Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

No PO jechali po "wsiokach" czego nie rozumie? Kto słucha Zenka między innymi to wsiok

Nikt nie słucha ZENKA każdy tak powie ale wszyscy znają i śpiewają i noga sama skacze .

Nikt Nie Słucha Disco .

Opublikowano

Marcin Dobski
🔵 NA BOGATO w policji. 🔵
🔹Nie ma na premie i znaczące podwyżki, dlatego oburzenie wśród funkcjonariuszy na zakup drogich aut.

🔹Odział Prewencji Policji we Wrocławiu, ul. Połbina. Policjant nagrał nowe auta na parkingu - w głównej mierze są one dla komendantów i "szych". 

🔹Jak mówią moje źródła w policji: - Na koniec roku zostało dużo pieniędzy w KGP. Był krótki termin i trzeba było praktycznie z dnia na dzień wydać pieniądze, otrzymać fakturę i w wciągnąć sprzęt na stan: BMW X3, X7, Fordy Raptory, Jeepy Rubicony, Skody Superb 4x4. 

🔹Policjant, autor filmu, został właśnie zawieszony. Miał naruszyć etykę zawodową.

spróbuję wstawić film :D 

Opublikowano
29 minut temu, Wpaw napisał(a):

Żenada, odkąd to inteligencja słucha disco polo 😁

A tak się naśmiewali. 

Przecież Zenek to pupilek PiSu. 

Czyżby zdradził sponsora i przeszedł do łopozycji?🙆‍♂️😱

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał(a):

Zenek. I dla kogo teraz śpiwasz? Chciałoby sie zapytać.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, mirro napisał(a):

A Italo Disco pamiętasz?

ja to do dziś mam zdigitalizowane kopie pewnie w setki idące z czasów kiedy mi to na dyskotekach było potrzebne ale co innego słuchać dla przyjemności a co innego puszczać "pod publikę" i z czystego sentymentu historycznego mam tego w ciul bo nośniki danych teraz za grosze a i zapis mp3 dużo miejsca nie wymaga i na byle dysku stusześćdziesiątce to setki tysięcy trzyminutówek upchnie co po pięć zł sztuka se kilkanaście kupiłem to i Disco i nawet kilka sztuk dupolo sobie rezyduje i nawet parę wykonawców było niczego sobie jak choćby Frank Farian ale i parę skojarzonych wspomnień jak z tym kawałkiem
jak to się dzieciom z podstawówki na choinkowej zabawie podobało to bezcenne
nawet tym z zerówki i przedszkolakom xD

a czekaj
to ItaloDisco
tak bliżej klasycznego Disco no ale z mniej znanych w Europie niemieckie trio Arabesque z młodziutka wtedy Sandrą w Japonii wszystkie szczyle znały w adekwatnym analogicznie czasie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

no ale z mniej znanych w Europie niemieckie trio Arabesque z młodziutka wtedy Sandrą w Japonii wszystkie szczyle znały w stosownym czasie

Łoooo Panie. Sandra  Aż się rozmarzyłem.

Opublikowano (edytowane)

i jeszcze skojarzeniowa dygresja
w Twojej @mirro wstawce z "Psów" pod koniec fraza trąbki mi o to przypomniała

i jeszcze ten "połamany napis"
powoli można klecić nuzykę pod soundracka z filmu
          U
        C I E
         C Z
         K I

xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

no tym się (niestety) różnimy od jankesów

Oni tam co najwyżej żałośnie kończą; u nas jest żałośnie już na samym starcie, od samego początku

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Zenek ma swoją stawkę więc...tamci dawali było ok ci dają też jest spoko

A co teraz tamci maja dać kiedy sami żebrzą o pieniążki?

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Mnie tam Zenek w tańcu nie przeszkadza. Baa po jakimś czasie nawet jego braku już nie zauważam. Robię swoje.

1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Nikt nie słucha ZENKA każdy tak powie ale wszyscy znają i śpiewają i noga sama skacze .

Nikt Nie Słucha Disco .

To już nie gra? Ja nie przepadam za taką muzyka, co nie znaczy że nie znam. Wszędzie to leci to w ucho wpada.

1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

mi chodziło że w swoim poscie to żadnego inteligenta nie pokazałeś
że niby tych dwóch?
no bez jaj xD

Godzinę temu, PRIMO napisał(a):

No Trzaskowski to inteligencja z Wawy a Zenek legenda wschodu😁

A no zmieniły mu się poglądy 😁 albo Trzaskowski obiecał mu festyn grać na narodowym😁

Opublikowano

Warszawa 42 razy(!!) sfinansowała studia MBA na uczelni Collegium Humanum.

Innymi słowy miasto zapłaciło za lipne studia po to aby potem partyjni nominaci mogli zasiadać w radach nadzorczych miejskich spółek i otrzymywać grubą kasę. A cały proceder za pieniądze podatników.

"Za karę" teraz niektórzy stracili swoje dodatkowe fuchy, ale jakoś nie przeszkadza Rafałowi Trzaskowskiemu to, że część z tych osób dalej jest burmistrzami dzielnic (Rafał Miastkowski z Mokotowa, Aleksander Ferens że Śródmieścia czy Paweł Michalec z Wawra). Zarobionej kasy rzecz jasna też nikt oddawać nie musi...

--------------------------------

Firma ochroniarska Art Security, która rok temu siłowo weszła do TVP i PAP, dostała kontrakt od Rafała Trzaskowskiego za 8,7 mln zł na ochronę MZA tej za 3 złote.
Pod kontraktem podpisał się w 2023 r. obecny likwidator TVP Tomasz Sygut, który był w zarządzie tej miejskiej spółki.

brawo po-łgłówki, więcej wazeliny zamawiajcie :D 

Obsiedli Polskę jak muszki owocówki. W swoim nienasyceniu, zżerają, okradają, niszczą, dewastują Państwo Polskie. Zdradzają, kąsają Naród Polski jak najgorsze insekty, pasożyty człowieka. To właśnie oblicze samozwańczych pseudo elit.

Opublikowano

a zaraz
był ten Zenek w Chełmie?
kawałek obejrzałem ale tak z 15 minut bo jak pisałem ja w słuchaniu dupolo

1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

no ja też próbowałem
naprawdę
dwa trzy razy przetrzymam; więcej ... no nie da rady

i no w tych trzech wykonawcach akurat byli inni
chyba trzech/troje bo jakoś za bardzo ich tak łatwo odróżnić nie idzie :P

Opublikowano
17 minut temu, Wpaw napisał(a):

To już nie gra?

Noooo gra. Ja tylko mówię, że przychodzi taki moment w imprezie, kiedy jakby nawet przestał grac, to i tak nie zauważę tego. Takie prawa imprezy.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał(a):

"Kasa misiu, kasa". Od pisu ciężko teraz liczyć na wypłatę.

Opublikowano
14 minut temu, mirro napisał(a):

Noooo gra. Ja tylko mówię, że przychodzi taki moment w imprezie, kiedy jakby nawet przestał grac, to i tak nie zauważę tego. Takie prawa imprezy.

Chyba przestać puszczać playback. 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v