Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 27.08.2025 o 19:52, hubertuss napisał(a):

Gdybym miał tak zryty beret to bym ciebie poprawiał, że nie premier a premierka ale mi to wisi. Ja się takimi pierdołami jak ty nie zajmuje i się nie wkur z byle powodu.

nie wisi jesteś pożytecznym idiotą rudego co powie to powtarzasz , zero samodzielnego myślenia  

• Like 1
Opublikowano
jacus napisał:

a jakie ma zdanie ma ten minister ?? bo nic nie jest  podane ??

a gdy przyjedzie hindus ? co wtedy ??

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/ukraincy-na-celowniku-sledczych-w-sprawie-wysadzenia-nord-stream-to-cala-ekipa/5zvldzy

Wypłyneli z Rostock u... Ile było materiałów wybuchowych i skąd je wzięli? To nie jest celowa wrzutka czasem? Rury są na minimum 70 metrach. Jakim sprzętem dysponowali? Ile dni ich szukali? Śledczy chyba raczej szukają drugiej łódki mi się zdaje... Tej większej.

Opublikowano
25 minut temu, dysydent napisał(a):

"taki mamy kraj"
i dlatego marna jego przyszłość

Każdy sobie pan w tej Rzeczypospolitej zdolność do gromadzenia ludzi i lada jaką partię potrafi założyć.

Teraz rozmyślaj .

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, dysydent napisał(a):

nad czym?

Zdolność do gromadzenia ludzi i lada jaką partię potrafi założyć.

Nie liczy się dobro kraju tylko interes ludzi  partii .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

"taki mamy kraj"

Eeeee tam. To Pan Minister już po ryju, jak każdy zwykły obywatel, w tym kraju dostać nie może? Pech i tyle. 

Opublikowano (edytowane)

nie tyczyło "ryja ministrowego"

1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Zdolność do gromadzenia ludzi i lada jaką partię potrafi założyć.

Nie liczy się dobro kraju tylko interes ludzi  partii .

zatem marny los kraju który na to pozwala a skoro pozwalamy i jeszcze przyłączamy się do "zawodów" po stronie tej czy innej szajk... znaczy - partii to samiśmy sobie winni jak skończymy

i tu  rozmyślać ja nie mam o czym bo Ci już wcześniej odpowiedziałem zanim zapytałeś a że "pełnym zdaniem" nie było to miałeś prawo odpowiedź przegapić

chyba że to owa "sztuka zadawania właściwych pytań pomimo znanych już odpowiedzi"; ale to już jak dla mnie za skomplikowane ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
4 godziny temu, dysydent napisał(a):

"taki mamy kraj"

ale żę dali się złapać , jest alternatywa żę ,, nie zostawia się swiadków '' ? Tu faktycznie coś jest nie tak żę sami zgłosili się na komisariat 

Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał(a):

nie tyczyło "ryja ministrowego"

zatem marny los kraju który na to pozwala a skoro pozwalamy i jeszcze przyłączamy się do "zawodów" po stronie tej czy innej szajk... znaczy - partii to samiśmy sobie winni jak skończymy

i tu  rozmyślać ja nie mam o czym bo Ci już wcześniej odpowiedziałem zanim zapytałeś a że "pełnym zdaniem" nie było to miałeś prawo odpowiedź przegapić

chyba że to owa "sztuka zadawania właściwych pytań pomimo znanych już odpowiedzi"; ale to już jak dla mnie za skomplikowane ;)

Dasz rady nadążyć za zmianami jakie następują w obecnym czasie ?. Jak będziesz miał  czas zobacz jak to powiadasz na szajbusie ciekawy jestem czy dasz rady ?.

https://www.facebook.com/watch?v=1506615990349172

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, galan99 napisał(a):

Jak będziesz miał  czas zobacz jak to powiadasz na szajbusie ciekawy jestem czy dasz rady ?.

"szajbus" to komplement przy tym jak szajs-zbuka nazywam a czy nadążam? syf i zezbuczenie były od zawsze tylko większość nie miała okazji zobaczyć wszystkiego naraz w jednym miejscu. powstały masmedia; jedne lepsze drugie... mniej i właśnie szajs-zbuk to taka kloaka dla ludzkiego ścieku czego dowodem że akurat tam znajdujesz najwięcej w/g Ciebie ciekawego a to że statystyczna większość uważa ten ściek za coś pożytecznego i tam gromadnie przebywa to w Przyrodzie standard bo i wiele gatunków np much ma swoje upodobane ... substancje do "społecznego współistnienia" xD

i jeszcze jedno- czas mam tylko mi go szkoda na taki syf jak ten portal od Zuckerberga i już wolę nudzić się i nic nie robić niż tam zaglądać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

"szajbus" to komplement przy tym jak szajs-zbuka nazywam a czy nadążam? syf i zezbuczenie były od zawsze tylko większość nie miała okazji zobaczyć wszystkiego naraz w jednym miejscu. powstały masmedia; jedne lepsze drugie... mniej i właśnie szajs-zbuk to talka kloaka dla ludzkiego ścieku czego dowodem że akurat tam znajdujesz najwięcej w/g Ciebie ciekawego a to że statystyczna większość uważa ten ściek za coś pożytecznego i tam gromadnie przebywa wiele gatunków np much ma swoje upodobane ... substancje do "społecznego współistnienia" xD

Nie chodzi o syf i zezbuczenie tylko oczekiwanie ludzi na zmianę jak to powiadają Różnorodność wzbogaca kulturowo oczekiwania są wielkie i mają ogromny wpływ na wybory obecnym  czasie .  Najbliższym czasie będą wybory na Sejm za 2 lata .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, galan99 napisał(a):

Różnorodność wzbogaca kulturowo

no te wspomniane muchy też się wymieniają różnymi kulturami ... bakterii xD

również i ten szajs-zbuk nie uniknie presji na zmiany; nie było szajs-zbuka i nadeszła zmiana - powstał, teraz powoli niszowieje i niebawenm będzie kolejna zmiana - muchy przelecą na inne nowe syfowiska i tak bez końca

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przestań oglądać to gówno na PejsBuku i ryć sobie banie ...

Nic z tych rzeczy szukam odpowiedzi czego chcą ?. Co się nie podoba .

Tak jak Rolnicy domagają się dopłat do zboża do ziemniaków do nawozów i coś tam jeszcze czy tak źle jest w Polsce ?.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Tak jak Rolnicy domagają się dopłat do zboża do ziemniaków do nawozów i coś tam jeszcze czy tak źle jest w Polsce ?.

Dopłaty to głupota, powodują że jest tylko gorzej ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, witejus napisał(a):

To jakiś zlot pier...tych zyebów?

Raczej filmiki dla debili. Jak widać niektórzy je oglądają ... Żeby nie było. Nie chodzi o Ciebie tylko o tego co wrzuca te linki.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1