Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

W realnym świecie sprawa 800 plus dla pracujących nie jest tak prosta jak w internecie..

Jak matka mająca małe dzieci,choćby nawet jedno ma pracować?

Dziecko do żłobka?? To największa głupota.

A jak Ty swoje dzieci wychowałeś bez 800 + ?😂

żłobek to głupota ? 

Nie jedna samotna matka pracuje i nie rób z tego rzeczy niemożliwych 

Trzeba pracować na swoją przyszłość a tym bardziej niech pracują obcokrajowcy.

Mogli wcześniej przed wojną na ukrainie to i teraz będą mogli 

• Like 3
Opublikowano
racyl napisał:

W dzień mamy główną produkcję zielonej energii to czemu zwykły kowalski nie ma tej taniej, zdrowej energii tylko buli tyle samo co za tą brudną, nie zdrową z węgla.

Booo nocą jest tylko ta brudna i nie można zmniejszyć jej produkcji mimo spadku zużycia. Tak samo w dzień, gdy tej zielonej jest nadmiar. W takich okresach na Solinie pompują wodę z rzeki do jeziora, żeby sieci xuj nie spalił.

Opublikowano

Wiadomo że polityka chodzi o jak największy z możliwych wyników jeśli chodzi o mężczyzn i kobiet którzy w razie czego będą w szeregach wojska niezależnie czym tqm będą się zajmować. Polityk liczy ilość nigdy nic innego mu nie chodzi. Wszystko musi być niezależnie w jak i gdzie i kiedy będzie potrzebne czy wogóle ale muszą zrobić dym ponieważ tak trzeba i już. 

Opublikowano

Kilka miesięcy sami  - zatoną znikną jak to krzyczeli  ?. Że kto zniknie ze sceny politycznej ...

Tuska nie popierają już ani w Europie, ani w Polsce, ani nawet w jego własnej partii. Nie szkoda , że zatapia swoją formację. Szkoda mi, że wraz z nią na dno ciągnie także Polskę. 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba

Opublikowano
49 minut temu, DTaras napisał(a):

Booo nocą jest tylko ta brudna i nie można zmniejszyć jej produkcji mimo spadku zużycia. Tak samo w dzień, gdy tej zielonej jest nadmiar. W takich okresach na Solinie pompują wodę z rzeki do jeziora, żeby sieci xuj nie spalił.

W dzień jest nadwyżka a Ty i tak nie kupisz taniej😁

Tyle mamy z czystej i taniej jednocześnie  😄

Tak się nabija ludzi w butelkę 

Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał(a):

żłobek to głupota ? 

Ja znowu taki stary nie jestem.nawet przez chwilę,1000 stara brała a 800 to kawałek 1 miesiąca coś ponad 500 wyszło 😂

1 godzinę temu, DTaras napisał(a):

Za chwilę nie będzie wody do chłodzenia generatorów i problem elektrowni węglowych sam się rozwiążę 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacus napisał(a):

Do dzisiaj ma traumę..

W sumie to nie pamiętam czy 98 rocznik zaczął??

Nie pamietam już.

Najpierw było że na drugie , ale niepełnoletnie...

Ale faktycznie PiS nawet dzieci podzielić potrafił.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie pamietam już.

Najpierw było że na drugie , ale niepełnoletnie...

Ale faktycznie PiS nawet dzieci podzielić potrafił.

Za to platforma łączy pokolenia🤣

Opublikowano
12 godzin temu, racyl napisał(a):

Chcesz czy nie ale taka firma wydobywająca węgiel jak sie w nią nie inwestuje i nie wykorzystuje do maximum wydajności ludzi to będzie przynosić straty .

Co innego w produkcji energii odnawialnej tam dłużej można sobie pozwolić na inwestowanie .

Mix to byłby wtedy gdyby jedna drugiej nie szkodziła i klient mógł sobie wybrać którą chcę

W co tam inwestować złoża ponad kilometr pod ziemią górnicy chcą więcej zarabiać mają masę przywilejów. To nie inwestowanie to topienie pieniędzy. Możesz inwestować ale tego w życiu nie odzyskasz. Są rzeczy które po prostu w żaden sposób opłacać się nie mogą i nie będą i to jest polskie górnictwo. Które trwa bo my podatnicy dokładamy do każdego górnika prawie 100 tys rocznie.

10 godzin temu, witejus napisał(a):

Nikt? A taka Zielińska, która chce redukcji CO2 o 90% to jak to chce osiągnąć bez zamykania kopalni i elektrowni? Redukcji od obecnego poziomu.

A kto to jest premierka Polski? A na kiedy ona to chce osiągnąć na jutro na za rok?

7 godzin temu, racyl napisał(a):

żłobek to głupota ? 

Tu się akurat z tobą zgodzę ja bym to rozszerzył jeszcze na polskich nierobów.

4 godziny temu, racyl napisał(a):

W dzień jest nadwyżka a Ty i tak nie kupisz taniej😁

Tyle mamy z czystej i taniej jednocześnie  😄

Tak się nabija ludzi w butelkę 

Taniej nie kupisz ale mniej dołożysz jako podatnik. Popatrz dookoła coraz więcej paneli na domach coraz więcej elektrycznych aut. Ludzie sami powoli zaczynają rozumieć co dobre. Ciemnoty coraz mniej.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Polacy nie .

UE blokuje Polskę, obcy inwestorzy wchodzą – kto naprawdę kontroluje nasze kopalnie? W Polsce kopalnie węgla energetycznego są wygaszane .

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1399571547814396

Kobieta nie WYTRZYMAŁA. Powiedziała, co się dzieje w spółkach Skarbu Państwa. Wyrzucają fachowców i zatrudniają swoich? Mocne słowa

https://www.facebook.com/watch?v=874973654808905

25 minut temu, hubertuss napisał(a):

Taniej nie kupisz ale mniej dołożysz jako podatnik. Popatrz dookoła coraz więcej paneli na domach coraz więcej elektrycznych aut. Ludzie sami powoli zaczynają rozumieć co dobre. Ciemnoty coraz mniej.

Policję natychmiast i strasz wyposażyć w samochody elektryczne skoro to takie wspaniałe i rolnikom traktory elektryczne skoro . Ludzie sami powoli zaczynają rozumieć co dobre. Ciemnoty coraz mniej.

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Ale czy napisałem wszyscy ludzie czy pisałem coś o policji i straży. Ja wiem, ze ty jesteś upośledzony i nie chcę się nad tobą pastwić. Ale zrozum są ludzie dla których elektryk jest dobry i wystarczający a są tacy dla których się nie nadaje. Co do paneli na dachach domów, ich liczba również rośnie choć jeszcze nie tak dawno był to taki sam diabeł jak te wiatraki. Ludzie się przekonują. DO tego pompa ciepła i ludzie w d*pie mają węgiel

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale czy napisałem wszyscy ludzie czy pisałem coś o policji i straży. Ja wiem, ze ty jesteś upośledzony i nie chcę się nad tobą pastwić. Ale zrozum są ludzie dla których elektryk jest dobry i wystarczający a są tacy dla których się nie nadaje. Co do paneli na dachach domów, ich liczba również rośnie choć jeszcze nie tak dawno był to taki sam diabeł jak te wiatraki. Ludzie się przekonują. DO tego pompa ciepła i ludzie w d*pie mają węgiel

Jacy ludzie skąd oni są ?. Ile ich jest ?.

W d...e te elektryki samochód to tylko spalinowy po jaki h..j zabraniają spalinowych ?.

Jakim h..m zabrania palenia węglem wszyscy mają być jak ci głupcy klimatyczni .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano

To nie jest żaden naród tylko roszczeniowe, pazerne, niewdzięczne stepowe plemię. Nasi debile chcą im wszystkim na siłę wciskać 800+ którego nawet pracujący nie powinni dostawać. Cieszę się że wielu osobom to otworzy oczy na to z kim mamy do czynienia

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, Ulman napisał(a):

od zawsze twierdziłem że to niewdzięczna swołocz stepowa  https://wpolityce.pl/polityka/738780-skandal-ukrainski-dziennikarz-obrazal-prezydenta-polski

jesteś zadowolony z prezydenta ? 

3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

W co tam inwestować złoża ponad kilometr pod ziemią górnicy chcą więcej zarabiać mają masę przywilejów. To nie inwestowanie to topienie pieniędzy. Możesz inwestować ale tego w życiu nie odzyskasz. Są rzeczy które po prostu w żaden sposób opłacać się nie mogą i nie będą i to jest polskie górnictwo. Które trwa bo my podatnicy dokładamy do każdego górnika prawie 100 tys rocznie.

czego ty się naćpałeś ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v