Ale on na pis głosował i chciał jeszcze referendum, że uchodźców nie wpuszczać a pis i tak wpuszczał. Wyborcy pis to ciemnota którą można sterować jak się chce. 

5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nak zwykle argument z d*py. Porównanie ludzi którzy przyjeżdżają ciężko  pracować z hordami obiboków i przestępców.

Jak ktoś pracuje to nie może popełnić przestępstwa? Ty naprawdę jesteś głupek z Choroszczy..

Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał(a):

I to cię tak cieszy, że wykupują całe bloki, osiedla w miastach? Ilu wynajmuje?

Niech januszeksy płacą uczciwie to nie potrzeba ukraińców

Czegoś ty się znowu naćpał? Kto ci tego nagadał?

Teraz, Michał18 napisał(a):

Miejmy nadzieję że prezydent nie wpuści tych inżynierów 

Pis już ich wpuścił jak rządził. Wystarczy.

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ogólnie ludzie ze wschodu pracują  , w większości na czarno bez umowy , zgadzam się że może być problem z innymi regionami , tu posłużę się przykładem Kolumbijczyka który zabił Polaka ale ja bym go uniewinnił bo to nie on zaczął , 

Opublikowano

A tym czasem w Trybunale Stanu pisior dał niezły cyrk. Dziadek 83 lata z pis Piotr Andrzejewski tak się rozchodził na posiedzeniu, że aż karetkę musieli wołać. Jak na tym forum co niektóre pisiorki jad leją 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Masz racje jesteś głupek z Choroszczy.

Do Choroszcy ma tyle km, co ty do Kobierzyna magisterku za piątkę.

3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

I nawet nie przeszkadza ci, ze najwięcej tych uchodźców wpuścił nam twój pis rozdając wizy komu się da i dając Ukraińcom liczne prawa w Polsce. 

Nie mój PIS rozdawał wizy, bo twoje PO darło mordę że niema kto robić na januszeksów, a kto darł ryja na sejmowej mównicy ,,wpuście tych ludzi, kim są zobaczy się później" pamiętasz? Czy któryś z politycznych POpaprańców wyraził publicznie sprzeciw dla masowego niekontrolowanego wpuszczania ukraińców?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Ogólnie ludzie ze wschodu pracują  , w większości na czarno bez umowy , zgadzam się że może być problem z innymi regionami , tu posłużę się przykładem Kolumbijczyka który zabił Polaka ale ja bym go uniewinnił bo to nie on zaczął , 

Ale Ukraińcy Białorusini też dopuszczają się u nas przestępstw i ciężko pracują. Przykład niedawny z Wrocka. 

2 minuty temu, witejus napisał(a):

Do Choroszcy ma tyle km, co ty do Kobierzyna magisterku za piątkę.

Nie mój PIS rozdawał wizy, bo twoje PO darło mordę że niema kto robić na januszeksów, a kto darł ryja na sejmowej mównicy ,,wpuście tych ludzi, kim są zobaczy się później" pamiętasz? Czy któryś z politycznych POpaprańców wyraził publicznie sprzeciw dla masowego niekontrolowanego wpuszczania ukraińców?

No patrz i znowu wychodzi że w latach 2015 - 2023 rządził Tusk....- pisem. Tusk kazał i PO a pis robił. Coraz weselej tu. Już lepiej jak takie kawały opowiadasz niż jadem plujesz.  Pis rozdawał wizy każdemu kto chciał bez weryfikacji ale to wina PO bo się nie sprzeciwiło choć to pis rządził krajem.  Kabaret.

Edytowane przez hubertuss