Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to plywaj na brzegu  😂 stylem warszawskim..

czy pytanie o dzieci jest pytaniem osobistym ?? w czym widzisz problem ?? 

w kontekscie jakim je zadaje ??? 

13 minut temu, witejus napisał(a):

Zamiast trwonić pieniądze na bezsensowne wycieczki zainwestuj w dobrego psychiatrę, może cię wyleczy z tej przykrej dolegliwości. To się ociera o pedofilię.

pojebalo cie do reszty ?? nawet w piwnicy slonko przegrzalo zwoje ??

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

.ale że ja?

Nie wiem...ja to nawet pływać nie potrafię...znaczy...w wodzie mi nie wychodzi...tylko...🤷

Nie Ty. Tylko czekam aż @jacus ten swój jacht tutaj pokaże, którym się tak chwalił. Taki Kulczyk czy Solorz to cieniasy przy nim :ph34r:.

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

Nie Ty. Tylko czekam aż @jacus ten swój jacht tutaj pokaże, którym się tak chwalił. Taki Kulczyk czy Solorz to cieniasy przy nim :ph34r:.

Są już fotki z tego wydarzenia...1154550989.jpg.efbf525117416a46a6450fdf5fb5e5e3.jpg

6 minut temu, jacus napisał(a):

czy pytanie o dzieci jest pytaniem osobistym ?? w czym widzisz problem ??

A czemu nie napiszesz ile ważysz?

Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał(a):

Skąd on na niego weźmie pieniądze 🤔

Niczego się nie dorobił przez całe życie. 

Opublikowano

wicia -twoja autodiagnoza to pedofilia ? ciagle o tym piszesz.. siedz do konca zycia w tej piwnicy. bo inaczej wyladujesz w pierdlu .szkoda dzieci a nie ciebie oczywiscie ..

5 minut temu, dsbh napisał(a):

w domu wszycy zdrowi ??

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

ciagle o tym piszesz.. s

Ja? to ty ciągle natarczywie dopytujesz ile kto ma dzieci, pedofilia jest karalna. CO CIEBIE GÓWNO OBCHODZI ILE KTO MA DZIECI?

Opublikowano

wica -wez wiaderko od zetorka ,nalej zimnej wody i wyej sobie na ten pojebany leb..

laczenie takiego pytania z pedofiia swiadczy o zaburzeniach psychicznych , nie mysl o tym bo w wiezieniu bedziesz mial gorzej niz w piwnicy.

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, jacus napisał(a):

to zupelnie jak w twojej okoicy-nic nie ma ..zamiast na pustynie to na wschod trzeba jechac.

ty gdziekolwiek w zyciu byles i cos widizales ?? 

z czego czerpiesz wiedze ?? z portali dla szurow ?? 

zapętlasz się w swoich inwektywach bo już to samo komuś innemu co najmniej raz u Ciebie widziałem niedawno

metody starej tresury na prowokowanie adwersarzy już nie działają
zalecenie - udaj się na podtresowanie gdzie tam byłeś tresowany; może co nowego wymyślili bo tym razem to Ty mnie nudzisz jak wszystko co przestarzałe

szczerze dodam - jestem rozczarowany bo liczyłem na lepszą zabawę :(

Edytowane przez dysydent
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

wica -wez wiaderko od zetorka ,nalej zimnej wody i wyej sobie na ten pojebany leb.

Oj Jacuś..co tak nerwowo....to tylko żarty...

To nie moja wina że w życiu ci nie wyszło...🤭😆🤔

Chcesz o tym porozmawiać?🤭

Opublikowano
25 minut temu, dsbh napisał(a):

Tego nie byłbym taki pewien. Ci co tam walczą raczej będą mieli ich za tchórzy, gorszy gatunek a że sobie gdzieś tam pomachali jakąś flagą to ich tam nie będzie obchodziło. Gdyby się nie bali deportacji to myślisz że przepraszali by ?

To kwestia narracji. Ci na froncie pewnie by tak myśleli ale banderowska propaganda mogłaby zrobić z nich bohaterów. Czy boją się deportacji? Pewnie tak. Czy przepraszają  - ten koleś czyta z kartki więc raczej nie. Nie wierz nigdy UPAincowi tak jak wierzyli na Wołyniu 

Opublikowano

Prezydent Nawrocki złożył pozew sądowy przeciwko niemieckiej szczujni Tuska - Onet, za manipulacje i kłamstwa w kampanii wyborczej. 

Opublikowano
Rząd sprzedaje 🚂🇵🇱polską kolej 🇩🇪Niemcom – tysiące ludzi na bruk!
👉Od 1 września pracę straci nawet 765 polskich kolejarzy – wynika z informacji Radia Poznań. To dopiero początek masowych czystek w PKP Cargo. Zamiast realnego planu ratunkowego, władza otwiera drzwi dla niemieckiego Deutsche Bahn, gotowa oddać im nasz narodowy przewoźnik towarowy jak kolejną zdobycz gospodarczą.
👉Związki zawodowe nie doszły do porozumienia z Zarządem PKP Cargo. I trudno się dziwić – „plan naprawczy” to w istocie plan likwidacji. Zamiast inwestować i odbudowywać, spółka pod kontrolą rządu szykuje zwolnienia, wyprzedaż majątku i złomowanie 10 tysięcy wagonów. To tak, jakby strażak gasił pożar benzyną.
👉Maszyniści już szukają innej pracy, bo nie wierzą w bajki opowiadane przez polityków i zarząd. W przyszłym roku zwolnienia mają objąć nawet 1388 osób. Tymczasem rząd mówi o „restrukturyzacji” – słowo, które w ich ustach znaczy: „sprzedamy Niemcom, a resztę zlikwidujemy”.
👉PKP Cargo tonie w długach – blisko 3 miliardy złotych – ale zamiast walczyć o rynek przewozów w Polsce i za granicą, władza przygotowuje teren dla DB. Czy naprawdę mamy oddać Niemcom strategiczny sektor transportu towarowego, który przez dekady był filarem polskiej gospodarki?
👉Związkowcy ostrzegają: obecny zarząd nie ma żadnego planu ratunkowego. Próbuje tylko wymusić na pracownikach rezygnację z wywalczonych latami praw, nie dając w zamian żadnej gwarancji bezpieczeństwa zatrudnienia. To nie restrukturyzacja – to rozbiór polskiej kolei.
👉Dziś PKP Cargo jest jeszcze nasze. Jeśli rząd dopnie swego, jutro będziemy wozić polskie towary niemieckimi pociągami – za niemieckie stawki, z niemieckimi interesami na pierwszym miejscu.
Uśmiechacie się brygada?🤨

Miliardy dla Ukrainy zawsze się znajdą ale żeby ratować Cargo nie ma. Jakoś mnie to nie dziwi, że na kolejny ważny sektor polskiej gospodarki łapy kładą szwaby. Naprawdę nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy jeszcze popierają ten rząd. Czy TVN naprawdę pozbawił tych ludzi samodzielnego myślenia i zdolności wyciągania wniosków?

Opublikowano

kolejny swir .. jego dzieci nie maja pieniedzy na lekarstwa to niech sie bierze do roboty albo te jego  rzekome dzieci..

8 godzin temu, dysydent napisał(a):

zapętlasz się w swoich inwektywach bo już to samo komuś innemu co najmniej raz u Ciebie widziałem niedawno

metody starej tresury na prowokowanie adwersarzy już nie działają
zalecenie - udaj się na podtresowanie gdzie tam byłeś tresowany; może co nowego wymyślili bo tym razem to Ty mnie nudzisz jak wszystko co przestarzałe

szczerze dodam - jestem rozczarowany bo liczyłem na lepszą zabawę :(

?? z kosmosu do ciebie nadaja ufoki ?? to jedyne wytlumaczenei tych odlotow .

8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj Jacuś..co tak nerwowo....to tylko żarty...

To nie moja wina że w życiu ci nie wyszło...🤭😆🤔

Chcesz o tym porozmawiać?🤭

samotne jazdy na motorze  zapiekanki to fakt nie wyszly mi..

az kupie sobe po paru latach jakas, aby przypomniec sobie smak  bogactwa..

odkad dostalem sraczki po zjedzonej w darlowki to unikam..😂

8 godzin temu, witejus napisał(a):

Nie mam zetorka, a ty masz, to załóż to wiaderko na głowę, jak nie masz kapelusza

kojarzenei postow to nie jest twoja mocna strona ..

8 godzin temu, Ulman napisał(a):

No i co w związku z tym?

juz jeden podal do sadu pisarza i teraz mozna spokojnie go debilem nazywac 🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

?? z kosmosu do ciebie nadaja ufoki ?? to jedyne wytlumaczenei tych odlotow .

nadal brak poprawy w ... tak - wiem - "inwektywach" to źle dobrane słowo i nawet trochę za mocne, wynajdę lepsze; sie poprawię ale spróbuj poprawić się i Ty. No i to już było z tym kosmosem i no lepiej niż poprzednio ale niewiele lepiej

ale bodaj się starasz co dobre i to bo coraz mniej już takich którym się chce cokolwiek ponad przymusy własnej fizjologii

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2